Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona maakt schoon schip en stalt overbodige verdediger in Turkije

Laatste update:

Barcelona gaat Douglas Pereira dos Santos, kortweg Douglas, verhuren. De Catalaanse grootmacht meldt maandagavond via de officiële kanalen dat de 27-jarige rechtervleugelverdediger, die in het Camp Nou niet in aanmerking kwam voor veel speelminuten, een seizoen gestald wordt bij het Turkse Sivasspor.

Douglas, die nog tot medio volgend jaar zomer vastligt in Catalonië en dus mogelijk niet meer terugkeert naar Barcelona, sloot zich in 2014 aan bij Barça, nadat de club vier miljoen euro overmaakte aan São Paulo. In september van hetzelfde jaar maakte de Braziliaan zijn debuut voor Barcelona tegen Málaga, maar daarna kwam de verdediger nauwelijks nog aan spelen toe.

De back werd al verhuurd aan achtereenvolgens Sporting Gijón en Benfica en gaat nu dus verkassen naar Turkije. Douglas, die in totaal acht titels wonnen in Catalonië, is niet de enige speler van Barcelona die deze zomer een transfer gaat maken. Ook onder anderen Yerry Mina, Lucas Digne, Aleix Vidal en Marlon Santos worden in verband gebracht met een vertrek.

Een goed besluit van Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man man man. Elk keer dat verhuren.. Barça is drama in spelers verkopen.

Het is ook moeilijk om zo'n speler te verkopen.

23 juli 2018 om 22:21

Koop m dan ook niet

8 wedstrijden gespeeld, 8 titels gewonnen, gespeeld met de beste voetballer in de historie en een salaris waar je u tegen zegt, heb alles behalve medelijden met die jongen.

Toch bedankt voor je inzet bij Barca! Hoop dat je nog een keer wat maakt van je carrière want de enige die blaam treft is het bestuur van Barca door jou binnen te halen. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe hij het zou doen in de Eredivisie bij een club als AZ of iets dergelijks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren