Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Basiskracht laat Vitesse in cruciale fase in de steek voor bruiloft

Woensdag, 25 mei 2022 om 15:03Tim Cozijnsen • Laatste update: 15:06

Vitesse kan in de finale van de play-offs om een Europees ticket tegen AZ geen gebruik maken van Eli Dasa. De rechtsback is afgereisd naar Israël voor zijn eigen bruiloft. De Israëliër had zijn bruiloft voorafgaand aan het seizoen al gepland zonder daarbij rekening te hebben gehouden met een mogelijke deelname aan de play-offs. Dasa is niet bereid zijn bruiloft te verzetten, tot ongenoegen van trainer Thomas Letsch. “Het is natuurlijk allesbehalve ideaal dat hij er niet bij is.”

Dasa maakte dit seizoen in 46 officiële wedstrijden zijn opwachting voor de Arnhemmers, en was daarin goed voor 13 assists en 1 doelpunt. De rechtervleugelverdediger is daarmee een belangrijke kracht in de ploeg van trainer Letsch. De Duitser is dan ook allerminst gelukkig met de situatie, al wil hij er niet te lang bij stil blijven staan. “De situatie is nu eenmaal zo. Als je naar de speelkalender van de afgelopen seizoenen kijkt, dan is het niet zo eenvoudig om een datum te prikken, maar het is natuurlijk allesbehalve ideaal dat hij er niet bij is in de laatste twee wedstrijden. Het is niet zo dat wij hebben gezegd: ’Super, ga daar heen'.”

Wanneer Letsch wordt gevraagd naar zijn mening over de situatie, laat hij niet veel los. “Natuurlijk heb ik er persoonlijk zo mijn mening over, maar dat is op dit moment niet zo interessant. Maar uiteindelijk moet ik ermee omgaan zoals met een geblesseerde speler. Ik concentreer me op de spelers die er wel zijn. Nu gaat Romaric Yapi op zijn positie spelen. Hij heeft het goed gedaan bij zijn invalbeurt tegen FC Utrecht.” Dasa beschikt over een aflopend contract in Arnhem en heeft kenbaar gemaakt deze niet te gaan verlengen. Zodoende heeft de Israëliër zijn laatste wedstrijd voor Vitesse gespeeld.

Overigens is Dasa niet de enige speler van Vitesse die in de play-offs om bijzondere redenen niet beschikbaar is. Dominik Oroz, dit seizoen goed voor 35 officiële wedstrijden, verblijft nog altijd in Oostenrijk om een deel van zijn dienstplicht uit te zitten. Letsch is een stuk duidelijker wanneer de situatie van Oroz ter sprake komt. “Het geval-Oroz is absoluut ergerlijk. De fout ligt niet bij Vitesse. We hebben niets nagelaten, maar de speler heeft dat gedaan. Dat is allesbehalve goed en niet acceptabel. In dit soort wedstrijden zou je een speler als Oroz goed kunnen gebruiken met zijn kopkracht, maar het is nu eenmaal zo.”

Vitesse heeft naast Dasa en Oroz verder ook niet de beschikking over onder meer de geblesseerden Jacob Rasmussen, Yann Gboho en Maximilian Wittek, en over de geschorste Nikolai Baden Frederiksen. De Deen ontving in de halve finale van de play-offs tegen FC Utrecht tweemaal een gele kaart en is daardoor geschorst voor het eerste duel tegen AZ. Markus Schubert en Adrian Grbic ontbraken woensdag op de training door ziekte. Enzo Cornelisse heeft de training weer hervat en kan tegen AZ plaatsnemen op de bank. Vitesse ontvangt donderdag AZ in eigen huis. Zondag volgt de return, die zal worden afgewerkt in Alkmaar.


Poll

Moet Vitesse Eli Dasa verplichten om de wedstrijden tegen AZ te spelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door 026vitesse)
25 mei 2022 om 20:22

Dit zou Vitesse weleens Dasa om kunnen doen

Dat is wel heel heftig voor Vitesse, Dasa is uitgegroeid tot een van de beste backs van de Eredivisie en was vaak een van de sleutel spelers in de topwedstrijden dit jaar.

25 mei 2022 om 15:18

Ja die zullen wel balen... Dat Dasa na komende wedstrijd niet meer bij Vitesse zal spelen zal hem ook wel goed uitkomen nu. Zal nu dan wel Manhoef worden op de rechter wingback positie. Of is Wittek nog niet fit? Dan zou het helemaal een drama zijn dan krijg je Manhoef en Oroz op de wingbacks.

25 mei 2022 om 15:24

Er staat in het artikel dat Letsch heeft aangegeven Yapi op te stellen.

25 mei 2022 om 15:26

Oroz? Die is er al een hele tijd niet meer bij vanwege dienstplicht

25 mei 2022 om 16:05

Hele stuk wel gelezen? Beetje raar om met opties te komen, als er al staat wie er zal spelen.

Wel fijn deze betrokkenheid van een speler, mijn hemel.

Best belangrijke speler voor Vitesse als ik het zo inschat. Dat hij niet mee doet maakt de kans dat AZ wint nog groter natuurlijk, dus wat dat betreft helemaal prima.

25 mei 2022 om 15:13Als jij echt 47 jaar bent, zou je toch wel begrijpen dat er belangrijkere dingen in het leven zijn dan voetbal. Als die bruiloft al een jaar geleden geplant is, begrijp ik volkomen dat je die niet gaat verplaatsen.

Daarnaast is hij transfervrij, dus het lot van Vitesse zal hem ook wel niet zoveel interesseren.

25 mei 2022 om 15:19

Ik denk eerder dat Svenieman bedoeld dat Dasa het iets slimmer had kunnen plannen. Als Vitesse ga je er vooraf aan het seizoen denk ik vanuit dat je de play offs haalt en niet meer of minder. Dat speelschema zal dus bekend zijn geweest bij Dasa. had je de trouwerij nou 5 dagen later gepland dan had je gewoon mee kunnen doen...

25 mei 2022 om 15:23

Ik denk dat de club niet duidelijk genoeg is geweest wanneer de vakantie is. Als jij als club zegt "joh, laatste playoff dag is uiterlijk 30 mei, daarna ben je vrij", dan is dat duidelijk.

25 mei 2022 om 16:05

Fcg95 dat zijn aannames die je doet, met je "ik denk" en "als" (ook wel bekend als een Valentijntje/verweijtje). Als je nou eens uit gaat van feiten, dan staat vast dat Dasa zijn bruiloft zodanig krap heeft gepland, dat het nu samen valt met het hoogtepunt van de playoffs. Dat is gewoon lomp en ongeïnteresseerd. Het feit dat hij transfervrij is zou het niet begrijpelijker moeten maken: wat moet zijn volgende club wel niet denken van zijn werkethiek/loyaliteit?

25 mei 2022 om 16:24

@fcg95: Ja ik ben echt 47 jaar en ja ik weet uiteraard ook dat er belangrijkere dingen zijn dan voetbal..leeftijd speelt hierbij geen rol denk ik en kan het zomaar dat iemand van 15 jaar oud dat ook al wel weet.

Je mist m'n punt, gelukkig snappen Zinedane en Tilburgajax wel wat ik bedoel.
De play-offs maken onderdeel uit van "het seizoen" en bestaat de kans dat jouw elftal hieraan mee moet doen, dit geldt voor elke club uit Nederland, niet alleen voor Vitesse. Op welke data de play-off wedstrijden plaatsvinden is vooraf bekend en heb je daar als speler gewoonweg rekening mee te houden en plan je op die data niet je bruiloft.

Dat ik dit toch uit moet leggen aan iemand van 26...

25 mei 2022 om 17:15

En een profvoetballer zal toch ook wel recht hebben op verlofdagen, hahah.

Vroeger zorgde je ervoor dat je geschorst werd, dan had je de commotie niet.

25 mei 2022 om 15:31

Ach er is meer in het leven dan voetbal. Hij heeft dit een jaar geleden al gepland. Wat is belangrijker je bruiloft wat je de rest voor je leven herinnert of een play off wedstrijd in de eredivisie. Mensen doet net of heel de wereld alleen maar om voetbal draait..

25 mei 2022 om 16:32

Ook jij mist het punt.
Dit heeft gewoon te maken met professionaliteit en bezig zijn met je werk.
Wanneer je de bruiloft een weekje later hebt herinner je 'm toch ook prima?

25 mei 2022 om 17:21

Precies het was al een maand duidelijk dat wij de playoffs hebben gehaald dus ook de eventuele wedstrijd van morgen, op deze manier laat hij ons echt in de steek. Bahbah

Komt allemaal lekker professioneel over, not!
Was het ook niet Dasa die opeens niet mee deed vanwege een (religieuze) feestdag?

25 mei 2022 om 15:18

Ach ja, het was "opeens" een religieuze feestdag. Dat zag niemand aankomen.

25 mei 2022 om 15:32

Iemand die de prioriteiten van het leven op orde heeft. Je zal maar je bruiloft verplaatsen die al een jaar vaststaat voor een play off wedstrijd. Natuurlijk zou je hem ook graag moeten willen spelen maar een bruiloft plan of verzet je niet ff in 1 dag..

25 mei 2022 om 15:52

Ik zou het ook niet verzetten als ik hem was, maar het is natuurlijk wel dom gepland. Je weet ook vorig jaar al dat eind mei de play-offs zijn welke je als Vitesse hoogstwaarschijnlijk zult halen. Je kan ook halverwege juni je huwelijk plannen.

25 mei 2022 om 16:10

Daar ben ik het mee eens. Het is dom gepland en het is frustrerend als Vitesse fan..

25 mei 2022 om 16:15

Enorm frustrerend. Overigens is in het artikel niet meegenomen dat hij Vitesse pas heel laat op de hoogte heeft gebracht van zijn huwelijk en dat hij daarom niet mee zou doen. Vitesse heeft hem geen toestemming gegeven voor het verlof(op zich een logisch besluit) en hij heeft besloten zich er niks van aan te trekken. Daarom heeft Vitesse nu zijn salaris ingehouden.

25 mei 2022 om 19:07

Mooi en zou hem na zijn trouwerij ook lekker daar laten en niet meer laten melden bij vitesse

Hoop dat hij dan ook maar lekker daar blijft. Toppunt van je team in de steek laten dit.

Omdat hij een aflopend contract, heeft hij gwn schijt aan vitesse.

25 mei 2022 om 15:17

Staat in de tekst.

Op zich niet erg dat je een bruiloft ver van te voren op deze datum plant, alleen jammer dat hij het zo laat heeft laten weten. Wist trouwens niet dat hij transfervrij was. Goede speler naar mijn mening die ook Europees niet door het ijs zakte. Ajax, Feyenoord en PSV hebben alle 3 nog een (reserve) RB nodig dus zou hem snel binnenhalen.

Als subtopper geen rekening houden met de playoffs kan bijna niet.
Aan de andere kant heeft hij waarschijnlijk kak aan de playoffs, net als de meeste supporters.

Hij heeft dit waarschijnlijk al vroeg aangegeven. Dan had Vitesse moeten zeggen dat dit misschien niet ging ivm playoffs

25 mei 2022 om 16:08

Schijnbaar dus niet.

Dit vind ik voor een voetballer echt ontoelaatbaar gedrag. Leuk dat je dit voor het seizoen al in de agenda zet. Maar doe dat dan lekker met medeweten van de club en spreek af dat je er die dag niet ben. Dan kunnen die zeggen "helemaal prima joh, gefeliciteerd!" of: "uhm, misschien hebben we play-offs. Doe het ff twee weken later."

Dit vind ik echter een beetje raar en tevens egoã¯stisch gedrag. Net zoals dat hij eerder niet wilde spelen wegens dat Jom Kipoer. Ik zou mij als club wel twee keer achter de oren krabben of ik deze speler nog zou willen halen. Hij heeft overduidelijk geen hoge pet op van professioneel gedrag. Onbetrouwbaar type.

25 mei 2022 om 15:54

Martijn sommige mensen hebben een leven naast het voetbal. Top dat hij prioriteiten stelt ipv zijn wederhelft nu al teleur te stellen voor een potje voetbal. Gaat het verder goed?

Sommige mensen voetballen puur voor hun brood. Die mensen verdienen ook nog respect. Ik denk persoonlijk dat de mening van zijn bruid er meer toe doet dat iemands mening op een forum. Zoals het hoort

25 mei 2022 om 17:10

Ik ben Vitesse fan maar sluit me voorledig aan bij jou bericht

Vitesse wordt door weinig spelers als serieuze club gezien maar als middel om tegen een goed salaris je cv op te leuken en daarna, normaal gesproken, naar het buitenland te vertrekken. Deze club had het geld om a la AZ in te zetten op jeugd en talenten met garanties op speeltijd in het eerste elftal. De jeugdopleiding is genegeert en buitenlandse spelers met wat ex top talent met een deukje in de carriere werden het doel. Dan moet je als club ook niet raar opkijken als ze geen binding met de club hebben en je als club letterlijk wordt gebruikt als brug naar een persoonlijk betere toekomst.

25 mei 2022 om 15:25

Jeugdopleiding is helemaal niet genegeerd! Dat is pure onzin.

25 mei 2022 om 15:54

Is niet genegeerd, maar er komt al jaren niks uit. Ook omdat het vanuit de trainers van het eerste elftal wel genegeerd wordt. Spelers als Hayek, Grbic en Gboho kregen voorkeur boven onze eigen jeugd het hele seizoen en dat was vorige seizoenen niet anders. Als jeugdspeler van Vitesse zou ik nog wel twee keer nadenken of ik er een contract zou willen tekenen.

25 mei 2022 om 16:10

Hoeveel eigen jeugd is er doorgebroken na van Wolfswinkel, van Ginkel en Robin Pröpper? Hoeveel eigen jeugd krijgt er daadwerkelijk een kans in het eerste elftal? Hoeveel dure buitenlanders worden er gehaald ten koste van de jeugd? En wat levert het op (verlies na verlies)? Vitesse leeft op geldschieters en dure buitenlandse spelers. Zonder die factoren spelen ze om de degradatieplekken.

25 mei 2022 om 16:18

Veel te veel rmossing. Dit is een van de grootste hekelpunten van veel Vitesse-fans. Wij willen niet waardeloze huurlingen als een Grbic in plaats van eigen spelers of eigen jeugd. Alleen de trainers stellen de jeugd consequent niet op.

25 mei 2022 om 17:14

Maar toch als echter Arnhemmer speel ik liever om degradatie al schat ik ons wel iets hoger , met eigen jeugd dan huurlingen als gbric die er niks in schieten , lekker opbouwen met eigen jeugd en misschien wat spelers van kkd die je ook kan kopen , weet eerlijk gezegd de financiën bij Vitesse niet dan huren , Forza Vitesse volgend seizoen met ik verwacht een Nederlandse coach ! Wie denken jullie??

25 mei 2022 om 17:51

Ohh ik keek ook liever naar het team in 2008/9 om maar wat te noemen waarin we gewoon middenmoot waren, maar wel middenmoot met jongens als Velthuizen, Verhaegh, Hofs, Buttner, Claudimir, Molhoek en Van Wolfswinkel(kleine greep van de velen). Dan een nietszeggende subtopper met spelers die we nu hebben.

Ik weet het niet voor volgend seizoen. Ik hoop veel jeugd in combinatie met wat gratis of bijna gratis buitenkansjes. Wat betreft coach hoop ik ook op een Nederlander, wat mij betreft zouden Schreuder, Oostingh en Grim hoog op het lijstje mogen staan. Staan alle drie voor goed voetbal en hebben leuke dingen laten zien met minimale mogelijkheden, dus laat staan als het wat beter materiaal is.

25 mei 2022 om 19:10

Volgens mij alleen ene buijtink als dat kan kloppen? Ook al is dat een matige speler

25 mei 2022 om 16:12

Onder Letsch hebben juist veel jeugdspelers gespeeld. Wat jij zegt is pure onzin. Huisman en Buitink hebben best vaak gespeeld net als Manhoef, die de pech had geblesseerd te raken. Daarnaast heeft ook Cornelissen gespeeld maar die had de pech Bazoer voor zich te hebben. De jeugdspelers De Regt en Van Duivenbode hebben ook onder Letsch hun debuut gemaakt. En daarnaast heeft Houwen veel wedstrijden gekeept. Dus dat zijn aardig wat spelers uit de eigen jeugd. Denk dat er Feyenoord en PSV er minder hebben gespeeld. En dan was ik Hernandez nog vergeten.

25 mei 2022 om 17:56

En wat een debuut had De Regt! Een linksbuiten op rechtsback zetten om hem na 30 minuten te wisselen, bedankt Letsch! Verder kreeg een waardeloze Hayek of Oroz altijd de voorkeur boven Cornelisse, een waardeloze Grbic de voorkeur boven Buitink en een waardeloze Gboho de voorkeur boven Huisman(die overigens zelf ook waardeloos is, maar dat terzijde).

Feit is dat onder Letsch geen enkele jeugdspeler van Vitesse zich heeft ontwikkeld, terwijl dat bij sommige spelers echt wel een mogelijkheid was geweest, Vroegh, Manhoef en Cornelisse hadden echt wel meer kunnen spelen wat mij betreft. Verder zijn er ook niet veel jeugdspelers uit de opleiding gekomen in de jaren daarvoor, maar ze kregen ook nooit een kans. Letsch en Slutsky hadden liever 4 spelers op de bank zitten dan dat ze een jeugdspeler meenamen. Al was het alleen maar om hen te laten ruiken aan het eerste, die sfeer mee te krijgen. Nee sorry, je kan veel zeggen over onze club, positief en negatief, maar het goed inpassen van jeugdspelers is echt iets waar wij de laatste jaren heel slecht in zijn.

als hij werkelijk zijn bruiloft een ruime tijd geleden heeft ingeplanned dan had dit toch allang duidelijk moeten zijn voor de leiding van vitesse? apart dat ze dan nu nog zo verbaasd reageren.

je zag toch al van mijlen ver aankomen dat je de europese playoffs in gaat...

ik reken het die dasa niet aan, natuurlijk niet netjes maar een bruiloft is gewoon een bijzondere gebeurtenis, bij een normale baan krijg je daar ook gewoon vrijaf voor.

Ik dacht dat Dasa al weg was. Onzichtbaar op het veld de laatste tijd. Letsch: zet de eigen jongens er maar in. Die willen strijden!

Wat een omgekeerde wereld zeg. Meneer is werknemer en had even zijn bruiloft anders moeten inplannen. NEE, Vitesse is de werkgever zij hadden zijn verlof (aan het begin van het seizoen) af moeten keuren. Ik snap heel goed dat deze speler zijn vrouw, familie, vrienden, kennissen, catering etc. niet laat zitten om een wedstrijd van Vitesse.

25 mei 2022 om 16:08

Het artikel is matig overgenomen door voetbalzone. Vitesse is pas te laat op de hoogte gebracht door Dasa en daarna wilde hij het niet meer veranderen. Daarom houdt Vitesse ook zijn salaris in. Dit is wel een belangrijk detail. Hij heeft niet bijtijds verlof aangevraagd en dan zeg je als werkgever nee, maar hij heeft zich daar niks van aangetrokken.

25 mei 2022 om 16:10

@bilal - nee, de werknemer moet beschikbaar zijn om de overeengekomen arbeid te verrichten gedurende de overeengekomen duur. Weet jij met zekerheid dat deze datum aan het begin van het seizoen is besproken tussen beide partijen? Zo niet, dus kun je hier niet zo stellig verkondigen dat Vitesse zich maar moet schikken.

Zeer onprofessioneel. Maar laten we a.u.b. hopen dat AZ Europa ingaat en niet Vitesse. Gezien de eigendoms situatie die nog altijd volledig onduidelijk is en de totale ontmanteling van het elftal zijn er veels te veel onzekerheden bij Vitesse.

Het is toch wel te hopen dat nieuwe clubs voor hem meelezen hoe betrokken deze jongen is. Eerst een feestdag en nu een bruiloft.

25 mei 2022 om 16:09

Yom Kipoer is geen feestdag, wijsneus.Ga maar eerst eens goed inlezen wat het precies inhoudt.En over die bruiloft.. Tsja, staat al een jaar ingepland en Vitesse zou daar toch ook wel van op de hoogte zijn. Alsof hij zoiets in gaat plannen, terwijl ie nog geen eens vrijaf heeft.

25 mei 2022 om 16:13

Nou hij heeft Vitesse dus niet op de hoogte gebracht. Althans niet bijtijds. Het artikel is slecht overgenomen door voetbalzone, maar hij heeft Vitesse pas te laat op de hoogte gebracht en wilde vervolgens niet meer zijn plan wijzigen. Vitesse heeft zijn salaris ingehouden als gevolg.

25 mei 2022 om 16:52

blablabla jochie, niet reageren als je niet weet wat er afgesproken is tussen Dasa en Vitesse he!

25 mei 2022 om 17:11

En jij wist wel alles tot op de detail toen je hier op reageerde?! Jij kan maar ook eerst beter gaan inlezen voordat je verwijten naar anderen maakt.

Als het klopt wat @026Vitesse hierboven zegt; is Dasa heel dom bezig geweest.

25 mei 2022 om 17:57

Ik durf niet met honderd procent zekerheid te zeggen dat het klopt, maar dat is wat Letsch heeft gezegd in de media dus ik heb geen enkele reden om te twijfelen aan zijn uitleg.

25 mei 2022 om 16:12

Hij schijnt naar Maccabi Tel Aviv te willen. Dat is zijn thuisland, dus dan heb je ook geen problemen met de feestdagen en een huwelijk. Verder is het een prima back overigens, maar inderdaad niet een bijster betrouwbare speler(op persoonlijk niveau) gebleken. Zijn redenen zijn allemaal gelegitimeerd hoor, maar goed, dit is gewoon echt slecht gepland.

25 mei 2022 om 17:13

Maccabi wilt hem terughalen, maar hij heeft zelf in een interview aangegeven liever door te gaan in een andere competitie dan de Israëlische.

25 mei 2022 om 17:59

Ahh thanks voor de toevoeging. Ik had al het idee dat het een optie was, maar meer bij gebrek aan beter. Desalniettemin vraag ik me af welke club in een goede competitie hem op gaat halen eerlijk gezegd. Speelt de laatste maanden ook niet meer echt heel goed, is toch al 29 jaar. Ik denk dat Maccabi een hele goede optie voor hem is.

Ik snap dit soort dingen niet, je weet dat de kans vrij groot is dat vitesse playoffs gaat spelen. Daar hoor je dan als speler rekening mee te houden. Maar het is wat het is, zou de bruiloft niet verzetten in iedergeval

Vind het wel een moeilijke hoor. Als je het een jaar op voorhand plant, kan ik begrijpen dat je hem niet verzet. Ik denk persoonlijk ook dat hij op huwelijksreis wil? Vergeet niet dat deze ploegen zeer vroeg beginnen te trainen zeker met het WK-kalender dat dit jaar veranderd is.

Veel ploegen beginnen gewoon half juni al terug te trainen voor het volgend seizoen. Dan heeft hij absoluut geen tijd meer om nog op huwelijksreis te vertrekken of wat dan ook.

Edit : Aan de andere kant is het ook niet super professioneel. Je werkgever verwacht je zeker in zulke belangrijke wedstrijden dat je inzetbaar bent.

Tjah zuur voor ze!Maar ik verwachte dat AZ er sws makkelijk van zou winnen de vorige 2 wedstrijden werden ook simpel gewonnen.0-2 uit 3-0 uit AZ pakt deze wedstrijden gewoon De sterkste teams: Utrecht, Heerenveen, liggen der uit door pech en mindere fases.Eigenlijk is Vitesse al het hele seizoen aan het kwakkelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.FC Utrecht13-11
16.NEC12-3
18.Vitesse8-22
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. KozłowskiMiddenvelder130
M. van GinkelMiddenvelder134
S. HamulićAanvaller130
E. RoomKeeper140
M. ManhoefAanvaller134
C. ArcusVerdediger140
E. CornelisseVerdediger120
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

0 fans
Verdediger, 31 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren