Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona heeft voor vier miljoen euro akkoord over zevende aanwinst

Laatste update:

Barcelona is in de laatste week van de transfermarkt nog actief. De Catalanen haalden al zes nieuwe namen binnen deze zomer en komen nu ook met nummer zeven op de proppen: Douglas Pereira zal aanstonds naar Camp Nou trekken. De club maakt bekend dat het een akkoord heeft gesloten met São Paulo over de komst van de 24-jarige rechterflankspeler. Douglas werd al langere tijd gelinkt aan Barça.

Barcelona laat weten dat het voor vier miljoen euro akkoord is met São Paulo over de transfer van de Braziliaan. Er zit nog een variabele clausule in van anderhalf miljoen, waarmee de uiteindelijke som kan oplopen. Eind deze week zal Douglas van Brazilië naar Spanje reizen voor de medische keuring. Brengt die geen problemen aan het licht, dan tekent hij vervolgens een vijfjarige overeenkomst.

In Brazilië werd de voorbije dagen met verbazing gereageerd op de naderende transfer van Douglas, die bij Barcelona de opvolger moet worden van landgenoot Dani Alves. “Iedereen is verrast, want Douglas is zeker nog niet goed genoeg voor Barcelona”, zei Ricardo González, journalist van SporTV, bijvoorbeeld publiekelijk. “Het zou misschien kunnen werken omdat hij bij Barcelona niet te veel hoeft te verdedigen, maar hij is bij São Paulo niet meer dan een hardwerkende speler.”

Mario Marra, commentator van Radio CBN, sloot zich bij González aan. “Douglas heeft altijd laten zien dat hij wel talent heeft, maar het is er nog niet helemaal uitgekomen”, vindt Marra. “Hij is een aardige speler, maar hij blinkt niet uit in verdedigend of in aanvallend opzicht. Verdedigend is hij zelfs erg zwak, tegenstanders van São Paulo breken vaak door over de flanken.”

Haalt Barcelona met Douglas Pereira een goede rechterflankspeler in huis?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had Barcelona niet alsnog een transferverbod gekregen van de fifa? wat een rare taferelen hier allemaal met die club

27 augustus 2014 om 07:21

Inderdaad ze hebben al bijna een nieuw elftal gekocht

27 augustus 2014 om 10:18

Vergeet niet dat valdes iets nieuws wou, sanchez naar arsenal is vertrokken, fabregas naar chelsea, xavi al wat ouder is, puyol is gestopt en er problemen waren in de verdediging.
Dus de aankopen waren gewoon logisch : 2 doelmannen, ter stegen (valdes), bravo (pinto), 2 verdedigers, mathieu (puyol), vermaelen (vanwege de problemen), een middenvelder, rakitic (fabregas) en een aanvaller, suarez (sanchez), rafinha, munir en roberto stroomden ook door, maar dan heb je geen problemen als xavi stopt en iniesta in kwaliteit begint te dalen of geblesseerd is, je kan dus zeggen dat ze een elftal gekocht hebben, maar het zijn allemaal logische aankopen er is immers ook bijna een elftal vertrokken.
Douglas is trouwens een harde werker, maar is verder rommel, ter plaatse zijn ze ook verbaasd over de intresse.
Hij zou volgend jaar een wisselspeler voor montoya kunnen zijn, maar dat zie ik liever een jeugdspeler worden zodat de filosofie niet verloren gaat.

27 augustus 2014 om 07:22

gaat pas in januari in. Dus ze mogen nu nog gewoon inkopen .

27 augustus 2014 om 08:00

Ah oke, dat verklaard

27 augustus 2014 om 09:45

zoals Tony123 zei gaat dat inderdaad pas in januari 2015 in. Waarschijnlijk is de strategie van Barcelona om momenteel zoveel mogelijk potentiële spelers te kopen om 2015 zonder aankoop te kunnen overleven.

27 augustus 2014 om 12:32

Wel echt raar van Fifa want nu geven ze eigenlijk amper een straf. Barca kan nu echt iedereen kopen om dan een jaar niks te kopen waardoor de straf bijna geen effect zal hebben. Logica is ver te zoeken.

27 augustus 2014 om 07:23

Heel 2015 mogen ze niemand meer kopen, maar nu dus nog wel.
Dat is dan ook belachelijk want nu kunnen ze gewoon spelers halen en dan 1 jaar uitlenen waardoor je volgend jaar toch versterkingen hebt...

27 augustus 2014 om 10:59

Dat slaat kant noch wal. Waarom zou je nu 'versterkingen' kopen en dan uitlenen als ze direct al de selectie kunnen versterken?

27 augustus 2014 om 12:33

Omdat als ze nu 11 man kopen ze ze niet allemaal kunnen opstellen. Maar ze kunnen ze uitlenen anticiperend op mogelijke vertrekken volgens jaar, of als iemand geblesseerd raakt of iemand doet t ineens niet meer goed. Daarnaast ook een salaris kwestie vaak.

27 augustus 2014 om 07:25

Voor beide transferperiodes in 2015 dacht ik.

27 augustus 2014 om 16:10

Ja wat een onzin zeg, het lievelingetje van de FIFA. Waar slaat dit nou weer op? Als je ze geen verbod wil geven, geef het dan ook niet. Dan vindt niemand het erg dat ze een nieuw elftal kopen. Maar het een zeggen en het ander doen vind ik wel verbazingwekkend..

Ik heb nog steeds geen enkel idee waarom ze die man halen... Niet goed genoeg blijkbaar en met zijn 24 jaar gaat hij toch niet meer zoveel beter worden. Dat beleid in Barcelona, ik begrijp het ondertussen al even niet meer hoor...

27 augustus 2014 om 08:10

24 jaar niet beter worden ? Haha, meeste spelers zijn op hun top op hun 28e en ook zie je spelers die hun top op hun 30e bereiken.

27 augustus 2014 om 09:12

Inderdaad. Je ziet steeds vaker dat de top later komt te liggen. De top zit nu vaak op 30.

27 augustus 2014 om 10:03

Zie Robben.

27 augustus 2014 om 11:02

Verschil is dat je bij Robben op zijn 24e ook al zag dat het een topper was, hij is alleen nog steeds beter geworden. Wat hier wordt gezegd is dat deze speler op zijn 24e nog lang niet in de buurt van het niveau Barcelona komt, waarom trek je zo'n jongen dan aan als hij geen wereldtalent is. Hij zou inderdaad nog wel kunnen groeien, maar toch niet zo hard dat hij rond zijn 28e ineens een volwaardige barca speler is.

27 augustus 2014 om 14:50

Ik zeg toch niet dat hij niet beter zal worden ? Ik bedoel gewoon dat als je maar van een laag niveau bent en je bent al 24 dan zal je nooit meer de top halen normaal. Ik denk dat k gerust kan stellen dat iedereen bij Barcelona op zijn 24ste al verder stonden dan deze speler...

barcelona weet echt niet hoe je goeie verdedigers moet halen. Ze hebben suarez nooit nodig gehad zeker met een talent als haddidi in je team.

Maar met spelers als messi iniesta haddidi suarez is een verdediging van fc dordrecht ook goed genoeg want ze hebben gewoon meer dan 70 procent balbezit en messi scoort 7 van de 10 wel 2 of meer doelpunten in een wedstrijd. En als hij er 1 of 0 maakt geeft hij wel meerdere assist.

Met een messi of ronaldo in je team sta je al voor voordat een wedstrijd begint.

Vier miljoen voor iemand die zo in het rijtje met Keirisson en Henrique mag. Met Alves en Montoya twee veel sterkere concurrenten en niet bepaald het talent dat op basis van potentie een kans zou krijgen. Vier miljoen euro door de plee gespoeld.

27 augustus 2014 om 08:10

oordeel nooit te snel misschien word het wel een geweldige speler. Alves is al aardig op leeftijd en als.montoya geblesseerd raakt heb je hem wel nodig.

Ik heb hem.nooit zien voetballen dus kan niks over hem zeggen alleen wat die journalisten zeggen stelde hij bij santos niet zoveel voor maar nu kan die trainen met de beste spelers en tips krijgen.

Zijn genoeg voorbeelden dat bepalende spelers ergens faalden maar bij andere clubs toch een hoog nivo halen. pelle bijvoorbeeld bij az niks bij feyenoord een held.

27 augustus 2014 om 08:52

Als je als 24-jarige nog steeds wordt gezien als matige back door kenners in Brazilië lijkt me niet dat je ineens een geweldige speler wordt bij een topclub in Europa. Daarnaast haal je Pellè als voorbeeld aan, maar het verschil in niveau tussen Feyenoord en AZ is niet zo groot als São Paolo en Barcelona. En dan nog, en dat zegt veel over Douglas, zou ik Patric prefereren boven de Braziliaan. Echt een zeer matige aankoop!

27 augustus 2014 om 09:32

@ Guaporta

Eerst zien, dan geloven. Het is makkelijk om iedereen meteen af te branden, sommige in Brazilië vonden hem de beste back in de Liga en sommige vragen zich af wat hij in Barcelona gaat doen. Ik zou zeggen, voor 4 miljoen euro is het het gokje waard. Je kan desnoods nog steeds Montoya naar voor schuiven, en kom niet af met Patric aub want die heeft het zelfs lastig in Barça B en dat kan je niet vergelijken met Sao Paolo

27 augustus 2014 om 12:52

Patric speelde tegen alle verwachtingen in een behoorlijke voorbereiding. Dus ja, als derde keuze voor de rechtsbackpositie heb ik liever een eigen talent dan een Braziliaanse aankoop. En Patric is erg matig normaal gezien, maar nog steeds zou ik dat liever zien dan Douglas. Haal dan Belletti maar terug. Haha!

27 augustus 2014 om 12:57

Carlos Martinez zou de ideale RB zijn voor Barcelona.

27 augustus 2014 om 14:06

Barca had voor Danilo moeten gaan.is ook nog een jonge back,speelt basis bij Porto en en heeft zich Europees ook al zeker getoond.

Off:wat vind jij ervan dat Benatia naar Bayern is vertrokken voor volgens de geruchten maar 26 miljoen?bayern heeft geen mededeling gedaan over de transfersom,maar het zou om 26 miljoen gaan.

27 augustus 2014 om 08:22

Zal dit jaar wss niet veel spelen, maar ik denk dat Montoya gewoon volgend jaar 1ste keus wordt en dat hij als 2e keus wordt gebruikt. Ze hebben ook vaak met Adriano op RB moeten spelen en dat is ook geen succes, Patric is ook niet wat het moet zijn. Voor 4 miljoen euro is het wel een gokje waard, wie weet pakt het goed uit.

Edit : Als ik youtube mag geloven(haha), dan is het nog een vrij snelle back met veel drang naar voren. Beletti kwam trouwens van Villareal over 10 jaar geleden, maar ook toen kwam hij van Sao Paolo naar Spanje.. Daar werd toen ook sceptisch over gedaan.

wat een idioten zijn barca . Ze willen toch weer dé beste worden? De enige wereldtopper os Suarez verder is iedereen middelmaat

27 augustus 2014 om 11:17

Jij kijkt nog niet zo lang voetbal he? Barcelona heeft de spelers gehaald die het nodig heeft en die in het plaatje passen.

27 augustus 2014 om 11:25

maar ik betwijfel of deze man in het plaatje kan en ff serieus hiermee kan je niet komen tegen real, chelsea, bayern etc.

27 augustus 2014 om 11:54

Rakitic is middelmaat? Ter Stegen ook? Als jij dat denkt dan heb je weinig verstand van voetbal. Mathieu is trouwens ook een zeer goede verdediger voor op de korte termijn.

27 augustus 2014 om 12:27

Chelsea is poep voor barca vriens

27 augustus 2014 om 16:00

oke misschien overdreef ik met middelmaat , maar wereldtop zijn ze zeker niet en dat heb je toch nodig tegen clubs als real, chelsea, city, bayern en atletico

Maar ey, verhuren ze hem gelijk weer?

Totaal GEEN Barca niveau deze speler ! In Brazilie hebben ze echt gelachen om deze transfer.

Of het nou een goede speler is of niet, ze moeten die spelers voor bepaalde posities nu wel halen. Rechtsback had ik toch C.martinez gehaald of eventueel De Marcos (iets aanvallender ingesteld dan Carlos). Daarnaast moet Barcelona toch echt nog een goede CV erbij halen. Inigo, Laporte of Mussachio. Allen zijn betaalbaar, dus Barcelona sla je slag.

Iedereen die kritiek heeft moet gewoon stil zijn en wachten tot Douglas speelt voor Barca je weet niet of die goed of slecht gaat spelen en het is maar 3.6M als Douglas zo slecht is heb he tenminste niet veel geld weggegooid iedereen die je niet kent verdiend een kans!

27 augustus 2014 om 13:53

"iedereen verdient een kans", vind ik al een wankel argument. "het is maar 3,6m", is er volledig over.
Misschien hadden ze wat meer moeten investeren in een verdediger die wel al iets bewezen heeft? Want als ze toch 3,6m op overschot liggen hebben, wil ik wel mijn banknummer doorgeven. Het ware nuttiger geweest.

Goed voor de tegenstander, ja.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren