Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München plukt ook dokter weg bij Borussia Dortmund

Laatste update:
/

Bayern München haalde de voorbije jaren een paar keer een belangrijke speler van concurrent Borussia Dortmund binnen en dat leidde tot spanningen tussen de clubs. Er wordt gezegd dat deze zomer Ilkay Gündogan de overstap maakt, maar of dat ook echt gebeurt valt nog te bezien. Op een ander niveau binnen de organisatie is er wel een transfer: dokter Andreas Schlumberger verkast naar de kampioen van Duitsland.

Schlumberger is gepromoveerd in de sportwetenschap en zal bij Bayern München de functie van teamleider krijgen binnen de werkgroep Rehabilitation und Prävention. Hij begint over een week al in zijn nieuwe rol bij de recordkampioen. De voorbije vier jaar was Schlumberger werkzaam voor Borussia, waar hij aan het hoofd stond van de Athletikabteilung.

De Duitse pers geeft donderdag aan dat er sowieso veranderingen gaande zijn binnen de medische afdeling van Bayern. Voorheen stond Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt als eerste arts aan het hoofd van de medici van de club, maar hij vertrok met ruzie uit München. Sindsdien zijn de taken anders verdeeld over de artsen onderling.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Binnenkort de fans (als dat nog niet is gedaan) en de voorzitter.

25 juni 2015 om 16:21

Die Gelbe Wand staat binnenkort ook in Bayern

25 juni 2015 om 16:22

Fans vam borussia naar Bayern?
Dat dacht ik dan weer net niet.

25 juni 2015 om 16:23

Sarcasme, zoek het eens op zou ik zeggen.

25 juni 2015 om 17:15

sommige zien dat niet

25 juni 2015 om 16:31

Die heeft Bayern totaal niet nodig.
Die man heeft er vier jaar op zitten bij Borussia, waarom zou hij niet naar Bayern gaan?
En hij heeft op meerdere plekken in het voetbal in Duitsland gewerkt.

25 juni 2015 om 18:30

Sarcasme.

25 juni 2015 om 17:42

Het feit dat dit wel vermeld wordt maar niet het feit dat Douglas Costa van Sjakthar naar Bayern gaat zegt genoeg over hoe sensantioneel Voetbalzone zijn berichten wil hebben. Is natuurlijk van de zotte dat dit een topic verdient. Want Dortmund heeft zelf laatst ook jeugdtrainers weggeplukt bij Bayern. Bovendien is dit Bayern weer in een slecht daglicht vermelden. En mensen die denken dat Dortmund een concurrent is voor Bayern snappen er ook vrij weinig van. Bayern heeft namelijk geen concurrrentie.

25 juni 2015 om 18:30

Sarcasme.

25 juni 2015 om 17:09

Dat ook, maar vooral 'zielig.'

Misschien moeten ze eens gaan fuseren? Ook al liggen ze kilometers van elkaar af :P

Hoe hoog is de transfersom?

En het gaat maar door. En dan willen ze onze Raffael ook nog wegkopen. Het houdt niet op, niet vanzelf...

25 juni 2015 om 16:59

Ga eerst es ff na wat hier van geklopt. En probeer het daarna weer op te brengen

25 juni 2015 om 17:44

Die komt op alle punten zwaar tekort voor Bayern daarnaast schijnt Douglas Costa al voor 35 miljoen naar Bayern te gaan.

25 juni 2015 om 18:30

Douglas costa? Waarom. Die is misschien geschikt voor chelsea. Is een beetje een willian achtige speler. Zeker als squadplayer.

25 juni 2015 om 19:03

Is ook zo. Maar waarom zou Bayern Raffael niet wegkopen om Gladbach te verzwakken? Zou me niks verbazen. Maar Eberl heeft net gezegd dat de selectie voor volgend seizoen compleet is. Alleen de vraag of Mlapa en Younes mogen blijven blijft nog.

25 juni 2015 om 22:00

Vervelend voor je om te horen maar Gladbach stelt niets voor. Als je serieus denkt dat Bayern voor Raffael gaat om Gladbach te verzwakken dan moet je jezelf eens goed laten nakijken. Dan ben je je club een stuk groter aant maken dan dat Gladbach in werkelijkheid is.

Ik hoor dat ze bij Bayern vinden dat de kantinejuf van Borussia vrij aardige broodjes maakt, wordt vervolgd.

25 juni 2015 om 16:41

Dan zal Bayern zoete broodjes moeten bakken bij de voorzitter van Borussia

25 juni 2015 om 17:52

Je bent echt slecht geïnformeerd, die heeft in het seizoen 2013/2014 al haar transfer gemaakt naar de kantine van Bayern München. In een interview gaf ze aan hoe erg ze onder de indruk was van al die faciliteiten, zoals die spiksplinternieuwe keuken. Ik kan het interview zo één twee drie even niet vinden helaas.

Dit is toch puur provoceren wat Bayern doet?
Dat ze dit in Duitsland gewoon pikken echt heel merkwaardig.

Goede breedteversterking voor bayern

Wat grappig, toen Dortmund jeugdtrainers van Bayern overnam werden er geen artikels gemaakt.

25 juni 2015 om 16:42

Ik snap de heisa van de mensen die vinden dat Bayern hun concurrent leeg koopt.
Maar men snapt niet dat zonder Bayern, Dortmund nu niet zou bestaan.

25 juni 2015 om 16:54

Lekker negeren jo. Ik heb gemerkt dat VZ zoveel mogelijk negatieve reacties probeert aan te trekken. Het jammere ook is, er zijn andere fans die de geruchten ook gewoon geloven.

Je kunt de competitie in Duitsland net zo goed opheffen. Bayern staat mijlen ver boven de rest. Ze hebben niet eens concurrentie van 1 of twee ploegen zoals dat in Spanje nog wel het geval is. Daar moet echt heel snel iets gebeuren want hoe goed en mooi voetbal ze ook spelen, hoe leuk ik het ook vind Bayern in de CL te zien presteren.. de Bundesliga is geen drol meer aan. Iig niet als je het kampioenschap als spannende strijd wil.

25 juni 2015 om 17:43

Praat aub voor jezelf. Voor mij is dit de leukste en spannendste competitie van de wereld. Ik kijk er elke week met veel plezier na. En dan heb ik niet eens over Bayern, maar over andere wedstrijden. En als je de geschiedenis nakijkt weet je dat Bayern gemiddeld nog nieteens 1 op 2 keer kampioen wordt vanaf 1963.

25 juni 2015 om 17:53

Spannend? In welk opzicht vind jij de Bundesliga spannend? Spannend wie de nummer drie wordt?

25 juni 2015 om 18:25

Zoals ik al zei praat lekker voor jezelf. Ik vind de titelstrijd interessant, de plekken om de CL, de plekken om de EL, de middenmoot maar voornamelijk ook de degradatiestrijd. Jouw sarcastische reactie slaat dan ook vrij weinig op in een competitie waar 2 clubs alle tv rechten hebben en waar bij clubs in het rechterrijtje niet eens meer dan 10.000 man zitten. Ter vergelijking clubs als Nurnberg en Dusseldof spelen in de 2.bundesliga met een capaciteit van 50.000 toeschouwers. En ik bepaal zelf wel wanner ik iets spannends vind of niet. De Bundesliga is in ieder geval geen koopcompetitie zoals de PL waar nauwelijks Engelsen spelen of Spanje waar de clubs miljoenen in de schulde staan maar toch mogen blijven kopen.

25 juni 2015 om 23:49

Helemaal mee eens. Bundesliga blijft de mooiste competitie om te volgen. (Is zelfs live te zien bij Eurosport, geen dure betaalzender)

25 juni 2015 om 18:02

Dat ze geen concurrentie hebben is ook te danken aan Bayern zelf. Dortmund was een concurrent en Bayern heeft 2 van hun beste spelers overgenomen. Zo krijg je natuurlijk nooit een vaste concurrent.

25 juni 2015 om 18:27

Ja en het feit dat Dortmund die 37 miljoen voor Gotze investeert in matige spelers als Mkhitaryan en Immobile vergeet je er bij te zeggen? Wel frappant dat Gladbach bijv. met een veel mindere begroting beter inkoopt dan Dortmund die 10x meer te besteden heeft. Het ligt heus niet altijd aan Bayern, Dortmund moet ook naar zichzelf kijken. En het feit dat ze it jaar Castro van Leverkusen overnemen en Reus paar jaar terug van Gladbach wordt door iedereen weer dood leuk vergeten. Dortmund is zelf nog 10x erger dan Bayern. Bayern helpt in tegenstelling tot Dortmund nog clubs die in nood zijn.

25 juni 2015 om 19:15

Dortmund is nog nooit een concurrent geweest van Bayern op lange termijn.
Alleen in de periodes 1994-1997 en 2010-2013 heeft Dortmund hun gloriemomenten kunnen beleven.
Bovendien was Dortmund van 2010 tot 2013 nooit in staat is om op 3 fronten te strijden.

Triest hoor dat je als topclub ook is een dokter weghaald hahahahaga.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren