Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München lijkt strijd om beoogde zomeraanwinst Ten Hag te gaan winnen

Laatste update:

Manchester United krijgt serieuze concurrentie van Bayern München in de strijd om de handtekening van Kim Min-jae, zo meldt Sky Sport-journalist Florian Plettenberg op Twitter. Bayern heeft zelfs al gesprekken gevoerd met de entourage van de 26-jarige verdediger. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano maakt de Duitse kampioen momenteel zelfs de meeste kans om hem in te lijven.

Het nieuws over Kim zal niet goed ontvangen zijn in de directiekamer van Erik ten Hag. De manager van Manchester United heeft Kim al langer op het oog en leek de Zuid-Koreaan komende transferperiode over te gaan nemen van Napoli. Naast Bayern München wordt door Romano ook Newcastle United genoemd als eventuele vervolgbestemming van de centrale verdediger, die zich afgelopen seizoen met Napoli als kampioen van Italië kroonde.

De Zuid-Koreaan heeft een ontsnappingsclausule van vijftig miljoen euro in zijn contract staan. Deze kan pas vanaf 1 juli geactiveerd worden, maar de clubs mogen voor die tijd wel al proberen om tot een persoonlijk akkoord met de voormalig speler van onder meer Fenerbahçe en Beijing Guoan te komen. Een eventuele transfer van Kim naar der Rekordmeister hangt echter nog wel af van Lucas Hernández en Benjamin Pavard. Zij zouden eerst moeten vertrekken om ruimte vrij te maken.

Bij Manchester United staan Raphaël Varane en Lisandro Martínez centraal achterin. Ten Hag heeft aangegeven dat het duo volgend seizoen sowieso op een basisplaats kan rekenen. Onder trainer Thomas Tuchel lijkt er niemand zeker van een plekje in de basis van Bayern en de kans op meer speeltijd in Duitsland zou Kim ervan kunnen overtuigen om naar de Bundesliga te verkassen. Een langer verblijf bij Napoli, waar hij pas in de zomer van 2022 tekende, lijkt er niet in te zitten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dit zou heel zuur zijn voor Ten Hag. Perfecte aanvulling voor United en een echte kwaliteitsversterking in de breedte.

Wel logisch dat Bayern ook geïnteresseerd. Upamecano is afgelopen CL natuurlijk keihard door het ijs gezakt, dus daar mag wel wat kwaliteit bij.

15 juni 2023 om 12:12

Dit is zuur, maar veel minder zuur dan het bericht van een paar dagen geleden dat United waarschijnlijk is afgehaakt in de strijd om Kane. Dat vind ik echt achterlijk, dit is gewoon jammer omdat het voor wat breedte in de cv's zorgt omdat Kim een hele goede verdediger is. Het probleem bij United zit hem niet in de cv's namelijk.

Bayern daarentegen heeft eigenlijk een beetje hetzelfde, maar Upamecano viel wel heel hard door de mand tegen City. Lucas Hernandez heeft er echter het hele seizoen uitgelegen met een gescheurde kruisband; als die volgend seizoen weer fit is komt die gewoon naast De Ligt te staan denk ik en mag Upamecano het opnieuw proberen om zich weer in de basis te voetballen. Lucas Hernandez wordt altijd een beetje underrated voor mijn gevoel. Ja, hij heeft ontzettend veel geld gekost in een tijd dat dat soort bedragen nog niet zoveel betaald werden, maar het is mits fit ook wel echt een goede cv hoor en hij kan ook nog eens op linksback (al is hij op cv wel echt beter) Daarnaast ook complementair aan De Ligt gezien zijn voetballende kwaliteiten, meer dan Kim Min-Jae wat volgens mij qua type wel een beetje op De Ligt lijkt (al kijk ik niet veel Napoli). Hernandez verzoop natuurlijk de laatste jaren ook wel eens met een Süle die het seizoen na zijn blessure echt verschrikkelijk onbetrouwbaar was en een Upamecano die hoge pieken, maar ook diepe dalen heeft. Als hij eens langere tijd naast De Ligt komt te staan denk ik dat dat het centrum van Bayern wordt en dan heb je Upamecano nog achter de hand; dan is Kim voor het geld wat hij moet kosten wel een beetje overbodig denk ik.

15 juni 2023 om 12:15

Psvmanunited kane is gewoon totaal geen realistische aankoop. Levy is een extreem moeilijke man en al helemaal als het om united gaat. Is al jaren zo. Ik heb nooit in die transfer geloofd. Ze haken heus niet af omdat ze hem niet goed vinden.

15 juni 2023 om 12:17

Lucas Hernandez wilt naar PSG vertrekken. Vandaar dat ze waarschijnlijk voor Kim gaan.

15 juni 2023 om 12:22

Heel verhaal over Lucas Hernandez maar ben je niet bekend met het feit dat hij wss gaat vertrekken? Loopt bijna uit z’n contract en als hij niet verlengd dan wordt hij verkocht..

15 juni 2023 om 12:28

@ironmanutd: Nee, dat laatste snap ik hahaha anders was het wel erg gesteld met de voetbalkennis binnen de club; zeker gezien de alternatieven. Punt is gewoon een beetje dat Kane een reden heeft om naar United te gaan en dat is dat topscorerrecord in combinatie met een (iets, voor ik andere fans trigger) grotere kans op prijzen. United is momenteel de beste Engelse club die hem eventueel zou willen, anders moet hij naar het buitenland of bij Spurs blijven.

Het is an sich geen onrealistische aankoop denk ik. Ik denk dat de speler Kane best naar United zou willen nog, alleen is Levy ontzettend moeilijk. Moeilijke onderhandelaars heb je echter wel meer en als United daadwerkelijk 120 miljoen biedt voor Kane kun je misschien een moeilijke onderhandelaar zijn, ergens moet je ook financieel realistisch zijn. Die 120 miljoen heeft United wel liggen en iedereen die United veelvuldig gezien heeft dit seizoen weet dat de spitspositie het allergrootste probleem is. Rechtsback, rechtsbuiten, centraal middenveld, back-up Casemiro, overal kan nog wel een mouw aan gepast worden als het echt moet, maar United gewoon een topspits nodig. Dan leg je dat geld maar neer voor Kane, met geld is alles te koop en een koopclub zijn we toch al.

Ben gewoon bang dat we uiteindelijk weer met Hojlund van Atalanta ofzo aan komen kakken. Leuk als back-up, maar je wilt iets waar het team zich aan kan optrekken.

@d.costa9cfc: Ah, dat wist ik niet inderdaad, dat verklaart dan ook meteen de interesse wel; al vind ik Kim qua profiel dan nog steeds niet helemaal identiek aan Hernandez. Maar je hebt natuurlijk Pavard ook nog die in het centrum kan (waar ik hem zelfs beter vind) en dan heb je wel opties.

@tilburg013: hahaha sorry man. Ik volg Bayern niet zo goed, maar vind Hernandez altijd wel goed in de wedstrijden dat ik hem zag spelen en heb het idee dat hij bij het grote publiek niet echt op waarde geschat wordt. Zal de volgende keer even nieuws over hem googlen voor ik een reactie plaats

15 juni 2023 om 12:44

Psvmanunited ja ik ben het met het meeste wat je zegt wel eens. Behalve dat ik ten eerste niet united zo even 120m neer zie leggen (voor iemand die bijna 30 is). Zeker niet nu nog met de onzekerheid rondom de overname.
Ten tweede denk ik dat levy echt heel hard zal proberen hem naar een andere club te brengen. Liefst in het buitenland.
En ten derde weet ik niet of kane een transfer naar united ziet als een grotere kans op prijzen. Natuurlijk is die kans bij united duidelijk groter dan bij spurs, maar evengoed nog niet heel groot in de huidige situatie.

15 juni 2023 om 12:14

Maar geen verrassing. United kan al amper deals maken voor spelers zonder clausule en waar niemand interesse in heeft. Laat staan een goede speler die voor een "beschaafd" bedrag aangekocht kan worden. Ik hoop zo dat wie de club ook overneemt echt alles en iedereen in een pak eruit gooit en opnieuw begint.

15 juni 2023 om 12:26

Aan de ene kant heb je met De Ligt, Upa, Hernandez, Pavard en eventueel Stanisic al genoeg opties.

15 juni 2023 om 12:38

Ja ik snap dan ook niet waarom Bayern München voor hem zal gaan. Bayern zit centraal achterin wel goed zo toch

15 juni 2023 om 12:54

Pavard gaat weg en Hernandez misschien ook?

15 juni 2023 om 13:34

Hernandez vertrekt naar PSG. Pavard stanisic zijn niet goed genoeg. Upa is na de wedstrijd na city al zijn geloofwaardigheid kwijt. Kim min Jae is een type de ligt. We moeten gaan voor een voetballende verdediger. Gvardiol of Inacio van Sporting of Laporte

15 juni 2023 om 14:03

Moet eerst allemaal maar blijken of die spelers weggaan.

Als Napoli veel geld wil vangen, dan zie ik hem wel naar Manchester United gaan. Maar voor 50 miljoen gaat Bayern hem zeker wel binnenhalen, goede concurrent en backup voor achterin.

15 juni 2023 om 12:06

Hoezo zou United meer betalen dan Bayern wanneer hij een afkoopsom van 50 miljoen heeft?

15 juni 2023 om 12:13

Als ze allebei een speler willen hebben, neem ik aan dat je wellicht nog tegen elkaar op wil bieden...

15 juni 2023 om 12:16

Nee, dan activeren beide clubs de clausule. Kim Min-jae heeft dan de beslissende stem.

15 juni 2023 om 12:25

Waarom zouden ze tegen elkaar opbieden richting Napoli. Degene die kan profiteren is de speler. Die kan de partijen tegen elkaar uitspelen.

15 juni 2023 om 12:30

Ook zonder die clausule heeft de speler de beslissende stem. Als hij aangeeft dat hij bij een bepaalde club niet wil spelen, zal er ook geen transfer komen. Ook al bieden ze een miljard

15 juni 2023 om 14:45

Jullie hebben gelijk, ik was nog niet helemaal wakker in de bovenkamer. Tuurlijk is het dan een vast bedrag en kan de speler zelf bepalen.

Dan denk ik dat de keuze wellicht sneller voor United is, vanwege de grote competitie en dat beide teams sowieso toch in de Champions League zullen spelen.

Hopelijk blijft hij lekker bij Napoli. Zit er pas een jaartje, geweldige sfeer op de tribune en een mooi team.

De carrière van Kim gaat ineens razendsnel. Ik hoop persoonlijk dat die naar united gaat. Dit is ook puur eigenbelang omdat ik sinds ETH er zit meer united ben gaan kijken en ik ETH goeie versterkingen gun.

15 juni 2023 om 13:25

Hij wordt steeds populairder en ik verwacht dat er hier in Nederland veel meisjes met de naam Kim worden geboren. Net als de dochter van Jaap Stam.

Ik zei laatst dat Kim dichtbij overgang Manu was, en een Manu fan hier twijfelde er over, zei dat het voor het eerst zou zijn dat MANU snel door pakte..
Blijkbaar heeft MANU weer de kantjes vanaf laten lopen. Betaal gewoon de afkoopsom en dik salaris dan ben je van al het geheibel af. Paniek aankopen a la Martinez en Antony kunnen ze ook, last minute deals, doe dat dan ook eens vroeg in het seizoen..

15 juni 2023 om 12:43

Of misschien omdat ze midden in een overname zitten, maar nee, er wordt weer gesuggereerd dat ze de kantjes eraf lopen.

15 juni 2023 om 13:05

Reddevilgaz nou op zich is dat helemaal geen rare aanname op basis van wat we de afgelopen 10-15 jaar gezien hebben. United is simpelweg de slechtste club op aarde als het om transfers afronden gaat.

15 juni 2023 om 18:08

En laten die eigenaren nou net in een overname zitten... Maar ben het wel met je eens hoor. Alleen het is weer makkelijk scoren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren