Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona ging tot het uiterste: 'We boden meer dan eigenlijk kon'

Laatste update:

Barcelona wilde in de winterse transferperiode een extra aanvaller aan de selectie toevoegen, als back-up voor Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar, en al snel werd duidelijk dat Nolito bovenaan de verlanglijst stond. Een deal met Celta de Vigo bleek echter niet mogelijk te zijn.

/

Nolito heeft een gelimiteerde afkoopsom van achttien miljoen euro in zijn contract staan, maar Barcelona was niet in staat om dit bedrag in januari op tafel te leggen. De Spaanse kampioen wilde Nolito daarom huren met een optie tot koop, maar dat zag Celta weer niet zitten. “We hebben alles gedaan wat we konden, en zelfs nog wat meer, om Nolito aan te trekken”, zegt Jordi Mestre, de vicevoorzitter van Barcelona, tegen Mundo Deportivo.

“Er zijn langdurige onderhandelingen geweest en we hebben verschillende aanbiedingen gedaan”, vervolgt Mestre. “Sommige aanbiedingen gingen dus verder dan wat we ons eigenlijk konden veroorloven, maar Celta gaf niets toe en dus was een transfer onmogelijk.” De 29-jarige Nolito maakte dit seizoen zeven doelpunten in zijn eerste negen competitiewedstrijden, maar hij miste de laatste zes duels van Celta vanwege een hamstringblessure.

Nolito zou een aanwinst zijn geweest voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En hoe komt het dat Barcelona geen 18 miljoen kan opbrengen? Lijkt me dat ze nog wel hebben liggen.

2 februari 2016 om 09:57

Door de FFP en de bonussen die met de treble kwamen kunnen ze niet meer veel uitgeven. Of zoiets in de aard.

2 februari 2016 om 09:57

Misschien zijn ze daar tegenwoordig wel bewust bezig met de ffp regel.

2 februari 2016 om 10:26

Omdat het transferbudget voor dit seizoen op is en omdat er geld apart is gelegd voor de renovatie van Camp Nou.
Daarom wilden ze Nolito zijn transfersom in de zomer betalen,komt er geld vrij van nieuwe sponsoren voor het transferbudget van volgend seizoen.

Dit is het eerste jaar dat Barcelona nog eens een serieuze bank heeft. Op de vraag is hij een aanwist. Ja een grote aanwist voor in de breedte. Zet iedereen op scherp en kan wat forceren als hij zou invallen.

Dat terzijde ben ik blij dat hij niet gehaald is geweest. Hij zou gewoon talenten in de weg staan. Sergi roberto, Vidal en Arda kunnen in de aanval spelen dus eignlijk is hij niet nodig

2 februari 2016 om 12:44

Inderdaad hij zou onnodig zijn. In de PD ben je in de meeste wedstrijd maar één onderdeel van de MSN nodig om een wedstrijd te winnen. Tegen de toppers twee en in de CL het liefst drie. De talenten en de middenvelders die in de aanval kunnen spelen mogen de rest invullen

Is wel straf...... 18 miljoen is niet haalbaar voor het grote Barcelona terwijl de Engelse tweedeklasser Middlesbrough zo maar eventjes een spits haalt voor 17 miljoen....

2 februari 2016 om 10:12

Ook het grote Barcelona heeft een limiet.
Succes komt altijd met een prijskaartje, in het geval van Barcelona een miljoenen prijskaartje in de vorm van gigantische bonussen.
Bovendien kan ik mij voorstellen dat de standaard salarissen ook niet misselijk zijn (geeft Barcelona niet het meeste uit aan salarissen per speler van Europa?).

Hoe dan ook, denk ik dat Barcelona het jammer vindt, maar er zeker niet van wakker zal liggen.

2 februari 2016 om 10:37

Meeste salaris werd in 2015 uitgegeven door Paris Saint-Germain,
1. Paris Saint-Germain £5,298,693
2. Real Madrid £5,040,520
3. Manchester City £5,015,122
4. Barcelona £4,715,116

2 februari 2016 om 12:50

Zeker een gem. jaar salaris per speler?

2 februari 2016 om 13:13

Kan ook het totaal per week zijn...

3 februari 2016 om 10:06

Sorry vergeten erbij te zetten,gemiddeld jaar salaris idd

Met het aantrekken van Turan heb je toch een extra buitenspeler? Dan heb je Nolito ook niet nodig, staat ook alleen maar de ontwikkeling van talenten in de weg. Of praat ik onzin en heeft Barca Turan gehaald als versterking op het middenveld?

2 februari 2016 om 11:02

Hij is gehaald voor op het middenveld maar kan ook perfect overweg op de flank. Waar hij dit seizoen al de helft van zijn wedstrijden heeft gespeeld

blij dat het niet gelukt is.
Leek me zonde. Nolito is goed.. maar vind het niet nodig.
Arda kan zowel overal spelen.

Haha hoe komt dat de cl winnaar niet eens 18mlj op tafel kan leggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren