Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Bayern München biedt David Alaba aan in ruildeal

Laatste update:
/
Manchester City heeft nog geen akkoord bereikt met Thiago Almada. De Engelsen zijn momenteel nog in gesprek met Velez Sarsfield over de middenvelder, die wordt bestempeld als de nieuwe Lionel Messi. (Diverse Engelse media)
/
Wolverhampton Wanderers wil Arsenal aftroeven. The Wolves zijn bereid twintig miljoen euro te betalen voor verdediger Pape Abou Cisse, die nog tot medio 2022 vastligt bij Olympiacos. (Diverse Griekse media)
/
Bayern München wil ver gaan om Leroy Sane te strikken. De Duitse club betrok linksback David Alaba bij een voorgestelde ruildeal, maar Manchester City wil de aanvaller niet zien vertrekken. (Mundo Deportivo)
/
Kurt Zouma zal deze zomer waarschijnlijk geen transfer maken. De verdediger van Chelsea heeft achter de schermen wel geëist van Frank Lampard dat hij regelmatig aan spelen toekomt. (Daily Mirror)
/
Leicester City wil toeslaan in Frankrijk. De Premier League-club praat momenteel met Saint-Étienne over een overstap van middenvelder Papy Mendy, die nog tot volgend jaar zomer vastligt. (L’Équipe)
/
Pedro Obiang staat op het punt West Ham United te verlaten. De middenvelder wordt voor circa negen miljoen euro verkocht aan het Italiaanse Sassuolo. (Evening Standard)
Denk jij dat Leroy Sané volgend seizoen bij Bayern München speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begrijp absoluut niet waarom Sane weg mag.. Zulke speler moet je op de linkerkant vrijheid geven. Een algemene wijsheid, het meeste gevaar komt altijd van links!

23 juli 2019 om 15:11

Er staat in het artikel dan ook dat ze niet meewerken aan een vertrek.

23 juli 2019 om 15:16

Waar rook is is vuur niet? Dit is namelijk niet het eerste gerucht betreft een vertrek.

23 juli 2019 om 15:31

@asr80 dat andere gerucht is gewoon de belangstelling die bayern heeft in sane, en city heeft telkens aangegeven hem niet weg te willen doen, dus ik denk dat een nee gewoon een nee blijft

23 juli 2019 om 15:21

Sterling presteert gewoon beter en constanter. Grootste probleem van Sane is dat hij niet constant is. Kijk maar hoe Sterling en Bernardo Silva zich hebben ontwikkeld onder Guardiola: ze scoren, geven assists en maken kilometers voor het team.

23 juli 2019 om 15:26

@olumunefb

dat is ook een stuk makkelijker als je in de basis staat dan dat je als invaller aan dat aantal moet zien te komen

23 juli 2019 om 15:56

We moeten nou niet doen alsof Sane sinds zijn komst elke wedstrijd op de bank is gaan zitten. Hij heeft genoeg kansen gehad maar de andere spelers hebben diezelfde kansen beter benut waardoor ze nu ook terecht in de basis staan. De statistieken die Sterling heeft, die heeft Sane ook niet gehaald toen die in de basis stond. Het feit dat City met een recordaantal punten kampioen is geworden en daarnaast nog twee bekers heeft gewonnen laat zien dat Pep gewoon gelijk heeft. Vooral als je bedenkt dat Sterling en Bernardo Silva de beste spelers waren van het afgelopen seizoen.

23 juli 2019 om 16:03

@olemunefb

dat kan maar dan moet je die jongen op een gegeven moment ook een keer verkopen. nu stagneert hij alleen maar in zijn ontwikkeling als bankspeler en dat komt zijn sportieve carriere en transferwaarde niet ten goede. daar zullen die sjeiks misschien geen boodschap aan hebben want die hebben toch genoeg geld maar voor die jongen is het wel balen

23 juli 2019 om 17:03

Ja goed jongen, dan moet je geen goede back up hebben voor als er iets mis gaat. Sterling of b.silva half jaar out. Plus ze spelen genoeg matchen om te roteren. En een ander punt wij zijn er allemaal niet bij op training. Als je niet presteert op training val je er ook wel is naast.

23 juli 2019 om 18:44

Maar als zo'n jongen niet presteert op de training, dan verkoop je hem toch? Laat hem dan niet elke wedstrijd op de bank zitten, dat maakt hem, denk ik, dood ongelukkig.

23 juli 2019 om 15:24

@asr80

leuk dat Pep die jongen er graag bij wil hebben voor de breedte maar Sane schiet er weinig mee op dat hij steeds op de bank zit wat ten koste gaat van zijn ontwikkeling. hij is imo veel te goed om alleen invalbeurtjes te mogen maken

Ruildeals in het voetbal,je leest er veel over maar in praktijk komt het zelden voor...

23 juli 2019 om 15:16

In Italie zijn ze er wel fan van volgens mij.

23 juli 2019 om 15:32

vroeger meer dan tegenwoordig inderdaad

23 juli 2019 om 17:02

Toch ook niet zo gek dat clubs het zo proberen te doen? Het is echter zo dat de verkopende partij vaak niet op de betreffende speler zit te wachten...

Ik ben als ik dat verhaal over Alaba en Sané lees altijd zo nieuwsgierig in hoeverre Alaba dan al heeft laten weten dat hij inderdaad naar Manchester City zou willen. Het is wat ik hier wel vaker lees. Neymar van PSG naar Barca en dan biedt Barca drie spelers retour aan.
Maar willen die drie dat wel ?

23 juli 2019 om 15:31

Nou ja dat is ook waarom transfers zo lang duren. De club pijlt eerst een beetje bij de techinsche staf wie er mogen wieberen en wat ze dan ipv daarvan nodig hebben. De zaakwaarnemers en spelers geven dan ook aan waar ze een beetje staan. maar ja je gaat niet bij iedere halve poging alle spelers spreken. Dus nadat bayern zeggt okee jij kan deze spelers krijgen en city zegt ok. dan wordt er nogmaals met spelers gesproken en die kunnen dan eventueel dwars liggen.

Daarom is een 3 speler plus geld ruil niet veelvoorkomend, aangezien er totaal 6 partijen dwars kunnen liggen. Ook gebruiken zaakwaarnemers dan de mega deal van ja luister wij willen een miljoen meer want anders gaat de heel meuk niet door.(in het geval van neymar bijv).

On: ik denk dat city denkt now it becomes interesting. Alaba is een goede fit en was geweldig onder pep. Linksbacks zijn schaars en sane past gewoon niet in het spel van Pep, ondanks dat hij geweldig is. Ik denk dat 40+ alaba wel eens de deal kan worden. Dan haalt city nog een vleugelspeler en is iedereen happy

"manchester City heeft nog geen akkoord bereikt met Thiago Almada. De Engelsen zijn momenteel nog in gesprek met Velez Sarsfield over de middenvelder, die wordt bestempeld als de nieuwe Lionel Messi."

de hoeveelste nieuwe Messi is dit nou al? ik raak de tel een beetje kwijt inmiddels

Ik geloof best dat Bayern ver wil gaan om Sane in huis te halen. Maar ik geloof echt niet dat ze bereid zijn om een van de beste linksbacks van de wereld te laten gaan. Ik weet dat Kovac rare keuzes kan maken maar ik kan me toch niet voorstellen dat een speler als Alaba niet meer in de plannen voorkomt nu Lucas Hernandez er is

Ik volg het even niet meer, mag Sane nou wel of niet vertrekken?

Cagdas 75
Nee, Guardiola wil hem niet laten gaan tot op heden. Ook niet in een ruil met Alaba.
Black Mamba TR tekent een ideaal plaatje waarin zo'n ruil mogelijk wordt, maar ik geloof ook niet dat zoiets echt vaak voor komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren