Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barça-verdediger Martínez springt plots uit zijn auto om ‘fan’ te confronteren

Laatste update:

Iñigo Martínez heeft maandagochtend bij het verlaten van het trainingscomplex van FC Barcelona een jonge ‘fan’ geconfronteerd die hem uit stond te schelden, zo meldt Marca en is te zien op beelden die rondgaan op internet. Provocerende ‘supporters’ rondom het complex van Barça zijn al langer een groot probleem.

De ‘fan’ in kwestie is één van de mensen die dagelijks rondom het trainingscomplex van Barcelona te vinden is, schrijft Marca. Deze ‘supporters’ staan er volgens Spaanse media om video’s te maken in de hoop dat ze viraal gaan op sociale media. Spelers van Barcelona hebben naar verluidt al vaker geklaagd over de ‘supporters’, die hen provoceren en beledigen in de hoop dat ze zich laten gaan.

Dat was dus ook maandag het geval. Volgens Spaanse media stond een jongeman Martínez uit te schelden, die besloot om uit zijn auto te stappen en hem te confronteren. “Dit is de laatste keer dat je mij een dwaas noemt, heb je me gehoord? De laatste keer! Dit is de laatste keer dat je mij beledigt. En je vriend ook. Ik waarschuw je!”, roept Martínez naar hem.

Naast ‘supporters’ die de spelers provoceren en/of beledigen zijn er ook ‘fans’ die spelers om handtekeningen vragen die vervolgens worden verkocht. Daar heeft João Cancelo al eens iets over gezegd, schrijft Marca.

“Hij noemde de ‘fans’ ‘vervelend’ omdat ze er elke dag zijn. Hij gaf aan dat ze hem achtervolgen na de training of wanneer hij uit eten gaat met zijn familie met de bedoeling om handtekeningen te krijgen, die ze vervolgens verkopen”, klinkt het.

Ook Ronald Koeman heeft in het verleden last gehad van ‘supporters’ die zich om zijn auto omringden, al was dat na een wedstrijd in Camp Nou. Ze sloegen destijds op de auto van de toenmalig trainer en spuugden zelfs. Ook op TikTok zijn regelmatig beelden te zien van supporters die auto’s met daarin spelers van Barcelona achtervolgen en met hun telefoon naar binnen filmen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En of die jongen het de volgende dag gewoon weer gaat doen. Die kicken hier alleen maar op

1 april 2024 om 15:55

Ja dat is het probleen want hij gaat nu viraal dus hij heeft bereikt wat hij wilde. Voetballers verdienen miljoenen en moeten daarom alles maar accepteren volgens vele maar ik zou het ook zat worden als je elke keer word uitgescholden als je je werk doet. Vorig jaar bij Ajax met Berghuis & Brobbey was dat ook ik zal geweld nooit goed praten maar dat die jongens het een keer zat worden kan ik goed begrijpen ik zal het ook niet leuk vinden als ik elke x uitgescholden word als ik me werk doe.

1 april 2024 om 16:10

Als je het niet met je spierballen waar kunt maken moet je eigenlijk gewoon je mond houden. We zijn dieren leuk dat iedereen zegt dat wat Berghuis heeft gedaan fout is maar is dat wel zo?

Die jongen heeft ondertussen zijn excuses aangeboden en zal het waarschijnlijk nooit meer doen in tegenstelling tot deze jongen die waarschijnlijk de volgende dag rustig verder gaat.
Als iemand je uitlokt dan kan je eerst praten maar als dat niet helpt dan helpen een paar rake tikken wel.

1 april 2024 om 16:18

@protheus

Volledig met je eens. Vele mensen zijn gewoon hardleers en denken dat uitdagen stoer/leuk is tot dat ze een paar rake tikken krijgen wat gewoon helpt heb ik een aantal jaar geleden ook gedaan. sommige kunnen helaas nog steeds door gaan maar velen stoppen ook gelukkig.

1 april 2024 om 16:36

Eens. We kunnen altijd wel een beschaafde oplossing proberen te vinden, maar onbeschaafde mensen die zijn niet onder de indruk van beschaafde oplossingen. 'wie niet horen wil moet maar voelen' luidt het gezegde.

1 april 2024 om 16:49

Dit soort dingen gebeuren omdat er geen consequenties aan dit gedrag zijn - als club kan je gewoon de beveiliging zo’n figuur in de kraag vatten, naam en adres noteren, supporterskaart afnemen (als hij die heeft), stadionverbod en een boete opleggen. Gaat misschien lastig incasseerbaar zijn (Barcelona is natuurlijk geen politie), maar weinig mensen hebben zin in het vooruitzicht om maandenlang te lopen vechten met een incassobureau, dan houdt het gezeur snel op.

Ajoh laat gaan man. Geef die gasten geen aandacht en rijd lekker door. Lekker focussen op positiviteit.

1 april 2024 om 15:56

@real_madrid777

Dat is makkelijk praten met ajoh laten gaan, maar mensen kunnen je voor de ergste dingen uitschelden wat mij ook wel is een keer is overkomen. en geloof mij negeren gaat het dan niet worden.

Sommige mensen zijn gewoon hardleers en moeten heel goed beseffen wat ze doen met een andere zoals nu bij Inigo bijvoorbeeld.

1 april 2024 om 16:21

Idd ben het met je eens hard aanpakken die lui das de enigste manier want ze doen telkens weer en die verdienen niet om 'supporters' te noemen

1 april 2024 om 16:24

@Real-fan

ik twijfel eerlijk gezegd of die supporters die hun eigen spelers uitschelden wat bij Inigo nu gebeurd wel echte fans zijn? Waarom zal je dat doen dan ben je toch gewoon beetje gek in je hoofd.

Verder met je eens hoor hoor die verdienen het zeker niet om supporters te noemen.

Dan zou je dus zeggen: dan maar geen “fans” meer bij de in- en uitgang van het trainingscomplex.. Dit soort gastjes moet je toch weren? Wat een sukkeltjes zeg. Als het niet leuk kan, dan zou je als club het best kunnen reguleren en vaste momenten prikken waarop echte fans een glimp van de spelers op kunnen vangen.

Groot gelijk, je hoeft ook als voetballer niet alles te pikken wat er tegen je wordt gezegd. Had hij hem een klap gegeven was het te ver geweest. Dit moet kunnen.

Ik snap Inigo Martinez reactie heel goed ik was ook woedend geworden als dit mij zou overkomen.

Overigens dit gebeurt al jaren in Barcelona. ik geloof zelfs dat dit in de tijdperk met Koeman ook vaak was gebeurd.

Tja, nu sta je zelf met je onderbroek op internet. Ik heb niets met de TikTok en fatbike generatie van tegenwoordig. Wat mij betreft hard aanpakken, dus goed dat Martinez dit doet. Vroeger voetbalden we nog op straat en lazen we boeken.

Man man man, hoe triest moet je zijn om daar dagelijks te zijn. En dan niet omdat je zo’n fan bent, maar puur in de hoop om “viraal” te gaan. Tegelijkertijd moet Martinez zich nooit laten kennen. Wat boeit het jou nou wat een wildvreemde naar je roept? Zeker zo’n gastje. Lekker laten roepen joh.

Waarschijnlijk was Martinez er helemaal klaar mee, wat goed te begrijpen is. Maar anderzijds moet hij het ook lekker laten gaan want nu krijgt die kleuter een podium waar die zo op gehoopt had.
Goed van Martinez dat hij hem niet aanraakt anders had hij nu de menigte aan wereldverbeteraars over zich heen gekregen.

En nu weer door!

Bizar toch ook deze mensen. Alles doen om volgers en aandacht op social media en dan vooral op Tiktok. Elke dag er staan om aandacht is wel het toppunt van triestheid. Ook voor de spelers die daar elke dag komen om te trainen. En dan staan dit soort mensen er elke keer. Snap wel dat ze het irritant vinden. En uiteindelijk is het dan genoeg en dat laat Martinez dus ook weten.

Je bent toch ook gewoon een triest figuur als je in je vrije tijd gaat wachten op spelers die na een training naar huis rijden om ze de huid vol te schelden. Ga lekker buiten spelen, of in de moderne tijd gamen. Dan kies je lekker Real Madrid als je niets met Barca hebt en maak je ze op die manier in, prima. Dit zwakzinnige gedrag om even aandacht te krijgen op social media, om moe van te worden!

Ik ben denk ik een enorme boomer, maar heb zo’n ontiegelijke hekel aan die TikTok YouTube generatie. Dit soort mannetjes ook, dagelijks bij het trainingscomplex te vinden en zielig gaan staan filmen en provoceren. Ga wat nuttigs doen met je leven.

Heel triest dat voetballers zo onmenselijk worden behandeld. Met als hoogtepunt in het filmpje een volwassen man, die nadat Inigo Martinez duidelijk gemotioneerd/boos wegloopt doodleuk nog om een foto vraagt... Moest er stiekem wel hard om lachen, maar eigenlijk is het best triest...

Wat een dom kind is dit zeg, daarna ook nog stoer doen terwijl je dondersgoed weet dat Martinez je met een klap op de grond zou hebben. Die jongen heeft serieus een paar corrigerende tikken nodig.

1 april 2024 om 20:53

En 'vroeger' kreeg je ook een paar tikken, maar tegenwoordig kan dat niet meer want dan staat alles op beeld en kun jij je melden bij de politie....

Zo'n club als Barcelona kan toch wel 1-2 miljoen opzij zetten voor een security team dat dat types weghoud bij de spelers bij het trainingscentrum?

1 april 2024 om 17:51

Ik denk dat Barcelona tegenwoordig iedere euro om moet draaien.

Ziek word je van dit soort jochies. De club zou beveiligers de boel moeten laten 'schoonvegen' op piekmomenten als spelers in- en uitrijden. Iñigo zijn frustratie is begrijpelijk en het liefst zou hij zo'n #%@ met een &*%@ voor zijn [>^&* schoppen, maar hij moet uitkijken dat hij zichzelf niet in een nog ergere sh*tstorm draait door ze te confronteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren