Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona heeft landstitel voor het grijpen na overwinning in Vitoria

Laatste update:

Barcelona heeft prolongatie van de landstitel binnen handbereik. Het team van Ernesto Valverde boekte dinsdagavond een degelijke zege op Deportivo Alavés, dankzij treffers van Carlos Aleña en Luis Suárez: 0-2. Door de overwinning komt Barcelona op tachtig punten en heeft men men twaalf punten meer dan nummer twee Atlético Madrid, met nog vier volledige speeldagen te gaan. De Madrilenen spelen woensdagavond nog thuis tegen Valencia.

Barcelona domineerde in de eerste 45 minuten in het Mendizorroza, maar het overwicht resulteerde niet in veel grote kansen. Ofschoon Alavés de Catalanen het spel liet maken, maakte de thuisploeg in defensief opzicht een zekere indruk. Fernando Pacheco maakte de twee grootste mogelijkheden voor Barcelona onschadelijk.

Na vijf minuten spelen voorkwam Pacheco oog in oog met Luis Suárez de 0-1, waarna de rebound van Philippe Coutinho door een verdediger werd geblokkeerd. De doelman van Alavés had na 28 minuten spelen ook een antwoord op een schot van Suárez: hij veranderde met zijn been de richting van de bal.

De beste kans voor Alavés voor rust kwam op naam van Rodrigo Ely, die een verre vrije trap met een kopbal net over het doel beantwoordde. In de tweede helft trok Barcelona het duel alsnog naar zich toe. Na negen minuten liet Suárez een heerlijke pass van Sergi Roberto lopen, waarna Aleña de bal met een precies schot achter Pacheco werkte.

Luttele minuten later verscheen de 0-2 op het scorebord. Een doelpunt van Samuel Umtiti werd door de grensrechter wegens buitenspel afgekeurd, maar de VAR greep in en constateerde hands van Tomás Pina voorafgaand aan de actie van Umtiti. De arbiter wees naar de stip en Suárez faalde niet. Lionel Messi had nog de 0-3 op zijn schoen, maar Pacheco stond een ruimere nederlaag niet toe. Bij Alavés maakte John Guidetti tien minuten voor het einde zijn opwachting.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed eerste kwartier, daarna weer langzaam saai voetbal en uit eindelijk toeslaan vroeg in tweede helft op zelfde manier als begin van eerste helft. Messi nog even ingevallen samen met Alba om warm te blijven, maar sprankelend was het niet. Mij hoor je in ieder geval niet klagen overigens, maar stiekem hoop ik dat Atletico morgen gewoon wint, zodat wij in eigen huis kampioen kunnen worden! Veel mooier voor de fans ook die daarheen reizen met enigszins spanning tijdens de aftrap.

Barcelona toch wel eenvoudig kampioen dit seizoen. Ik moet zeggen dat ik ze in de competitie vaak niet heel overtuigend vind spelen. In Europa daarentegen hebben ze voornamelijk tijdens de thuiswedstrijden goede wedstrijden laten zien. Grote favoriet voor de CL en de treble dit jaar!

gefeliciteerd barcelona en fans. ik ben echt heel benieuwd naar het champions league duel tegen liverpool. zou graag wel willen weten hoe er naar dat tweeluik wordt gekeken vanuit een barcelona fan. hoe groot achten jullie de kans om door te gaan tegen dit liverpool.

23 april 2019 om 23:37

In de breedte is Barcelona naar mijn mening de betere ploeg. Denk 60/40 in het voordeel van Barcelona.

23 april 2019 om 23:44

In de breedte vindt ik Barca ook beter maar ik acht het 60/40 in het voordeel van Liverpool.

23 april 2019 om 23:50

1 vraag: waarom??

24 april 2019 om 00:21

Omdat iedereen leunt op Messi. Als hij net als tegen Roma vorig jaar z'n dag niet heeft is er niemand om dit op aanvallend gebied op ge vangen.

23 april 2019 om 23:38

ik geef liverpool meer kans, 40/60. het fullgazfussball van klopp met zn hoge intensiteit is denk ik te chaotisch voor barca om ermee om te gaan. alles zal afhangen van messi. het middenveld van barca heb je niks aan, die scoren toch niet.

23 april 2019 om 23:38

Zelfs ik ben geen Barça en ik kan je vraag beantwoorden. 70% en die 20% geef ik aan liverpool 5% ajax en de rest aan liverpool

23 april 2019 om 23:40

Kannie wachten op de clash tussen Messi & vochtige Virgil...

23 april 2019 om 23:40

Angst. Liverpool is voor een club als Barca heel moeilijk te bespelen. Hopen op een begenadigde dag van onze voorste 3 en een off day van hun voorste 3 (in Camp Nou denk/hoop ik Origi)

23 april 2019 om 23:53

Ben ook zeer benieuwd wat voor duel dat gaat worden. Het voordeel voor Liverpool is wel dat ze eerst uit spelen en het thuis kunnen afmaken.
Als Liverpool slim is jagen ze alles af en vliegen ze erop. Vroeger met Xavi en Iniesta was dat lastig, maar het huidige middenveld heeft het lastig daarmee denk ik.

Maargoed, er loopt een kleine Argentijn rond bij Barca.... als die het op ze heupen heeft kan je uren op tacktiek praten, maar dat maakt toch niks uit.

24 april 2019 om 00:05

Ik gok op 60% kans voor Liverpool, puur omdat die meer individuele kwaliteiten hebben die een wedstrijd voor je kunnen winnen en op basis van hun verschillende manieren waarmee ze uit de voet kunnen. Barcelona moet het vaak hebben van balbezit en aardig combineren om een verdediging open te breken. Liverpool kan dodelijk counteren en zal in de spelhervattingen verschillende kwaliteiten hebben om te scoren. Barcelona moet proberen zo weinig mogelijk corners weg te geven en zelf efficiënt zijn. Als we in eerste duel 2-0 winnen dan acht ik kans groot dat we uit ook aardig resultaat boeken, maar een verlies op eigen bodem betekent haast verloren halve finale. Dat is op basis van afgelopen seizoenen in de uitwedstrijden. Barcelona boekt zelden meer goed resultaat wanneer ze uit spelen merkwaardig genoeg en dat terwijl ze al sinds 2013 niet meer thuis hebben verloren. Ze hebben het dus voornamelijk recht weten te zetten in eigen huis en aangezien daar de eerste ontmoeting is moet er gelijk goed resultaat komen. Echter vermoed ik dat Liverpool minstens 1 of 2 doelpunten zal maken. Ik denk dus dat het thuis 2-2 ofzo wordt en dat Liverpool thuis het klusje klaart, maar hoop 2-0 of groter winst om met goed gevoel naar Anfield te reizen.

We gaan het zien, maar mijn voorgevoel zegt 60/40 voor Liverpool. Hopelijk verslaan we ze op ervaring en zijn we efficiënt met alle kansen zoals aantal seizoenen terug tegen Bayern. Daar moesten we ook tot minuut 70 ofzo wachten voordat we gaatje vonden via geniale Messi momenten. Het zal dit keer niet anders worden vrees is, al staan andere namen op de scorebord laatste paar dagen.

24 april 2019 om 00:55

dank jullie wel voor de reacties. ik heb nu ook een wat duidelijker beeld nu van beide kanten. het zal hoe dan ook een interessante en leuke pot worden. ik wens jullie en de liverpool fans veel succes.

Wel gek, dat ze nog niet officieel kampioen zijn terwijl je al in januari wist wie er kampioen gaat worden.

Liverpool is sowieso niet kansloos. Eerst wedstrijd in camp nou kunnen ze stunten door hoge pressie te spelen. Als ze dan niet snel scoren zullen de winkansen hoogstwaarschijnlijk slinken.
Nadeel voor Liverpool is dat Barca zich onder de druk uit kan spelen en zelf wilt domineren. Toen ze tegen Chelsea speelde waren ze goed zolang Chelsea afwachtte, daarna kregen ze het zwaarder.
Barca wil 100% die CL terwijl Liverpool de PL niet eens binnen heeft.
We zullen zien. Eerst in Camp Nou is mijn inziens in het voordeel van Liverpool.

Top jaar gedraait in de competitie, constant gedomineerd. Nu focus op Liverpool, zal lastig worden door hun manier van spelen en de ruimte die we altijd weg geven in onze rug. Ze hebben veel snelheid voorin.

Barca kan en moet in de titelmatch een B-elftal opstellen maar de vraag is of de spelers dat willen. Daarom zou het niet slecht zijn dat Atletico tegen Valencia blijft steken. Kan je iedereen roteren terwijl Liverpool vol aan de bak moet blijven gaan voor de premier league. Barca op treble koers

Ik heb een zwak voor Barcelona en zou ze normaal best de treble gunnen. Sowieso zitten er alleen nog ploegen in de CL die bij mij een redelijk hoge gunfactor hebben.
Maar als Ajacied hoop ik uiteraard (tegen beter weten in?) dat Ajax dat kunststukje flikt. Hoe mooi zou dat zijn?

24 april 2019 om 12:08

Prachtig. Als fan van Barcelona en een zwak voor Ajax zou ik het ook eigenlijk niet erg vinden. Het zou een geweldige prestatie zijn in het moderne voetbal dat gedomineerd wordt door geld. Niet dat Ajax geen poen uitgeeft, maar het staat natuurlijk niet in verhouding tot de Europese topclubs. Een titel (topclub) die Ajax zich dan in ieder geval even ook mag aanmeten, zeker als er geen leegloop plaatsvindt komende zomer. Dat laatste lijkt helaas een utopie, maar toch.

24 april 2019 om 16:56

Idd soort van Leicester kampioen verhaal. Heerlijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren