Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona bood vijfjarig contract ter waarde van 115 miljoen euro’

Laatste update:

Barcelona zat gedurende de gehele zomer achter Philippe Coutinho aan, maar slaagde er uiteindelijk niet in om de Braziliaan los te weken bij Liverpool. Dat de Catalanen er alles aan hebben gedaan om Coutinho te verleiden tot een overstap blijkt uit nieuwe informatie die Der Spiegel heeft ontvangen van Football Leaks.

De Duitse krant komt zaterdagochtend met het nieuws dat Barcelona bereid was om van Coutinho een van de absolute grootverdieners te maken. De spelmaker kon in het Camp Nou een gegarandeerd bedrag van 115 miljoen euro gaan verdienen als hij een vijfjarig contract bij de club zou signeren. De persoonlijke adviseur van Coutinho zou ook een flinke som overhouden aan de transfer: als Liverpool genoegen zou nemen met een bedrag onder de honderd miljoen euro, hield hij er zelf tien miljoen euro aan over.

Als de transfer daadwerkelijk doorgang had gevonden, had Coutinho zich in Catalonië tussen grote namen als Luis Suárez, Gerard Piqué en Andrés Iniesta genesteld, die ongeveer eenzelfde bedrag verdienen. The Reds toonden zich echter een stugge onderhandelingspartner en waren eind juli al duidelijk tegen Barça: “Helaas kan Philippe tegen geen enkele prijs worden verkocht en, zoals jullie weten, hij heeft onlangs zijn contract bij ons verlengd.”

Een nieuw bod van Barcelona in augustus, een vaste som van negentig miljoen en veertig miljoen aan bonussen, kreeg eenzelfde respons: “Ik wil jullie vragen om af te zien van de persoonlijke en publieke interesse in Philippe, geen enkele som zal ons van gedachten doen veranderen”, was technisch directeur Michael Edwards duidelijk volgens e-mails die Football Leaks in handen heeft gekregen.

Barcelona had Philippe Coutinho goed kunnen gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
23 september 2017 om 12:45

Hij kan ook als CM uit de voeten heefte hij bij Liverpool en Brazilië vaak genoeg laten zien. Coutinho zou iniesta moeten gaan vervangen en dus niet op de flanken terecht komen.

23 september 2017 om 12:52

Klopt, maar je gaat toch geen 100+ miljoen betalen voor een speler en hem dan niet gebruiken op de positie waar hij het beste rendeert? Maar dat is mijn mening natuurlijk.

23 september 2017 om 12:56

Liverpool speelt ook zonder 10.. aangezien ze 4-3-3 met 1 DM en 2 CM spelen.

23 september 2017 om 12:59

Barcelona speelt altijd op de helft van de tegenstander, dus CM of CAM maakt niks uit en kan Coutinho meer als prima als CM uit de voeten. En hij zou nu perfect zijn aangezien Dembele geblesseerd is.

23 september 2017 om 13:13

wat is iniesta dan , is iniesta geen aanvallend middenvelder

busquets is de pivote verdedigend middenvelder , xavi de controleur en iniesta is de aanvallende middenvelder

coutinho kan aanvallend mid spelen en linksbuiten

coutinho zou linksbuiten kunnen spelen tot dat iniesta op pensioen gaat en dan zijn positie overnemen

barca heeft nu helelmaal geen linksbuiten

23 september 2017 om 18:04

Xavi speelt al een tijd niet meer voor Barca

Wat een geld zeg. Voetbal en geld, is het nou een gelukkig huwelijk of juist totaal niet? Leuk voor Liverpool trouwens dat ze hem behouden hebben. Dit was geen misselijk contract en Coutinuo wou graag.

23 september 2017 om 14:32

Simpel; totaal niet. Maakt de sport onevenwichtig en zorgt ervoor dat de competities minder spannend worden. Het verschil wordt alleen maar groter.

23 september 2017 om 16:21

Zorgt ervoor dat de kwaliteit omhoog gaat....

Wauw, als ik deze bedragen zie dan ben ik blij dat liverpool countintho niet verkocht. Dit geld kan beter ingestoken worden in La Masia. Apart van Aleña zie ik niet echt iemand die mee kan met het eerste van barca.

Dit gaat gewoon veel te ver. Die jongen kan aardig ballen, maar past niet op het middenveld van Barcelona omdat hij teveel risico in zn spel legt, op de vleugel is hij ook niet meer nodig en toch wil Barcelona hem een mega contract geven? 23 miljoen per jaar! Zoiets zal Suarez verdienen, of minder, en dan wil het achterlijke bestuur dat geven aan iemand die niet eens nodig is?!

Werkelijk schandalig dat het bestuur, ondanks meerdere duidelijke berichten van Liverpool, publiekelijk bezig bleef met Coutinho. Ze zeiden zelfs dat ze 'dichtbij' zijn komst waren. Dit zorgde voor onnodige onrust bij Liverpool en Barcelona. De club had zich als een gentleman moeten gedragen en snel door moeten schakelen naar een andere versterking.

Verder had hij zo'n hoog salaris natuurlijk nooit verdiend. Dat moet echt voor scheve gezichten zorgen binnen de kleedkamer, waar spelers uit eigen jeugd en aankopen die al jaren meer hebben laten zien een stuk minder verdienen.

23 september 2017 om 13:39

O ja want coutinho heeft eigenlijk nog niks laten zien en komt net kijken... -.- Als ik me niet vergis is ie al in 2011 bij liverpool gekomen en heeft hij zich gestaag ontwikkeld tot wereld speler

23 september 2017 om 14:07

Ik bedoelde dat die andere spelers meer hebben laten zien bij FC Barcelona en daar dus minder voor zouden worden beloond dan iemand die nog niet heeft bewezen het ook bij deze club te kunnen. Daarnaast is de ontwikkeling van Coutinho trouwens ook zeker niet steady geweest. Hij is pas anderhalf jaar een echte topper. Daarvoor was het wisselvallig.

23 september 2017 om 15:33

Zit bij Liverpool sinds januari 2013 eigenlijk. Had je als Liverpool fan moeten weten...

23 september 2017 om 18:06

Ze hadden door kunnen schakelen op Eriksen. Bewijst het al jaren in de PL.

24 september 2017 om 09:09

Eens. Eriksen of Koké zouden het geweldig doen bij Barcelona denk ik. Verratti mischien ook wel maar die was duidelijk niet te halen.

Meld er ook even bij dat Liverpool heeft gevraagd om haar speler niet meer lastig te vallen. Vertel er ook even bij dat uit de emails is gebleken dat Liverpool geen €200 miljoen verlangde zoals Barcelona dat beweerde.

Een half verslag over wat er daadwerkelijk allemaal "gelekt" is. Well done VZ.

23 september 2017 om 13:09

Beter lezen? "Een nieuw bod van Barcelona in augustus, een vaste som van negentig miljoen en veertig miljoen aan bonussen, kreeg eenzelfde respons: "Ik wil jullie vragen om af te zien van de persoonlijke en publieke interesse in Philippe, geen enkele som zal ons van gedachten doen veranderen", was technisch directeur Michael Edwards duidelijk volgens e-mails die Football Leaks in handen heeft gekregen."

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren