Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bazoer krijgt nieuwe concurrent: ‘Ben blij weer terug te zijn in Wolfsburg’

Laatste update:

Riechedly Bazoer heeft er bij VfL Wolfsburg een nieuwe concurrent op het middenveld bij. Die Wölfe hebben zich per direct versterkt met Ashkan Dejagah, die sinds begin januari zonder club zat, nadat zijn contract bij Al-Arabi werd ontbonden. De Iraniër tekent in Wolfsburg tot het einde van het seizoen.

/

In het contract zit een optie voor nog één seizoen. Tussen 2007 en 2012 speelde Dejagah al in het shirt van VfL Wolfsburg en werd in 2009 kampioen met de club. “Ik ben heel blij om weer in Wolfsburg te zijn. De club zit momenteel in een lastige situatie en ik wil zo snel mogelijk helpen. Er is veel gebeurd sinds mijn vertrekt, maar om nu als volwassen speler terug te keren, maakt me enorm trots. Ik wil het vertrouwen met prestaties terugbetalen”, zegt de Iraanse middenvelder op de website van de club.

“Ik ben blij dat Ashkan bij de ploeg is gekomen. Met zijn kwaliteiten en ervaring kan hij het team vooruit brengen”, vertelt trainer Valérien Ismaël. Dejagah vertrok in 2012 uit Wolfsburg, om voor Fulham te gaan spelen. Na twee jaar in Engeland trok de middenvelder naar het Qatarese Al-Arabi. Dejagah heeft de Duitse en Iraanse nationaliteit, maar speelt zijn interlands voor Iran. Hij speelde tot dusver 37 wedstrijden voor dat land.

Snap jij dat VfL Wolsburg Ashkan Dejagah heeft teruggehaald?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij viel afgelopen weekend alweer niet in en ik zie het hem daar ook niet redden. Ik denk dat veel mensen hem hebben overschat, vooral de Ajacieden hier. Tete was geweldig, Bazoer was geweldig, Riedewald was geweldig, Dijks was geweldig, ze kwamen in Oranje doordat Blind een voorkeur heeft, maar nu komen ze niet meer aan spelen toe. Hopelijk komen ze een beetje tot inkeer hier.

30 januari 2017 om 19:05

Mooi dat het je toch lukt om over Danny Blind zijn club voorkeur te praten, terwijl dit artikel over Dejagah gaat...

30 januari 2017 om 19:11

Nou hij zit er net twee duels, dus afschrijven is te vroeg. Bovendien de spelers die jij noemt zitten er niet naast omdat ze er niets van kunnen, maar simpelweg omdat anderen op die positie hun kans gegrepen hebben en de trainer ervoor kiest vast te houden aan dat basisteam. Daar kan je als fan je vraagtekens bij plaatsen, wat ook velen doen. Maar hij zal er vast een reden voor hebben.

30 januari 2017 om 19:13

Slaat dus nergens op, hidding riep ook alleen maar psv'rs op en hoor ik je niet over, van gaal Feyenoorder so what en ja bazoer is goed nog erg jong he, idem dito riedewald en tete en Dijks nee geen 1 Ajacied vond hem goed dat deed de buitenwereld

30 januari 2017 om 19:17

Dijks was op zijn best een verademing, omdat we het moesten doen met spelers als Viergever en Boilesen op de flanken. Eindelijk was er iemand die felheid toonde en goede slidingen maakte. Tete was niet geweldig, hij is dat nog steeds. Bazoer speelde erg goed in het begin, totdat hij in defensief opzicht enorm laks werd en ook slordig was in de passing. Riedewald is nog lang niet afgeschreven en kan nog gewoon een zeer waardevolle speler worden. Feit is gewoon dat er veel talentvolle, jonge spelers rondlopen bij Ajax, maar ze vrijwel allemaal een vormdip krijgen. De 1 vecht goed terug, de ander niet.

30 januari 2017 om 20:04

Ze deden het ook allemaal goed voor hun leeftijd. Vooral Bazoer. En niet voor niks zaten er talloze clubs voor hem op de tribune. Hij was verdedigend sterk, maakte veel meters, zijn passing was goed en hij maakte ook een paar goals. Op zo'n leeftijd is dat knap en niet de minste oud-spelers dichten hem een grote toekomst toe.

Maar goed, zoals het vaak gaat bij jonge spelers, ze krijgen een dip. En Bazoer verloor zijn plek en kon niet overweg met Bosz en dan is vertrekken de enige optie. Overschat is niet het juiste woord.

Riedewald was ook goed, Tete begon ook erg sterk. Dijks deed het na zn periode bij Willem II ook een tijd heel aardig. Dusja, je hebt gelijk. Alleen niet over Blind.

Denk dat zijn carriere al bijna voorbij is

30 januari 2017 om 19:18

Op 20 jarige leeftijd?

30 januari 2017 om 21:58

Hij bedoelt van Degajah, geloof ik.

31 januari 2017 om 08:18

nee nog een topspeler

Is geen concurrent voor bazoer totaal andere speler/positie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren