Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona kan Kroaat definitief vergeten: ‘Ik heb mijn hart gevolgd’

Laatste update:

Darijo Srna gaat definitief niet naar Barcelona. De krant SPORT meldde in november dat de club uit Catalonië de onderhandelingen met Shakhtar Donetsk had geopend, maar de 34-jarige Kroaat blijft Shakhtar trouw.

/

“Ik heb het eerder al gezegd, maar Shakhtar zit in mijn hart, dus ik blijf bij Shakhtar. Ik ben blij met mijn beslissing, heb mijn hart gevolgd. Wat betreft Barcelona, daar ga ik niets over zeggen, want dat zou onprofessioneel zijn. Het belangrijkste is dat ik heb aangegeven bij Shakhtar te willen blijven”, aldus Srna tegen Futbol News.

De krant Mundo Deportivo meldde eerder nog dat Srna in het Camp Nou een contract voor anderhalf jaar kon tekenen tegenover een jaarsalaris van twee miljoen euro. Hij schijnt ook in beeld te zijn geweest bij clubs uit Qatar en China.

Denk jij dat Barcelona serieuze interesse had in Darijo Srna?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou toch wel leuk zijn om je carrière af te sluiten met een grote prijs....

Lol als Barã§a je wil op die leeftijd ga je gewoon. En erna keer je terug. Al is het voor een half jaar of anderhalfjaar. Wat is daar nu mis mee? Jose Fonte moet dat ook doen, gewoon anderhalf jaar voor een topclub spelen en dan terugkeren bij Southampton, de club die hij hielp meepromoveren uit de League One.

15 januari 2017 om 08:30

Wees juist blij dat er nog spelers zijn met clubgevoel en zich niet blind staren op geld en succesen.

Dit is ondanks zijn leeftijd nog een prima back die het best aardig in had kunnen vullen tegen het rechterrijtje. Maar ook wel weer leuk dat hij bij "zijn" cluppie blijft.

Shakhtar speelt ver weg van Donetsk hun thuiswedstrijden in weinig ambiance en speelt in een onaantrekkelijke competitie (ik houd het even alleen voetbalgerelateerd), alleen Dynamo en in mindere mate Zorya (Dnipro en Metalist zijn niks meer) stellen iets voor. Financieel zal hij bij Shakhtar niet beter zitten dan bij Barça. Mooi dat hij zijn hart volgt, meer spelers zouden zo moeten zijn, maar ik vraag me toch af hij hier goed aan doet.

15 januari 2017 om 12:42

Hoe weet jij dat hij financieel daar minder zit dan als hij naar Barca was gegaan? Misschien betaalt Barca veel minder salarais aan een 34jarige die voor de breedte wordt gehaald dan Shakhtar waar hij basisspeler is??

Beter. Vidal lijkt zn plek te hebben gevonden bij Barcelona. Hopelijk dat LE hem vaker opstelt nu

Srna weet ook wel dat Cancela al komt deze zomer, dus het is enkel voor de tweede helft van dit seizoen dat Barca hem in feite wil, en volgend seizoen kan hij dan hoogstens een paar minder belangrijke matchen roteren.. Niet ideaal want zn contract bij Shaktar loopt deze zomer af en dan kan hij transfervrij vertrekken en ergens een goed contract tekenen of alsnog verlengen voor 2 seizoenen.. als je naar Barca komt zit je na volgend seizoen in een zwakke positie om ergens nog een contract te kunnen versieren want je hebt dan de hele tijd op de bank gezeten. Denk dat Srna dus 3 seizoenen vooruit kijkt en het optelsommetje gemaakt heeft

Ik vind het jammer dat hij niet naar Barcelona vertrekt aangezien hij wel een topclub op zijn CV verdiende.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren