Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München volledig in shock na afgang: ‘Waarom lach je?’

Laatste update:

De afgang van Bayern München woensdagavond laat in de tweede ronde van de DFB-Pokal kwam keihard aan bij de Duitse topclub. Holstein Kiel, de nummer drie van de 2. Bundesliga, poetste tot tweemaal toe een voorsprong van der Rekordmeister weg, waaronder in de laatste minuut van de extra tijd: 2-2. In de verlenging werd niet meer gescoord, waarna vanaf elf meter alleen Marc Roca namens de bekerhouder miste: 6-5.

“Ik ben in shock. We zijn allemaal heel teleurgesteld”, vertelde trainer Hansi Flick na afloop. “Die zeer late gelijkmaker stoort me nog het meeste. Hier zijn verder geen excuses voor, we moeten dit maar snel vergeten. We gaan hard trainen en kijken naar de toekomst.” Bayern werd in 2000/01 voor de laatste keer uitgeschakeld in de beker door een club die niet in de Bundesliga uitkwam. Destijds was 1. FC Magdeburg als vierdeklasser de stuntploeg.

Flick wilde niets weten van een druk speelprogramma als excuus. Afgelopen vrijdag ging immers ook het uitduel met Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga met 3-2 verloren. “We zullen moeten leven met dit resultaat. We moeten kijken hoe we weer meer druk op de tegenstander kunnen krijgen en we moeten beter verdedigen.” Bayern krijgt zondag de kans op eerherstel: in de eigen Allianz Arena komt SC Freiburg op bezoek. Drie dagen later staat een uitduel met FC Augsburg op het programma.

Thomas Müller was na afloop van het duel in het Holstein Stadion niet te genieten en al helemaal niet toen een verslaggeefster van ARD ogenschijnlijk lachend vroeg hoe de stemming in de kleedkamer van Bayern was. “Wat denk je? Je lacht nu. Waarom lach je?”, antwoordde hij richting Valeska Homburg, die dat echter ontkende: “Ik lachte niet. Ik neem het zeer …” Müller onderbrak de verslaggeefster en zei: “Natuurlijk heb je gelachen en natuurlijk is de stemming bedrukt.”

Homberg vroeg Müller vervolgens naar de reden van het debacle. We hebben verloren van de underdog. Holstein gaf alles gaf wat het in zich had en deed dat zeker goed. Toch hadden we hier moeten winnen. Na rust hadden we vier pingpong-acties in hun strafschopgebied. Het ontbrak ons aan geluk. Nu zijn we uitgeschakeld en dat is zeer jammer.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou ook lachen om jullie, je speelt met je beste 11 en alsnog verliezen jullie, krijgt Neuer altijd tegengoals of ligt dat aan mij?

14 januari 2021 om 09:53

Wat een rare opmerking joh. Volg je neuer pas 3 maanden?

14 januari 2021 om 10:35

Is stel een vraag.

14 januari 2021 om 11:33

Elke keeper krijgt bijna altijd tegengoals. Beetje het lot van een keeper. Neuer is er bij uitstek een die vrij goed is in die tegengoals voorkomen.

14 januari 2021 om 11:17

'of ligt dat aan mij'? Tegengoals zijn geen mening hoor.
Maar bayern krijgt wel veel tegengoals. Laatste keer de 0 gehouden was begin december

beetje onsmakelijke reactie van Muller. Juist iemand die altijd uitbundig een overwinning viert met veel grappen en grollen. En nu wordt er een keer verloren en dan zo armetierig reageren. Beetje flauw

14 januari 2021 om 09:52

@ramonrail Het zijn juist de personen die uitbundig een overwinning vieren die zo reageren bij een nederlaag. Muller heeft weinig controle over zijn emoties en zit in de schommel van vreugde naar verdriet zonder te beseffen dat hij invloed heeft op de schommel der emoties.

14 januari 2021 om 10:01

@MancunianB Emotie laat zien dat je echt bent en niet zoals die nagemaakte praatpoppen die normaal voor de camera staan. Muller is een echte clubman en heeft de gezonde pest erin als het fout gaat. Daar is hij uiteraard zelf ook verantwoordelijk voor, maargoed niemand is foutloos! Juist de mensen die altijd voorbeeldig willen zijn mankeren vaak het meest ;-).

14 januari 2021 om 10:08

@mvdk

Die praatpoppen worden zo gemaakt en gekneed door de clubs en alle andere zaken die er in rond gaan (sponsors + deals + TV bazen + Knvb + ...) en daardoor invloed hebben op wat een speler zegt.

Ik zie ook heel graag spelers en mensen die gewoon zeggen hoe ze zich voelen en waar het op staat maar ik snap best dat spelers gewoon hun dingetje doen, basic antwoorden en door gaan. De media is niet je vriend en je wordt uiteindelijk toch op je woorden gepakt (mertens met zijn kampioenswedstrijd) en belachelijk gemaakt. Er valt weinig te winnen.

14 januari 2021 om 10:52

Mancian , je doet net of Muller borderline heeft , overdrijf eens niet zo.

14 januari 2021 om 11:39

Mvdk dat klopt. Ik veroordeel het ook niet. De sport bestaat uit emotie

14 januari 2021 om 11:40

Het zijn de simpele wetten van de natuur, ik probeer slechts Muller zijn gedrag te verklaren zinder te oordelen

14 januari 2021 om 09:53

Precies, en na zoveel succes van ze de laatste tijd kun je dit toch ook gewoon accepteren als een vent. Plus weet hij ook wel dat Bayern zo ongeveer de meest gehate club is in Duitsland, dus dat dit voor hoongelach zorgt bij de meeste mensen. Ook al zou een verslaggever wel altijd objectief moeten blijven.

14 januari 2021 om 10:17

Een journalist moet wel objectief blijven in mijn ogen.

14 januari 2021 om 10:21

Wanneer een topsporter zich een goede verliezer toont, zou ik mij als trainer zorgen gaan maken.

14 januari 2021 om 13:14

Ligt eraan wat je eronder verstaat. Een topsporter moet altijd flink balen van een verlies, maar je moet je wel normaal blijven gedragen. Vind dit van Müller nou niet meteen iets om ophef over te creëren.

14 januari 2021 om 13:14

Ligt eraan wat je eronder verstaat. Een topsporter moet altijd flink balen van een verlies, maar je moet je wel normaal blijven gedragen. Vind dit van Müller nou niet meteen iets om ophef over te creëren.

14 januari 2021 om 10:29

Hoezo zou hij niet zo mogen reageren als een journalisr in zijn gezicht lacht om het verlies. Het is niet dat zij deel uitmaakt van de tegenstander of iets, zijn moet gwn neutraal/objectief blijven en haar werk doen.

14 januari 2021 om 10:52

Een echte Duitser! Die willen alleen maar winnen. Zit ingebakken. Dus bij verlies de pest in. Kunnen daar niet tegen. Die eigenschap zou in Nederland trouwens ook wel een beetje meer aanwezig mogen zijn.

14 januari 2021 om 11:35

Onsmakelijk? Hij blijft erg netjes toch? Ik heb hier echt helemaal niets op tegen, JUIST omdat hij normaal rationeel is, al wat uitbundig. Maar niks met de vraag 'waarom lach je', zal die echt niet verzinnen.

14 januari 2021 om 11:45

Hij neemt het toch soort van terug door gelijk te zeggen 'natuurlijk heb je gelachen en natuurlijk is de stemming bedrukt'? Ik vind het een vrij logische reactie om eerst een beetje gepikeerd te zijn (je zit vrij hoog in je emotie) en het netjes om dat gelijk terug te draaien.

14 januari 2021 om 14:15

oh komaan, ik heb net naar de interview gekeken. Hij zegt echt niets verkeerd. Ook een beetje provcerend gevraagt toch? Ze hebben net verloren dan vraag ze wat de stemming is in de kleedkamer en ze staat ermee te lachen in zijn aanzicht. Hij zegt gewoon, tja je lacht ermee maar wat denk je dat de sfeer is.dat is alles.

Bayern heeft echt een moordend programma. Niet zo gek dat het wat minder gaat nu. Al helemaal op de manier waarop ze spelen. Dat kost best wat kracht. Het zou ook niet verkeerd zijn als er een keer een andere club kampioen wordt.

14 januari 2021 om 10:04

Mee eens. Zie graag Dortmund de titel pakken of Bosz met Leverkusen. Leipzig zou ook leuk zijn. Wat vaker een andere kampioen zou de competitie goed doen.

14 januari 2021 om 10:21

Hoe dan? Altijd als ze Bayern pijn kunnen doen doen ze het niet. Zowel Leverkusen als Leipzig lieten het liggen om de koppositie te pakken. Leipzig mag zichzelf aanrekenen dat ze het hele seizoen met Poulsen en Sorloth moeten spelen. Das niveau FC Twente. Dortmund heeft een achterhoede waar je het niet mee gaat redden en Leverkusen is toch altijd net niet.

14 januari 2021 om 10:40

Ja absoluut. Het is alleen jammer dat de rest vaak faalt als dat kan. Zou mooi zijn als Leverkusen de titel pakt. Die zijn naar mijn weten nog nooit kampioen geweest. Maar Bayern zal wel gaan opstaan als het moet helaas haha.

14 januari 2021 om 10:54

DIt heeft voornamelijk met de gatenkaas achterin te maken.
Flick lijkt erg eigenwijs te zijn door hier niks aan te doen, we zijn sinds dit seizoen zeer kwetsbaar in de verdediging maar de zelfde spelers blijven maar opgesteld worden.

Ik heb de beelden eens bekeken. Viel reuze mee allemaal, niet-nieuwswaardig wat er gebeurde

14 januari 2021 om 10:06

De nummer 3 van de 2e Duitse league die de landskampioen, bekerwinnaar en Champions League winnaar van afgelopen seizoen uitschakelt niet nieuwswaardig?Edit: je bedoelt de reactie van Muller. My bad.

14 januari 2021 om 14:18

Inderdaad, zwaar overdreven, hij zegt niets verkeerd. het is toch normaal dat hij kwaad en teleurgesteld is, ze hebben net verloren. Dan kan je toch niet verwachten dat Muller daar staat te lachen en goed gezind is.

14 januari 2021 om 15:25

Valt inderdaad allemaal reuze mee, in de emotie even wat zeggen. Het wordt flink opgeblazen. Dat is een kwaliteit van voetbalzone. Van een klein interview een mooi item maken. Maar goed, er wordt weer ene hoop op geklikt en gereageerd. Ik geniet altijd wel van die Müller. Dat straalt pure emotie uit, en als het eens tegen zit, dan is dat ook goed te merken aan hem. Meer van dat soort gasten als je het mij vraagt.

Tja, als je altijd hoog van de toren blaast moet je het ook maar accepteren dat je bij verlies een paar lachers extra krijgt. Neem je verlies gewoon en ga door.

14 januari 2021 om 14:21

Dat doet hij toch ook? Als he het interview hebt gekeken dan hoor je hen dat ook verklaren. Hij zegt echt niets verkeerd in dit interview, enkel omdat haar vraag wat zinlooos is en ze staat erbij te lachen zegt hij, tja je lacht ermmee maar wat denk je dat de sfeer is...is dat nu echt zo dramatich?

Erg matig dat je zo reageert als je een keer verliest. Totaal onnodig. Ik snap dat je stevig baalt, maar direct ongemakkelijk doen tegen de eerste de beste journalist..

14 januari 2021 om 14:24

Als je naar de interview kijkt dan zie je echt dat alles zwaar overtrokken is, hij zegt totaal niets verkeerd. Toch normaal dat je daar niet happy staat te lachen en goed gezind is? Ze hebben net verloren en ze zijn uitgeschakelt, dan staat die journlist te lachen in zijn aanzicht terwijl ze vraagt hoe de sfeer is
Wat is er nu verkeerd met deze woorden,tja, je staat ermee te lachen maar wat denk je dat de sfeer is in de kleedkamer?

Bayern is het hele seizoen al niet zo sterk. Helaas lopen er bij Leipzig waardeloze spitsen, heeft Dortmund een losers mentaliteit en choked Leverkusen altijd op momenten dat het er toedoet. Dus uiteindelijk zal Bayern wel weer kampioen worden. Maar je merkt wel dat de dominantie als in het Guardiola tijdperk waarin ze iedereen kapot speelde en met 25 punten verschil kampioen werd nu al wel een tijdje voorbij is.

14 januari 2021 om 10:31

Vorig seizoen vergeten? Toen speelden ze iedereen van de mat. Ook begin van het seizoen speelden ze de koploper van laliga helemaal weg. Ze hebben verdedigend wat probleempjes en wat vormdipjes. Maar hebben nog steeds het beste elftal en gaan zeker kampioen worden en ver komen in Europa.

14 januari 2021 om 10:37

In de laatste fase van het seizoen ja. Rond de winterstop stonden ze 7 punten achter en werd Kovac vroegtijdig ontslagen.

14 januari 2021 om 10:59

Ja maar dat kwam vooral door kovac. Dat werd wel duidelijk door flick lijkt mij? Bayern werd toen niet optimaal gebruikt door kovac en daarom ging het zo slecht. Zet je er een goede coach neer zoals flick dan komt het wel goed. Dat is ook gebeurt. Met enkele verdedigende versterkingen zal het een stuk beter gaan.

Iedereen zal Müller nu wel een verschrikkelijke l*l vinden maar joh, zoiets gebeurt in the heat of the moment. Kan gebeuren. Hij heeft haar niet geslagen of verrot gescholden dus niks aan de hand.

Dat is het hele probleem van die duitse journalisten, als Bayern wint is het serieus normale vragen stelen, verliezen ze een keer dan is het lachen en proberen te vernederen van spelers zodat ze lekker kunnen scoren bij de concurenten.....

Dat is het hele probleem van die duitse journalisten, als Bayern wint is het serieus normale vragen stelen, verliezen ze een keer dan is het lachen en proberen te vernederen van spelers zodat ze lekker kunnen scoren bij de concurenten.....

Ik vind het wel een logische eerste reactie, zo hoog in de emotie. Hij neemt het ook gelijk een soort van terug bij het onderbreken van haar. Netjes opgelost dus.

Haha
Zo zwak van muller om zijn boosheid af te willen reageren op een verslaggeefster.
Al zou haar gezicht een grimas hebben vertoond dan nog moet je hier boven staan en gewoon doen

14 januari 2021 om 14:27

Hj doet toch gewoon?? heb heb die inter gezien?. of mag iemand geen reactie meer geven aan een journaklist? Enkel met je mevrou, nee mevrouw antroorden? Hij zegt cht neits verkeerd als je die interview bekijkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren