Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München wil aan de haal gaan met parel van Xabi Alonso en Leverkusen

Laatste update:

De transferwindow is aanstaande en in Duitsland betekent dat vaak dat Bayern München aanklopt bij competitiegenoten. Komende zomer is dat waarschijnlijk niet anders en kijkt der Rekordmeister rond bij Bayer Leverkusen, waar Jonathan Tah indruk maakt. De Duitse centrumverdediger staat er goed op bij de clubleiding van Bayern en maakt mogelijk binnen enkele maanden de overstap naar Zuid-Duitsland.

Met dat nieuws komt Florian Plettenberg van de Duitse tak van Sky Sport woensdag op de proppen. Volgens hem zijn er reeds gesprekken gevoerd tussen Tahs zaakwaarnemer en Bayern.

Niet alleen de club uit Beieren heeft naar verluidt interesse in de diensten van de 28-jarige mandekker. "De speler heeft een hoop opties, maar Bayern maakt een goede kans, aangezien Tah die overstap ziet zitten", aldus Plettenberg op X.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Er wordt nog niet onderhandeld met Leverkusen. Ook is er nog geen prijskaartje bekend, aangezien de club Tah wil behouden. Leverkusen wil zijn contract, dat tot medio 2025 loopt, zelfs verlengen." Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt hij een transferwaarde van dertig miljoen euro.

Of de 23-voudig Duits international daadwerkelijk een transfer naar Bayern gaat maken, valt dus nog te bezien. Zelf zou Tah de stap graag maken, maar Leverkusen blijft hoop houden op een langer verblijf.

Een kanttekening die bij het transfernieuws geplaatst dient te worden, is dat het nog onbekend is welke coach er volgend seizoen bij Bayern voor de groep staat. Momenteel lijkt Ralf Rangnick de voornaamste kandidaat om de vertrekkende Thomas Tuchel op te volgen.

Tah is dit seizoen een van de sterkhouders in het kampioenselftal van die Werkself. De boomlange verdediger is vaak de middelste van de drie centrale verdedigers in het team van Xabi Alonso.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het liefst haalden ze Wirtz en Alonso ook weg daar.

24 april 2024 om 18:31

Grimaldo en Frimpong ook

24 april 2024 om 18:36

Alleen maar logisch lijkt me. Als Modric binnen 5 jaar ongeslagen kampioen wordt bij Sociedad met een Spaanse centrale verdediger van rond de 30 en een Spaans supertalent dan zal real daar ook echt naar kijken.

24 april 2024 om 19:40

Als ze toevallig versterkingen nodig hebben op die plekken, anders niet. Kijk naar Girona dat een geweldig seizoen speelt en lang meedeed om de titel en alsnog 2e kan eindigen. Daar haalt Madrid geen spelers weg omdat ze momenteel niet interessant zijn. Bayern heeft wel een geschiedenis van spelers weg halen bij teams die goed presteren en 2e of 3e eindigen die ze eigenlijk niet nodig hebben puur om die teams te verzwakken. Met als gevolg dat die spelers vaak op de bank verpieteren, een sabitzer onlangs nog bijvoorbeeld. Wirtz nu zou ook niet logisch zijn met Musiala reeds bij de club.

24 april 2024 om 19:52

Van het huidige basiself zijn alleen Neuer & Goretzka (Schalke), Kimmich (Stuttgart) gekocht van andere Duitse ploegen. Das toch helemaal niks met alle respect. En 0 daarvan zijn concurrenten.

24 april 2024 om 21:11

Zo even uit mijn hoofd: Upamecano, Guerrero en Laimer de laatste 2 seizoenen. En dan nog Sabitzer die ik eerder noemde en al weer weg is. Oh, dat zijn geen basisspelers? Dat was exact mijn punt.

Heb je mijn comment uberhaupt gelezen?

24 april 2024 om 21:37

En nu Dortmund: Kobel (Stuttgart) Schlotterbeck (Freiburg), Hummels (Bayern 2x zelfs) Ryerson (Union), Ozcan en Wolf (Koln), Sule (Bayern), Sabitzer (Bayern), Nmecha (Wolfsburg), Brandt (Leverkusen), Fullkrug (Bremen), Bensebaini en Reus (Gladbach), maar daar hoor ik je niet over. Dat is pas de liga kapot kopen.

24 april 2024 om 19:32

Tja dat zal Real toch ook doen als ze de kans hadden bij een Sociedad of Sevilla.

24 april 2024 om 20:44

Elke club op aarde willen Wirtz en Alonso hebben.

When you can't beat them... buy them

Bayern heeft sowieso wel een nieuwe stabiele centrale verdediger nodig.
Upamecano maakt te veel fouten en de Ligt is ook zeker niet stabiel. En spelers als Dier wil je ook niet in de basis 11 hebben staan.

24 april 2024 om 19:34

Maar is Tah dan echt de oplossing? Speelt nu een jaartje goed maar was hiervoor gewoon veelal middelmaat. Ik denk dat FC Bayern voor een betere verdediger moet gaan zoeken.

Nou, dit is het eerste seizoen sinds z'n talentdagen dat hij weer indruk maakt. Die heeft in de afgelopen jaren vaak genoeg staan schutteren.

Die gaat de strijd echt niet winnen bij Bayern en al helemaal niet als Bayern weer met een viermansverdediging gaat spelen. Dan is hij echt heel erg matig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren