Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barça verzuimt in spektakelstuk maximaal te profiteren van nederlaag Girona

Laatste update:

FC Barcelona is er zondagavond niet in geslaagd om af te rekenen met nummer 19 van de ranglijst Granada CF. De ploeg van trainer Xavi kwam in eigen huis niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Toptalent Lamine Yamal maakte twee doelpunten. Robert Lewandowksi maakte de andere treffer. Barça loopt zo één punt in op Girona, dat zaterdag 4-0 verloor van Real Madrid.

Barça kwam al na een kwartier spelen op voorsprong. João Cancelo gaf een voorzet naar de tweede paal, waar de zeventienjarige Yamal simpel kon binnenwerken.

Na veertig minuten spelen leek de thuisploeg de marge te verdubbelen. Een perfect uitgespeelde aanval kwam in de eindfase bij Lewandowski terecht. De Poolse spits hoefde enkel binnen te schuiven, daar de doelman al was verschalkt. Zijn poging werd echter van de lijn gegleden door Faitout Maouassa.

Vlak voor rust kwamen de bezoekers weer langszij. Ricard Sánchez knalde een lage voorzet in het strafschopgebied hard achter Marc-André ter Stegen, die terugkeerde van een blessure.

In het tweede bedrijf kwam Granada zelfs op voorsprong. Facundo Pellistri, die al een assist gaf bij de 1-1, stond dit keer zelf op de goede plek bij een voorzet in de zestien. De huurling van Manchester United zette zijn ploeg van dichtbij op voorsprong: 2-1.

Lang kon Granada niet genieten van de voorsprong. Ilkay Gündogan kreeg een diepe bal van Cancelo en legde hem vervolgens panklaar voor Lewandowski, die dit keer wél het net wist te vinden: 2-2.

Een minuut daarna kwamen de bezoekers weer op voorsprong. Een voorzet van Maouassa werd door Ignasi Miquel knap binnengekopt. Ter Stegen kreeg zijn hand er nog tegenaan, maar zag de bal via de paal alsnog in het doel belanden.

Tien minuten voor tijd maakte trok Fermín López de stand gelijk. Hij tikte een voor het doel gekopte bal bij de tweede paal binnen, maar deed dat vanuit buitenspelpositite dus werd het doelpunt afgekeurd.

Luttele momenten later kwam Blaugrana alsnog op gelijke hoogte. Yamal pakte de bal af buiten het strafschopgebied en schoot vervolgens knap raak in de benedenhoek: 3-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Lamine Yamal wat een speler zeg. Twee goals vandaag en veruit de beste man op het veld. Ik las van de week ook nog eens dat hij hoogste slagingspercentage in Europa heeft qua dribbelen (top 5 competities) 59,7% van zijn dribbels zijn succesvol.(Opta Jose) Beter dan o.a Doku, Musiala & Sané die ook in de top vijf staan. 16 jaar nog maar, hele speciale speler.

Hopelijk blijft hij vrij van nare blessures we hebben gezien wat dat met Ansu Fati heeft gedaan. Bidden culers. Over Barcelona zelf wil ik verder geen woorden vuil aan maken, hele seizoen het zelfde verhaal. Blijven maar in de herhaling vallen.

11 februari 2024 om 23:07

@ei_guaje7

Lamine vind ik kwa speelstijl erg vergelijkbaar met Ousmane Dembele. Maar dan nog intelligenter en maakt slimmere keuzes. En heeft ook een schot in huis wat Dembele niet had. Alleen heeft Lamine niet de snelheid van Dembele.

Verder met je eens en bidden dat hem niet hetzelfde overkomt zoals bij Ansu Fati.

11 februari 2024 om 23:18

Vergelijkbaar met Dembele? Wat? Dembele doet vrijwel alles op snelheid, Lamine niet. Yamal lijkt meer op Messi dan op Dembele zelfs.

11 februari 2024 om 23:24

Dembele? Dembele is een prutser waar vaak geen idee zit in zijn spel of acties. Dembele is wel veel sneller maar voor de rest is Lamin meerdere keren beter.

11 februari 2024 om 23:30

Dembele doet inderdaad alles blind. Die weet voor een actie niet waar het gaat eindigen, Yamal doet alles met een idee. Totaal andere spelers.

11 februari 2024 om 23:14

Barrios 80%

Lamine Yamal man van de wedstrijd.

1e helft van Barca was niet bijzonder alleen Lamine die voorin iets forceerde. Maar wat een ongekend talent heeft die jonge kerel toch zeg nog maar 16 jaar. En speelt al echt als iemand die boven de 20 is man wat kan ik toch van hem genieten. Ook props naar Christensen die vond ik echt goed spelen als 6 zeg, laat hem maar naast Frenkie dit seizoen als 6 spelen.

Inigo Martinez vond ik ook echt goed met name in de eerste helft die hoort altijd te spelen. Lewandowski verbaast mij eigenlijk dat die nog steeds basis speelt want die miste vandaag weer 2 grote kansen..

Ter Stegen was na mijn mening wel de slechtste speler op het veld vandaag van Barca. Maar ook iedere bal die hij had deed ie wel iets fouts mee, ik denk ook dat die weer moet wennen een beetje na maanden geblesseerd te zijn geweest. echt jammer dat we weer zoveel tegengoals moeten krijgen wat ie er gebeurd met onze verdediging? Vorig seizoen kregen we zelden tegengoals tegen maar dit seizoen krijgen we elke wedstrijd wel 2-3 tegen

De titel is na mijn mening wel voorbij. 10 punten achter tegen Real dit zie ik Barca niet meer goed maken.

Gefeliciteerd met de titel madridista’s

Fijne week!

11 februari 2024 om 23:08

Maar hoe kan een Iñigo Martinez en in minder mate Christensen goed spelen als je er 3 tegen krijgt en nog tal van kansen weggeeft? Dan gaat het toch ergens mis.

11 februari 2024 om 23:17

@pedri16

Ik was vergeten erbij toe te voegen dat ik ze vooral in de 1e helft erg goed vond spelen.

2e helft werd het minder en ging het nergens meer over..

Barcelona was weer slecht, ongelofelijk hoe makkelijk ze kansen tegen krijgen. Zelfs tegen nummer 19 Granada in eigen huis. Direct na de aftrap na de 3-3 ook gewoon 2 levensgrote kansen slikken, ongelofelijk hoe labiel deze ploeg is. Een nieuwe trainer die iedereen op scherp zet is zwaar nodig, er heerst een voel van gelatenheid in de ploeg.

Er is echter één positief puntje: Lamine Yamal. Die jongen is echt absurd goed. Een 16-jarige die vrijwel altijd de juiste keuze direct ziet, en het voetballende vermogen heeft om dit vervolgens goed uit te voeren. Ik ben normaal niet zo van talenten de hemel in prijzen, maar deze Yamal is absolute buitenklasse. Als hij fit blijft wordt hij wereldklasse, ben ik van overtuigd. Is nu al beter dan Raphinha, toch een gerespecteerde buitenspeler. (Basisspeler van Brazilie gewoon) Op het eind gaat gewoon elke bal naar de 16-jarige Yamal, alles wordt bij hem ingeleverd. Raphinha is gewoon structureel overgeslagen omdat alles via Lamine Yamal moest.

Wat.een.speler.

11 februari 2024 om 23:26

Niet alleen Raphinha maar ook beter dan Torres.

11 februari 2024 om 23:34

Klopt, maar die speelde niet vandaag.

Op het begin van het seizoen speelde Xavi wel eens met Raphinha als rechter “halve 10” en Yamal dan breed op rechts tegen de zijlijn als buitenspeler. Dan liepen ze een beetje in dezelfde zone. (Of Yamal moest naar links verhuizen als Raphinha erin kwam) destijds viel het me op dat Raphinha Yamal redelijk vaak bewust leek over te slaan, Koundé speelde hem ook niet altijd in.


En nu? Nu als het moeilijk wordt gaat het hele team alles over rechts spelen, Raphinha wordt in de linkerzone gezet en die rechterflank is Yamals speelveld. Wat een ontwikkeling in 3 maanden. Echt met stijgende verbazing zitten kijken naar hoe dwingend Yamal is, Messi-esque.

12 februari 2024 om 00:03

...en Raphinha deed ook maar eventjes mee toch.

2 man op niveau, Yamal en Pedri.
Al de rest slecht, en Xavi zou nu moeten opstappen, dit is gewoon te erg hoe die spelen.
Snap echt niet waarom die Lewa mag blijven staan, doet gewoon alles verkeerd, wat een nutteloze speler.

11 februari 2024 om 23:20

Stel Xavi stapt op, wie zou je aanstellen om het seizoen af te maken?

11 februari 2024 om 23:22

Beter zonder trainer dan met hem.

11 februari 2024 om 23:28

Dat is geen optie hahahaha, zou je tevreden zijn met Marquez dan? Zou je Flick direct aanstellen voor op de lange termijn?

11 februari 2024 om 23:29

Als wij als supporters al kunnen zien wat beter moet, denk je niet dat er iemand binnen de club is die dit ook ziet? Desnoods iemand uit de jeugd ofzo.

11 februari 2024 om 23:34

Marquez zou ik zeker niet pakken, geen ervaring, hetzelfde als Xavi.
Maar in ieder geval dit kan niet zo verder

11 februari 2024 om 23:36

Ik vind Oscar Lopez van Juvenil A een betere trainer dan Marquez van Barcelona B. Sterker nog, ik vind Marquez helemaal niks, die speelt puur op resultaat en denkt niet alleen aan de ontwikkeling van speler. Jongens als Dani Rodriguez hadden in mijn ogen verder geweest als Marquez niet de trainer was van Barcelona B.

11 februari 2024 om 23:50

Oscar Lopez bijvoorbeeld idd.

11 februari 2024 om 23:35

3 op niveau. pedri lamine en gundogan.

2 man op niveau, Yamal en Pedri.
Al de rest slecht, en Xavi zou nu moeten opstappen, dit is gewoon te erg hoe die spelen.
Snap echt niet waarom die Lewa mag blijven staan, doet gewoon alles verkeerd, wat een nutteloze speler.

Het word gewoon tijd voor een frisse wind in dit barca. Granada is een stugge ploeg maar zonder geduld, beleving, het gevoel en vooral de strijd zal je nooit winnen van een stugge granada of welke team dan ook. Het voelt alsof de koek op is bij Xavi, hij kan geen poten meer breken en zal zich moeten focussen op CL want er zit niets meer in voor dit seizoen.

Real Madrid gewonnen van Girona, Sevilla wint van Atletico Madrid, Barcelona speelt gelijk.

De perfecte week voor Real Madrid, alleen jammer dat wij slecht nieuws kregen met Bellingham.

Voor de rest on topic: Barcelona was echt slecht, Yamal is wel een wereldtopper, is nog wat wisselvallig maar geen schande hij is nog maar 16. Al verwacht ik niet dat hij zijn volle potentie zal waarmaken bij Barcelona, net als Pedri enzo voort. Er is daar geen geld en wereldtoppers moet je omringen met andere wereldtoppers.

11 februari 2024 om 23:16

Jullie worden gewoon kampioen, de ooit bewierookte Frenkie valt keer op keer door de mand, echt een prima voetballer, maar zal nooit de top middenvelders (Zidane, Xavi, de Bruyne, Modric, Iniesta, Pirlo, Sneijder etc) kunnen evenaren.

11 februari 2024 om 23:44

Ik denk dat Frenkie ook een voetballer is die mee gaat met de flow. Als het lekker draait zal hij het geweldig doen, als het minder gaat zal hij mee zinken met de rest. Hij brengt niks speciaals. Is imo te vroeg vertrokken uit Amsterdam, had veel potentie en kon nog veel leren. Hij is sowieso nog steeds 1 van de beste ter wereld op zijn positie, maar had meer potentie.

11 februari 2024 om 23:55

Frenkie was echt schrikbarend vooral verdedigend. Heeft geen enkel idee waar die moet staan. Laat elke keer een mannetje lopen en heeft totaal geen idee wat hij moet doen. Bizar voor een middenvelder die verdedigend moet helpen. Valt gigantisch door de mand dit seizoen in verdedigend opzicht.



12 februari 2024 om 00:10

Lekker verkopen. Denk dat een Arsenal wel een aanzienlijk bedrag durft af te tikken voor hem. Denk dat hij zijn potentie in het huidige Arsenal tot uiting kan laten komen. Helemaal met Rice in de Schone rol en Odegaard als creatieveling voor hem. Hij zou er perfect tussen passen.

12 februari 2024 om 00:36

En dat is eigenlijk best raar voor een speler die zelfs regelmatig als centrumverdediger heeft gespeeld.

Frenkie blijft toch wel een rare speler - ik denk dat iedereen wel ziet dat er veel talent in zit, maar niemand is het eens over hoe je het talent eruit krijgt.

Eerst wordt er drie jaar geroepen dat hij door de aanwezigheid van Busquets wordt misbruikt op 8 en eigenlijk een 6 is, inmiddels is na het vertrek van Busquets die mening compleet omgeslagen en wordt hem verweten dat hij geen enkel verdedigend inzicht heeft en puur een centrale middenvelder is.

12 februari 2024 om 00:49

Hij is geen 6. Nooit geweest in mijn ogen ook eigenlijk. Bij Ajax had je Schöne naast hem, bij Oranje de Roon. Bij jong Ajax was hij zelfs een nummer 10 als ik me niet vergis. Frenkie is geen enkele 6, hij kan alleen met iemand naast/achter hem spelen. Met twee 6en dus.

Frenkie heeft als grootste kwaliteit wegdraaien en op hoge snelheid een dribbel inzetten. Welke 6 heeft dat als grootste kwaliteit? Ik ken er geen. Als je als 6 bij je mannetje wegdraait neem je al een risico, maar dat is nog te overzien als je dit (vrijwel) altijd goed doet. Ga je vervolgens ook nog eens naar voren dribbelen laat je dus een gapend gat vlak voor je centrale verdedigers. Iemand moet dan die plek overnemen zodat Frenkie zijn gang kan gaan, anders ligt het hele veld open bij balverlies.

12 februari 2024 om 01:01

Dat is misschien zo, maar ik heb drie jaar op VZ moeten lezen dat Frenkie geen 8 is en in die rol door Valverde, Setien en Koeman volledig misbruikt werd, en dat Busquets op zijn natuurlijke positie stond.

12 februari 2024 om 10:36

@hangover dat Frenkie als 8 naast Busquets niet werkt was ook gewoon zo toch?
Busquets is best een unieke 6, in die zin dat die verdedigend erg sterk is maar vooral ook opbouwend van wereldklasse. Die heeft helemaal geen behoefte aan nog een speler naast zich om te helpen met de opbouw.
Schone en De Roon hebben dat wel nog nodig, en zijn dus veel meer complementair aan Frenkie.

12 februari 2024 om 12:07

Busquets was een uitstekende 6 maar hij was nou niet bepaald een briljante spelverdeler, dat was de taak van Xavi, Iniesta en Messi (en later Rakitic). Busquets was een absolute meester in het verstoren van de opbouw van de tegenstanders met een slimme duw of schop, en en stond altijd aanspeelbaar om de bal verder te leggen naar Xavi, Iniesta, Rakitic of Messi, maar hij was nooit de grote architect of spelverdeler. Dat doet niets af aan zijn waarde voor het team want die was enorm.

Het hele idee was dat Frenkie wel een echte spelverdeler zou kunnen worden, de nieuwe Xavi, maar nu we vier seizoenen verder zijn is het duidelijker dat hij die rol (nog?) niet kan vervullen, en ook niet sterk/slim genoeg is in de duels om de rol van Busquets in te kunnen vullen.

Dus dan worden de opties lastiger. Als hij (nog) niet dominant genoeg is om de grote spelverdeler te zijn, en niet 'klootzak' genoeg om de opbouw van de tegenstander te verstoren, hoe pas je hem in een Barcelona waar je staande kan blijven tegen Europese topteams?

12 februari 2024 om 16:07

Een briljante spelverdeler is dan ook iets heel anders dan een wereldse opbouwer. De rol van Xavi is niet iets wat ikzelf ooit van Frenkie had verwacht, en het lijkt me toch vreemd dat anderen dat wel verwachten. De rol van Busquets waarbij het verdedigende aspect deels overgenomen wordt door een 2e pivot, en hij er als extra toevoeging meer vrijheid en meer dribbels etc. aan geeft, is waar ik hem nog steeds in zie uitblinken.

Vorig seizoen toen Busquets minder dominant werd in de opbouw, kon Frenkie echt uitblinken, juist ook omdat Busquets wel nog enorm veel onzichtbaar verdedigend werk deed.

11 februari 2024 om 23:37

Jij kan altijd naar waarzegger worden CMG!

Wat een speeldag voor madrid zeg. 5, 10 en 13 punten voor op Girona, Barca en Atleti respectievelijk. Yamal was wel weer geweldig. Hopen dat die niet slachtoffer van eigen succes wordt en blessures ingejaagd wordt door Xavi.

11 februari 2024 om 23:26

Perfecte weekend voor Real. Alleen jammer voor ze dat zowel Bellingham als Rudiger er een paar weken uit liggen in de cruciale fase, want Leipzig moet echt niet onderschat worden.

12 februari 2024 om 06:16

Barcelona krijgt hier weer hulp van de arbitrage want Cubarsi moest gewoon rood hebben voor die trap met de noppen op het scheenbeen van Uzuni. Volgens mij kreeg Granada zelfs geen vrije trap. De VAR vond dat een normale charge. Als het Nacho was die dit deed, die had voor zoiets donkerrood gehad, dat mag duidelijk zijn. En Yamal is een geweldig talent, maar de 3-3 maakt hij nadat hij eerst een tegenstander letterlijk onderuit schopt. Dit zijn zaken die de norm zijn bij Barcelona en er wordt met geen woord over gerept door degenen die het hardst janken dat Real Madrid geholpen wordt door de arbitrage.

12 februari 2024 om 10:21

Donder op zeg.. heb je weer een jankerd uit Madrid. Barcelona krijgt een week geleden rood voor helemaal niks. Scheidsrechters in Spanje kunnen er geen hol van, die naaien en bevooroordelen iedereen.

Hoe kun je als Madrileen naar de scheids gaan wijzen na het Debacle tegen Almeria..

12 februari 2024 om 10:39

@RM zeker de rode kaart voor Roque vergeten van vorige week? Of Real-Almeria, als we het echt willen hebben over beslissende invloed van de scheidsrechter?
Ga lekker ergens anders lopen janken.
Als een beslissing in het voordeel voor Real of nadeel voor Barca is zeg je "ach de scheidsrechters zijn nu eenmaal.slecht", en als het andersom is "krijgt Barca hulp van de arbitrage".

Het niveau van de scheidsrechters in Spanje is nu eenmaal ontzettend laag. Deal with it.
En verlaag je vooral niet tot het niveau van mensen als goat10, want als je dat doet ben je zelf net zo'n kleuter.

12 februari 2024 om 16:10

'het debacle tegen Almeria' alsof dat het hoogtepunt van arbitrale incompetentie was. Dat Madrid in de 2 wedstrijden daarop maar liefst 4 strafschoppen niet krijgt lijkt me een stuk erger. Dus waarom zou je als Madrid-fan niet mogen klagen?

Deze reactie van Rm1335 is onnodig en provocerend maar jou reactie is ook van hetzelfde laken een pak imo.

Overigens is de initiele comment van RM volgens mij op een reeds verwijderde reactie van 1988m10 die weer eens de trol uithing en deed RM volgens mij exact hetzelfde wat jij hier doet.

12 februari 2024 om 16:25

@real8 het was zeker niet het hoogtepunt van arbitrale incompetentie, maar wel enorm beslissend.
En als real-fan klagen mag absoluut, maar dan wel over het lage niveau van de scheidsrechters, en níet over "hulp van de arbitrage aan Barca".
Want iedereen (behalve een aantal kleuters als goat10 en blijkbaar ook Rm1335) is het erover eens dat het gewoon complete willekeur is, en dat niet direct een van de grote twee clubs direct wordt bevoordeeld of benadeeld.
En degenen die het daar niet mee eens zijn horen toch echt in het rijtje van goat10 thuis, en dat lijkt me niet echt iets om trots op te zijn ;-)

"en deed RM volgens mij exact hetzelfde wat jij hier doet"
waar zie jij Pedri16 of mijzelf zeggen dat weer Real hulp krijgt van de arbitrage? Of dat als Barca de goals tegen Almeria had gemaakt, ze waarschijnlijk afgekeurd zouden zijn? Of dat de beslissingen bij Real-Almeria de norm zijn bij wedstrijden van Real Madrid?
Precies @real8, dat zeggen we nergens. Dus nee, we doen absoluut niet exact hetzelfde, en dat zou jij prima in moeten kunnen zien. We geven juist allebei aan dat de arbitrage over het algemeen gewoon slecht is, zonder dat er iemand voorgetrokken wordt. Dat is een heel ander standpunt dan het gejank van rm1335.

Wat betreft het laatste, dat kan volgens mij niet zo zijn. Het reactie lijntje loopt direct op jouw terug, zonder dat er een verwijderde comment uit is gehaald. Plus dat ze allicht dan ook direct de comment van Rm1335 hadden verwijderd, waarmee dit wel heel onwaarschijnlijk wordt.
Leuke poging, maar klopt niet volgens mij ;-)

12 februari 2024 om 16:58

Hoe kun je als Madrileen naar de scheids gaan wijzen na het Debacle tegen Almeria..

Over en weer wijzen. Dat is hetzelfde als wat RM deed dus volgens mij, als zijn reactie inderdaad gericht was aan de verwijderde reactie van instigator trolletje 1988m10. Indien dat niet het geval is is de reactie zoals ik zei onnodig en provocerend. Naja dat is het sowieso, maar nog meer in dat geval.

Overigens heeft hij wel deels gelijk, die tackle van Cubarsi was donkerrood en Yamal begaat een overtreding bij het veroveren van de bal in aanloop naar de 3-3. Ook Pedri zijn tackle was randje rood. Barca komt hier dus enkele instanties zeer goed weg. Als je dan ziet wat een heisa er was over bijvoorbeeld Almeria maar dit dan wordt doodgezwegen en ook de niet gegeven strafschoppen tegen Atleti en Getafe van Madrid door niemand vernoemd worden is dat wel vrij frustrerend voor Madrid-fans. Iedereen (hier op vz valt het overigens nog mee ivm twitter ed) doet steeds alsof Madrid elke wedstrijd bevoordeeld wordt door panisch te doen over de kleinste beslissing in hun voordeel en te doen alsof hun neus bloedt bij alles in hun nadeel.

Uiteraard heeft dat grotendeels te maken met het feit dat Madrid aan kop gaat maar dat maakt het niet minder irritant. Zelfs de VZ-redactie doet er vrolijk aan mee. Dan lijkt het mij een vrij natuurlijke reactie om als Madrid-fan te wijzen naar voorbeelden als deze. Beweren dat het de norm is bij Barca is natuurlijk onzin en onnodig, evenals beweren dat het bij Madrid gegarandeerd rood was geweest.

Even goed is een zinnetje als 'weer een jankerd uit Madrid' onzin en onnodig. De Barca-fans hebben echt weinig te klagen over dat soort kleuters dit seizoen als je het vergelijkt met het gedrag dat Madrid-fans in elk topic te verduren krijgen van clowns als Goat10, 1988m10, HZ-27 etc. Wederom waarschijnlijk een logisch gevolg van de ranglijst. Ik kan me herinneren dat het vorig seizoen erger was in de Barca-topics dan nu.

12 februari 2024 om 17:40

@real8: Het mag duidelijk zijn dat mijn comment een rechtstreekse reactie was op die 1998m01 die veel te vaak met veel te veel wegkomt hier. Met name die clowns die je noemt en nog enkele andere zijn de grote vervuilers op dit forum en hun comments worden vaak gewoon ongemoeid gelaten. Maar er zullen altijd anderen zijn die er bovenop springen wanneer je dat soort figuren van repliek dient, want dat mag natuurlijk niet. Joga Bonito was de enige niet-Madridista die het geblaat van 1989 afkeurde.

12 februari 2024 om 23:42



@rm1335 ik heb de reactie van 1989 niet gezien, maar normaal reageer ik ook af en toe op reacties van goat10 e.d. Liever niet al tevaak trouwens haha.
Je mag hem ook zeker van repliek dienen, maar je moet niet vervolgens precies hetzelfde gaan doen. Dan ben je namelijk net zo'n troll als goat10.
ik zou zeggen: wijs gerust wat voorbeelden aan waarbij Barca goed weg kwam, of Real benadeeld, als dat je oplucht. Maar ga niet doen alsof Barca structureel geholpen wordt door de scheids, want dan ben je precies hetzelfde als goat10 en 1989.

@real8 dat iemand ook de voordelen die Barca heeft gekregen benoemt heb ik echt geen moeite mee. Alleen juist als je bedenkt dat Real zo gematst is tegen Almeria, en op andere momenten, en het even later enorm tegenzit, in combinatie dat voor Barca precies hetzelfde te zeggen valt, is er echt maar een conclusie mogelijk.
En gelukkig is rm1335 niet net zo'n trol als goat10 e.d., maar de foute conclusie hieruit trekken en beweren dat Barca bevooroordeeld wordt is ook echt grote onzin, en behoorlijk dom naar mijn mening.

Zoals je aangeeft, hier op vz valt het wel mee met de mensen die aangeven dat Real bevoordeeld wordt door de scheidsrechters. De wat bekendere Barcafans zoals Insider, Almogaver, Joga, Pedri, Barca070 en nog een aantal doen dat in elk geval niet. Het lijkt me dus niet heel relevant hier, want onder de meeste en de fatsoenlijke fans aan beide kanten heerst ondertussen echt de mening dat het gewoon willekeur is, hoe triest dat ook is.

Nog maar hopen dat je voor Ateltico en Bilbao kan blijven, want er gaat nog een moordend schema aankomen met Bilbao, Girona, Madrid en Ateltico uit

12 februari 2024 om 00:28

Zou het wel lachen vinden als Barca 5e dreigt te eindigen en we dan alle Barca-fans in de CL Madrid zien aanjuichen zodat ze alsnog een CL-ticket bemachtigen

Niet dat het zo'n vaart gaat lopen. Zie Athletic er heus niet overheen springen.

12 februari 2024 om 16:38

Haha dat zou best leuk zijn stiekem ja.

12 februari 2024 om 00:30

Dit weekend toch weer 1 punt gewonnen op zowel Atletico als Girona, dan sta je er toch beter voor dan vorige week.

12 februari 2024 om 00:33

Maar Bilbao kan dan weer op 3 punten komen morgen.

12 februari 2024 om 00:37

Da’s meer een probleem voor Atletico dan voor Barcelona inmiddels.

12 februari 2024 om 16:15

Dat je zometeen 2 teams op 3 punten hebt volgen, 2 teams waar je beide nog op bezoek moet is geen probleem? Het gemak waarmee jij uit je nek lult verbaast keer op keer.

12 februari 2024 om 18:26

De twee grootste concurrenten van Barcelona voor de CL tickets zijn Girona (2e) en Atletico (4e). Als je op die twee 1 punt inloopt, dan is dat een stap vooruit, ik zie niet dat dit zo'n issue is.

Titelstrijd is nu echt voorbij! Ondanks het slechte spel toch wat lichtpunten kunnen zien, waaronder het 16 jarige toptalent.

Lekker als subtop team fungeren dit seizoen, meer zit er niet in dit jaar. Stiekem toch wel benieuwd naar over hoe het er over een paar jaar eruit gaat zien, paar leuke jeugdspelers komen eraan en vind dat de “jonkies” het momenteel prima doen.

Xavi masterclass werkt niet, en zal ook niet gaan werken met deze ploeg.

Gefeliciteerd Madrid!

12 februari 2024 om 10:44

Had je nog de indruk dat Real zoveel punten zou laten liggen en Barcelona alles gaat winnen?

Jammer man. Ik was in de stadion. Lamine zo door gaat word het onze nieuwe nummer 10. Wat een trieste scheids

Tering we zijn weer waar we waren onder Koeman. Is toch geen niveau dit? Die defensie staat ook zo bagger. Allemaal sterk aan de bal, goede inspeel passes, comfortabel aan de bal etc allemaal leuk en aardig. Maar positionering en echt verdedigen kunnen ze opeens niet meer.

Dat middenveld hetzelfde verhaal eigenlijk. Leuk aan de bal, kunnen kort combineren en daarmee is alles gezegd.

Pedri leek weer op de Pedri van weleer. Yamal is een talent van de buitencategorie en dit zijn de enige lichtpunten.

Ik zou bijna zeggen ga maar grondig verkopen. Frenkie vertegenwoordigd kapitaal, van de hand doen. Kan je een echte pivot kopen wellicht. Met Gundogan, Pedri, Gavi en Fermin heb je genoeg opties voor de half posities.

Kounde zou ik ook verkopen evenals Raphinha. Felix uiteraard niet kopen en wat Cancelo betreft afhankelijk van de prijs. Misschien liever Fort voor de leeuwen gooien.

12 februari 2024 om 00:23

Frenkie is, naar mijn bescheiden mening, een luxespeler. Zet je hem bij City of Arsenal dan draait hij moeiteloos mee en gaat iedereen hem zien als een van de beste middenvelders ter wereld. Die teams zijn zo goed op elkaar ingespeeld en die hebben allebei spelers die precies kunnen wat Frenkie niet kan. Hierdoor kn Frenkie alleen doen waar hij goed in is.

De Bruyne/Odegaard kunnen de steekballen en goals voor hun rekening nemen. Rice en Rodri kunnen de duels winnen en defensief de gaten dichten. Frenkie moet dan gewoon doen waar hij extreem goed in is: wegdraaien en onder druk de bal behouden.

Barcelona heeft gewoon teveel mankementen, Frenkie moet teveel doen. Ook dingen die hij minder kan. Als we tegen de 100 miljoen krijgen zou ik het zeker overwegen, hoe jammer ik het ook zou vinden als Frenkie ergens anders speelt.

12 februari 2024 om 00:28

Barcelona accepteerde anderhalf jaar terug nog een bod van 85 miljoen, dan is 100m denk ik wel vrij optimistisch, met minder resterende jaren op zijn contract en toch wel een lagere hype factor dan toen. Maar je weet nooit of er een biedingsoorlog komt.

12 februari 2024 om 00:43

Nee oke, heb je gelijk in. 100 miljoen is vrij veel, maargoed, United bood ook 100 miljoen op Antony dus wie weet heeft er nog een Premier league club geld over..

12 februari 2024 om 00:56

PSG kan ook nog wel eens met een bieding komen, die kunnen denk ik wel een speler als Frenkie gebruiken, meer dan een Arsenal of City iig.

Ik bedoel, als je wereldtoppers als Rice, Odegaard, De Bruyne en Rodri gebruikt om het spel te verdelen, de duels te winnen en druk te zetten, en Frenkie alleen gebruikt om de ballen te ontvangen en braaf in te leveren bij die twee andere stermiddenvelders, waarom ga je voor die rol in vredesnaam een speler benaderen die de rest van zijn contract bij Barca 14 miljoen netto salaris vangt?

Als Frenkie vertrekt, zal hij naar een club gaan waar hij minstens net zoveel verdient als bij Barcelona, en de grote man op het middenveld moet worden, dat kan met zo’n salaris niet anders. Anders blijft-ie gewoon bij Barca.

12 februari 2024 om 00:31

Als je pakweg 100-120 miljoen kan vangen voor Frenkie (ver boven zijn marktwaarde imo maar je weet het nooit) zou ik het zo doen om eerlijk te zijn. Met dat geld (en salaris) haal je Zubi en N. Williams. Een middenveld van Gavi-Zubi-Pedri en daarvoor Yamal-Roque/Torres-Nico kan je mee thuis komen imo. Dan mankeer je nog wel zat in de breedte en daar ga je heus de titel of CL niet mee winnen de komende 2 seizoenen maar is meer dan sterk genoeg voor de 2e plek en bakken groeimarge.

12 februari 2024 om 01:18

Kan niets anders dan me erbij aansluiten. Wellicht als je toch zoveel krijgt ook Aleix Garcia aantrekken. Maar Zubi en Nico zouden uitstekende aankopen zijn. Echter zou ik ook een linksback halen. Een Grimaldo zou ik enorm toejuichen. Wellicht dat Balde met een dergelijk concurrent weer peper krijgt.

Centraal zit je wel prima met Araujo, Christensen, Cubarsi en Inigo. Goede mix ook van talent, ervaring en absolute routinier met Inigo.

12 februari 2024 om 10:42

Welke gek gaat dat bedrag dan neerleggen? Voor dat geld kan je betere spelers halen? Je moet eerder denken aan 60 a 70 miljoen, meer ga je niet vangen. Of een andere speler met waarde? Wie dat is? Mij een raadsel. Denk alleen Frenkie, Pedri en Yamal.

12 februari 2024 om 16:11

@sergioramoshm volgens mij onderschat je de markt behoorlijk. Of vind je het gewoon leuk om Barca spelers zo laag mogelijk te waarderen, dat kan ook nog ;-)
Raphinha is een hele degelijke rechtsbuiten voor in de PL, daar kun je best veel voor vangen. Torres kan ook echt nog een heel prima bedrag opleveren.
Gavi, Araujo, Kounde, Balde vertegenwoordigen ook gewoon veel waarde (waarvan je Kounde prima kan verkopen). En ook Christensen zou prima 30 miljoen om moeten kunnen leveren, wat voor iemand die transfervrij kwam erg veel is.

Wie er 100 miljoen voor Frenkie neerlegt? United heb je altijd kans bij, zo gek als die zijn. Arsenal kan Frenkie ook echt wel goed gebruiken, het lijkt mij de perfecte aanvulling op Rice en Odgaard. Die zullen wellicht bereid zijn meer dan 80 te betalen. PSG kan ook altijd nog, maar ik weet niet of Frenkie daar zelf zin in heeft.

12 februari 2024 om 16:18

Ik zou ook in geen 100 jaar meer dan 60-70 miljoen betalen voor FDJ hoor. Maar de idioten in Engeland verbazen toch keer op keer. United had 2 zomers terug ook zo 100M voor hem afgetikt als FDJ open stond voor een vertrek volgens mij.

Barcelona moet serieus uitkijken dat ze CL niet mislopen volgend jaar. Mocht Bilbao morgen winnen dan word het akelig spannend om plek 4. Aan de andere kant is Barca by far topfavoriet om de CL te winnen dus dat zal ze dan nog kunnen redden ;-).

Weer drie doelpunten tegen. Tegen notabene de voorlaatste in de stand Granada. 1/6 tegen de voorlaatste…

Wat een triestig seizoen. Zoveel hoop in Augustus na de inkomende transfers en toch wel een leuk seizoen vorig jaar (ondanks het CL debacle), naar hoe hard we terug gekatapulteerd worden naar het niveau van onder Koeman.

Er moet absoluut een nieuwe wind komen, dit is echt schrikbarend slecht aan het worden.

Ohja Madridistas, gefeliciteerd alvast met het kampioenschap. Met het huidig niveau dat jullie etaleren worden jullie in April al kampioen. Girona een enorme klap uitgedeeld, die zullen dat nog voelen de komende weken. Barcelona die geen schijn van een kans maakt…

12 februari 2024 om 10:39

Wat voor nieuwe wind dan? De laatste stuiptrekkingen omtrent geld zijn geweest. Je zal het nu moeten doen met jeugd en anders transfervrije spelers. Je raakt nu weer wat huurspelers kwijt en die zullen ongetwijfeld met nieuwe transfervrije spelers opgevuld worden. Een jaar of 3 zuinig aan doen en hopen op wat financiele fouten bij Real brengt je wellicht weer wat dichterbij. Real Madrid doet het op alle fronten goed, die ga je zonder fouten bij hun de komende jaren kampioen zien worden. Wat een verschil.

12 februari 2024 om 16:17

Tja dat hadden we vorig jaar ook verwacht toch, dat dat financieel zo sterke Real kampioen zou worden? Liep toch mooi even anders, niet dan? ;-)

Overigens verwacht Barca nog steeds dit seizoen weer winst te maken, zónder kunstgrepen en zonder het Camp Nou. Het lijkt juist eindelijk de goede kant op te gaan. Als je ook nog een speler als Raphinha, Kounde of zelfs Frenkie verkoopt, kun je echt wel goede aankopen doen.

Barca heeft daarnaast ook bewezen dat je voor weinig geld hele goede aankopen kunt doen. Denk maar aan Christensen, Martinez, en zelfs spelers als Auba en Luuk de Jong zijn van waarde geweest. In combinatie met de mix aan talent. Het ironische is nog wel dat de goedkope aankopen beter renderen dan de duurdere spelers zoals Raphinha en Torres.

Tenslotte, zonder fouten bij Real worden ze altijd kampioen inderdaad, want dan halen ze de 100% score. Nogal wiedes lijkt me. Maar ja, je zou maar toe moeten geven dat Barca afgelopen seizoen heel goed was in La Liga, in plaats van het op fouten van Real te gooien. Lijkt me erg lastig inderdaad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren