Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Barcelona en Atlético Madrid akkoord over transfersom van 22 miljoen euro'

Laatste update:

Barcelona lijkt weer wat dichter bij de gewenste versterking voor de voorhoede te zijn. Mundo Deportivo pakt zaterdag op de voorpagina uit met het bericht dat Barcelona en Atlético Madrid een principeakkoord hebben bereikt over Luciano Vietto. Volgens de Spaanse krant moeten er alleen nog wat details worden opgelost en kan de transfer snel afgerond worden.

/

Barcelona zal naar verluidt 22 miljoen euro betalen voor Vietto, die de stand-in voor Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar moet worden. Kévin Gameiro van Sevilla was ook in beeld, maar de vraagprijs van Sevilla (veertig miljoen euro) was veel te hoog. Barcelona besloot daarom om voor de zeven jaar jongere Vietto te gaan.

De 22-jarige Argentijn heeft er pas een seizoen bij Atlético op zitten, nadat hij ook maar een jaar bij Villarreal bleef. Bij Atlético was hij echter vierde keus in de spits, achter Antoine Griezmann, Fernando Torres en Ángel Correa. Vietto kwam nog wel tot negentien competitieduels, waarvan twaalf als basisspeler, maar scoorde slechts een keer. Toch wilde Barcelona hem graag hebben.

Twaalf maanden geleden hadden de Catalanen ook al belangstelling voor Vietto, zo beweert Mundo Deportivo. Vanwege de transferban werd Barcelona toen echter afgetroefd door Atlético, dat twintig miljoen euro betaalde aan Villarreal en nu dus nog twee miljoen winst maakt. Vietto is goed bevriend met Messi en is ervan overtuigd dat hij zich bij Barcelona meer kan ontwikkelen dan bij Atlético, ook al zal hij geen vaste basisspeler worden.

Luciano Vietto zou een aanwinst zijn voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Foutje in het artikel; Atletico Madrid betaalde niet twintig miljoen euro, maar de afkoopsom van vijftien miljoen euro die destijds in het contract van Vietto bij Villarreal stond. Geweldig talent die simpelweg niet bij de speelstijl van Atletico paste, maar om nog 22 miljoen euro te betalen voor een speler die een matig seizoen achter de rug heeft is wel wat veel. Nu nog maar afwachten of Vietto niet voor meer speelminuten bij Sevilla gaat kiezen...

23 juli 2016 om 12:31

Monchi heeft aangegeven te gaan praten met Gameiro over een contract verlenging wat die waarschijnlijk ook wel wilt. Vietto gaat dan niet meer komen, immobile vertrekt naar Lazio en daar komt een ander type spits voor terug of Munez wordt 3e spits.

23 juli 2016 om 12:37

Dat zou geweldig zijn, hoop ook dat Gameiro bij Sevilla blijft. Veertig miljoen voor hem is echt te veel, daarnaast denk ik dat Sevilla zijn ideale niveau is; kan daar zonder veel problemen eerste spits blijven (ook als het even wat minder gaat) en doet mee om de prijzen. Zeker onder Sampaoli verwacht ik dat jullie de verrassing van komend seizoen worden. En dat Vietto dan naar Barcelona komt is natuurlijk ook mooi meegenomen!

23 juli 2016 om 16:09

heerlijk, in mijn ogen de ideale aanwinst voor de voorhoede, pastte alleen zoals je al zei niet in het systeem van atletico, heb vaak genoeg geweldige loopacties gezien waarop niet werd gereageerd door de atleti spelers, iets wat een iniesta ongetwijfeld wel gaat doen, daarnaast is het ook geen vechtvoetballer.

Jammer, bij Barça zal hij ook geen basisspeler zijn en zag voor hem betere kansen in Madrid. Hoop dat ie zijn wedstrijdjes mee kan pakken want hij heeft zeker talent. Kan een leuke voetballer worden!

23 juli 2016 om 11:56

Staat ook in de tekst dat hij de stand-in moet worden voor Messi/Suarez/Neymar ... ben wel benieuwd hoe hij het gast doen in de geringe speeltijd die hij krijgt.
Enrique houdt toch vaak vast een de basis 11.
Behoorlijk bedrag voor een wissel speler die 4e spits was bij atletico .

wat is fc barcelona allemaal aan het doen joh weer een zwaar overbodige speler net zoals de gomes van valencia enige aankoop tot dusver die nog te begrijpen is is die van umiti want dat is wat barca nodig heeft verdedigers en geen aanvallens of middenvelders daar hebben we er zat van

23 juli 2016 om 12:03

Ik vraag me ook af of jullie wel een talentvolle jeugdspelers wel hebben? Anders zou het logisch zijn om spelers te halen. Maar zal samper en munir wel kans krijgen nu Gomes en vietto zal komen?

23 juli 2016 om 13:03

Ben ik niet helemaal met je eens. Arda valt tegen tot nu toe en het is ook fijn om die 3 voorin eens een aantal keer rust te geven ipv dat ze alles spelen. Zelfde geldt voor busquets raketic en iniesta.. snap juist heel goed dat ze hub hebben gekocht... alves weg..adriano weg.. vermalen waarschijnlijk weg.. bartra weg en terug zijn daarvoor umtiti..digne ook voor alba eens wat rust te geven en roberto kun je rechtback zetten. Het zijn geen supersterren die komen maar dat hoeft ook niet want ze hebben al 3 supersterren waar de rest keihard voor moet werken. Gomez is trouwens wel een topaankoop weer een speler die ook vaak zonder de bal diepgaat en vaak gevonden zal worden door Messi. Denis Suarezz die een mooie aanwinst is voor dit team.. vind het juist positief allemaal.

23 juli 2016 om 14:23

Gomes is een top aankoop, maar 55 miljoen is gewoon veelste veel.

23 juli 2016 om 13:36

Eindelijk doen ze dit jaar weer eens goede aankopen. Ben er erg blij mee...

23 juli 2016 om 16:17

idd, Barca heeft zat aanvallers... Not, ze hebben 3 werledspelers met daarachter niks, dus hoezo zat aanvallers? of vind jij munir een geweldige back up voor de voorhoede? en op het middenveld wat zijn daar precies de waardige backups van andres, sergio en raki? Sergi en rafinha, en wss samper op termijn, verder kom ik niet hoor..

23 juli 2016 om 17:50

Ben ook benieuwd hoe het allemaal uitpakt maar omdat deze transfers vooral gericht zijn voor de breedte van de selectie heb ik er vertrouwen in.

Inclusief deze transfer van Vietto heeft Barcelona deze zomer 100 miljoen hebben geinvesteerd.

Atletico kan zelfs haar wisselspelers met winst doorverkopen. Pff. Die gasten kopen hoog in maar verkopen dubbel zo hoger.

23 juli 2016 om 16:13

hoog inkopen vind ik wel meevallen in deze wereld, wel verkopen ze prima, jackson met winst(?) verkocht (al was dat wss nooit gebeurd zonder de chinezen), nu vietto naar een slecht seizoen als 4e spits verkopen met winst, al vind ik dit wel zeker een topaankoop voor Barca en verwacht ik dat hij erg zal verassen.

Een back-up voor MSN was nodig dus als men Vietto de beste keuze vind valt daar iets voor te zeggen, niet iedereen is beschikbaar of past binnen het budget (25m). Een jonge spits mét dubbele nationaliteit (ook de italiaanse) die in het verleden ook al een paar matchen op de links- en rechtsbuiten gespeeld heeft... Heeft een redelijk goede techniek (voor een barca speler) en staat voor de goal dikwijls op de juiste plaats.. Bovendien kent hij de competitie al na 2 seizoenen Laliga. Alleen is hij maar 1m74, zijn enige minpuntje in het gezochte profiel want hij gaat vooral voor Suarez back-up moeten spelen en ik had liever een grotere speler gezien voor in de punt. Ook is ie op alle vlakken een betere versie van Munir (is wel ook 2 jaar ouder dan Munir) uitgezonderd zijn snelheid dan.. Als je gaat kijken naar andere beschikbare keuze's (gabriel Jesus 32 m, Kevin Gameiro vraagprijs 40m én 29 jaar al...) is dit prijs/kwaliteit/potentieel de beste keuze.. Toch jammer dat het niet Gabriel Barboso is geworden die op zn 19 jaar in Brazilie al de bijnaam Gabigol krijgt.

Zonde. Had Vietto graag bij Ajax willen zien spelen. 22 miljoen euro is voor Ajax wel makkelijk te betalen. Misschien wil hij niet in de eredivisie willen spelen maar wel bij Ajax.

23 juli 2016 om 12:56

Wat dacht je anders ook van het salaris? Dat kan ajax denk ik nooit betalen? Als hij weggaat uit madrid wilt hij sws een verhoging!

23 juli 2016 om 14:08

Misschien wilt hij niet in de Eredivisie maar wel naar Ajax? Dat klopt sowieso al niet, buiten het feit dat Milik blijft, Casierra net is gehaald en de transfersom plus salaris gewoon te duur is.

23 juli 2016 om 16:09

Waarom? We hebben milik en casierra. Ja vietto is beter echter kost 22 miljoen en zijn salaris is veel hoger. Daarnaast hoe gestoord moet je zijn als je naar Ajax gaat ipv bijvoorbeeld barca waar je veel meer kansen hebt op prijzen.

23 juli 2016 om 16:11

in welke wereld leef jij? denk je dat Ajax als ze al interesse hadden ooit een kans hadden gemaakt? deze jongen is echt een groot talent die gewoon een verkeerde club heeft uitgekozen in atletico, kan geweldig voetballen en dat zal hij ongetwijfeld laten zien bij Barca

Als dit waar is dan is dit een geweldige aankoop. Één van belangrijkste problemen was dat er vorig seizoen geen goede stand-in was voor de Msn, dus werden vele van hun overbelast met te veel wedstrijden.
Munir en Sandro hebben zeker enorm veel talent (vooral Munir), maar het verschil tussen hun niveau en dat van MSN is toch wel vrij groot. Verwacht eigenlijk dat Vietto nog behoorlijk veel wedstrijden gaat spelen, want mensen vergeten vaak hoeveel wedstrijden clubs als Barça, Real, Atlético etc. in een seizoen spelen.

Vind dat Barça toch goede zaken heeft gedaan deze transferperiode, de meeste transfer waren ook vrij snel gedaan zonder al dat wekenlange speculeren. Alleen André Gomes is misschien in eerste zicht een overbodige aankoop, maar het is wel wel zo dat de middenveldbezetting bij Barça niet extreem breed is. Naast Busquets, Iniesta en Rakitic heb je inderdaad nog Sergi Roberto, Rafinha en dan Denis Gomes. Maar als je daarbij rekening houd dat Sergi Roberto vooral op de rechts-back positie zal spelen en dat Denis eigenlijk meer een buitenspeler is, is de komst van Gomes misschien wat begrijpelijker.

Arda Turan heb ik er niet bij genoemd omdat ik vermoed dat hij toch wel verkocht gaat worden deze transferperiode.
Mocht dat niet zo zijn dan denk ik dat Lucho hem vooral als buitenspeler gaat gebruiken (was verrast dat hij vorig seizoen vrijwel alleen maar op het middenveld werd gebruikt).

Lekker 7 miljoen winst gemaakt, hij was gewoon overbodig bij atletico.

Heel Barcelona-Twitter is in afwachting. Dit zou alweer de 5de 22-jarige zijn op het moment van transferren. Echt Barcelona en vooral Robert gaat een hele andere kant op. Vietto zou echt super zijn. Hij heeft bij Villareal aangetoond wat voor een enorme potentie hij kent, hij is veelzijdig, jong, snel en heeft 'gol' zoals de Spanjaarden het zeggen. Ik zie in hem echt een ideale kandidaat als nr 4 achter Msn. Hopelijk komt het snel rond. Volgens MD en Sport kan hij voor maandag al van Barcelona zijn!

Yes! Heerlijke aankoop, zoals de 4 vorige. We zijn goed bezig. Digne, Umtiti, Denis Suarez, Gomes en Vietto kunnen langzaamaan minuten maken om op termijn vaste basisspelers te worden. Alle 5 deze jongens hebben een enorm potentieel! Zeer blij met deze aankoop als Barça-fan.

23 juli 2016 om 18:23

Weet jij wat er met sergi roberto gaat gebeuren nu gomes is gekomen, hij zou ook wel speelminuten willen maken

23 juli 2016 om 19:09

Sergi Roberto zal voornamelijk als rechtsback gaan spelen. Op de persconferentie zei Luis Enrique dit ook al. Hij vertelde dat er geen rechtsback meer ging aangekocht worden want dat ze met Aleix Vidal en Sergi Roberto al 2 spelers voor die positie hadden.

Jullie hebben zeker het afgelopen wedstrijden gezien van Fc Barcelona in de CL. Telkens als de tank leeg raakt bij barcelona hebben zij geen speler die direct voor meer impuls zorgt. Terwijl bayern, real en atl madrid dat wel hebben.

Zonde van het talent om hem op de bank te zetten, zie ik hem liever bij een goede suptopper komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren