Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Bayern München grijpt in en zet Sadio Mané na slaande ruzie uit selectie

Laatste update:

Sadio Mané behoort niet tot de wedstrijdselectie van Bayern München voor het competitieduel met TSG Hoffenheim van zaterdagmiddag. De Senegalese aanvaller wordt voor één duel geschorst en krijgt tevens een boete. Mané zou ploeggenoot Leroy Sané dinsdag na afloop van de wedstrijd tussen Manchester City en Bayern München (3-0 verlies) volgens BILD een klap hebben uitgedeeld. Volgens de Duitse krant bloedde de mond van Sané en moesten de twee aanvallers uiteindelijk door ploeggenoten uit elkaar worden gehaald.

Mané stond donderdagmiddag nog gewoon op het trainingsveld van Bayern en leek de ruzie met Sané al te hebben bijgelegd. De koploper van de Bundesliga maakte vervolgens echter in een kort statement bekend dat de aanvaller tegen Hoffenheim niet tot de wedstrijdselectie behoort. De schorsing van Mané lijkt beperkt te blijven tot één duel.

Al tijdens de kansloze wedstrijd van Bayern, dat met 3-0 verloor, was zichtbaar dat Mané en Sané het met elkaar aan de stok hadden. Na afloop van het duel escaleerde de ruzie, waarna Mané in de kleedkamer een klap uitdeelde op de mond van Sané. De Senegalees gaf de klap, omdat hij niet blij was met de manier waarop hij werd toegesproken tijdens het duel. Het specifieke moment in de wedstrijd waardoor Mané boos werd, vond plaats in minuut 83. Sané deed zijn beklag bij Mané, omdat laatstgenoemde de diepte in vertrok.

De Duitser wilde echter dat Mané naar de bal toe zou komen, zodat hij hem in zijn voeten kon aanspelen. Sané zou hem dat op boze toon duidelijk hebben gemaakt, waarna de situatie na afloop van de wedstrijd escaleerde. Van de twee begon alleen Sané in de basis, terwijl Mané bij een 1-0 stand in de 69ste minuut binnen de lijnen kwam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mane's overstap naar Bayern tot nu toe geen succes gebleken. Zo blijkt weer.

13 april 2023 om 16:15

Zo blijkt wat, Steven?

13 april 2023 om 17:42

Zo blijkt weer Jerry. Blessures, geen basisplaats en nu betrokken bij een opstootje. Het blijkt weer dat het tot nu toe geen succes is.

13 april 2023 om 18:56

Inkemontana begrijpt blijkbaar waar ik het over heb.

13 april 2023 om 16:25

32 wedstrijden, 16 goals betrokken. ( 11 goals, 5 assists). Alles is nieuw voor hem, de club, het land, teamgenoten etc. Een blessure gehad, WK niet kunnen spelen. (Wellicht z’n laatste kans nog op een WK). D’r komen veel factoren bij kijken. Het blijven ook mensen he die voetballers.

Komt die nog goed weg met alleen 1 wedstrijd schorsing vanuit de club en een geldboete. Als je weer terug komt, word d’r dan toch anders naar je gekeken. Slecht voor het teammoreel.

13 april 2023 om 16:26

32 wedstrijden, 16 goals betrokken. ( 11 goals, 5 assists). Alles is nieuw voor hem, de club, het land, teamgenoten etc. Een blessure gehad, WK niet kunnen spelen. (Wellicht z’n laatste kans nog op een WK). D’r komen veel factoren bij kijken. Het blijven ook mensen he die voetballers.

Komt die nog goed weg met alleen 1 wedstrijd schorsing vanuit de club en een geldboete. Als je weer terug komt, word d’r dan toch anders naar je gekeken. Slecht voor het teammoreel.

13 april 2023 om 16:43

Ja, heel normaal hoor dat voetballers in een nieuwe competitie/land/club hun teamgenoot op hun bek slaan. Totaal niet zien aankomen van deze jaloerse drama queen.

Heb vrij letterlijk nog begin dit seizoen gezegd; let op wat er gebeurt wanneer Musalia, Sane of Gnabry betere cijfers hebben halverwege seizoen, kijk maar of Mane nog gaat overspelen aangezien meneertje koste wat het kost de grote man moet zijn. Maar och, geld gegeven aan het goede doel dus mag ik dit niet zeggen en krijg je tig Mane fans op je dak. Zucht.

13 april 2023 om 17:19

Reageerde op de reactie dat zijn overstap naar Bayern geen succes gebleken is. Tuurlijk is het niet normaal op iemand op de bek te meppen. Wat een domme reactie van jou zeg…

Dat het zo lang goed gegaan is tussen Mane en Salah is geloof ik ook een klein wonder! Zij konden elkaar, volgens geruchten, af en toe ook wel voor de waffel timmeren..

13 april 2023 om 16:21

Dat ontstond voornamelijk doordat Salah alle lof kreeg, waar Mané net zo belangrijk was of zelfs belangrijker. Salah is veel zelfzuchtiger dan Mané en ik baalde er zo van dat hij wegging. Echt veel belangrijker voor het succes van de afgelopen jaren dan velen denken.

13 april 2023 om 16:35

"doordat Salah alle lof kreeg, waar Mané net zo belangrijk was of zelfs belangrijker"

Hilarisch hoe je hier je mening als feit brengt terwijl Salah toch aanzienlijk betere cijfers heeft dan Mane, in elk opzicht denkbaar, 5 seizoenen op rij. Ook grappig dat Salah die zwaar veel meer assists had dan Mane opeens de egoïst is terwijl Mane, met welgeteld 1 assist in een volledig pl seizoen 18/19, blijkbaar niet. Mane was vrij matig in z'n afgelopen 2 seizoenen, dit terwijl Salah letterlijk elk seizoen rond de 40 g/a knalde. Ook in een slecht draaiend team toen Mane onzichtbaar was. Ook dit seizoen weer. Salah>>>>>mane.

13 april 2023 om 16:40

Ik vind het vooral hilarisch dat jij het volledig uit context trekt en statistieken als enige gebruikt om wat duidelijk te maken. Je hoeft mij niet te vertellen wie zijn statistieken beter zijn knakworst. Ik kijk puur naar hoe belangrijk iemand in het teambelang denkt en werkt, net zoals wijnaldum.

13 april 2023 om 16:45

Knakworst? Gevoelige snaar geraakt blijkbaar...

Iemand met welgeteld 1 assist in een volledig seizoen, als winger bij het 2e meest scorende team denkt idd volledig in het teambelang. Thanks for proving my point.

13 april 2023 om 16:57

Knakworst😄
Ik ben met je eens jeffrey, de stats spreken voor zich. In mn beleving stond mane dichterbij salah in rendement maar het is best groot. Hoewel salah een enorme egoïst is in het veld, zou ik me ook aan irriteren als medespeler.
Wat mane betreft, lijkt wel een aflopende zaak bij bayern

13 april 2023 om 16:58

@jeffrey seppie bedoeld ook verdedigend werk dat mane doet. Vaak de eerste die druk zet bij Liverpool.

13 april 2023 om 17:03

Als je begint over hilariteit terwijl je het spelletje niet snapt dan vind ik je wel een knakworst ja, heeft niks met gevoelige snaar te maken

13 april 2023 om 17:49

We zien nu bij Bayern wat voor een teamspeler Mane is. Geen. Heeft een groot ego en kan het niet verkroppen als ze hem niet als DE man behandelen. Prestaties zijn er alleen niet naar, respect dwing je af en dat doet hij niet bij zijn teamgenoten.
Bij Liverpool al een paar keer als een diva gedragen en een hoop misbaar naar Salah. Salah had meer waarde voor de ploeg en Mane werkte hard zodat het als geheel klopte. Dat wil niet zeggen dat hij onmisbaar is. Gewoon een goede aanvaller die denkt dat hij wereldtop is, niet meer niet minder.

13 april 2023 om 18:17

Dit dus. Elk woord hierboven.

Wil je de grote man zijn als aanvaller zijnde? Zorg dat je beste cijfers hebt, zo gaat het al sinds jaar en dag in de voetballerij. Behalve wanneer je Mane heet blijkbaar, dan zijn je aanvallende cijfers vergeleken met een Salah opeens niet belangrijk omdat het niet in sommige hun straatje past.

Bij zowel Liverpool als Bayern lukt dit hem niet. Niet erg, maar gedraag je dan ook daarnaar en doe niet alsof je Lewa's status hebt bij Bayern of destijds Salah's niveau bij Liverpool.

Zelden gezien hoe een speler zo wordt gehypt op basis van randzaken als geld aan het goede doel etc. Terwijl afgelopen 2 seizoenen al genoeg LFC fans Mane eruit wilde. Maar sinds zijn transfer (=gigantisch veel media aandacht), Afrika Cup en goede doel hype is hij opeens larger than life, heilig verklaard en wordt zelfs in 1 adem genoemd met de Benzema's, Lewa, Haaland, Mbappe, Salah, etc. Spelers die al jarenlang daadwerkelijk wereldklasse presteren

13 april 2023 om 19:27

Je ziet duidelijk in het huidige liverpool, wie ze missen en dat is mane. Het is nu niet dat salah het doet allemaal.

13 april 2023 om 19:35

Jeffrey , ga die cijfers van Salah maar eens goed bekijken en kijk dan naar hoeveel die er verprutst. Kansen gemist. Het is een kut voetballer, dat zeg ik als Liverpool ja. Wilt Liverpool bouwen volgend seizoen, mogen ze hem inwisselen voor Moussa diaby van mij.

13 april 2023 om 16:23

Wel opvallend eigenlijk dat het Mané is die dan een klap uitdeelt, omdat hij bij Liverpool juist niet als opvliegend persoon bekend stond. In ieder geval niet bij het grote publiek. Misschien bij de fans van Liverpool zelf wel. Moet wel flinke frustratie zijn geweest dan.

13 april 2023 om 16:37

Nou wel een smerige speler op het veld als het tegenzat, kan me wel paar ellebogen en smerige overtredingen herinneren.

13 april 2023 om 16:57

Ik weet inderdaad ook niet hoe hij achter de schermen was, maar ik keek hier niet echt van op.. Hij heeft altijd een beetje een geniepige indruk op mij gemaakt.

13 april 2023 om 16:30

Dat klopt alleen was dat het geval voor het niet overspelen van de bal en niet door de manier van praten tegen elkaar. Die twee hadden bizar veel respect tegenover elkaar.

13 april 2023 om 16:31

Laat me denken aan die keer dat Ribery Robben tegen de vlakte sloeg. Toevallig ook bij Bayern

Dit begint onderhand te lijken op een slecht huwelijk tussen Bayern en Mane met de blessures, meningsverschillen en nu dit handgemeen.

Zo'n klein mannetje als Mane... Zit dan toch meer explosiviteit in dan gedacht dit seizoen

13 april 2023 om 16:22

Die gozer is een bonk aan spieren. Oh je bent sarcastisch.. my Bad

Zo’n nobody als Sane (vergeleken met Mane dan) die hem zijn carriere bij Bayern kost is ontzettend zuur.

Sane is een luie diva, liet die bij City ook doorschemeren en daarom heeft Pep hem weggedaan. Als je Mane zover krijgt om een klap in je gezicht te krijgen heb je waarschijnlijk meer verdiend.


Spijtig allemaal.

13 april 2023 om 16:29

Mane deelt een klap uit en nu is het opeens Sanes schuld? Mane kan er gewoon niet tegen dat die weer wissel stond. Hij komt gewoon tekort als basisspeler voor Bayern momenteel. Dat die bij Liverpooo jarenlang speelde, omdat ze niks beters hadden dan Origi en die Japanner op de bank was zijn geluk. Bij Bayern is de concurrentie gewoon heftiger.

13 april 2023 om 16:35

Niets beter hadden bij Liverpool? Mane had 168 goal contributies in 269 wedstrijden bij Liverpool...hoe goed wil je ze hebben als vleugelspits?

13 april 2023 om 16:36

@DerKaiser123, Nooit zoveel onzin gelezen als in jouw twee laatste zinnen. Keek jij überhaupt wel naar Liverpool de laatste jaren en heb jij zijn statistieken gezien? Bij Bayern heeft hij Sane en Coman voor zich die nooit meer dan tien doelpunten hebben gemaakt in één Bundesliga seizoen.

13 april 2023 om 16:39

Dat is onzin. Bij Liverpool stond hij echter bekend als 1 van de 3. Bij Bayern kwam hij plots binnen als aanvalsleider en dat niveau heeft Mane nou ook weer niet. Leroy Sane is nou ook niet bepaald een geweldenaar. Het is zeker niet zo dat de concurrentie bij Bayern nou zo ontzettend hevig is. Wat meer kwaliteit voorin is voor Bayern ook zeker geen overbodige luxe sinds het vertrek van Lewandowski.

13 april 2023 om 16:39

DerKaiser. Ik zie dat je niet de scherpste bent, laat me je even helpen. Mane is in talent en stature beter dan Sane, Coman en Gnabry bij elkaar. Heeft denk ik ook letterlijk betere individuele awards dan die drie bij elkaar en is Bayern’s best betaalde speler. Is die een stuk minder dan in zijn prime? Absoluut, maar besef even over wie je praat. En o ja, in de Bundesliga en in de CL: Mane: 9 goals en 5 assists Sane: 11 goals en 6 assists. En dat is terwijl Mane er 4 maanden uit heeft gelegen. Pannenkoek.

13 april 2023 om 16:39

Mane is slecht momenteel, maar op zijn best was het een betere speler dan wat die wingers bij Bayern ooit zijn geweest. Neemt niet weg dat het lachwekkend is dat Sane hier de schuld krijgt.

13 april 2023 om 16:43



En de Bundesliga is tactisch van een hoger niveau. In de EPL won Liverpool bijvoorbeeld met 7-0 van United, dat zie je in de Bundesliga niet. Mane was voornamelijk gevaarlijk als die in de diepte werd gestuurd, bij Bayern is daar minder ruimte voor.

13 april 2023 om 16:50

De Bundesliga van een tactisch hoger niveau, hahahahahahaha.

Oh jongen, andere sport

13 april 2023 om 17:10

Ik weet niet waar je al die tijd uitgehangen hebt Kopite, maar het is goed je weer terug te zien op deze manier. Sommige mensen hebben het niet zo heel erg op de PL en proberen dat subtiel kenbaar te maken.

13 april 2023 om 17:21

Bayern is gewoon een hoger niveau dan Liverpool laten we wel wezen. Als de transfer andersom was geweest hadden we jarenlang PL tax moeten aanhoren (bijv. bij Werner of Sancho). Mane komt gewoon tekort of is over zijn top. Zo simpel is het.

13 april 2023 om 17:23

En andere mensen weer niet op de BL @samcro. Zo ieder zijn ding he. Blijkbaar mag je alleen geilen op de Pl anders snap je er niks van. Soort autocraat mannetje ben je.

13 april 2023 om 17:24

Helemaal gelijk DerKaiser,hij meende even de grote jongen uit te hangen bij Bayern,zat ook achter vertrek Nagelsmann en nu staat hij er weer naast.
Vervelend mannetje is het

13 april 2023 om 17:25

KopiteredAlle bayern fans willen Mane weg hebben, maar jullie weten het zogenaamd weer beter. Jullie kijken welgeteld 0 wedstrijden van Bayern. En Bl is hoger niveau dan de PL op tactisch vlak, kwalitatief gezien niet natuurlijk. Dat is ook niet te redden met de enorme financiele kloof.Een Aston Villa en Everton geven meer uit dan een Dortmund of Leipzig. Toch zijn die ploegen uit Engeland de mindere.Duitse trainers en clubs staan juist bekend om tactische en innovatieve spelconcepten. Laatste 2 CL winnaars uit Engeland was een Duitse trainer actief. Zegt voldoende.

13 april 2023 om 17:36

Samcro


Veelal op twitter. Goed jou ook weer te spreken.

Het algemene niveau op VZ is inderdaad waarom ik er nooit meer op zit. Maar omdat ik al kon inschatten wat hier gezegd ging worden wilde ik even ingrijpen.

13 april 2023 om 17:38

@kopitered

Gelukkig trek jij het niveau zo omhoog met scheldwoorden als pannenkoek te gaan gebruiken. Jullie kunnen beter een apart forum introduceren. Wanneer dezelfde meningen gezegd mogen worden. Soort echokamer haha.

13 april 2023 om 18:35

DerKaiser

Als je pannenkoek al classificeert als een scheldwoord heb je niet alleen een persoonlijke afkeer naar Mane, maar ben je ook een sneeuwvlokje.

13 april 2023 om 18:39

Ach jij snapt er niks van en hebt de cijfers ook niet op orde. Sane heeft maar 4 wedstrijden meer gespeeld als Mane en nooit in de spits gestaan en toch heeft hij meer goals en assists dan ‘star boy’ Mane. Daag!

13 april 2023 om 19:33

Maar 4 wedstrijden meer, doe nu eens de minuten?

Sane heeft ook een leuke tijd bij City gehad hoor. Als individu is het sowieso al misplaatst om hem met Mane te vergelijken. Wereld van verschil qua kaliber.

13 april 2023 om 16:37

Belachelijke conclusie. Mane raakt geen pepernoot bij Bayern dan mag je best eens in de spiegel kijken ipv op anderen in te meppen

13 april 2023 om 16:40

Mane is inderdaad ondermaats bij Bayern, met je eens. Met zijn klasse moet die verreweg de beste aanvaller zijn daar want die anderen kunnen er helemaal niks van.

13 april 2023 om 16:47

Zowel Sane als Gnabry hebben betere g/a ratio in de UCL en ook heeft Sane relatief betere cijfers bij City per 90 min dan Mane bij Liverpool. Verreweg nog wel, ehhm, haal de mediahype weg en je zult zien dat bovengenoemde 2 niks onderdoen voor de tegenwoordig heilig verklaarde Mane.

13 april 2023 om 16:53

Jeffrey, Mane heeft 111 goals, Sane 25. Dat verschil is zo groot dat p90 erbij halen genant is. Ik snap ook wel dat je het deed hoor, verder heb je niets namelijk. Mane is de veel grotere voetballer en heeft individueel een veel grotere carriere waar Sane van mag dromen.

13 april 2023 om 17:05

Daar heeft je idool Mane dan ook wel dik 6 jaar over gedaan terwijl de chronisch geblesseerde Sane bij elkaar opgeteld niet eens 2 volledige seizoenen bij City heeft gespeeld. Ook de UCL “vergeet” je even voor het gemak. Snap ik wel hoor, liefde voor je idool maakt je blind.

13 april 2023 om 17:32

Zullen we Mane en Sane in de CL vergelijken? Weet je het zeker?

Ga eens even kijken naar de knock-out goals van Sane en Mane.

Daarbij was Mane de beste speler van Liverpool in drie CL finales.

13 april 2023 om 17:43

*daarbij VOND ik Mane de beste speler van Liverpool in 3 CL finales

13 april 2023 om 17:55

@Jeffrey Je kan Mane veroordelen voor zijn actie maar zeggen dat Sane beter is waarheid geweld aandoen.
Sane was een veelbelovende speler maar geloof niet dat hij ooit prime Mane niveau kan aantikken.
Mede door blessures maar ook zijn instelling en gedrag.
Het is niet mooi van Mane maar een levensles voor Sane.
Je moet je gedragen en weten tegen wie je wel en niet kan roepen.

13 april 2023 om 17:58

Musiala, Muller, Gnbary, Coman en Sane zijn inderdaad prutsers. Gelukkig hebben jullie Gakpo en Nunez. Je wordt er bijna jaloers op.

13 april 2023 om 16:42

"Als je Mane zover krijgt om een klap in je gezicht te krijgen heb je waarschijnlijk meer verdiend" arme Mane zeg, deelt de klappen uit en is zogenaamd het slachtoffer, omdat een Liverpool fan niet wilt geloven dat Mane ook wel eens iets verkeerds doet. Irrelevant wie Sane is en hoe hij presteert.

13 april 2023 om 16:47

Doet Mane helemaal zelf hoor. Al was het de reservemateriaalman die hem uit de tent heeft gelokt. Je houdt je handen thuis.

13 april 2023 om 17:23

Sane is een veel leukere, en betere voetballer. Al komt het er sinds zijn blessure niet altijd uit.

Mane is een simpele hardloper die alleen in het Klopp ren-je-rot waar iedere bal 60 meter de diepte in wordt geschoten. Kon renderen. Matige voetballer die niks bij een club als Bayern te zoeken heeft waar hogere kwaliteiten zijn vereist.

13 april 2023 om 18:08

Sorry maar helemaal niemand verdiend het om een klap in zijn gezicht te krijgen, ongeacht wat voor dingen je zegt. Mane moet gewoon met zijn handen van Sane afblijven, niet goed te praten

13 april 2023 om 18:38

Dus je mag alles zeggen en verwachten dat mensen braaf luisteren ? In welke parallelle wereld leef je ?

13 april 2023 om 19:15

Oké dus bij jou op kantoor is het normaal als je collega je een mep geeft als hij iets zegt of doet waar je het niet mee eens bent? In mijn omgeving is het gewoon normaal dat je van elkaar afblijft

13 april 2023 om 21:29

In mijn omgeving ook maar niet ongeacht wat je zegt zoals je beweert.

Mane is gewoon een overschatte speler. Bayern moet hem zo snel mogelijk verkopen.

13 april 2023 om 16:30

Op basis van wat is hij overschat?

13 april 2023 om 16:33

Op basis van 303 g/a in 486 wedstrijden bij clubs als Liverpool, Bayern, Southampton en RB Salzburg. Vermoed ik...

13 april 2023 om 16:39

Op basis van 2e worden bij de ballon dor populariteit verkiezing terwijl hij zelfs slechtere cijfers had dan Mount, bijna de helft van wat Benzema en Lewa erin hadden gelegd maar och de o zo prestigieuze Afrika cup was opeens een graadmeter. Waarin hij trouwens een penalty miste in de finale. De 2e keer dat hij misde in een finale dat seizoen.

Maar och hij geeft geld aan het goede doel+goede PR mediahype= 2e plaats ballon dor en larger than life. Joe.

13 april 2023 om 17:12

Ballon D'or is toch ook gewoon een populariteitsprijs? Is het altijd al geweest..

13 april 2023 om 17:30

Het is geen elite speler a la Haaland, Lewy, Mbappe, Benzema etc.
Maar mensen beschrijven hem wel zo. Bij Bayern vind ik gewoon niet bijzonder. Daarom noem ik hem overschat, mag dat?

13 april 2023 om 18:42

@Kaiser: bij Bayern mag je hem overschat vinden maar veralgemeen niet want Mane heeft al genoeg bewezen en topspelers te zijn ( en dus niet overschat).

Maar bij Bayern is het (voorlopig?) minder, dat klopt. Maar niemand die dat niet had zien aankomen toch?

13 april 2023 om 18:44

@DerKaiser123, Tuurlijk mag jij dat vinden, maar ik wilde alleen jouw argumenten daarvoor horen.

13 april 2023 om 16:52

Een spits en een buitenspeler zijn zeker nodig, heb jij enig idee?

13 april 2023 om 17:02

Osimhen en Noa Lang

13 april 2023 om 18:00

Osimhen, Kane of Kolo Muani. Buitenspeler vind ik niet nodig in eerste instantie.

Tuchel is gewoon een 7mar, Mané is je beste speler.. liever en bescheidener dan Mané en kante ga je niet vinden, dan heeft Sane het echt bont gemaakt, geweld is nooit goed, volgens mij heeft hij zijn excuses aangeboden en is hij er volgende week bij tegen City!! het heeft niet geholpen om nagelsmann eruit te flikkeren! Mazraoui is gewoon Een goede back! Speelt niet! Thomas Müller in vorm, speelde niet!

Sane de nieuwe Arjen Robben en Mane wordt dan weer Ribery. xD

13 april 2023 om 18:11

Beide mogen dromen van zo'n carrière.

13 april 2023 om 18:33

Pardon?

Als ik Barca was zou ik hem ophalen van de zomer. Mane- Lewandowski- Dembele is niet verkeerd.. bij Bayern is tie totaal overbodig

13 april 2023 om 18:42

Krijg je voor de 3e club op rij hetzelfde verhaal: Mane moet koste wat kost de grote man zijn, waar hij niet goed genoeg voor is, met als gevolg dramatische taferelen waar zowel Lewa als Dembele natuurlijk niet op zitten te wachten

Als Sane tegen Mane 'ik n**k je moeder' heeft gezegd heeft ie het verdiend. Volgens vele Duitse media heeft Sane de moeder van Mane uitgescholden waardoor Mane, Sane een klap heeft gegeven.

Dan heb je het wel heel erg zuur gemaakt bij Mane, is echt een rustige persoon zowel binnen en buiten het veld. Die Sane was ook bij City een rotkop jammer voor Mane

Iemand op z’n harses slaan is ook niet handig. Even afkoelen en weer verder!

Sane is totaal geen goeie gast. Ik was er zelf niet bij en weet niet wat er gebeurd is. Maar mijn ex is de ex van sane. En die gast is niet zo goed snik. Arrogant en een klootzakken (als ik haar mocht geloven)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren