Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München lijkt akkoord te naderen met opvolger Thomas Tuchel als trainer

Laatste update:

Een terugkeer van Julian Nagelsmann als trainer van Bayern München is steeds dichterbij. Dat meldt Florian Plettenberg van Sky Deutschland maandagavond. Bayern neemt na dit seizoen afscheid van Thomas Tuchel, en is dus op zoek naar een opvolger.

Plettenberg maakt op X melding van het nieuws over Nagelsmann. “Zijn terugkeer bij Bayern wordt steeds concreter. Er zijn vergevorderde gesprekken, waarbij wordt geproken over een contract voor drie of vier jaar”, begint hij zijn post.

“Nagelsmann kan zich een terugkeer bij Bayern wel voorstellen, maar heeft nog geen definitief groen licht gegeven”, vervolgt Plettenberg. “Er is nog geen definitieve overeenkomst.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Nagelsmann is momenteel nog bondscoach van Duitsland, waarmee hij komende zomer op het EK actief zal zijn. Zijn contract loopt tot na het EK, en het is dus goed mogelijk dat hij daarna naar Bayern vertrekt.

De 36-jarige trainer was van juli 2021 tot maart 2023 ook al trainer van der Rekordmeister. Eind vorig jaar bleek uit informatie van Sport Bild waarom hij ruim een jaar geleden werd ontslagen: vanwege een toespraak in de rust van het duel tussen Bayern en Bayer Leverkusen (2-1 nederlaag).

In de rust van dat duel stond Bayern nog met 0-1 voor. In de rust betraden toenmalig CEO Oliver Kahn en technisch directeur Hasan Salihamidzic verrassend genoeg de kleedkamer. Wat zij daar zagen, was genoeg reden voor ontslag.

De bestuurders van de club zagen Nagelsmann een 'onbegrijpelijke' toespraak houden. Volgens het gerenommeerde Duitse medium keken de spelers met verbazing naar de instructies, die zij maar nauwelijks konden volgen. Inmiddels zijn Kahn en Salihamidzic vertrokken bij de club, en lijkt een terugkeer van Nagelsmann aanstaande.

Mochten Bayern en Nagelsmann er onverhoopt toch niet uitkomen, dan heeft de club nog twee andere namen op het lijstje staan: Roberto De Zerbi (Brighton & Hove Albion) en Unai Emery (Aston Villa). Een andere naam die werd genoemd, Xabi Alonso, heeft al aangegeven bij zijn huidige club Bayer Leverkusen te blijven.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als je geen kampioenschap pakt met bayern heb je gefaald als trainer. punt! misschien een goede club voor arne slot??

15 april 2024 om 18:49

Ik denk dat Arne Slot zich eerst bij een Europese subtopper mag bewijzen voor clubs van dit kaliber naar hem kijken..

15 april 2024 om 19:57

Als ze voor een Nederlander gaan is Ten Hag de meest logische kandidaat. Hoewel hij het nu met Man United niet heel geweldig doet is hij wel iemand die er in Duitsland nog steeds goed op staat vanwege zijn periode bij Ajax en Bayern Munchen II

15 april 2024 om 20:10

Die kan beter eerst naar een Dortmund of Leipzig gaan denk ik.

Het was dan ook een belachelijke beslissing om hem in eerste instantie al te ontslaan! Goed van Bayern dat ze hun fout in zien, mans genoeg zijn om over hun eigen schaduw heen te stappen en hem “gewoon” terugnemen! Daar kunnen nog veel clubs een voorbeeld aan nemen!

15 april 2024 om 19:29

Bayern was nooit constant geweest onder Nagelsmann. Hopelijk leert hij snel uit zijn fouten, dan kan Bayern opnieuw op zoek naar een coach

15 april 2024 om 20:34

Het was niet optimaal, maar er moet nog wel meer gebeuren bij Bayern. Nagelsmann lijkt me de juiste manager, dat was hij 2 jaar geleden ook al.

Op enkele spelers na hebben ze wat mij betreft het materiaal ook niet om enorm dominant te kunnen zijn in Duitsland en daarbuiten.

De voetbalwereld blijft toch iets raars. Je ontslaat een trainer vanwege 1 gekke toespraak. Om hem vervolgens straks weer aan te stellen voor de groep.

Je vraagt je dan toch af wat er nog meer gespeeld heeft. Want als ik het correct heb zijn zowel Salihamidzic en Kahn vertrokken bij Bayern. En opeens is de weg weer open bij Bayern om terug te keren.

Hoeveel miljoen heeft hij meegekregen vorigjaar? En een jaar later weer binnenhalen. Opmerkelijk, zeker voor bayern, wat bekend staat om t beleid daar…

15 april 2024 om 19:50

Waarschijnlijk is hij gewoon doorbetaald

15 april 2024 om 20:00

hij werd doorbetaald tot hij begonnen was aan het avontuur bij de Mannschaft

15 april 2024 om 20:15

Dan heb ik niks gezegd!

Want een geweldig nieuws voor Bbayern

Alle gekheid op een stokje, ik zou zelf niet zo goed begrijpen waarom het bestuur nu ineens Nagelsmann terug wil hebben als trainer. Ze hebben hem nota bene vorig jaar nog ontslagen en na een jaar Tuchel willen ze hem schijnbaar toch weer terug hebben. Ik zou dit van beide kanten een bijzondere move vinden. Bovendien zou Nagelsmann nu ook meer kunnen eisen van de club.

Ik zou als Bayern zijnde voor Roberto De Zerbi gaan, eens een keer wat anders dan anders. Of voor de trainer van Stuttgart gaan, Sebastian Hoeneß.

15 april 2024 om 19:12

Het is een nieuw bestuur. Degene die hem hebben ontslagen zijn er niet meer. Kahn en Salihamidzic hebben hem ook om een hele gekke reden ontslagen. Niemand stond erachter behalve die twee.

15 april 2024 om 19:28

lijkt me eerder geweldig nieuws voor Bayer Leverkusen. Daarmee zijn ze samen met Alonso de nieuwe titelfavoriet volgend seizoen.
Ja Tuchel was een serieuze mismatch, maar Nagelsmann oogde nooit constant. Hopelijk leert hij dan uit zijn fouten.
De Zerbi heeft zelf afgezegd en Hoeneß heeft verlengd. Zijn oom Uli wilde hem nog niet zien...

Ik denk dat de spelopvatting van Slot perfect past bij de wijze waarop Bayern wil ballen. De tegenstander je wil opleggen. Als je ziet hoe hij met dit materiaal Europees heeft gebald dan moet het bij Bayern zeker beter gaan.
De vraag is wel of Slot dit wel aandurft

15 april 2024 om 20:06

een trainer van Bayern moet van alle markten thuis zijn, Alle spelers moeten worden tevreden gehouden. Bij een eerste onenigheid wordt de trainer direct in vraag gesteld bij Bayern.

N hele berg geld moet hij vragen als ze hem terug willen

Toch bizar eigenlijk dat het vorige bestuur hem ontsloeg terwijl dat al nergens op sloeg. En nu ruim een jaar later is Nagelsmann dichtbij een terugkeer. Blijft bizar voetbal haha. Denk ook niet dat Tuchel iets heeft toegevoegd aan Bayern. Had vorig jaar geluk dat Dortmund het echt volledig uit handen gaf. En dit jaar natuurlijk op 16 punten achterstand. Maar ja had als Nagelsmann zijnde sowieso niet teruggekeerd nadat je ondankbaar aan de kant bent gezet.

15 april 2024 om 19:57

er is te weinig enigheid tussen alle partijen. Het echte plan B is ook al weg na de afzegging van Alonso.
Bij deze wil ik Leverkusen en Alonso al feliciteren voor volgend seizoen

Lachen toch, een record breken om hem los te weken en aan te stellen, ontslaan en een enorme ontslagvergoeding uitkeren, een droeftoeter aanstellen als vervanger en 15 maanden later met hangende pootjes terugkeren. Bayern is altijd een van de best geleide clubs geweest ter wereld maar dit bestuur maakt er de laatste jaren wel een potje van hoor.

Vreemde manier van zaken doen. Je zou bijna denken dat Bayern wordt gerund door Chelsea eigenaren. Zij hadden hem in eerste instantie nooit moeten ontslaan. Dit zal wel een triomfantelijk binnenkomer zijn voor Nagelsmann. Ik kan me niet voorstellen dat Bayern aan bepaalde voorstellen moet voldoen zodat hij kan terugkeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren