Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Batshuayi behoedt Fenerbahçe in minuut 96 voor extreem duur puntenverlies

Laatste update:

Fenerbahçe is er op de valreep in geslaagd om zeer duur puntenverlies in de Süper Lig te voorkomen. De ploeg van trainer Ismail Kartal leek niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel tegen Kasimpasa, totdat Michy Batshuayi in minuut 96 de rebound van zijn gemiste strafschop raak schoot: 2-1. Koploper Fenerbahçe staat nu één punt boven Galatasaray, dat twee punten minder heeft en maandag pas in actie komt tegen Antalyaspor.

Bijzonderheden:


Fenerbahçe, dat aantrad met onder meer Ferdi Kadioglu, Jayden Oosterwolde en Dusan Tadic, kreeg in de eerste helft de nodige mogelijkheden om de score te openen. Zo kopte Alexander Djiku net naast en wist Mert Hakan Yandas zijn poging eveneens niet binnen de kaders van het doel te krijgen. Edin Dzeko scoorde op slag van rust wel, maar deed dat in buitenspelpositie.

Na een klein uur spelen brak Kasimpasa de ban. Jackson Porozo wist een scherp aangesneden hoekschop van Aytaç Kara in de verre hoek te deponeren achter de kansloze Dominik Livakovic: 0-1. Het zou desondanks nog goed komen voor Fenerbahçe, dat zes minuten later op gelijke hoogte kwam via Yandas. De aanvallende middenvelder krulde een vrije trap in de korte hoek: 1-1.

Fenerbahçe drukte, claimde tevergeefs een strafschop en miste in de persoon van Batshuayi een prima kans. Uiteindelijk was het diep in blessuretijd toch nog raak voor de Gele Kanaries, die een strafschop kregen na hands van Emre Gedik. Batshuayi miste de strafschop, maar schoot de rebound wel binnen: 2-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

İk schaam me.. İk heb de herhaling meerdere keren bekeken. Ondanks dat ik voor Fener ben had ik hier liever gelijk gespeeld. Zo wil ik niet winnen.Ps. Galatasaray supporters zijn de laatsten die hier over mogen klagen.

24 februari 2024 om 19:12

Waarvoor?

24 februari 2024 om 19:16

Ik zie dat je het hebt aangevuld na ,, ik schaam me... Wilde je zo graag de 1e reactie hebben? Verder heb je gelijk.

24 februari 2024 om 19:19

Nee, ik wist dat er vragen over zou komen dus daarom bijgewerkt.

24 februari 2024 om 19:28

Geef de kampioenschap maar aan Ali koc en consorten, ik ga het iig niet meer volgen.
Heb totaal geen plezier meer erin.

24 februari 2024 om 20:43

Dus je volgt al jaren geen voetbal meer? Al jaren is alles in het voordeel van gs. Je moet ook niet overdrijven.

24 februari 2024 om 19:23

Ik snap de hele ophef niet eigenlijk. Het is een overduidelijke penalty volgens de Turkse spelregels.
Waarom klagen jullie?

24 februari 2024 om 19:30

Je hebt zeker de aanslag van caglar daarvoor niet gezien? Snap dat je einstein bent ma kom niet de wijsneus rondhangen aub.

24 februari 2024 om 19:54

Had je voor de wedstrijd verwacht dat de scheidsrechter onpartijdig zou zijn? Of Fenerbahce zou benadelen? Ik sta perplex dat er veel GS supporters hier stil bij staan, terwijl dit het hele seizoen al volgens vele afspeelt. Nogmaals de wedstrijd is netjes verlopen volgens de Turkse spelregels.

Heel belangrijk om hier toch zo laat de 3pts te pakken voor Fener, gaat nu nietmeer om hoe goed je speelt alleen de punten om de druk erop te houden bij Gala.

Gratz Fener fans nu kan je wss wel lekker slapen uiteindelijk hehe.

Schandalige vertoning. Gegeven penalty is absoluut geen overtreding. Ismail Kartal opdonderen aub.

24 februari 2024 om 19:13

Je kon idd niet duidelijk zien of de bal de hand schampt maar de gene die hands maakt protesteert totaal niet bij de scheids dus blijkbaar toch wel geraakt maar die van Ferdi was in de 16.

24 februari 2024 om 19:14

Eens, en die van Oosterwolde had hem van mij ook wel gekregen. Die was duidelijk op de lijn.

Maar wat doen ze bij de VAR? Goedmakertje voor die 2 door zo een discutabel penalty te geven.

24 februari 2024 om 19:32

Hz moet hij protesteren als hij al naar de var is gegaan en keuze is al gemaakt, denkje dan echt als speler zijnde dat het een verschil gaat maken?

Ik heb de wedstrijd niet gezien laat ik dat gelijk benoemen, op aanraden wel t penaltymoment bekeken.. ik kan niks meer dan puntjes achterlaten, diep en diep schande. Wat is de missie na 9 jaar fener kampioen maken?

ik lees vaak scheifs zijn over t algemeen drama maar hoevaak zij wel niet een penalty aan fener geven dit is diep verdacht

24 februari 2024 om 19:09

Al krijgt Fener 10 onterechte penalty’s. Laat Gala aub in het belang van Turkije geen kampioen worden.Wat zij op de Europese velden hebben vertoond zal nooit vergeten worden.Dat zeg ik als fanatieke gs supporter.

24 februari 2024 om 19:13

@Ebegumeci, je weet dat de NR 1 en 2 voorronden CL spelen? Noem je zelf geen fanatieke GS supporter als je geen eens kampioen wilt worden, Europese seizoen is voorbij get over it.

24 februari 2024 om 19:18

Wil je echt dat wij geloven dat jij voor Galatasaray bent na al die onzin die jij hebt uitgekraamd in die Sparta Praag topic?

Jij bent niks minder dan een trol maat. Donder op joh.

24 februari 2024 om 19:12

Leukste is dat Caglar een overtreding maakt en 2 seconde daarna een overtreding word gemaakt op Oosterwolde waardoor zij die vrije trap kregen, letterlijk alles was in het voordeel van Fener de gehele wedstrijd, operatie Fener in de race houden is ze goed gelukt.

24 februari 2024 om 19:15

Maar vorige week zei je niks toen Mertens een overtreding maakte en vervolgens jullie een penalty kreeg.

24 februari 2024 om 19:18

Had je maar zo’n oog voor detail als jouw clubje door de scheidsrechters geholpen word. Jullie zijn letterlijk in de race door scheidsrechterlijke dwalingen en dan kom je hier afgeven op Fenerbahce lol. Hypocriet.

24 februari 2024 om 19:21

Ik zei ook niks toen Fener in de 94ste minuut een verzonnen penalty kreeg tegen Basaksehir toen jullie met 0-1 wonnen.

24 februari 2024 om 19:22

Fenerbahce4L, jij was degene die constant over de scheids praatte na de verloren Uefa wedstrijd, nu zeg je er niks over, over Hypocriet gesproken.

24 februari 2024 om 19:33

Klopt hij had al eerder de penal moeten geven bij de overtreding op Oosterwolde van Fall. Contact begint in het strafschopgebied.

24 februari 2024 om 19:36

Ik weet oprecht niet waarom ik nog steeds op jou reageer het is heel nutteloos, je hebt helemaal gelijk, Fener is benadeeld vandaag.

24 februari 2024 om 19:36

Dat was gwn 1000% een penal meer penal als die van net. Die man spreid zijn armen op een onnatuurlijke manier en de bal wordt vol op zijn arm geschoten. Dat je dat geen Penal noemt, zegt alweer heel veel over jouw. Maar zeg dan ook iets over die Penal van Kerem. Waar hij niet eens wordt aangeraakt door de verdediger. In een wedstrijd die jullie 1-2 winnen. Dat was pas een neppe penal. Gelukkig betalen jullie 12 mil aan Icardi om ze er allemaal in te knallen 🤡.

24 februari 2024 om 19:42

Hahahaha je uitleg is zelfs enorm amateuristisch, alleen jij ziet dat de bal “vol” op zijn arm word geschoten, ik ga niet meer reageren op jou, je bent totaal niet serieus te nemen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

24 februari 2024 om 20:11

Was meer Penal dan Kerem zijn positie. Maar daar rep je geen woord over, omdat je weet dat ik gelijk heb. Ik zou ook niet meer reageren op mij, ik voel plaatsvervangende schaamte voor jouw. Ik zal je reacties missen 😢

24 februari 2024 om 20:22

_samiyenhaber op insta, nieuwe beelden zijn uitgelekt, doe eens een kijkje, als je het nog steeds een penalty vind stop ik echt met reageren op je en mag jij je meer schamen dan wie dan ook op dit forum.

dit is echt niet normaal meer

Net wanneer je denkt dat een zege van Fenerbahce niet corrupter kan, word je verrast. Niet te geloven. Twee honderd procent overtredingen van Kasimpasa voorafgaand de vrije trap worden niet gegeven. Tadic torpedeert de voet van de Kasimpasa speler, steekt zijn hand in de lucht om excuses aan te bieden, maar bedenkt zich in een seconde dat hij speelt bij Fenerbahce en verandert zijn handgebaar in 'niks aan de hand'. Caglar staat vol op de voet van die spits, maar ook geoorloofd. Mag gewoon allemaal als Fener achter staat. En dan, the moment of truth, de penalty. Je ziet letterlijk vanuit geen enkele hoek dat het hands is. Geen enkele camera heeft de hands gezien. Zelfs niet met die Iphone 3 camera inzoom beeld.

Wat een afschuwelijke vertoning. Misselijkmakend.

24 februari 2024 om 19:12

Hou je maar bezig met je eigen club. 6 pingels in de laatste 7 wedstrijden. Als er iemand niet mag praten over goedkope penalty's. Is er maar 1 club. Hands is hands!

24 februari 2024 om 19:15

Alex.. Gangster neem je toch niet serieus hier op voetbalzone?

24 februari 2024 om 19:15

Hou jij je bezig met jou club met je 56 penalty’s in 64 wedstrijden, je kon niet eens duidelijk zien of het hands was vandaag je roept maar wat. Gelukkig zijn je kleurgenoten wel nuchter zo te zien.

24 februari 2024 om 19:16

Ach, schei toch uit man. Je hoeft niet alles uit de kast te halen om je vermeende gelijk te kunnen halen. Die hands is niet eens te zien.

We weten allemaal dat Kasimpasa nooit, maar dan ook nooit deze strafschop gekregen zou hebben als dezelfde positie zich voor het doel van Fener zou afspelen.

Wees gewoon eerlijk en geef toe dat je ploeg hier kunstmatig in de race gehouden wordt.

24 februari 2024 om 19:17

Als het hands was waren de spelers en het hele stadion helemaal gek geworden... maar er was niks aan de hand, keeper maakt zich klaar om de doeltrap te nemen en opeens ziet de VAR iets wat niet is gebeurd en omdat de scheidsrechter geroepen wordt begint hij ook te geloven dat ie tegen zijn hand heeft geraakt.

24 februari 2024 om 19:20

Wees een man en wees eens eerlijk man. 6 pingels in de laatste 7 wedstrijden, maar jullie staan DIK en DIK koploper op de ranglijst wat betreft penalties in de Superlig.

Vorig jaar het record gebroken met 17(!!!), dit jaar zijn jullie goed op weg met 14/15 uit 27 wedstrijden.

Heel Turkije ziet het, alleen jullie niet. Schaam je diep.

24 februari 2024 om 19:20

Haha alex, je bent een lachwekkende vertoning geworden. Raad eens welke Europese club de laatste 2 seizoenen de meeste penalty’s heeft genomen in de top 5 grootste competities + Super Lig?

24 februari 2024 om 19:22

Als het geen hands zou toch die speler van Kasimpasa flippen? Hij protesteerde totaal niet.

24 februari 2024 om 19:23

Aynen bro, precies deze.

Het is oprecht nieteens een complot meer om in te zien dat Fener gewoon in de race wordt gehouden man. Is echt belachelijk.

Hoeveel punten hebben zij nou gewonnen uit penalties? Ben oprecht benieuwd. Zovaak een 90+x (P) gezien bij Fener in de afgelopen twee seizoenen.

24 februari 2024 om 19:24

Wat is dit voor domme logica? Alleen omdat hij niet protesteert is het dus wel hands?

Bekijk de beelden eens gast.

24 februari 2024 om 19:24

Letterlijk niemand van FB claimde hands en flipte ook niet, als het wel hands was deden zij dat wel, wat heeft het voor zin om te protesteren als de penalty gegeven word, schandalige vertoning van de scheids. Edit: _samiyenhaber heeft duidelijke beelden geplaatst op zijn insta voor degene die beweren dat het 100% een penalty is.

24 februari 2024 om 19:17

Als Mertens overtreding maakt en daarna jullie een penalty krijgen hoor ik jou hier niks zeggen.

24 februari 2024 om 19:25

Zijn gewoon stelletje hypocrieten. Galatasaray supporters die janken om scheidsrechterslijke beslissingen. Het is de wereld op zijn kop. Ik geniet van de tranen boyz, keep em coming

24 februari 2024 om 19:26

Zelfde als wat jij doet dus? Ik zie het jou ook niet toegeven namelijk, je probeert het te verdedigen met de actie van Mertens.

24 februari 2024 om 19:35

Dan moet je beter lezen. Ik geef in een andere reactie duidelijk aan dat ik niet kan zien dat de bal de hand raakt alleen dat de speler van Kasimpasa niet protesteert. Maar ik hoor niemand van jullie de overtreding op Ferdi noemen? Dat was duidelijk een penalty. Blijkbaar was dit een goedmakertje. Zo gaat het in Turkije. Maar jou heb ik nog nooit iets zien toegeven hier over de scheids en Gala. De grootste komedie penaltimsi in de historie van het Turkse voetbal blijft toch op jullie naam.

24 februari 2024 om 19:39

Vervolgens geef je aan dat de speler niet protesteerde dus geef je indirect aan dat het wel een penalty is, wat is het nou? Als je dat een overtreding vind op Ferdi dan moet Icardi elke wedstrijd 3 penalty’s krijgen, en de grootste penaltimsi in de historie is overgenomen door Dzeko, die zijn knie in de verdediger plant en de penalty mee krijgt, overigens word er gezegd dat er 25 camera’s zijn in het stadion en dan laten ze maar 1 positie zien, het is Ali Koc zijn laatste seizoen die moet hij natuurlijk afsluiten met het kampioenschap.

24 februari 2024 om 19:40

Sheva, deze penalty is niet goed te praten. Als zou de speler hands hebben gemaakt kan je het nooit zien met deze beelden. Ik als fenerli schaam me voor dit. Het is ook niet waard om met andere hier in discussie te gaan want we weten toch hoe het gaat eindigen.

24 februari 2024 om 19:44

@MoussaAlex10, toch is het fijn dat er ook nuchtere Fener fans zoals jij op dit forum hangen, je hebt helemaal gelijk, nutteloos om op dit soort leden te reageren, ga toch maar eens alleen op de serieuze leden reageren die wel weten waar zij over praten.

24 februari 2024 om 20:00

@Shevanr7 zoals ik al zei ik heb jou en vele anderen hier ook nooit of zelden zien toegeven dat jullie de scheids mee hebben maar andersom gelijk aanvallen en dat gebeurd van beide kanten. Je ziet in Turkije duidelijk dat wanneer een team aan de leiding gaat dat de nummer 2 een duw in de rug krijgt. Ze willen hoe dan ook dat de strijd doorgaat tot de derby. Toen wij eerste stonden hebben jullie ook een aantal keren de scheids mee gehad. Maar van jou heb ik toen nooit een reactie gelezen dat je dat toegaf.

24 februari 2024 om 20:04

Als je mij nooit of zelden iets heb zien toegeven ben je een nieuweling, heb vaak genoeg bepaalde acties afgekeurd en toegegeven dat het schandalig is, niet lezen wat je wilt lezen.

24 februari 2024 om 19:54

Die Claudio Winck had al vijf gele kaarten moeten hebben maar dat noem je niet op. Ferdi wordt door midden geboord en de scheids geeft niet eens een overtreding, was geen pingel overigens want het gebeurde net buiten de zestien. Die van Oosterwolde was er wel binnen en had een pingel moeten wezen maar dat noem je ook niet op. Hoezo is dit allemaal niet corrupt maar de rest wel, oude sarma vreter van me?

Lang geleden maat. Hopelijk gaat alles goed met je. (ForzaFener)

24 februari 2024 om 23:28

Niet huilen man. Fener had daarvoor al 2 duidelijke penalty’s moeten krijgen. Wat een walgelijke groep mensen zijn jullie gs supporters, BAH

24 februari 2024 om 23:30

Het is waarschijnlijk geen penalty en hebben we onterecht 2 punten meer gekregen. Maar ga niet de dramaqueen uithangen met je 'corrupte en misselijkmakende afschuwelijke vertoning' opmerking. Zo worden jullie al 10 jaar lang kampioen!

Ik als Fener supporter schaam me kapot om mijn club. En accepteer alles wat er vandaag word gezegd door Gala of BJK of Trabzon supporters.

24 februari 2024 om 19:46

Respect broeder dat je dit eerlijk toegeeft. De penalty was inderdaad schandalig voor woorden.

24 februari 2024 om 20:28

Zeker schandalig dit maakt de competitie gewoon kapot. Puur om dit hoeft voor mij die hele kampioenschap niet meer. Als je kampioen wordt dan moet je dat op eigen kracht doen en niet zo.

24 februari 2024 om 20:50

Jij kan nooit voor Fener zijn! Je weet heel goed dat gs ook dit seizoen meerdere malen is geholpen door de scheids. Je kunt de competitie afkraken maar om te zeggen dat de hele kampioenschap niet meer hoeft gaat me te ver

24 februari 2024 om 21:26

@Analistttt in de ramadan stinken we soms uit ons mond, omdat we de hele dag niks gegeten of gedronken hebben. Jij in tegenstelling hoeft niet per se in de ramadan te bevinden om uit je mond te stinken, want je praat normaliter veel ontlasting.

24 februari 2024 om 21:31

Wat ben jij voor Fenerli? Je hoeft kampioenschap niet op deze manier? Je doet alsof wij iedere wedstrijd scheids mee hebben en gs nooit. Ze hebben genoeg dubieuze kampioenschappen in het verleden denk je dat zij toen zo dachten? Zij hebben dit seizoen ook aantal keren scheids mee gehad en wij ook. Maar gelijk zo een reactie dan twijfel is serieus wat voor Fenerli je bent.

Wat een waardeloze wedstrijd weer. Ismail Kartal is totaal de kluts kwijt. Hoe kan je in eigen huis spelen met 3 defensieve middenvelders? Ismail, Krunic en Mert Hakan stel je niet samen op. We konden totaal niet vooruit voetballen. Krunic is waardeloos laat dan Ismail en Mert Hakan naast elkaar spelen. Over de penalty: Als het hands is dan terechte penalty maar ik kon eerlijk gezegd niet duidelijk zien dat de bal de hand raakt. En die van Ferdi leek mij gewoon op de lijn en had gewoon een penalty moeten zijn.

24 februari 2024 om 19:25

Als Ismail een trainer was had die Ferdi op 10 gezet. Mert Muldur op rechts Oosterwolde op links. Maar hij snapt er geen reet van. Die wissel van Serdar Dursun ipv Batshuayi zegt genoeg over zijn capaciteiten als trainer. Ik geloof er echt niet meer in met deze man.

24 februari 2024 om 19:37

Dat is ook de reden waarom Batshuayi niet blij was na de goal. Hij scoort iedere wedstrijd als wissel en dan komt Serdar Dursun opeens wordt Batshuayi derde spits.

Man Fener wat dramatisch. Als Mert hakan je moet redden dan weet je dat het fout gaat. Natuurlijk weer een penalty maar dat hoort bij Fener. Ik zal mijn tikkie naar de TFF alvast betalen. Ik wil Fener adviseren om alle resterende wedstrijden uit af te spelen en niet thuis want elke keer als we in Kadikoy spelen lijkt het helemaal nergens op

Als Fenerbahce fans nog durven te claimen dat Fenerbahce niet in de race gehouden wordt, dan weet ik het ook niet meer. Die gegeven penalty is ongelooflijk schandalig. Al zou die speler hands hebben gemaakt, was die aanraking zo licht waardoor hij niet eens op de camera waar te nemen is. Je ziet de bal ook niet van richting veranderen. En in zo'n geval geef je geen penalty. Zelfs de spelers van Fener protesteerden voor een hoekschop (en niet voor hands). Dat zegt toch ook wel genoeg.

24 februari 2024 om 19:23

Wanneer wij hele seizoen eerste stonden werden jullie in de race gehouden maar dan is het allemaal wel goed.

24 februari 2024 om 19:50

Ag kap er nou mee broer kom op zeg. Hoeveel penalty's had Gala al moeten krijgen voor alleen al de overtredingen op Icardi?! Ik help je even herinneren, de Actie van Djiku op Icardi welke 100% penalty en rode kaart was. Ghezzal op Icardi. 2 overtredingen uit bij Hatayspor..... bij Fener wordt er letterlijk iets gezocht minuten lang om maar iets kleins te vinden om een penalty te geven. De penalty's van Fener tegen Alanya en nu tegen Kasimpaşa zijn lachwekkend en grootste schande van dit jaar!!

24 februari 2024 om 19:56

Bro je kan het ene niet goed praten met de ander. Dit is gewoon overduidelijk geen penalty. We zijn hier zwaar gegund, geef dat gewoon toe. Als het omgekeerd zou zijn zouden wij degene zijn die om moord en brand zouden schreeuwen.

24 februari 2024 om 19:58

@Furkan heb je ook beelden gezien van een andere hoek? Ik heb die namelijk wel gezien en vanaf dat hoek zag je namelijk duidelijk dat Djiku Icardi niet raakt. Hoewel het wel een hele domme move was van Djiku. Raakt hij hem niet

24 februari 2024 om 20:01

Haha je noemt alles op maar het had je gesierd als je dan ook zou opnoemen hoeveel keer jullie de scheids mee hebben gehad. In jullie ogen hebben jullie de scheids nooit mee.

Die hele competitie moet opgedoekt worden.
Om misselijk van te worden pffff niet normaal.

DIT ZIJN CRIMINELEN! Niks meer en niks minder.
Die penalty was echt de druppel.

Mede door een fantastische (alweer) bevlogen Cengiz Under heeft fenerbahce gewonnen. Zijn talloze kansrijke voorzetten en levensgevaarlijke pogingen deden Kasimpasa beven! 1 van de aller beste vleugelspelers op rechts van de competitie! Wauw!

Sarcasme modus uit. Die man is geen vleugelspeler. Szymanski kwam erin op zijn plek als pure middenvelder en verschafte fb meer adem op die positie dan een "echte" rechtsbuiten.

Motm Tadic. Jeetje... zoveel assisten die niet omgezet zijn in goals. Triest! Wat. Een. Speler. Genot!

Ismail Kartal waar ben je mee bezig man? Batsuayi continue op de bank. Heb je zo een hekel aan hem? De enige speler die hoort te spelen als reserve en die je continue punten oplevert...

Wat een schandalige opstelling. Zoveel passieve spelers.

Ismail kartal wilde perse krunic. En bij milan snapte men er helemaal niks van. Waarom? Hij kan niks. Maldonado 2.0. Je stuurt Lincoln en Crespo weg. Vooral Lincoln en dan kom je met deze flut speler.

Gefeliciteerd gs fans. Maar wij hebben een coach waarbij fener veeeeeel te groot komt. We hadden voor Montella moeten gaan!

24 februari 2024 om 19:19

Zelden zoveel onzin gelezen op dit forum, Szmansky speelde beter dan Cengiz omdat hij veel meer ruimte krijgt, waardoor kwam er zoveel ruimte? Juist door 2 spitsen en een Kasimpasa die inzakte, jou obsessie met Cengiz begint eng te worden omdat je op de vingers werd getikt door je kleurgenoten.

24 februari 2024 om 20:47

Wat is nog meer onzin dan? Ben je het wel eens met de andere 5 punten van 6 die ik opnoem? De ruimte kwam niet omdat Kasimpasa inzakte. Integendeel. Je leest de wedstrijd verkeert. Het kwam omdat de passieve spelers gewisseld werden voor creatieve spelers. Daardoor ging het baltempo omhoog en kwam er ruimte. Cengiz is gewoon een slechte vleugelspeler. Dus wat ga je dan doen? Proberen totdat hij er toch nog hopelijk er wat van maakt. Of ga je alvast kijken naar een oplossing? Want Cengiz gaat niet renderen als rechtsbuiten. Nu niet, nooit niet. Vergeet even Istanbulspor. Wat heeft Cengiz qua assisten opgeleverd? Zie Tadic en zie Cengiz. Wereld van verschil. Zie Irfan zie Cengiz. Onze 1 trickpony op rechts zal niet opbloeien.

24 februari 2024 om 19:26

Maat, hou toch eens op met persé je gelijk willen hebben. Cengiz was vandaag inderdaad shit, maar dat betekent niet dat hij geen rechtsbuiten is. Jij bent ook degene die roept dat Ferdi niet goed genoeg is, heb je hem vandaag gezien? Wanneer ze goed spelen zeg je niks over deze twee spelers en begin je andere spelers op te hemelen.

En wie zegt dat Cengiz accepteert om uberhaupt op linksback te spelen? Jarenlang gepresteerd op niveau bij diverse sub topclubs en dan moet ie op 26 jarige leeftijd ineens op verzoek van Fener een linksback worden 😂😂.

24 februari 2024 om 20:41

Welke wedstrijden van Cengiz waren prima? En welke zijn dat er niet? Hij heeft maar 3 wedstrijden prima gespeeld. De rest allemaal ruk. Ook als invaller. Hij kan het gewoon niet. Ja prima tegen de nr laatst. Maar hij heeft de kwaliteiten gewoon niet als rechtsbuiten voor Fener.

Ferdi idem dito. Ben totaal niet overtuigd. Ik heb maar 1 vraag. Wanneer dateert zijn laatste assist? Hoeveel assisten gaven Gokhan Gonul en Caner als back? En goals? Hoeveel assisten en goals Andre Santos?

Jullie accepteren Ferdi wel als back. Zelfs als linksback. Terwijl hij daar helemaal geen rendement genereerd! Maar Cengiz niet... Ok. Puyol weet ook beter dat hij als spits niks te zoeken had in Spanje! Thank god voor Van Gaal die er een verdediger van heeft gemaakt! En Gullit die vroeger een pure CV was maar eindigde voorin. Etc. etc.

Vroeger maakte de defensie van Fener behoorlijk wat goals. Tegenwoordig...

24 februari 2024 om 20:08

Heel veel mensen noemen je gek maar ik geef je gelijk. Als we tegen Hatay met Cengiz als linksback beginnen, Livakovic op het middenveld en Aziz Yildirim op de plek van Irfan, dan walsen we er over heen.

Ben na vandaag zeker geworden dat ze (TFF) alles op speelronde 37 gaan zetten. Let maar op.

Was geen strafschop. Dit was gewoon zoeken om Fener de wedstrijd te laten winnen. Maja het zal wel. Ik geloof niet dat Ismail Kartal dit nog aan de praat krijgt want met deze visie (Lincoln, Crespo en Emre wegdoen, Kent niet inschrijven) ga je niks bereiken.

Osayi, Irfancan en Fred moeten met spoed terug.

Aan iedereen die de Turkse competitie bekijkt, wil bekijken of een warm hart toedraagt.

Het is de moeite niet waard, het is een en al theater, onkunde of een combinatie van de twee.

Nog nooit in mijn leven heb ik dit gezien. Het is zo overduidelijk dat de Turkse voetbalfederatie er alles aan doet om Galatasaray en Fenerbahce te beschermen en om de titelrace “spannend” te houden.

Ik heb oprecht geen zin meer in het volgen van deze ongelofelijk neppe competitie…

Fenerbahce wordt hier door de bond in de kampioenswedstrijd gehouden, ongelofelijk waar we weer getuige van zijn geworden dit weekend. Ook tegen Alanya al 2 rode kaarten niet gegeven aan Tadic en Cengiz en vandaag een zeer, zeer discutabele strafschop. Doek heel de competitie maar op.

24 februari 2024 om 20:03

Typische reactie weer. Wanneer jullie de scheids mee hebben is alles rooskleurig wanneer het in ons voordeel is komen dreigementen van Erden Timur en kan de competitie opgedoekt worden.

24 februari 2024 om 20:38

Geef mij 1 voorbeeld van dit seizoen waar wij evenveel geholpen zijn als bijvoorbeeld de hands van Samet tegen FKG, de niet gegeven rode kaart aan Dzeko/Cengiz tegen Alanya, de penalty van vandaag. Noem er 1 waar wij door de scheidsrechter punten hebben gepakt. Daarnaast gooi je nog driedubbele capriolen en kan je niet erkennen dat dit gewoon geen pingel is. We hebben verdomme tegen Hatay geen pingel in de laatste minuut gekregen.

24 februari 2024 om 21:35

Kijk even terug naar de wedstrijd van jullie tegen Rize. Jullie scoorden een doelpunt na een duidelijke overtreding en daarmee 3 punten gepakt.

Dit Kasimpasa was heel goed georganiseerd. Alle lof naar de trainer die zijn spelers zo goed heeft kunnen voorbereiden. Beide doelpunten ontstaan door dode spelmomenten aan de kant van Fener.

Het seizoen houdt op voor mij iig. Heb veel dubieuze beslissingen kunnen zien en omkijken maar dit slaat de plank compleet mis. Van mij part mogen ze de beker het komende 50 jaar ook geven aan Fener want er zit gewoon 0.0 reden achter de talloze schandalige beslissingen. Over en weer trouwens. Puur om het idee om het seizoen ‘spannend en competitief’ te kunnen behouden achter zulk miezerig capriolen te schuilen. Mij niet meer gezien. Ik blijf wel PL volgen waar men op zijn minst kan voetballen.

Gadverdamme!! Niemand kan mij wijs maken dat dit een handsbal is.

We moeten ervan uitgaan dat fener bij elke wedstrijd gratis de drie punten krijgt. We moeten alles winnen en thuis de klus klaren.

Waardeloze eerste helft. Fenerbahce speelt afschuwelijk de laatste paar weken. Tadic rent achteruit vol op de sprint, jammer dat Kent er niet bij was. “Tartismali Pozisyonlar” leuke twitter pagina. Ik denk dat de penalti terecht was. Er is contact met de arm. Je zag het ook aan de mimiek van de speler van Kasimpasa. Maar ik ben absoluut niet blij het vertoonde spel. En als dit zo doorgaat, verliezen we wel ergens anders punten, want hier kom je gewoon heel goed weg.

Penalty 14 of 15? Ben oprecht de tel kwijt.

Ik post deze vraag bijna wekelijks op deze forum, ik ben bloedserieus. Héél Turkije ziet in dat Fener gewoon in de race wordt gehouden. Penalty joker? Gegeven. Als dat niet had geholpen hadden ze volgende wedstrijd wel een penalty joker/red card joker gekregen.

Blijf het herhalen: Vorig jaar het penaltyrecord aller tijden verbroken met 17 penalties in de Süperlig. Dit seizoen komen jullie na 27 speelrondes al goed in de buurt! Ik denk dat voor de tweede keer op rij het record verbroken gaat worden door jullie

Wanneer gaat die ene kartal serieus begrijpen dat krunic en yuksek niet de duo moeten zijn, nadat het ons de zoveelste kampioenschap heeft gekost? Ik verdraag dit niet meer, elke week weer die 1-0 achterstand en dan met toevalsdoelpunten de wedstrijd net aan kunnen omdraaien

Oi oi oi wat een schandalige vertoning van de scheids en de var. Ongelooflijk dat hier een penalty voor gegeven werd. Wel mooi voor m'n betje. Maar dit kan echt niet.

Ik heb hier echt geen zin meer in man. Ene keer Fener de andere keer Gala.. Buyukeksi heeft geprobeerd de waarde van de competitie omhoog te trekken met deze titelrace maar beide clubs worden alleen maar voorgetrokken. De tv rechten worden voor een schamele 140 miljoen verkocht en Bein sports wilt het eigenlijk niet eens. Na elke wedstrijd van Fener en gala is het hier altijd maar scheids dit scheids dat hou op man. We worden door deze vent voor de gek gehouden ik ben er iig klaar mee.

24 februari 2024 om 19:50

De andere keer Gala?

Hoe worden wij bevoordeeld door de scheids zoals jullie dat hebben?

14 Pens in 27 wedstrijden maat. Letterlijk 50% kans op een pingel in elke willekeurige wedstrijd in de Süperlig.
Jullie speelden ook iets van 120 minuten tegen Trabzon toen jullie achterstonden?
Karagümruk vergeten? Samet Akaydin 90 graden elleboog vergeten? Vorig jaar penalty record verbroken in de Süperlig? Dit jaar hard op weg om het weer te doen. Gast de lijst gaat door en door.

Zet ons niet in het zelfde bootje als jullie a.u.b.
Heel Turkije ziet in dat jullie het zijn. Hou ons erbuiten.

24 februari 2024 om 19:51

De ene keer Galatasaray, de andere 27x Fenerbahce.

24 februari 2024 om 19:57

Jullie zijn allemaal dezelfde grap man. Ooit zul je het zien.

24 februari 2024 om 20:42

Hier ben je ook al raar bezig.

Wat gaan we zien dan? De hemelpoorten? Aziz Yildirim in de bak? Feto?

Wees niet zo cryptisch en geef argumenten en feiten, klein kind.

Wat ben ik blij dat we 3e staan.

Beide clubs zijn zo erg aan het frauderen en het boeit ze 0.0.

Wat een clown competitie. Heb er geen woorden meer voor.

Heerlijke reacties weer. Vanaf het begin voelde ik al aan dat zijn hand tegen de bal aan kwam, maar wist het zelf ook niet zeker. Op een beeldweergave is heel duidelijk te zien dat het hands is. Daarnaast veranderd de bal van richting en heeft de tegenstander ook geen commentaar.

Overtreding op Ferdi in de 16 niet gegeven? Waarom zien we die ineens door de vingers?

Moeizame overwinning. Met deze vertoning verdien je het ook niet om kampioen te worden. Wereld van verschil met begin van het seizoen.

Nog een aparte regel voor Jayden Oosterwolde: wat een beest vandaag. Je ziet duidelijk dat die zichzelf volop aan het ontwikkelen is.

24 februari 2024 om 19:34

Ik stopte met lezen nadat ik las dat het heel duidelijk te zien is dat het hands is. Wat een clown.

Accepteer gewoon dat Fener en Gala door de scheidsen geholpen worden om deze shitcompetitie “spannend” te houden.

24 februari 2024 om 19:42

Een karikatuur van een reactie. Wat een troll.

24 februari 2024 om 19:50

Furkie is het niet bedtijd voor jou?

Iemand die zich onironisch Furkie noemt kan niet ouder dan 12 zijn toch.

24 februari 2024 om 19:56

Haha, je moet even voor de grap kijken hoe oud deze account is.

Mij een troll en karikatuur noemen omdat ik niet dezelfde mening deel als jullie 😂😂👍🏽 over leeftijden gesproken..

Ik hoop dat ik het verkeerd heb gezien en dat het geen hands is. Dat zou deze overwinning nog lekkerder maken aangezien jullie al weken op “deze” manier winnen.

24 februari 2024 om 20:08

Wanneer hebben wij op deze manier gewonnen?

Jullie hebben 14 pingels in 27 wedstrijden. 50% kans op een penalty in elke willekeurige wedstrijd in de Süperlig, dit gebeurt met name tegen de Anadolu clubs.

Tegen ons hebben jullie 0 schoten op doel in 1+ jaar tijd. In Europa verliezen jullie van Ludogorets (wie??) en Nordsjaelland (6-1 ahfuashfsaahhahaha)

Jullie hebben de scheids mee gast, wees niet zo naief en blind.

Is bedtijd Furkie. Je moet nog veel groeien vgm, vergeet je melk ook niet he.

24 februari 2024 om 20:22

kortsluiting ofzo? Ga slapen gast, je brein loopt vast.

Alleen de 2de helft gezien, we waren de betere partij maar we verdiende absoluut de winst niet. Of de bal nu wel op de hand kwam of niet kan je niet zeggen. Het is onmogelijk te zien met deze beelden van de VAR, oftewel het had geen penalty mogen zijn. Snap ook niet waarom de scheids dit wel een penalty vond.

Ismail Kartal begint beetje racistische trekjes te krijgen lijkt het. Eerst Ryan Kent afschrijven en nu met de komst van Serdar Dursun is Batshuayi opeens derde spits geworden daarom werd hij ook niet blij na zijn goal.

Vandaag plaats ik officieel mijn laatste reactie op VZ.Ik bied mijn excuses aan aan iedereen die ik onbedoeld heb beledigd, en besef dat ik jarenlang ook onderdeel ben geweest van het grote theater dat de Turkse ‘competitie’ heet.Deze verzonnen penalty voor Fener in de 93e minuut is exemplarisch voor de manier waarop wij voetbalsupporters al jaren worden bedrogen. We hoeven niet eens meer te discussiëren, we hoeven niet eens meer naar elkaar te wijzen, of ruzie te maken.Al die scheidsrechters die zijn weggestuurd na weer eens een dubieuze actie, er komt altijd weer een nieuwe net als vandaag die zijn ‘plicht’ doet in deze jarenlange film die de Turkse competitie heet en het had veel eerder gekund maar vandaag is voor mij de dag dat ik definitief afscheid neem van deze corrupte zooi.Ze kunnen geen misbruik meer maken van mijn clubliefde, ik blijf Besiktas supporter voor altijd maar ik wil dit niet meer in mijn leven.. en dat zeg ik terwijl wij niet eens meedoen om de titel dit jaar. Deze hele beslissing maakt voor Besiktas niks meer uit..Maar daar gaat het niet om.. het gaat er om dat ik voor eens en altijd besef dat deze competitie ten alle tijde in een richting kan worden geduwd door de machthebbers wanneer het ze uitkomt.. ik kan er een boek over schrijven en dat uit mijn hoofd maar nee..Daar wil ik me niet meer mee bezighouden.Voor de mensen die dit nog willen goedpraten, ik neem jullie niks kwalijk..Jullie zijn nog niet zo ver.

24 februari 2024 om 19:52

Stop je met vz hierdoor? Dan is die corrupte penalty toch nog ergens goed voor geweest🤣

24 februari 2024 om 19:53

Zit al langere tijd op deze forum bro, al was ik het niet vaak eens met je kon ik wel genieten van je oprechte aanwezigheid.

Zou het oprecht jammer vinden als je echt je laatste reactie plaatst. Hoop dat je nog van gedachte verandert.

OT: Verder eens met je comment, begin zelf ook ontiegelijk cynisch te worden van deze theatershow. 14 penalties in 27 wedstrijden is gewoon een sprookje, ze willen het gewoon spannend houden.

24 februari 2024 om 20:03

Opzouten gast... je speelt toch voor de 3e plek..

24 februari 2024 om 20:44

Beste broeder, ik heb hard gelachen om je reacties en zelfs zwaar lopen trollen met blessure meme's, maar als het erop aankwam had je wel objectiviteit in je comments.

Je zal gemist worden en hopelijk kom je terug als Besiktas weer meedoet met de titelrace

Jullie fener supporters zijn zo doorgesnoven dat jullie zelfs dit kunnen goedpraten. Gatverdamme!!

Voor de FB "supporters" die zich schamen... ga maar lekker gs supporten...

Zo wil je niet kampioen worden?? Maar zo is gs herhaaldelijk kampioen geworden.. of je bent pas 8 of 9 of 10.. jaar dat je niets herinnert.

Terechte penalty. FB gefeliciteerd met slecht voetbal. Mag wel gezegd worden maar met 1 doelpunt verschil..en heel corrupt kan je ook kampioen worden... rize gs uit diagne .. niet te vergeten uiteraard!!

Ik accepteer de felicitaties danku

24 februari 2024 om 20:15

Omdat we het vinden dat het duidelijk geen penalty en daarvoor ons schamen moeten we maar GS gaan supporten? Laat me niet lachen. Iedereen heeft de scheids wel mee. Wij, GS, BJK iedereen. Maar wat vandaag hier gebeurde dat kan gewoon niet en mag ook niet gebeuren. We ontkennen ook niet das GS de scheids ook niet mee heeft gekregen zoals je zelf zegt met Diagne. Maar wat ee vandaag gebeurde kan je niet goed praten

Ik denk dat we dit niet lang meer volhouden. Als Ferdi geblesseerd raakt of geschorst is, kunnen we het wel schudden. Wat een drive en passie. Die is aan het eind van het seizoen ook weg. Krunic wordt uitgefloten bij zijn wissel en dat snap ik ergens wel, maar Haci Zemzem water Ismail is degene die wacht met wisselen tot ie een goal tegen krijgt. Krunic en Ismail Yuksek gaat niet samen, al drie wedstrijden niet maar Kartal heeft de capaciteit niet om wat nieuws te proberen.

Mert Hakan is de speler waarvan ik het meeste walg, maar hij heeft mij wel de mond gesnoerd de laatste twee wedstrijden. Aan de andere kant, als MHY je beste speler is dan zegt dat genoeg over de stand van zaken.

Fenerbahce had allang penaltys kunnen krijgen voor die overtredingen op de 16 meter lijn op Ferdi en Jayden Oosterwolde. Ook kwa Expected Goals liegt het er niet om, 3,58 tegen 0,92. Enigste probleem is de opbouw en dan in het bijzonder Krunic , die heletijd verstoppertje zit te spelen en eens aan de bal alleen breed of terug speelt. Crespo verhuren sloeg helemaal nergens op.

Slechte wedstijd, maar toch gewonnen. Ismail Kartal moet echt dingen gaan verbeteren. Krunic ben ik geen fan van. Ik snap niet wat hij echt toevoegt of beter doet dan Crespo. Oosterwolde heeft goed gespeeld vandaag. Hopelijk blijft hij die lijn doortrekken. Ik snap echt niet waarom we Lincoln hebben weggestuurd. Hij bracht altijd aanvallend voetbal met zich mee en heeft een goede techniek. Dat is wat we juist missen in onze selectie. Bragatino besteelt ons eigenlijk. Sorry was even off-topic gegaan. Maar goed niks meer te vertellen over deze wedstrijd. Fijne avond nog.

Je weet dat de corruptie in Turkije aanwezig is, maar vandaag gaat echt te ver. Ze willen het echt op Gala - Fener aan laten komen. Belachelijk dat dit kan. Zo wil niemand kampioen worden lijkt mij. Of je nou voor Fener of Gala bent. Op deze manier is er geen reet meer aan.

Was het een penalty? Ik denk van wel, je ziet de bal naar de buitenkant gaan en na de arm de richting lichtelijk meer naar de binnenkant veranderen. Was het een moment waar de scheidsrechters besluiten dat Fenerbahce de wedstrijd moest winnen? Ja, dat denk ik ook. Het is overduidelijk dat TFF de twee grootmachten in de race wilt houden om de competitiewaarde omhoog te krikken.

Over Ismail Kartal; hij is één van de beste people manager die Fenerbahce heeft gehad, maar ook één van de slechtste tacticus. Hoe kun je nou zo lang wachten met wisselen? Hoe kun je nou wachten totdat je een goal tegenkrijgt? Leuk dat Mert Hakan scoort, maar die man hoort never nooit in de basis te staan. Op een gegeven moment zag je Tadic ook boos worden dat hij de bal te lang bij zich houdt. En Serdar Dursun boven Bats? Really? Als wissel heeft Bats 19 goals gemaakt en meerdere keren de winnende gemaakt. Fred is de ruggengraat van dit eftal, laten we hopen dat hij zsm terug is.

24 februari 2024 om 23:57

Daarnaast, waarom praat niemand over de afgekeurde goal van Dzeko? De VAR trok de lijn met de verdediger links van Dzeko, maar er was nog een verdediger verderop rechts van hem die voor de helft buiten het veld was en overduidelijk achter Dzeko stond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren