Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli krijgt uit nood eerste basisplaats in Serie A sinds 140 dagen

Laatste update:

Mario Balotelli mag het zondag waarschijnlijk weer vanaf de aftrap laten zien in een competitiewedstrijd van AC Milan. De grillige spits begon sinds 27 september niet meer in de basis in de Serie A en moest het de laatste weken steeds doen met invalbeurten bij zijn club. Alleen in de bekerwedstrijd tegen Alessandria deed hij van meet af aan mee, maar bij gebrek aan andere aanvallers gebruikt Sinisa Mihajlovic hem komende zondag ook tegen Genoa vanaf minuut één.

/

M’Baye Niang en Luiz Adriano kampen volgens Sky Italia met blessures en Jérémy Menez wordt na zijn blessure nog niet klaar geacht om alweer te starten bij Milan. Omdat Sinisa Mihajlovic toch een tweede aanvaller naast Carlos Bacca wil posteren is hij uitgekomen bij Balotelli, die niet zijn eerste keus zou zijn. Super Mario maakte half januari zijn comeback na een blessure aan zijn heup, maar viel daarna alleen in.

De spits kreeg in totaal 101 minuten in de wedstrijden tegen Fiorentina, Empoli, Internazionale, Palermo en Udinese, maar nog achtte Mihajlovic hem eigenlijk niet in staat om al in de basis te beginnen tegen Genoa. Zondag is het aan Balotelli om te bewijzen dat hij wel degelijk fit is en een goed duo kan vormen met Bacca, voorin. Zijn club is zes duels ongeslagen in de competitie en staat nu zesde. Eerder dit seizoen ging de uitwedstrijd tegen Genoa met 1-0 verloren.

Denk je dat Mario Balotelli dit seizoen nog belangrijk zal zijn voor AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik blijf het maar jammer vinden dat het (waarschijnlijk) niet meer goed komt met deze jongen.

9 februari 2016 om 14:55

Maak van die waarschijnlijk maar zeker, deze jongen heeft zijn complete talent vergooid. Misschien is het jammer maar het is eerder oliedom van hem..

9 februari 2016 om 15:51

Jij kan denk ik in de toekomst kijken of niet? Hij heeft goeie momenten hij laat zn talent soms zien als hijdat bast gaat houden komt het goed

9 februari 2016 om 16:22

Hij heeft nooit talent gehad. Ik zie ook niks bijzonders in hem als hij aan de bal komt.

9 februari 2016 om 17:24

@ricardo8

Deze man had echt wel talent, Als je zag hoe goed hij al was op jonge leeftijd. en ook op het EK heeft deze man zeker laten zien veel in zijn mars te hebben, alleen door zijn mentaliteit is dat er nooit uitgekomen zonde, want ik had echt een grote toekomst voor hem voorspeld...

Speelt hij nog bij Ac Milan? Dacht dat hij ook naar China was vertrokken.

9 februari 2016 om 15:12

Adriano zou gaan maar dat is ook niet meer door gegaan.

Heeft in totaal slechts 100 minuten gespeeld de laatste weken, natuurlijk imponeerd hij dan niet. Hij was wel vaak dichtbij een doelpunt. Ik geloof in hem tot zn dood. Hij kan namelijk echt alles en is dus een complete spits. Qua talent hoort hij bij de allerbeste, hopelijk blijft bij milan (of italie) is daar toch op zn best.

9 februari 2016 om 20:55

De wedstrijd tegen Duitsland op het EK zei al genoeg over zn kwaliteit. Ik ben het met je eens, ik volg hem niet meer maar zijn binnenkomst bij Inter vergeet ik nooit. Op zn 32ste blijft hij alsnog een goeie voetballer. Ik denk dat hij op een dag wel zn erkenning zal krijgen.

Wat een suggestief stukje journalistiek.. Zoals gesteld is hij pas sinds drie weken weer fit na maanden lang blessureleed. Logisch dat hij dan niet meteen vanaf het begin start. Bovendien liep t redelijk tot goed bij Milan na de jaarwisseling. Dit stuk doet overkomen alsof hij afgeschreven is ofzo. Dat is helemaal niet het geval.

9 februari 2016 om 18:24

Precies de man is net fit beetje Telegraaf gehalte.

Nou, ik volg alle wedstrijden van Milan. Hij maakt geen gretige indruk. Domme overtredingen. Hij loopt zogezegd gewoon te kutten op het veld. Lachwekkend. Hij snapt er gewoon de ballen van, soms best grappig om te zien, maar voor zielig dat hij zich niet kan beheersen en ''gek gaat doen''.

9 februari 2016 om 20:59

Pearl heeft goede aanbiedingen. Dan kun je tenminste echt goed kijken naar die wedstrijden.. Als je eerder een bril had aangeschaft, dan had je kunnen zien, dat hij bijna niet gespeeld heeft

10 februari 2016 om 08:52

Fiorentina, Empoli, Internazionale, Palermo en Udinese. Wel geteld 5 invalbeurten. Hij begon het jaar goed bij Milan, maar ik heb in deze wedstrijden alleen maar rare dingen van hem gezien. Ookal kreeg hij maar 20 minuten, kun je tenminste 100% geven. Deed hij ook niet. Dus in mijn ogen is het de laatste tijd weer matig allemaal van zijn kant. Ben blij dat jij nog gelooft in hem, misschien helpt dat.

10 februari 2016 om 20:59

Ik zou toch maar even naar Pearl rennen.. Hij heeft in 9 van de totaal 33 wedstrijden dit seizoen gespeeld. Waarvan 7 als wisselspeler. Je neemt het gemiddelde van 20 minuten , goed uitgerekend hoor.
Hij heeft redelijk gespeeld. Niet top, maar zeker niet zo slecht als jij meent. De laatste tijd is het matig? Hij speelt pas 6 wedstrijdn sinds zijn blessure.. Dan heb je het over de laatste tijd ?

Heeft ooit tegen Duitsland een goede wedstrijd gespeeld. Voor de rest alleen in media ivm randzaken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren