Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern komt met de schrik vrij in laatste competitieduel van 2012

Laatste update:

Bayern München is vrijdagavond tegen het derde gelijkspel van dit seizoen aangelopen. De Beierse club is al zeker van de titel Herbstmeister en ging het duel met Borussia Mönchengladbach zonder al teveel stress in, maar werd verrast door de effectiviteit waarmee de tegenstander zich wapende in de Allianz Arena. Uiteindelijk moest Bayern zomeraanwinst Xherdan Shaqiri dankbaar zijn dat hij na een uur spelen de 0-1 tussenstand van het bord veegde en zijn team een punt bracht.

/

Vroeg in de wedstrijd zag het er niet naar uit dat Bayern puntverlies zou oplopen. Franck Ribéry stichtte op de flank veel gevaar en bijna maakte Thomas Müller het openingsdoelpunt uit een pass van de Fransman. Na zo’n tien minuten haalde Jupp Heynckes’ team de voet wat van het gaspedaal en prompt sloegen die Fohlen toe. Jerome Boateng maakte hands op een schot van Tolga Cigerci en zag Tobias Welz naar de stip wijzen. Thorben Marx liet Manuel Neuer vervolgens kansloos met zijn goede strafschop.

Het strijdplan van Bayern kon gewoon doorgaan, zij het met een achterstand. Juan Arango maakte met het hoofd een hard schot van Bastian Schweinsteiger onschadelijk en een kopbal van Dante ging maar rakelings over het doel van Marc-André Ter Stegen. De druk bleef toenemen, al incasseerde Bayern wel een tik toen mega-aankoop Javi Martínez er nog voor rust geblesseerd vanaf moest. De man die hem kwam vervangen, Shaqiri, zou uiteindelijk echter uitgroeien tot een waardevolle nieuwkomer.

Na schoten van Schweinsteiger en Ribéry, pogingen die Ter Stegen allebei keerde, kon de gelijkmaker niet lang meer uitblijven. Net nadat Mario Gómez erin was gekomen voor Mario Mandzukic sloeg Bayern toe: Marx, de man van de 0-1, verdedigde uit maar bracht de bal juist bij Shaqiri. Die pakte het cadeau dankbaar uit en maakte zijn eerste Bundesliga-doelpunt ooit, in zijn twaalfde wedstrijd. Zonder inbreng van de geblesseerden Arjen Robben en Luuk de Jong, maar met Roel Brouwers van begin tot eind bij Gladbach, eindigde de ontmoeting zo in 1-1. Bayern speelt in 2012 nu alleen nog een bekerwedstrijd.

Is er een club die Bayern München echt van de titel af zal kunnen houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ter Stegen man van de match zeker.
Dante was ook weeral heel sterk en nam de hele verdediging op zich.
Boateng mogen ze echt verkopen.
Shaqiri verdient een basisplaats

Hopelijk gaat Heynckes eens laten zien dat hij een vent is en gaat hij Schweinsteiger op de bank gooien. Dit is al zijn zoveelste wedstrijd waarin hij slecht speelt. En dat dan in een goed draaiend team. Hij heeft al weken een waardeloze vorm en heeft constant in de basis gestaan maar ergens moet je de grens trekken. Met ruim 10 miljoen per jaar is hij 1 van de grootverdieners bij de club en in Duitsland en dan zo spelen gaat nergens over. Kroos heeft al laten zien dat hij centraal op het middenveld kan spelen en Shaqiri heeft zijn goede wedstrijden op 10 al gespeeld.

Boateng is ook al slecht bezig, gaat de laatste tijd steeds vaker de fout in. Ging vorige week tegen Augsburg in de eerste 5 minuten al 3 keer de fout in waaruit 1 grote kans voor Augsburg kwam. De rest van de wedstrijd was hij ook alles behalve goed. Vervolgens gaat hij op de training belachelijk hard in op Martinez die vervolgens geblesseerd raakt, licht geblesseerd gelukkig. En vandaag springt hij zo op met zijn handen. Op het moment dat je miljoenen per jaar binnenkrijgt hoor je zo’n bal gewoon met je lichaam op te vangen, dan moet je niet zo’n pussy zijn.

2de helft ging het heel wat beter maar zoals wel vaker speelde de doelman van de tegenstander weer geweldig tegen Bayern, dat hebben veel keepers, tegen Bayern weten ze altijd een geweldige vorm te krijgen. Ribery met 2 geweldige schoten die Ter Stegen er schitterend uittikt. Kans van Schweinsteiger die hij net uit de hoek tikt.

Ribery was zoals gewoonlijk weer sterk maar is ook deels afhankelijk van dat middenveld dat erachter staat, en met de vorm van Schweinsteiger hoef je niet veel te verwachten van dat middenveld. Zwaar teleurstellend dat je weer eens thuis punten laat liggen maar met 9 punten (al moeten de andere clubs nog spelen) de winterstop ingaan is gewoon goed.

14 december 2012 om 22:47

Mee eens. Had vorig jaar al gemoeten. Kroos naast Javi Martinez neerzetten en dan Shaqiri op tien zetten. Als hij die rol dan tenminste aankan.

15 december 2012 om 09:15

Schweinsteiger komt overal mee weg. Zwaar irritant persoon. Altijd kaarten aan naaien. En zelf overal mee wegkomen.

16 december 2012 om 10:08

Kroos komt niet zo goed uit de voeten als controleur en prefereert de nummer 10, daarnaast is luis gustavo geblesseerd en zal mede om die redenen Schweinsteiger niet zomaar gewisselt worden.

Tja, mijn eigen verdiende loon.. Een wedstrijd spelen waar je 1.16 voor krijgt is gewoon vragen om problemen.

Hopelijk winnen Schalke en Dortmund dit weekend. Nieuwe hobby: haat aan Bayern!

14 december 2012 om 22:38

tegen Borussia hebben ze het meestal moeilijk.
verleden jaar zelfs verloren met 0-1
Als je een beetje je huiswerk had gemaakt ging je dat weten.
Dan was 1.16 het risico niet waard.

14 december 2012 om 22:52

Vorig jaar:

Bayern - Gladbach 0-1
Gladbach - Bayern 3-1
Gladbach - Bayern 0-0 Bayern w.n.s.

Ze tonen net de beste saves van ter Stegen deze avond.
Toch een 6tal hele mooie hoor. Ze noemen hem ook het toptalent van de Duitse keepers.
Dat was hij al uiteraard maar hij groeit zo snel en is zo zelfzeker in het doel.

14 december 2012 om 22:44

Blijkt maar weer eens dat Ter Stegen een klasse beter is dan Neuer. Wat een geweldenaar, kan uitgroeien tot de beste doelman ter wereld!

14 december 2012 om 22:51

Ter Stegen is zeker goed maar een klasse beter dan Neuer? Alsjeblieft zeg.

14 december 2012 om 22:53

Het is gewoon zo. Neuer was op die leeftijd van Ter Stegen niet zo goed als hem plus het feit dat Neuer nog niet echt zijn niveau heeft gehaald als in zijn tijd bij Schalke 04..

14 december 2012 om 22:58

Heb je vandaag Neuer niet zien blunderen?
Bayern had geluk dat het schot niet sterk was en dat Dante daar was anders was het 0-2
Maar wat deed neuer toch zover uit zijn doel aan die rechterijde?
Ik heb zo het gevoel dat hij van zichzelf denkt dat hij de beste is en niet meer zo zijn beste moet doen.

14 december 2012 om 22:58

Hahaha een klasse beter dan Neuer. Ter Stegen keept een keertje een goede wedstrijd en is gelijk een klasse beter dan Neuer.

Bild plaatst hem op plek 14 van alle keepers dit seizoen.
Kicker.de plaatst hem op plek 13 van alle keepers dit seizoen.
Transfermarkt.de plaatst hem op plek 14 van alle keepers dit seizoen.

Meneer keept vandaag toevallig een goede wedstrijd maar dat is het dan ook, heeft voorlopig dit jaar heel weinig laten zien.

Neuer gaat trouwens vaak genoeg zo zijn doel uit. 1 keer gaat het mis maar de andere 4 keer red hij zijn verdediging ermee. Dat je vervolgens dat gevoel krijgt zegt genoeg over jou.

14 december 2012 om 22:59

Gaan we tegenwoordig oordelen na 1 wedstrijd, ongelooflijk. Neuer keept gewoon fantastisch dit seizoen hij heeft niet voor niets maar 7 tegendoelpunten.

14 december 2012 om 23:01

Helemaal mee eens. Ter stegen is erg wisselvallig dit jaar. Dat geldt voor heel Bmg. Hij keept een goede wedstrijd en is direct een klasse beter dan Neuer. sterker nog ik vind niemand een klasse beter dan Neuer. Misschien dat Cassilias en Cech, gelijkwaardig zijn.

14 december 2012 om 23:06

Ter Stegen vorig seizoen nog verkozen als beste keeper van de Bundesliga man. Boven Neuer. Ik blijf Neuer niet de Oliver Kahn van Bayern vinden..

14 december 2012 om 23:09

Ter Stegen is al jaren de grootste keeperstalent van Duitsland, daarachter komt Leno.
En dat Neuer zo weinig doorlaat heeft ook te maken met de ploeg.
Vandaag heeft hij maar een keer echt moeten keepen.

Ter Stegen is dus ook erg afhankelijk van zijn middelmatige ploeg.
Zonder Ter Stegen zouden ze nooit zo hoog staan maar ergens midden in de rechterkolom.

En inderdaad verleden jaar was ter Stegen verkozen als beste keepr, en dat op zijn leeftijd?

14 december 2012 om 23:16

Door wie precies verkozen als beste keeper?

@feaksoccer

Dat Ter Stegen een middelmatige ploeg voor zicht heeft is ook in zijn voordeel. Kahn had ook al aangegeven dat het makkelijker keepen is als er vaak op je doel geschoten wordt en dat het moeilijker is als je soms 30-40 minuten niets te doen heb.

14 december 2012 om 23:16

Simic, Neuer blundert echt wel te veel om absolute wereldtop te zijn hoor,laatst ook nog tegen Dortmund dat hij gewoon half naast de bal trapt. Hij oogt zelfzeker maar als je al die blunders per jaar (je komt sowieso aan 10 ) optelt denk ik dat Neuer meer punten verspeelt dan wint voor de ploeg.

Als je dan ziet hoe Ter Stegen op zijn leeftijd al keept dan is hij in potentieel heel zeker een klasse beter dan Neuer. Het is ook gewoon veel en veel moeilijker keepen bij een middenmoot ploeg als Monchengladbach dan bij een ploeg die de competitie zo domineert als Bayern...kijk naar Valdes...

14 december 2012 om 23:18

Weet ik veel door wat, hij werd verkozen als beste keeper van de Bundesliga.

14 december 2012 om 23:24

@ Imit

Fijn dat je dat kan vertellen

@snowflake.

1 keer mis trappen is geen blunder, overkomt genoeg keepers, in dat geval zijn er geen topkeepers. Je komt overigens helemaal niet aan 10. Is nog maar de vraag of je aan 5 komt.

Wat je als 2de zegt is ook gewoon niet waar. Het is moeilijker keepen voor een team dat de competitie domineert.

14 december 2012 om 23:35

@ Snowflake..

Dan is Iker Casillas ook geen wereldtop.. Want die man maakt in 1 jaar tijd ook belachelijk veel blunders.. Voor zover men het blunders kan noemen.. Maar ondanks dat blijft ik hem toch de beste vinden..

Zoals Isimic al zegt.. Dan zouden er idd helemaal geen absolute wereltop keepers zijn..

Daarnaast lijkt het mij ook moeilijker om te keepen voor een team dat "bijna" niet te kloppen is en weinig kansen weg geeft.. Want ik zeg nu maar 70-80 minuten in de goal staan zonder één redding te moeten maken er dan dan opeens staan als de tegenstander eens een keer door komt is moeilijk dan bij een team waar vaker op doel wordt geschoten en je als keeper zijnde bezig wordt gehouden..

Ik ga niet ontkennen dat Neuer soms dingen doet waarvan men denkt van jonge waar ben je mee bezig.. Maar dat hij meer punten voor Bayern verliest dan voor hun wint vind ik echt onzin..

@ Imit

Natuurlijk is Neuer ook niet de nieuwe Kahn voor Bayern.. Maar zie momenteel ook geen keeper de nieuwe Kahn worden.. Ze kunnen wel in de buurt komen.. Maar dat wat Kahn tussen de palen deed.. en de prijzen die hij met en voor Bayern pakte.. en ook op persoonlijk gebied

Dat zie ik hem voorlopig nog niemand na doen.. Geen Duitse keeper en ook geen andere keeper uit de andere competities..

De enige keeper die in aanmerkinge kwam voor de Fifa Player of The Year award.. In de top3 Met Ronaldo en Zidane en dan ook nog eens 2e worden.. Als keeper zijnde..

Kahn was meer dan alleen een keeper.. zo een persoonlijkheden als Kahn.. die zijn in het huidige voetbal jammergenoeg uitgestorven..

Wat was die man een beest zeg.. Niet alleen tegenstanders maar ook medespelers waren bang van die man..

14 december 2012 om 23:41

Hij werd verkozen als beste keeper vorige seizoen door een officiele Duitse voetbal organisatie. Ik heb het geprobeert het terug te vinden maar ik weet de naam niet meer.
Maar waarom hij het won komt door de reden hieronder.

Neuer: 33. 22. 0.67
Weidenfeller: 32. 22. 0.69
Ter Stegen: 34. 24. 0.71

Cijfers zijn 33x gestart, 22x doelen tegengekregen, 0,67 ratio start doelpunt.
Maar zoals ik hierboven al zei is de kans dat Neuer effectief moet keepen veel kleiner dan een middelmatige ploeg zoals B. Gladbach.

Zij hebben dan uitgerekent hoeveel safes elke keeper heeft gemaakt het laatste jaar die cijfers hierboven en dan kwam ter Stegen met een betere ratio van neuer en Weidenfeller.

Maar ik zal het verder opzoeken en als ik het terugvind geef ik je de naam wel door

14 december 2012 om 23:57

@acolinho

Inderdaad man. Ik zag vandaag dat filmpje nog met die drie helden op een podium. Kahn had der maling aan dat Ronaldo in 2002 won, omdat hij in de finale 2 x scoorde tegen Duitsland. Waaronder een blunder van hem zelf!

Kahn beste keeper ooit
Zidane beste middenvelder ooit
Ronaldo beste aanvaller ooit

14 december 2012 om 23:58

Wer war der beste Torhüter? Bundesliga 2011/2012

Roman Weidenfeller
(borussia Dortmund)
8 (461 Stimmen)
Marc-andré ter Stegen
(borussia M'gladbach)
31.9 (1815 Stimmen) <-----1)
Manuel Neuer
(FC Bayern München)
27.1 (1540 Stimmen) <-----2)

15 december 2012 om 00:04

Waar heb je dat vandaan gehaald @freaksoccer

Maar inderdaad Ter Stegen de nummer 1..!

15 december 2012 om 00:07

Hier nog eenmaal de beste keeper van het jaar genomineerd en gewonnen
ligainsider.de (blog van de officiele bundesliga)

Die beste Elf der Bundesliga 2011/2012

Marc-andré ter Stegen
Im Tor unserer Saisonauswahl steht Marc-andré ter Stegen. Ein großer eil des Gladbacher-aufschwungs verdanken die Fohlen der starken Form ihres Keepers.
Der Gladbacher Mini-titan hielt in 46,2 seiner Spiele in der Bundesliga den Kasten komplett sauber, damit hat ter Stegen den Bestwert in der kompletten Bundesliga-geschichte erzielt.

vertaalt met Google (altijd grappig)

De beste elf van de Bundesliga 2011/2012
Marc-andre ter Stegen
Het doel van ons seizoen selectie is Marc-andre ter Stegen. Een groot deel van de Gladbach-herstel als gevolg van veulen de sterke vorm van hun Keepers.
Gladbach mini titanium voortgezet in 46,2 van zijn wedstrijden in de Bundesliga, heeft de schone lei in zijn geheel aan ter Stegen bereikt de beste waarde in de hele Bundesliga geschiedenis. <

15 december 2012 om 00:18

Alweer als beste keeper genoemd van verleden jaar
spox.com hele bekende sportwebsite in Duitsland

Die besten Torhüter der Saison
1. Marc-andre ter Stegen (borussia Mönchengladbach): War ein Garant dafür, dass Gladbach die zweitwenigsten Gegentore der Liga kassierte (24). Hat sich auf unheimlich hohem Niveau stabilisiert und ist inzwischen auch eine ernsthafte Alternative in der Nationalmannschaft. Ist trotz seines geringen Alters schon in allen Bereichen sehr weit und ließ islang keinerlei Schwächen erkennen.

En Hieronder nog eens een Poll bij een belangrijke sport nagazine waar 24.000 mensen hebben gestemt.

Wer war der beste Torhüter?
Marc-andre ter Stegen 36.2 -----1
Roman Weidenfeller 12.2
Manuel Neuer 16.9
Abgegebene Stimmen: 24738 <

15 december 2012 om 00:19

Nu ga ik ermee stoppen, ik veronderstel dat het nu wel duidelijk is wie er verleden jaar de beste keeper was zeker.

15 december 2012 om 00:21

Ja man maar hoe kom je nu aan die links dan? Haha geniaal dit en Isimic is eventjes gedist. Jij bent hier de professor op Duits voetbalgebied. Zonder twijfel..

15 december 2012 om 01:13

@imit,

Oke jongen. Je had ook even mijn reactie kunnen afwachten maar wat jij wilt knul.

@freaksoccer

Kom niet aan met lijstjes waar mensen konden stemmen.

Lijstjes waar de keeper is gekozen op basis van stats zijn ook waardeloos. Zegt namelijk niets over hoe er gekeept is.

Aankomen met een team van het jaar waar Hummels niet instaat en Dante wel kan je beter ook niet doen, ben je moeilijk serieus te nemen als je daarmee aankomt aangezien Hummels met afstand de beste centrale verdediger in Duitsland was.

Transfermarkt.de en Kicker.de (neem aan dat je die ook wel ken) kozen Leno en Bild koos Weidenfeller.

15 december 2012 om 02:18

Ale, ik ben eens gaan kijken naar je lijstjes van beste keepers van het seizoen 11/12
En jou lijstjes moeten we dan wel serieus nemen??
Volgens jou Kicker. Waar staat neuer?? 16de??

1leno, Bernd
2zieler, Ron-robert
3ulreich, Sven
4weidenfeller, Roman
5benaglio, Diego
6ter Stegen, Marc-andré
16 Neuer. 16???????

Volgens jou Bild Neuer pas 8ste??
1: Weidenfeller, Roman
2: Ulreich, Sven
3: Benaglio, Diego
4: ter Stegen, Marc-andré
5: Zieler, Ron-robert
6: Leno, Bernd
7: Starke, Tom
8: Neuer, Manuel

Zelfs volgens jou lijstjes geef je me gelijk dat ter Stegen verleden jaar beter was dan Neuer.

En je zegt dat lijstjes op basis van stats waardeloos zijn maar je komt zelf met zulke lijstjes af. Ik vind die van mij toch realistischer dan die van jou hoor
Neuer pas 16de beste keeper van Duitlsand???

15 december 2012 om 02:40

Vorig jaar was Ter Stegen beter dan Neuer ja, was van te voren wel te verwachten, Neuer ging naar een nieuwe club met een nieuwe speelstijl. Dat hij niet gelijk geweldig zou keepen was te verwachten.

Welk lijstje van mij is gebasseerd op stats dan? Volgens mij geen 1.

Kan nu ookal voorspellen dat Neuer dit jaar niet uitgeroepen zal worden tot beste keeper van Duitsland, niet omdat hij zo slecht is of omdat hij zoveel blunders maakt maar er te weinig wedstrijden zijn waar hij in kan uitblinken. Een Kevin Trapp die nu hoog op die lijstjes staat heeft weliswaar veel doorgelaten maar ze schieten zoveel op zijn doel dat hij zeer veel kansen krijgt om uit te blinken. Neuer heeft dit jaar voor een hoop wedstrijden als cijfer een 6 gekregen, niet omdat hij slecht speelde maar omdat hij gewoon niets te doen had en voor 1 degelijke redding krijg je niet een 8.

De reden dat Neuer vorig jaar zo lag stond was omdat hij in een handvol wedstrijden de fout was ingegaan in tegenstelling tot dit jaar waar hij nauwelijks op een fout te betrappen is maar zijn fantastische reddingen die hij had bij Schalke heeft hij dus ook niet meer.

Dit seizoen heeft hij in de Bundesliga al 13 wedstrijden gespeeld waarbij hij niet in de fout ging maar omdat hij zo weinig te doen had kreeg hij daar ook geen hoog cijfer voor. Keepte foutloos maar kreeg net een voldoende, 3 wedstrijden keepte hij goed en had hij een paar reddingen waardoor zijn cijfer al een stuk beter was en 1 wedstrijd kreeg hij een minder cijfer omdat hij een lastige bal doorliet.

Ik weet niet wat je met vraagtekens heb maar het is behoorlijk irritant lezen. Zou fijn zijn als je als een normaal iemand je bericht kan typen.

15 december 2012 om 02:58

Dank je om het mooi te verwoorden wat ik al de hele tijd zeg

Neuer een prachtige keeper maar soms van die rare blunders of streken zoals vandaag alweer..

Ter Stegen was verleden jaar de beste of net niet de beste zoals elks wil maar was beter dan Neuer.

ook als reden dat Neuer minder werk heeft en Ter Stegen met een veel mindere ploeg zit, als je dan even weinig goals doorlaat ben je gewoon beter bezig en krijg je een betere eindoordeling dacht ik.

Vandaag was Ter Stegen ook beter en had hij een topdag

En als ik jou llijstjes bekijk zijn ze wel degelijk gebaseerd op statistieken hoor. zoveel wedstrijden, zoveel doorgelaten goals enz.

15 december 2012 om 03:04

We hebben allebei gelijk eigenlijk.
Neuer is uiteraard een van de beste keepers ter wereld.

Maar Ter Stegen als 20 jarige keeper moet je toch veel klasse hebben om met zoveel vertrouwen en leiding te spelen als keeper.

Als hij zich zo blijft ontwikkelen zal Neuer een lastige concurent hebben in 2014 voor de wereldneker.

15 december 2012 om 09:17

Neuer oogt altijd onzeker als hij eeen fout maakt. Ik wil nirt zeggen dat ter Stegen beter is maar hij is pas 20 jaar en Neuer al stukken ouder.

15 december 2012 om 10:33

Heren mag ik jullie bedanken voor een prachtige en nette discussie! Heb genoten en ben veel meer te weten gekomen over de Duitse keepers!

Wie de beste is laat ik me buiten ken ik ter stegen niet goed genoeg voor. Ik weet wel dat ik Neuer bij Nederland direct onder de lat zou zetten!

15 december 2012 om 13:48

Ter Stegen was vorig seizoen misschien wel de beste keeper en een van de redenen dat Gladbach zo hoog eindigte. Dit seizoen heeft hij echter veel minder gepresteerd wat voor zo'n jonge keeper ook niet verwonderlijk is.

Hij is een toptalent maar in die leeftijdscategorie zijn er meerderen die op een vergelijkbar niveau liggen zoals Leno, Zieler, Trapp en Giefer.

2014 is Neuer de keeper in ons elftal tenzij hij een hele slechte fase zou hebben. Ten eerste heeft hij veel ervaring, juist ook in internationale wedstrijden en Löw houdt van meespelende keepers en op dit punt is Neuer duidelijk beter dan de andere kandidaten. Nummer twee zal waarschijnlijk niet Ter Stegen of een andere jonge keeper maar Adler zijn. Op dit moment is het de vraag of Ter Stegen überhaupt de volgende keer opgeroepen wordt.

Zowel Kahn als ook Lehmann hebben duidelijk gemaakt dat het veel moeilijker is in een sterk elftal te keepen waar je weinig te doen krijgt. Het is gewoon heel moeilijk de concentratie te houden. En de blunders van Neuer hangen vaak ermee samen dat hij probeert het spel snel te maken maar juist dat wil men van hem zien.

Knap resultaat van Bmg, Bayern is zo goed bezig dat ik al uit ging van een dikke thuisoverwinning voor hun.

Wanneer zijn Robben en de Jong weer terug van hun blessures?

@freaksoccer

Ik zie het nergens op die site die jij stuurt, wel een mooie site overigens!

15 december 2012 om 00:20

ligainsider.de/blog/die-beste-elf-der-bundesliga-2...
Deze??

15 december 2012 om 00:23

Ja die ja thanks man. Zie ik nu geen Hummels in het team van het jaar? Daar klopt al iets niet lol..

15 december 2012 om 09:09

Ik had weleens een paar saves van Ter Stefen gezien, maar dat hij zo goed was en op zulke jonge leeftijd.

Voor mij zijn de grootste keeperstalenten nu: Ter Stefen, Courtois, Leno, Leali en de keeper van Pescara

15 december 2012 om 09:19

Ter Stegen heeft het niveau weer terug van vprig seizoen. Neuer oogde weer onzeker.

het kan gebeuren dat gladbach wint

Ter Stegen komt eindelijk terug op het niveau van vorig seizoen. Na die dramamatchen met Duitsland, waar hij compleet in de steek werd gelaten door zijn verdediging, had zijn vertrouwen een kleine deuk gehad denk ik. De laatste matchen was het al veel beter, en gisteren een erg goede match gekeept!

1-1 bayer moest winnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren