Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona-voorzitter Laporta bevestigt ‘krankzinnig bod' op Lamine Yamal

Laatste update:

Joan Laporta bevestigt dat FC Barcelona een in zijn ogen ‘krankzinnig’ bod van tweehonderd miljoen euro op Lamine Yamal heeft afgewezen. Spaanse media schreven begin deze maand dat Paris Saint-Germain heel veel geld over heeft voor het toptalent van de Catalanen.

Barça zou naar verluidt niet peinzen over een vertrek van Yamal, hetgeen nu ook wordt bevestigd door Laporta. “We ontvangen krankzinnige biedingen op onze spelers, bijvoorbeeld een bod van tweehonderd miljoen euro op Yamal, dat we natuurlijk hebben afgewezen”, zegt de voorzitter in de podcast Barça One. "We hebben vertrouwen in Lamine, we hoeven hem ook niet te verkopen.”

Laporta benadrukt dat Barcelona zijn ‘sterspelers’ simpelweg niet van de hand wil doen. “We hebben ook biedingen gehad op Alejandro Balde, Fermín López, Pedri, Frenkie de Jong, Ronald Araújo en Gavi.”

De Spaanse topclub verkeert zoals bekend in financieel zwaar weer, maar Laporta ziet de toekomst desondanks rooskleurig tegemoet. “We zitten in een proces van economisch herstel, we zien het einde van de tunnel al.”

“Als we al de genoemde spelers hadden verkocht, had dat ons één miljard euro opgeleverd. We willen alleen geen grote spelers verkopen”, herhaalt Laporta. “Als alles volgens plan verloopt, dan halen we onze financiële doelen. We worden dan niet gedwongen om spelers te verkopen. Als er iemand uit de selectie wil vertrekken, zullen we diegene natuurlijk niet tegenhouden, maar daar maak ik me helemaal geen zorgen over. We willen komend seizoen dezelfde selectie houden.”

João Félix en João Cancelo


Laporta zal zich in de komende maanden nog moeten buigen over het eventueel aanblijven van João Félix en João Cancelo, die dit seizoen van respectievelijk Atlético Madrid en Manchester City worden gehuurd. De voorzitter spreekt de hoop uit dat hij de komende jaargang nog steeds over het Portugese tweetal kan beschikken.

“We willen ze beiden behouden. We weten nog niet of we hen tegenover een transfersom definitief overnemen of ze nog een seizoen huren onder dezelfde voorwaarden. De definitieve komst van Cancelo is op dit moment wat reëler. João Félix beschikt over uitzonderlijke klasse en João Cancelo is uitgegroeid tot een onbetwiste basisspeler.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lamine kan gewoon 20 jaar lang in de absolute top spelen. 200M is zelfs te weinig. 350M take it or leave it

23 maart 2024 om 20:47

Hahaha, dat zeiden ze ook over Bojan en niet vergeten Ansu Fati.

23 maart 2024 om 21:00

Ansu Fati zou gewoon een grote speler zijn geworden als hij niet al zijn banden had afgescheurd en 3 operaties had moeten ondergaan. Lamine is nog talentvoller dan Ansu was toen hij doorbrak.

23 maart 2024 om 21:22

“Ansu Fati zou gewoon een grote speler zijn geworden” je zegt het zo overtuigend dat ik je bij zou geloven. In het voetbal is niks zeker, hij had zeker talent en zijn toekomst zag er rooskleurig uit maar zoals ik al zei niets is zo zeker als hoe jij het doet voorkomen.

23 maart 2024 om 21:29

Lamine Yamal heeft het in zich om een hele grote speler te worden, enige wat daar een stokje voor zou kunnen steken zijn blessures. Dat ziet zelfs een blinde.Toen jij de vergelijking trok met Ansu Fati had je best zijn nare blessure aan mogen toevoegen of paste dat niet bij je verhaal?

23 maart 2024 om 21:31

@salmad

het is ook gewoon waar hoor Ansu Fati was imo voor dat hij die verschrikkelijke blessure kreeg aan zijn knie een van de beste bij Barca invorm toen.

Jij hebt sowieso Fati niet gekeken toen die al 16/17 jarige jochie doorbrak bij Barca. Speelde heel volwassen al voor zijn leeftijd en werd bij La Masia ook gezien als een speler met enorm veel potentie.

23 maart 2024 om 22:10

Tuurlijk heeft Lamine dat in zich, nergens beweer ik dat niet zo is. De beste knaap is 16 jaartjes pas.. Om nu al overtuigd te zijn dat hij 20 jaar lang in de absolute top te spelen is een beetje voorbarig. Zoals ik zei in het voetbal is niets zeker, genoeg voorbeelden te noemen die het ook niet waargemaakt hebben.

24 maart 2024 om 10:37

spelen zoveel meer factoren mee, je moet dit als Barca zijnde gewoon gelijk doen, want ze zijn zo goed als falliet, zielig maar waar

“We hebben ook biedingen gehad op Alejandro Balde, Fermín López, Pedri, Frenkie de Jong, Ronald Araújo en Gavi.”

“Als we al de genoemde spelers hadden verkocht, had dat ons één miljard euro opgeleverd."

Beetje overdreven van Laporta denk ik. Dan zit je bijna aan 150 miljoen per speler en dat zijn ze allemaal niet waard. Als je een Pedri en Araujo kan verkopen voor zulke bedragen moet je ze op de fiets brengen, zijn veel te blessuregevoelig om op te bouwen los van het feit dat ze echt niet op dat niveau zitten.

200 miljoen voor een kind van 16🤦🏻‍♂️

23 maart 2024 om 20:57

En jij gelooft laporta? Net zoals die 7 spelers voor een miljard 😂. Als dat waar zou zijn dan moet laporta wegens wanbeleid ontslagen worden. 200 mio cashen zonder je basis te verzwakken en je club financieel ruimte te bieden is gewoon slecht beleid.

23 maart 2024 om 21:14

Zeg nergens dat ik het geloof al is psg er gek genoeg voor

Hahaha tuurlijk joh Laporta. Een club die 200 miljoen heeft geboden voor een 16-jarige kerel. Natuurlijk is Yamal enorm getalenteerd maar geloof er niets van dat er een club is gekomen met een bod van 200 miljoen. Maar ja Laporta en liegen waar kennen we dat van. Zelfs ene Lionel Messi heeft dat ervaren in 2021.

23 maart 2024 om 20:46

En Koeman heeft het ook mogen ervaren. Wat een engnek is deze voorzitter..

23 maart 2024 om 20:59

@salmad

Dat heeft Koeman aan zichzelf te danken. De beste man zou het zelfs met de selectie die Barcelona nu heeft er niks van kunnen dat is in zijn eerste seizoen ook bewezen toen die Messi Griezmann Coutinho Dembele Ansu Fati tot zijn beschikking had.

23 maart 2024 om 21:10

Barca deed gewoon tot de laatste 3 wedstrijden mee om de kampioenschap toen en won de beker.

23 maart 2024 om 21:24

Ik heb het over dat hij over Koeman gelogen heeft.. Deze Laporta liegt waarschijnlijk zelfs tegen zijn eigen vrouw.

23 maart 2024 om 21:35

@salmad

Over wat heeft Laporta tegen Koeman gelogen?

nogmaals je kraamt onzin uit zoals hierboven ook over Fati.

23 maart 2024 om 22:08

Messi_123 volgens mij ben je nog een jonge knaap, net Barca aan het volgen wellicht? Laporta heeft gelogen dat Koeman in het ziekenhuis lag, niks van mee gekregen zeker?

23 maart 2024 om 22:24

Hij zegt gelogen over Koeman. Niet gelogen tegen Koeman.

En daar heeft Salman helemaal gelijk in. Laporta heeft zich in die periode niet van zijn beste kant laten zien. Ben nog steeds geen fan van Laporta. Teveel blaaskaak en lijkt nederigheid te missen. Overdrijft alles enorm, en praat fouten enorm goed.
Wat dat betreft is het een politicus.

25 maart 2024 om 00:23

En jij kraamt ook onzin uit. Pot verwijt de ketel. Kijk nog even de stand terug van dat seizoen, 3 wedstrijden voor het eind deden ze nog mee voor de titel. Koeman bashen; zo makkelijk.

Weet niet of ik dit moet geloven 200 miljoen voor een 16 jarige is gewoon gekkenwerk hoe getalenteerd die ook is Lamine is nog geen wereldspeler, maar kan dat over 2/3 jaar zeker worden als alles goed met hem verloopt.

Wat schiet hij op met deze uitspraken? Als het niet klopt wat hij zegt is het een liegende mafklapper. Als het wel klopt moet hij zo snel mogelijk uit zijn functie ontheven worden tgv financieel wanbeleid.

Dat Laporta te pas en te onpas bluft en liegt mag ondertussen algemeen bekend worden genoemd. Zoals er heel wat meer bluffers, leugenaars en bedriegers in het (spaanse) voetbal rondlopen. Maar toch, waarom zou hij hierover liegen ? Terwijl hij nota bene de club noemt die dat bod gedaan zou hebben. Wat wint hij bij deze eventuele leugen ? En hoe gek zijn ze niet in Parijs ? Ik zal niet beweren dat ik zeker weet dat het klopt wat Laporta zegt, maar in dit geval sluit ik het toch ook niet uit.

Als het echt zo was dan had hij de fiets alvast voor kunnen rijden, leuke speler maar voor 200 mil kan je hem gewoon kwijt hoor

Sorry hoor maar als je 200 miljoen kan vangen voor een 16 jarige die nog niets bewezen hebt moet je dat natuurlijk gewoon doen. Hoe groot hij ook gaat worden, straks krijgt hij een ernstige blessure en komt hij nooit meer op niveau. Zeker als je financieel al niet zo lekker zit is die 200 miljoen pakken op een jeugdspeler die zich nog moet bewijzen bij de senioren wel heel makkelijk verdient.

Ze hadden 1 miljard opgehaald met de verkoop van spelers. Maar dat hoefde niet, want ze staan er financieel heel goed op.
Die Laporta is echt heel hard tegen een deur aan gelopen hoor!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren