Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona om de tafel met zaakwaarnemer om situatie te bespreken’

Laatste update:

Ousmane Dembélé is momenteel het gesprek van de dag in Spanje. De aanvaller van Barcelona was zonder opgaaf van reden afwezig bij de training afgelopen week en was bij het duel met Real Betis (3-4 verlies) naar verluidt slechts vijf minuten voor aanvang van de partij, terwijl ook reservespelers ruim op tijd aanwezig moeten zijn. Volgens Mundo Deportivo heeft de zaakwaarnemer van Dembélé contact gezocht met de clubleiding.

Naar verluidt zat zaakwaarnemer Moussa Sissoko dinsdag met Eric Abidal en Pep Segura om de tafel om de situatie van de Franse aanvaller te bespreken. Uit het gesprek zou geconcludeerd zijn dat men een streep wil trekken onder de soap, waarbij zou zijn benadrukt dat Dembélé nog altijd een belangrijke speler is voor de Catalaanse grootmacht.

Clément Lenglet begrijpt de heisa rond Dembélé niet, zo laat de verdediger woensdag weten. “Als Dembélé zondag in de tribune erg serieus keek, kan ik dat wel begrijpen, hoor”, citeert Goal uit de mond van de Franse stopper. “We waren aan het verliezen en als mensen beginnen te lachen, wordt het ook niet goed opgevat. Volgens mij zijn er geen problemen met hem. Hij was ziek en kon de training niet halen. De trainer koos voor een andere speler, dat gebeurt.”

Carles Puyol zegt te hopen dat ploeggenoten van de 21-jarige aanvaller hem gaan helpen. “Ik weet niet hoe de kleedkamer tegenwoordig werkt, maar het is duidelijk dat iedereen Dembélé moet helpen. Soms, als je jong bent, realiseer je niet wat je hebt en waar je bent. Zo laat je dingen glippen. Ik hoop dat hij geholpen wordt”, aldus de oud-verdediger in gesprek met Mundo Deportivo.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De woorden van Puyol, 1 van de beste leiders in het voetbal ooit! Wat mis ik deze strijder op het veld!!

14 november 2018 om 17:49

Inderdaad. Zoals hem vind je ze echt iet gauw terug. Ben totaal geen barca fan, maar zij heb en wel 2 van mijn favoriete voetballers binnen de gelederen gehad. Ronaldinho en deze puyol. Wat een fantastische leider is dit toch. Geen nonsend, mensen weg trekken als ze belachelijk lopen te doen. Beste captain ooit.

Heb het idee dat de media alles eraan doet om zo veel mogelijk te zeggen over dembele. Zoals een transfer naar die en die club wat compleet onzin is naar mijn mening. Tuurlijk is het duidelijk dat dembele een moeilijke tijd heeft maar ja wat verwacht je van een jonge die 21 jaar oud is die in een nieuw land komt met een nieuwe taal, competitie etc.. zo gek vind ik dat nog niet. Plus deze jonge koste 105 + 40 mil. Wat voor druk brengt dat niet met zich mee voor zo’n jongen. De bondscoach van Frankrijk heeft al aangegeven dat dembele problemen heeft met te laat komen daar kan aan gewerkt worden vind ik vooral als je bij een grote club speelt. En ik weet zeker wat puyol al aangaf dat dat ook heus wel gebeurd. Piqué had ik na de wedstrijd tegen betis aangegeven dat ze demebele zoveel mogelijk gaan helpen. Al met al heb ik er nog steeds vertrouwen in dat dembele gaat schitteren want 1 ding is zeker deze jonge heeft heel veel talent.

14 november 2018 om 18:17

De media houden van negativiteit en Dembele is daarin heel erg hot. In Frankrijk en Duitsland waren precies hetzelfde gevallen. Daarentegen bewijst Dembele voor een deel dat ze gelijk hebben.

14 november 2018 om 21:45

Het is alweer 1,5 jaar verder en 105 miljoen wordt niet minder met de jaren wat er voor hem betaald is. Het is echt wel tijd hoor. Ze hebben hem niet gehuurd, of verhuurd. Bij Barcelona is hij om te laten zien dat hij mee kan. Hij wordt ook betaald. De leiding bij Barcelona is best goed aan het slapen zoals de laatste jaren. Maar Dembele moet voor een goede prijs weg. Je kan niet jaren wachten met zo'n prijskaartje dat betaald is. Toen hij bij Dortmund zat ik ook te denken waarom zou je meer dan 100 miljoen betalen voor iemand die zich nergens in de top heeft laten zien. En ik had gelijk, het is wel degelijk een flop.

In andere media lees ik dat Abidal, de technische staf en Valverde juist erg tevreden zijn over Dembélé, volgens zijn zaakwaarnemer. Heb het gevoel dat men hem uit zijn concentratie wil halen/zwart maken.

14 november 2018 om 19:15

Dit vooral!!!! Sinds de zomer al zijn ze constant geruchten over transfers aan het schrijven, vooral Sport en El Mundo Deportivo. Die vinden het blijkbaar niet leuk dat er een jongen uit de banlieue bij FC Barcelona speelt. Die zien liever een Deulofeu of een Bojan.....

14 november 2018 om 23:09

Inderdaad. Dembélé is een heel groot talent, na Mbappé kan ik me geen groter talent verbeelden. Als Dembélé zich goed ontwikkelt en als een echte prof gaat gedragen, zie ik hem het niveau van Neymar wel halen.

15 november 2018 om 00:05

Hebben jullie dembele zijn verklaring gelezen. Volgens mij is die jongen zich echt als een puber aan het gedragen, hij ontkracht nauwelijks de geruchten en geeft toe dat hij niks had laten weten toen hij ziek was. Toch frapant dat de rest wel kan bellen als ze ziek zijn.

Er zit een raar luchtje aan de zaak van Dembélé. Waar rook is, is vuur. Er wordt nu zoveel over gesproken dat er wel een kern van waarheid in moet zitten. Als Barca supporter is het enige wat je hoop, dat dit zo snel mogelijk stopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren