Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli: ‘Ik zou naar Juventus gaan, maar er kwamen wat problemen’

Laatste update:

Mario Balotelli heeft als speler van Olympique Nice het voetbalgeluk weer gevonden. Balotelli speelt uitstekend, maakt doelpunten en houdt zijn fratsen buiten het veld binnen de perken. Balotelli zegt dat als Nice kampioen wordt, hij met een helikopter over de stad zal vliegen.

/

In het interview met Sport Mediaset geeft Balotelli ook wat nieuwtjes over het verleden. Zo zegt de aanvaller dat hij, toen hij vertrok bij Manchester City, eigenlijk niet op weg was naar AC Milan. “Het was de bedoeling dat ik naar Juventus zou gaan. Er kwamen wat problemen en de transfer ging niet door.”

Balotelli zegt dat zijn tweede periode in Milaan mislukte omdat hij niet fit genoeg was. Tegenwoordig wordt hij genoemd bij Napoli als vervanger van de geblesseerde Arek Milik. “Ik houd van Napels en van de Napolitanen, mijn dochter woont er, maar op dit moment behoort een terugkeer naar Italië niet tot mijn plannen.”

Mario Balotelli is goed genoeg voor de wereldtop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 november 2016 om 19:19

Als je denkt dat dit zijn top is heb je hem nog niet zien spelen dit seizoen. Je ziet nog steeds zoveel talent.

16 november 2016 om 11:41

Ik weet niet wat je lult maar Balotelli is 26 jaar en heeft nog 10 jaar de tijd om zichzelf te bewijzen. Balotelli heeft in zijn eentje op het EK van 2012 Duitsland van de mat gespeeld. Dezelfde team dat in 2014 de WK won.
Als hij geen domme dingen had gedaan dan zou iedereen hem hier met Ronaldo en Messi vergelijken. Dat niet alleen maar Ronaldo heeft ook op jonge leeftijd heel veel domme dingen gedaan maar van hem werd het nooit zo groot gemaakt in de media.
Je kan op Youtube kijken watvoor onsportief gedrag hij heeft getoond in wedstrijden, spugen, rode kaarten op de gekste manieren.
Voor mij is Balotelli in potentie een Ballon D'or kanidaat.
Ik hoop dat Balotelli ooit 1 keer de ballon dor wint.

Bij Juventus zou die zwaar falen denk ik. Daar werkt iedereen keihard voor elkaar. Als balotelli dit 2 seizoenen volhoud zie ik hem daarna wel naar Real Madrid vertrekken. Als Balo er zin in heeft dan is het een top5 spits/speler!

Ondanks alles wou ik hem altijd en ook deze keer na Liverpool graag bij Juventus. Geloof nog steeds in hem en zeker bij een goed georganiseerde club als Juve zag i k hem zeker goed presteren. Kon ook niet anders dat Juve het wel is had geprobeerd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren