Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München meldt zich plotseling om zekere deal van 30 miljoen te kapen

Laatste update:

Bayern München hoopt zich te versterken met Radu Dragusin, zo schrijft Fabrizio Romano op X. De centrumverdediger van Genoa stond al geruime tijd in de belangstelling van Tottenham Hotspur en leek spoedig richting Londen te vertrekken, maar der Rekordmeister probeert de deal op het laatste moment te kapen.

Al enkele dagen speelt de saga tussen Tottenham en Dragusin. The Spurs zijn al geruime tijd met de Italiaanse werkgever van de verdediger in gesprek over een transfersom en de speler in kwestie was zelfs al persoonlijk rond met de Londenaren.

Het bedrag waarover Tottenham en Genoa een akkoord leken te bereiken ligt op 30 miljoen euro, waarvan 5 miljoen aan bonussen. Tegelijkertijd kan vleugelverdediger Djed Spence de omgekeerde route bewandelen, daar hij verhuurd zou worden aan de Serie A-club.

De transfer van Dragusin naar Tottenham leek zo goed als rond, aangezien zowel hij en zijn werkgever dicht bij een akkoord met de Engelse club was. Op dinsdagavond kwam daar plotseling verandering in.

Bayern München heeft zich namelijk onverwachts in de strijd om Dragusin gevoegd. De Duitsers zijn bereid een bedrag van iets meer dan 30 miljoen euro op tafel te leggen om Tottenham af te troeven. Ook dit voorstel zal geaccepteerd worden door Genoa, zo schrijft Romano.

De keuze is daardoor aan Dragusin zelf. De 21-jarige Roemeense mandekker had dus al een akkoord bereikt met Tottenham, maar kan er voor kiezen om ook om tafel te gaan met Bayern München.

Eric Dier
Waar Tottenham en Bayern München in een strijd verwikkeld geraakt zijn wat Dragusin betreft, zijn de twee clubs ook met elkaar in gesprek om een transfer af te ronden. De Duitse topclub hoopt zich namelijk te versterken met Eric Dier, die onder contract staat bij de Londense club. Alle betrokken partijen zijn tot een mondeling akkoord gekomen over de deal. Het wachten is nu op het definitieve jawoord van Bayern München, zo schreef Florian Plettenberg van de Duitse tak van Sky Sports eerder deze maand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoeveel centrale verdedigers wil Bayern? Kunnen beter geld uitgeven aan een goede 6, zodat Kimmich de opbouw niet in zijn eentje hoeft te regelen.

10 januari 2024 om 00:10

Ze hebben er nu 3 met Kim, de Ligt en Upa. 4 voor een topclub is toch niet gek. Daarnaast is Kim deze maand niet aanwezig.

10 januari 2024 om 02:44

We hebben maar 3 verdedigers. Ik weet oprecht niet waarom we niet gaan voor Diomande????? Waarom Dier wordt genoemd snap ik echt niet. Ze zijn zoveel betere verdedigers. Dat Boateng niet terug is gekomen snap ik ook niet. Diomande halen en Boateng als vijfde verdediger.

10 januari 2024 om 09:05

De Boateng deal is deels afgeketst omdat er vanuit de achterban veel kritiek op is vanuit Schickeria en de andere supporters groepen. N.a.v. het mishandelen van zijn ex vriendin.

10 januari 2024 om 00:13

Een CV is broodnodig. Enige stabiele factor achterin is Kim, zowel De Ligt als Upamecano willen er nog wel eens uit liggen met blessures. Bovendien is Min de komende tijd afwezig wegens de Asian Cup. Bij de minste of geringste tegenslag staan er straks helemaal geen centrale verdedigers (blessures, schorsingen).

10 januari 2024 om 00:18

Het zou mij niets verbazen als Tuchel Dier als zes wil gebruiken zodra zijn centrale verdedigers fit zijn. Tuchel moet voetballend spelen omdat dat verwacht wordt van Bayern, maar die stelt het liefst 11 verdedigers op.

Als ze nu 30 miljoen voor Dragusin gaan betalen en ook nog een smak geld voor Dier kunnen ze toch veel beter terugkomen voor Palhinha? Die zal een godsvermogen moeten kosten, maar beter éã©n goede verdedigende middenvelder dan twee centrale verdedigers die beide geen directe versterkingen zullen zijn en waarvan je er dan eventueel éã©n gaat misbruiken als verdedigende middenvelder.

edit: Ik was vergeten dat Kim naar de Asian Cup gaat, dan wordt de spoeling natuurlijk wel een stuk dunner achterin en is een CV inderdaad voor de komende tijd geen overbodige luxe. Alsnog blijf ik dan van mening dat je volgens mij beter de portemonnee kan trekken voor Palhinha dan minder geld betalen voor Dier.

Lijkt mij een stuk logischere oplossing dan Dier. Wordt wel dringen daar achterin.

Tottenham die een week meer de tijd had om die kerel te kunnen halen. En dan laten ze Bayern ermee vandoor gaan. En dat terwijl Tottenham broodnodig een centrale verdediger nodig heeft. Zeker omdat Romero er een tijdje uitligt en straks alleen Van de Ven een goeie optie is. Ook omdat Dier de club hoogstwaarschijnlijk gaat verlaten.

"Al enkele dagen speelt de saga tussen Tottenham en Dragusin."

Hoe kun je een mogelijke transfer opkloppen, zeg 😂

On: Is een centrale verdediger daadwerkelijk een prioriteit voor Bayern? Min-jae, De Ligt en Upamecano is toch top voor twee posities. Zet er twee talenten achter en klaar.

10 januari 2024 om 07:10

Min Jae is afwezig door Asian Cup en De Ligt is blessure gevoelig (lees ik), een extra cv is dan niet kwalijk. Dragusin vind ik een goede cv

10 januari 2024 om 12:34

Ah ja, heb je een punt. Aan de andere kant mag de Asia Cup geen verrassing zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren