Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli geeft oude leermeester trap na: ‘Onze relatie was verschrikkelijk’

Laatste update:
/

Mario Balotelli rolde de laatste jaren van incident naar incident en zag zijn sportieve carrière afbrokkelen. Sinds afgelopen zomer speelt de aanvaller bij OGC Nice en daar gaat het meer dan uitstekend. Onder trainer Lucien Favre speelt Balotelli veel en scoort hij makkelijk. Dit seizoen trof hij als zesmaal doel in evenveel wedstrijden.

De Zwitser heeft Balotelli dus geholpen zijn carrière weer op de rit te krijgen, maar hij ziet zijn huidige coach niet als de beste waaronder hij heeft gewerkt. “Dat is Roberto Mancini voor mij. Hij was voor mij geweldig en ik ben hem erg veel verschuldigd”, vertelt Balotelli aan La Gazzetta dello Sport. De 26-jarige spits heeft aan Brendan Rodgers de meest vervelende gedachten. De twee werkten samen bij Liverpool, maar de samenwerking was volgens Balotelli ‘een ramp’.

“Zijn trainingen waren prima, maar onze relatie was verschrikkelijk.” Over Klopp, waarmee Balotelli begin vorig seizoen nog mee te maken had, heeft hij weinig te klagen. “Op hem ben ik niet boos. Misschien had hij alleen wat meer geduld met me moeten hebben.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het niet echt een trap na, hij zegt alleen dat de relatie slecht was. Wel opvallend dat hij Klopp niets kwalijk neemt, ik had het idee dat die twee elkaar niet echt mochten.

16 november 2016 om 13:48

Mischien Klopp hem dat recht in z'n gezicht en kon hij dit daarom waarderen.

Zou pas vreemd zijn als die boos was op Klopp...

Hij heeft weinig met Klopp te maken gehad die hem gewoon duidelijk heeft gemaakt dat hij niet nodig is. Vandaar dat Brendan wel logischer is. Snap wel dat Mancini geduldig is geweest met Balo want hij kan wel voetballen alleen er moest een hele constructie in zijn mentaliteit worden gezet wat niet is gelukt. Echter waardeert hij wel de poging die hij heeft gedaan.

Of je zoekt de problemen gewoon lekker bij jezelf in plaats van te wijzen naar anderen.

Onbesproken zal hij nooit zijn, maar het werd ook wel weer tijd dat de beste man wat op schot kwam want de afgelopen twee seizoenen was het niks natuurlijk. Hij kan ook heel goed voetballen en laat dat nu ineens weer zien bij Nice, maar nu maar weer eens die lijn een jaar doortrekken en geen transfers naar de verkeerde clubs maken.

Ach ja, Rodgers ben ik ook geen fan van, maar wat maakt dat nu uit. Ik ben blij dat Balotelli weer het juiste pad bewandelt, want in vorm is hij gewoon een erg goede voetballer. Fijn en knap dat Nice blijkbaar de formule heeft ontdekt om hem vooral te laten voetballen zonder allerlei narigheid erbuiten.

Echt een trap na vind ik het niet. Hij zegt gewoon eerlijk dat de relatie tussen hem en Rodgers niet goed was, maar zegt er wel bij dat de trainingen gewoon goed waren. Verder kan Balotelli natuurlijk ook niet te negatief over zijn vorige coaches/trainers zijn, want hij heeft het toch allemaal aan zichzelf te danken. Goed om te zien dat zo'n groot talent niet in de vergetelheid raakt, al zal ik nooit een liefhebbr van Balotelli worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren