Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern, Arsenal en Liverpool spitsen de oren: ‘Twee e-mails zijn niet genoeg’

Laatste update:

Max Meyer beschikt over een aflopende contract en Schalke 04 wil graag verlengen met de 22-jarige middenvelder, die in de belangstelling staat van onder meer Bayern München, Arsenal en Liverpool. Roger Wittmann, zaakwaarnemer van de jongeling, gaf in gesprek met Sky Deutschland aan dat Schalke helemaal niet stevig aandringt op een nieuwe verbintenis.

"Twee e-mails zijn niet genoeg om een jongen van Schalke te overtuigen te blijven", zei de belangenbehartiger over het beleid van de Bundesliga-club. Christian Heidel, sportief directeur van Schalke, is niet erg blij met de woorden van Wittmann: "Ik ken zaakwaarnemers die zelf twee e-mails schrijven en dan miljoenen euro’s eisen."

"Voor de rest wil ik het er niet over hebben. Ik kan gewoon niet geloven dat hij nee gaat zeggen", besluit Heidel. Meyer heeft 15 februari een contractverlenging naar de prullenbak verwezen. Heidel zou een vierjarig contract hebben aangeboden, met een jaarsalaris van meer dan vijf miljoen euro. Leon Goretzka gaat Schalke komende zomer al transfervrij verlaten voor een avontuur bij Bayern.

Verwacht jij dat Max Meyer komende zomer Schalke 04 gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Poeh. zou toch een aardige aderlating zijn als ze na Goretzka ook Meyer transfervrij zien vertrekken. Zouden met een contract toch een transferwaarde van een fors aantal miljoenen zijn.

4 maart 2018 om 15:41

Dat zijn dan Matip, Kolasinac, Goretzka en Meyer in de laatste twee jaar? Wanbeleid.

4 maart 2018 om 16:27

Ik kan je nu al zeggen dat de volgende speler in dit rijtje Thilo Kehrer wordt, als Schalke hem deze zomer niet verkoopt. Die heeft op zijn 19e al (onreglementair) contract opgenomen met Inter voor een transfer, terwijl hij bij Schalke veel speeltijd krijgt en hij absoluut de potentie heeft om uit te groeien tot een degelijke Bundesligaverdediger. Sindsdien wil hij niet bijtekenen.

Als dit soort spelers (eigen jeugd of niet) tegenwoordig de kans krijgen om een stap hogerop te maken zijn ze weg, al dan niet onder invloed van hun zaakwaarnemers die er financieel het beste uit willen halen.

Ga maar naar Liverpool dan! Past daar prima met zijn snelheid, beweeglijkheid en creativiteit.

Die zaakwaarnemer zal waarschijnlijk zelf het meest willen profiteren van een transfervrije overstap inclusief handgeld. Meyer heeft vorig seizoen al een aanbod gehad van de club, dat hij heeft afgewezen. In de zomer heeft Schalke meegewerkt aan een vertrek, maar Meyer heeft in meerdere interviews aangegeven zelf bij Schalke te willen blijven. Hij zou daarbij een aanbod van een andere club afgewezen hebben. Wat kan Schalke dan verder nog doen? Een contract van 5,5 miljoen per jaar lijkt me voor een speler als Meyer toch zeer behoorlijk.

Meyer mag blij zijn dat Schalke hem bij wijze van experiment nog een basisplaats geeft op zijn huidige positie, i.p.v. hem het hele jaar om te bank te zetten. Anders had zijn verdere carrière er waarschijnlijk heel anders uitgezien. Nu kan hij het nog gaan proberen bij een grotere club, maar ik betwijfel of hij dat aan kan. Hij was voor dit seizoen immers zeer wisselvallig.

4 maart 2018 om 16:03

Maar hij is wel gratis en voor clubs als Liverpool misschien een prima versterking als Can weg gaat.

Ken hem niet,ik weet wel dat ik Goretzka graag naar Liverpool had willen zien komen!

4 maart 2018 om 16:29

Hoe ken je hem niet en Goretzka wel? Spelen al jaren samen en hij volgens heeft meer gespeeld.

Dit is het grote probleem aan het beleid van Schalke. Veel topspelers gaan onder de Bosman regel naar een andere topclub. Özil, Goretzka, Matip, Kolasinac en Neuer gingen hem al voor in de vorige jaren

4 maart 2018 om 20:04

Özil en Neuer werden wel degelijk uit hun contract gekocht door respectievelijk Bremen en Bayern. De andere spelers die je noemt gingen wel transfervrij inderdaad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren