Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona laat aanvaller zonder terugkoopclausule naar Zaragoza gaan

Laatste update:

Barcelona heeft besloten Jean Marie Dongou Tsafack over te doen aan Real Zaragoza. De twintigjarige aanvaller uit Kameroen sloot op zijn dertiende aan in de vermaarde jeugdopleiding van de Catalanen, maar wist geen doorbraak te forceren in het eerste elftal. Dongou heeft zich nu voor anderhalf seizoen verbonden aan Zaragoza, dat een niveau lager acteert en daar achtste staat.

/

Barcelona heeft geen terugkoopclausule bedongen en dus valt het voor los Azulgrana te hopen dat Dongou niet tot een geweldige aanvaller uitgroeit bij zijn nieuwe club. Real Zaragoza hoopt daar vanzelfsprekend wél op en zal op een positieve bijdrage rekenen van de Afrikaanse aanvaller, die als links- en als rechtsbuiten kan spelen. In het shirt van Barcelona B kwam hij tot 132 wedstrijden en 29 doelpunten.

Namens het eerste speelde Dongou maar één competitiewedstrijd: Gerardo Martino liet hem in januari 2014 als invaller meedoen tegen Levante. Ook had de voormalig coach van Barcelona minuten voor hem in petto tegen Cartagena in de Copa del Rey en tegen Celtic in de Champions League. In het duel met Cartagena maakte Dongou zijn enige doelpunt voor de Spaanse grootmacht.

Denk je dat Jean Marie Dongou bij Real Zaragoza wel doorbreekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 januari 2016 om 20:20

Tja, een eerlijke kans krijg je moeilijk daar in die aanval. Maar hij is zeker wel een prima talent die vast wel hoger dan Zaragoza zal eindigen. Niveau Barcelona A waarschijnlijk niet.

Heeft Overmars even liggen slapen!?

23 januari 2016 om 00:24

Ja want iedereen die van Barça komt is een aanwinst voor Ajax toch? Zie Krkic en Cuenca

23 januari 2016 om 01:59

Ten eerste een speler uit de jeugd van Barca is niet altijd een succes.

Ten tweede wat moet Ajax met nog een buitenspeler. Dus denk eerder dat jij ligt te slapen want Ajax zoekt een centrum spits.

Ten Derde: ik denk dat Ajax er verstandiger aan doet om een speler van 26 te halen dan weer een jonkie dan kunnen ze net zo goed gaan doorschuiven want talent loopt er genoeg op de toekomst met Cerny, Dolberg en Nouri o.a die al tegen de deur aankloppen van de selectie

25 januari 2016 om 10:37

Sorry, had even mijn sarcasme uit moeten zetten

Ik denk een verstandige keuze voor iedereen. Die jonge kan zichzelf nu lekker door ontwikkelen en mogelijk later terug komen. Hij heeft zeker potentie maar ja het probleem voor deze jongen is gewoon dat de aanval van barcelona zoveel wereld klasse heeft dat het bijna onmogelijk is daar tussen te komen. En op zijn leeftijd moet je gewoon lekker veel spelen en dat Barcelona B speelt op dit moment te laag dus dit is een prima transfer.

Zielig van Barca, heeft echter nooit een kans gegeven..

Hoezo hij kan zichzelf nu toch bewijzen?

Real Zaragoza is ook ver afgegleden zeg, nu 8e staan. Is de oude club van Frank Rijkaard. Wonnen ooit nog eens de Europa Cup 2 door een goal van 40 meter afstand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren