Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balend AZ ziet veelbelovende verdediger contract tekenen bij PSV

Laatste update:

De jeugdopleiding van AZ werd onlangs gekozen tot beste jeugdopleiding van Nederland en PSV heeft nu een van de spelers uit deze talentenschool weggehaald. De landskampioen maakt op de website van de club melding van de komst van Jurich Carolina, een zestienjarige verdediger.

Carolina, een Nederlands jeugdinternational, heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract in Eindhoven. "Ik heb van kinds af aan met plezier naar PSV gekeken, dus het is voor mij extra mooi dat ik de komende jaren hier onder contract sta", zegt Carolina. "Ik hoop me hier verder te ontwikkelen en in de toekomst de stap naar het eerste te maken."

Carolina is een linksbenige centrale verdediger, die op de website van zijn nieuwe werkgever wordt omschreven als een speler die het moet hebben van zijn snelheid en fysieke kracht. Hij zal beginnen bij PSV Onder 19.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Ajax dit bij PSV doet, schreeuwen ze moord en brand in Eindhoven...

15 juni 2015 om 17:52

Ja dat ligt toch ook wel wat gevoeliger dan dit he..

15 juni 2015 om 19:47

Waarom ligt dat gevoeliger ? Omdat het de arrogante top 3 betreft ? De zogenaamde Gentleman clubs.

15 juni 2015 om 19:52

hoezo? AZ staat qua aanzien ongeveer tot PSV als PSV tot Ajax...

15 juni 2015 om 20:12

@stefj
Haha grappenmaker, hier heb je toch je ene comment die je zo graag wilde.

15 juni 2015 om 20:30

De gentleman's agreement is een "verdrag" tussen de traditionele top 3. Je snapt zelf ook wel dat AZ daar buiten valt en dat spelers liever in de jeugd van Ajax PSV Feyenoord spelen. Neem man united als voorbeeld, of Arsenal, daar wil je als ventje toch dolgraag heen? Ook al voetbal je in Rotterdam... Jij zou zeker de stap zelf niet gemaakt hebben, ofwel?

15 juni 2015 om 20:39

misschien bij jou maar az is gewoon een subtopclub op het moment niet meer en niet minder

15 juni 2015 om 22:52

Eindige op plaats 3 en noemen de traditionele top 3 arrogant! Haak eerst maar eens stabiel aan!

15 juni 2015 om 23:15

Ze moeten sowieso eens ophouden met dat gedoe over die gentlemans agreement. Alsof die spelers ook slaven zijn die zelf niks te zeggen hebben. De voetbalwereld is een harde, zakelijke wereld. Dus als een speler naar een andere club wil, prima, succes ermee. Iedereen wil zelf kiezen wat voor zijn carriere het beste is, of dat nou sportief of financieel is. Achterkamertjesafspraken horen daar niet in thuis. Als dat de enige manier is waarop je spelers kan binden, dan doe je het niet goed.

16 juni 2015 om 06:47

Je hebt helemaal gelijk,....... er stromen bij PSV netzoveel jeugdspelers door als bij Chelsea en Manchester City,......... Deze jongen had bij AZ meer kans op minuten dan hij bij PSV zal krijgen.

16 juni 2015 om 18:32

@ Church die vanzelfsprekenheid dat de jeugd altijd voor top 3 kiezen in verleden tijd..

16 juni 2015 om 20:30

@popopos, vandaar dat AZ in het recent verleden o.a. v.d. Moot en Walian naar respectievelijk PSV en Ajax zag vertrekken.

Overigens bestaat die gentlemen's agreement waar Church over spreek niet. Dat is een verzinsel van Brands nadat Peeters en Bazoer bij Ajax tekende. Maar ondertussen wel spelers van Ajax benaderen, en dan bedoel ik dat dat voor de overgang van Peeters en Bazoer gebeurde Ik weet van Feyenoord dat ze geen Amsterdamse jongebs scouten omdat ze geen busje durven sturen i.v.m. een eventuele confrontatie met Ajaxsupportes.

15 juni 2015 om 17:52

Haha klopt, maar dat is overal, ook als buitenlandse clubs spelers weghalen uit Nederland

15 juni 2015 om 17:52

En als manchester city dit bij ajax doet schreeuwen de ajacieden moord en brand... Wat is je punt?

15 juni 2015 om 18:50

Nee hoor, dan hoor je ajacieden alleen zeggen dat het een domme keuze is en dat ze bij man city niet aan de bak komen. Zijn er maar weinig die het hebben over city

15 juni 2015 om 18:59

Klopt.
Daarkomt nog bij dat het verschil tussen City en psv mijlen groter is dan psv en az. En dan hebben we het nietalleen over salaris, wat vaak de drijfveer is.

15 juni 2015 om 19:34

Er zit nogal een verschil in de reacties. De meeste Ajacieden hebben zoveel vertrouwen in de eigen opleiding dat ze iemand die naar City gaat voor gek verklaren. Als Ajax jeugd bij andere clubs weghaalt wordt het bijna als criminele daad gezien en mag er achteraf nooit gezegd worden dat ze bij Ajax vandaan komen. Ik snap zelf dat gezeur niet zo. Tuurlijk is PSV een stap omhoog voor die jongen. Ik vind dit alleen wel grappig voor de mensen die hier altijd zo hard over lopen te schreeuwen. Als deze jongen ooit de top van de wereld haalt, zal geen PSVer zeggen dat hij niet van PSV maar van AZ komt.

15 juni 2015 om 20:10

He schreeuwt zelf nogal hard, bij psv, ajax, word toch altijd het zelfde gezegd word echt geen onderscheid gemaakt tussen buitenstaanders: bij ajax niet bij psv wel, je hebt alleen altijd delen van supporters die beschuldigend wijzen, terwijl het overal gebeurd!

15 juni 2015 om 21:21

Bij Ajax heb je die garantie ook niet dat je aan de bak komt. Dat is maar een heel klein percentage van de jeugdspelers die de kans krijgen.

16 juni 2015 om 02:26

Leuk dat je dat zegt! Geen een PSVer zegt dat Willems van PSV komt en als je dat dan vergelijkt met hoeveel ajacieden zeggen dat el Ghazi van ajax komt.

17 juni 2015 om 01:39

@kyleasten Leuk dat ik dat zeg.... Ik zeg toch nadrukkelijk dat ik het heb over het moment dat ze de wereldtop bereiken. Dat je dan volgens velen van een ex-Ajacied niet MAG zeggen dat ie van Ajax komt omdat hij een deel van zijn opleiding bij een andere club heeft genoten.

Jij praat nu over spelers die op dit moment bij Ajax en Psv spelen. Wil jij beweren, dat op het moment dat Willems nog (laten we zeggen) twee jaar bij Psv zou spelen, hij niet als Psver zal worden gezien door de fans als hij de top bereikt? Wees dan gewoon trots!

Ik ben het er zelf helemaal mee eens dat je er als club trots op mag zijn dat hij bij jullie een volwassen speler is geworden die de stap naar de top kon maken! Een speler als Suarez kwam ook van Groningen, maar ik ben trots dat Ajax hem de stap naar de (engelse) top heeft kunnen laten maken. Huntelaar zelfde verhaal.. Genoeg voorbeelden.

Groningers zijn ook trots op Suarez, prima! Ik snap dat gezeur gewoon niet. Inderdaad, als El Ghazi nog twee jaar voor Ajax 1 speelt en dan een toptransfer maakt, zal ik tegen elke buitenlander ook verkondigen dat deze man van Ajax komt. Ik zal daar trots op zijn. Is dat dan een doodzonde?

15 juni 2015 om 17:52

En andersom ook

15 juni 2015 om 17:52

Dat valt allemaal wel mee toch? Niemand vindt het leuk als talenten weggeplukt worden, maar iedereen weet ook dat het soms niet anders is. Als een speler weg wil, wie houdt hem tegen?

15 juni 2015 om 17:53

Die ophef van Psv's kant bij de overgang van Bazoer was omdat Psv, Ajax en Feyenoord een overeenkomst hadden gesloten over het niet weghalen van andermans jeugdspelers. Als Ajax zich dan toch gaat bemoeien met een speler dan kan je verwachten dat PSV dan boos is.

15 juni 2015 om 18:02

Ajax was heus niet de enige die fout zat. Ook geen overeenkomst, maar een herenakkoord. Goed dat daar niet meer zo naar gehandeld wordt.

15 juni 2015 om 18:04

Ajax heb jaren gelden al aangegeven dat ze zich niet meer aan het herenakkoord gaan houden.
Dat is ook iets van 25 jaar geleden.
Psv heb ondertussen ook al spelers bij Ajax weggeplukt, Bergwijn één van de beste spelers in de jeugd van Psv bijvoorbeeld.
Ik zie ook niet in waarom je als Psv zijnde wel Sparta, Willem 2 en Az leeg mag roven maar dan de wereld te klein is als Ajax een talent in Eindhoven oppikt.

15 juni 2015 om 18:08

Die is helemaal niet weggepikt. Hij waa door ajax weggestuurd

15 juni 2015 om 18:09

Daarvoor heeft psv al geprobeerd om jonge talenten van ajax naar Eindhoven te halen. Alleen is ze dat toen niet gelukt. Als ajax bezoek dan haalt die sowieso bij psv was weggegaan dan moeten ze zelf ook niet gaan lopen janken.

15 juni 2015 om 18:17

Bergwijn is weg gestuurd bij Ajax gap .. niet zomaar praten.

15 juni 2015 om 18:24

Anders had Bazoer in Engeland gezeten dus beter dat Ajax handelde zodat dit talent een eerlijke kans krijgt. Hij wilde sowieso niet bij PSV blijven.

15 juni 2015 om 18:26

@PSVglorie: En toen PSV de spits uit de c1 van Feyenoord haalde vorig jaar daar hoorde je toen niemand over maar in eindhoven maar janken als er iemand vertrekt.

15 juni 2015 om 19:00

metibo753,

Haha het is echt schitterend om te zien hoe ze steeds Pitroe (al dan niet express) vergeten ook al kwam hij pas onlangs over. Schijnheilig.

15 juni 2015 om 19:19

Wilde Joël Piroe niet zelf weg bij Feyenoord omdat hij in de B2 oid kwam? Als ik me niet vergis gaf Feyenoord gewoon toestemming voor de 'transfer' net zoals ze dat met 2 broers deden die naar Ajax gingen afgelopen zomer. Kan fout zitten maar zo zit het mij bij.

15 juni 2015 om 20:28

Geef dan eens een bron dat die 3 clubs een overeenkomst hebben? Dat is volgens mij iets van heel lang geleden en geldt allang niet meer...
Maar goed je kan het als club toch altijd proberen en dan is het aan de speler of hij erop ingaat of niet

15 juni 2015 om 20:41

@scrumpti0uz @metibo753 Piroe wilde zelf weg bij Feyenoord en wilde graag naar PSV omdat hij daar wil in een eerste team zou spelen. Bij Feyenoord zou hij in de B2 terechtkomen en daar achte hij zich te goed voor. PSV ging pas handelen nadat Piroe aangaf weg te willen bij Feyenoord.

15 juni 2015 om 21:00

Hij was zelf weggegaan net zoals bazoer deed dus hou maar weer op. Het is hun leven niet jou leven

15 juni 2015 om 21:01

En daar kwam hij alsnog in de B2 terecht 😂

15 juni 2015 om 23:18

En Bazoer wilde weg bij Psv.

Dat is het hele eiereneten. Als die spelers weg willen, dan moeten ze weg kunnen. Geen enkele speler moet tegen zijn wil in ergens gehouden worden, zeker als het tieners zijn.

15 juni 2015 om 23:35

Heb? Serieus?

16 juni 2015 om 02:29

Het is nog lachwekkender om jou te zien reageren. Piroe had 2 supergetalenteerde aanvallers voor zich bij Feyenoord. Het is nogal een verschil om iemand weg te pikken of iemand op te halen.

16 juni 2015 om 02:32

Precies! Als iemand denkt dat die zich elders (ookal is het feyenoord of ajax) beter kan ontwikkelen is dat niet meer dan normaal in mijn ogen. Ik houd alleen niet van dat stiekeme/leugenachtige spelletje wat erbij wordt gespeeld maar dat hoort er blijkbaar bij.

15 juni 2015 om 17:54

Hou eens op met die verkeerde vergelijking.
Als je van psv naar ajax gaat ga je naar een gelijkwaardige club en is geld of supporterschal de enige reden om voor zo'n speler om te switchen van club.
Az is echter niet van het niveau van zowel ajax als psv en is het een sportieve stap hogerop.
Dit is wat anders dan jeugd wegkopen.

15 juni 2015 om 17:59

AZ heeft niet voor niets de beste jeugdopleiding. Ze draaien in de jeugd de afgelopen jaren steeds mee in de top van de beloftencompetities. Afgelopen jaren ook een goede doorstroming naar AZ1

15 juni 2015 om 18:02

Qua Opleiding is dit geen stap hogerop, maar zelfs een stap terug. Het is niet omdat het eerste van een hoger niveau is, dat dit automatisch geldt voor het niveau van de Jeugdopleiding. AZ doet wat dat betreft beter dan PSV.

Een paar jaar geleden kwamen ze ook Van der Moot halen die nadien behoorlijk gestagneerd is zijn ontwikkeling. Dat komt ervan als je een kind elke dag laat pendelen tussen Zaandam en Eindhoven.

15 juni 2015 om 18:04

Zo ken ik er nog wel een paar.
Grote onzin natuurlijk.

Hoeveel jeugdspelers van psv halen het eerste en hoeveel van Az?
Ik vraag me af of het carrière technisch wel zo een slimme stap is, maar helaas kijken ze op die leeftijd al naar geld en niet naar wat hun verder brengt.

De Bazoer vergelijking die sommigen trekken slaat juist nergens op. Die jongen heeft aangegeven dat hij weg ging bij psv. Ajax heeft hem in Nederland gehouden, anders was hij ook bij psv weg gegaan. Er zijn redelijk wat spelers die bij de ene club het niet zien zitten of weg moeten die naar een van de andere clubs gaan. Meer dan je denkt en waarschijnlijk ook jonger dan je denkt.
El Ghazi heeft ook in de jeugdopleiding van Feyenoord gezeten.

15 juni 2015 om 18:32

@psvpsv123: wat een onzin waar bazeer dat op?
Op het aantal supporters die in het stadion kunnen wat dus plaats 3 is.
Op begroting wat dus plaats 2 is.
Op aanhang door Nederland heen wat dus plaats 3 is.
Op aantal titels wat plaats 2 is.
Op aantal europese bekers wat dus plek 3 is.

15 juni 2015 om 18:35

De jeugdopleiding van PSV is enorm in ontwikkeling. Er is al heel veel geïnvesteerd in de faciliteiten, secundaire ontwikkeling en trainers, en dat zal in de toekomst nog meer gebeuren. Het enige waar ze nog achter lopen (misschien ondertussen al liepen) op bijvoorbeeld AZ is de kwaliteit van de spelers. Daar wordt nu hard aan gewerkt door zowel jeugd van buitenaf te halen, als een nieuwe opzet van de jongste jeugd: het 'fundament'. Er zijn in Brabant nou eenmaal minder straatvoetballers dan in de randstad.
Dani van der Moot woont samen met Steven Bergwijn en ouders in een appartement in Eindhoven, niks heen en weer peddelen dus. Vorig seizoen was hij een absolute uitblinker, dat het dit jaar wat minder gaat is jammer, maar heeft dus niks te maken met de andere omgeving.

15 juni 2015 om 18:51

Zowel qua structuur, organisatie en visie loopt PSV nog kilometers achter. Ze moeten alles bij elkaar kopen want spelers van jongs af aan opleiden tot profvoetballer is een te moeilijke opgave.

Die Van der Moot is na AZ amper nog in beeld geweest bij Oranje. Hij haalde zelfs de schaduwlijst niet meer en is door iedereen voorbij gestreefd. Is ook een luie voetballer die puur teert op zijn talent. En hij heeft wel degelijk een aantal jaar heen en weer gereisd. Heel verstandig van PSV en zijn ouders om die jongen elke dag drie tot vier uur in een auto te stoppen.

15 juni 2015 om 18:53

@Udovic

De jeugdopleiding van PSV is zeker beter dan die van AZ.

15 juni 2015 om 19:06

Dan heb je wat gemist Malafronte9 want AZ ging er namelijk terecht met de prijs vandoor. Ook in de bovenbouw deden de jeugdelftallen het een stuk beter.

15 juni 2015 om 19:07

Ik twijfel nu of je PSV haar jeugdopleiding overschat of die van AZ onderschat, naar mijn mening is die van AZ top 3 van Nederland. PSV haar jeugdopleiding heeft de potentie om AZ voorbij te streven alleen nu nog niet. Een goede en stabiele jeugdopleiding opzetten duurt jaren, ik verwacht wel dat PSV gaat aanhaken met de jeugdopleiding binnen enkele jaren.

15 juni 2015 om 20:43

en hoeveel spelers zijn er doorgebroken uit die geweldige opleiding?
want zoveel breekt niet door

15 juni 2015 om 21:26

Zoet, Depay, Hendrix, twee belangrijke basisspelers in het vorige seizoen en 1 vaste reserve. Dat is voor een gemiddelde Europese club vrij veel hoor. Als we ook mensen mee mogen tellen die later zijn weggekocht, oftewel in dezelfde situatie als deze jongen heb je natuurlijk ook nog Jetro Willems en Locadia.
Prima cijfers als je het zo bekijkt hoor.

15 juni 2015 om 21:28

Ik heb het over de situatie NU. En dan durf ik nog steeds te zeggen dat die van PSV minstens net zo goed is.

15 juni 2015 om 21:54

Als PSV van verre komt dan moeten ze gewoon de beste jeugdspelers halen. Ze investeren natuurlijk niet voor niets miljoenen in de jeugdopleiding. Als er enkele doorbreken in de wereldtop dan ga je daar ook jaren aan verdienen, net als de clubs waar ze zijn begonnen. Mijn oude club Haarlem had ook een sterke jeugdopleiding en zag elk jaar de beste spelers vertrekken, vooral richting Alkmaar. Nu raakt Alkmaar wat kwijt en moeten ze niet zeuren. Dat zeiden ze andersom ook altijd toen mijn club nog bestond.

16 juni 2015 om 02:34

Je hebt dus niet de documentaire van de jeugdopleiding van PSV gezien? Maakt niet uit maar dan had je geweten dat van der Moot en Bergwijn in een appartement wonen met een van ieders ouders om de zoveel tijd.

16 juni 2015 om 02:35

In eindhoven natuurlijk.

16 juni 2015 om 18:34

AZ is kwa opleiding en stuctuur verder als PSV ooit zal komen. Hij zal moeten wennen aan minder niveau in Eindhoven. Kijk na de resultaten van de jeugdteams van AZ en PSV dat zegt genoeg lijkt mij..

15 juni 2015 om 17:54

Geen enkele club/supporter vind het leuk als een talent wordt weggekaapt. Is weinig aan te doen helaas

15 juni 2015 om 18:01

bij ons roven ze er ook een weg als straks brugge schalke of swansea bij psv roven janken ze inderdaad.....ps noem willekeurige clubs....wel makkelijk psv om bij willem II az Heerenveen spelers weg te roven....wordt comp ook veel beter van!

15 juni 2015 om 18:14

Roven?! Het is niet de Sabijnse maagdenroof waar we het over hebben, het is gewoon een jochie dat liever bij een andere club gaat voetballen, ik wens hem veel succes!

15 juni 2015 om 18:53

Haha het gebeurd overal zo, ook als er bij Ajax geplukt wordt

15 juni 2015 om 19:18

Geen enkele club moet dit.
Gevolg van dit beleid is dat nog meer macht bij de spelers en dus makelaars terecht komt, waardoor jeugd opleiden duur en voor sommige bvo s onbetaalbaar. Daarnaast breekt er door de zogeheten hagelschot taktiek van deze clubs minder talent door.

15 juni 2015 om 19:26

Precies, je reinste broodroof

15 juni 2015 om 20:18

Gaat dit nu over AZ en Psv....of Ajax? Je bent wel beperkt om hier aan te refereren!
Jammer.....

15 juni 2015 om 20:21

Klopt. Bij PSV hebben ze dan ook nooit een grote bek gehad over 'eigen jeugd' en 'zelf opgeleid' en dat soort teksten (althans: niet zoals Ajax dat doet). Maar het is eerlijk gezegd wel een klote situatie natuurlijk. Ik kan me goed voorstellen dat je als AZ-er deze tekst hier neerzet.

15 juni 2015 om 21:10

Nog nooit idd omdat ze het niet hebben... Ajax heeft world wide een reputatie van 1van de beste opleidingen van de wereld dan mag je trots zijn en hoevaak ik hier al niet heb moeten horen hoe geweldig die gast van roma niet is zonder dat mensen hem zagen spelen.. dat ajax toevallig een geweldige u19 had waar echt grote talenten ondersneeuwden onder nog betere bijv james (griekse veel te lastige achternaam). Je hoort weinig over Dekker maar hij kan heel goed voetballen loepzuivere voorzet en gaat gewoon makkelijk doorbreken over een jaar vervangt hij kishna/fischer. Aub kappen over grote bek calimero

16 juni 2015 om 18:36

@ appelsapje dat het voltooid verleden tijd...

Ben niet bekend met hem maar natuurlijk mooi dat hij voor PSV kiest. Ben wel benieuwd of hij een duo kan vormen met Obispo, want dat is toch wel het grootste talent van PSV na Bergwijn en Paal.

15 juni 2015 om 18:03

Riga niet te vergeten ..
Jurich Carolina ook een jongen met Antiliaanse roots net als Obispo en Alberto ..
Ben benieuwd of we deze jongen ooit in het eerste gaan zien kan iemand me iets vertellen over hem ?
Psv is goed bezig ze halen de ene na de andere jeugd speler binnen maar we wachten allemaal op de echte versterkingen voor het eerste elftal.

15 juni 2015 om 18:41

Valt me op dat PSV nu best veel Linksbeninge CV's heeft van tussen de 16-18 die allen toch talentvol zijn. Hadden ze niet beter een rechtsbeninge CV kunnnen scouten ipv deze jongen?

15 juni 2015 om 19:08

wolterx dan moeten de spelers zelf wel willen. Deze Jurich groeide op in Hoensbroek Limburg dus de kans was wat groter dat hij affiniteit heeft met Psv. Nu gaat hij dus dichterbij huis voetballen.

15 juni 2015 om 19:25

Dat begrijp ik, doel alleen erop dat PSV niet direct nood heeft aan een linksbenige cv aangezien ze Obispo en nog een jongen al voor die positie hebben. Dit komt op mij hetzelfde over als Ajax die een 4e spits wil halen voor iemand verkocht is. Tuurlijk kan je je geen bult vallen hierop, is alleen merkwaardig. Off: Naar mijn gevoel valt het best mee met die PSV'ers in Hoensbroek, haha.

Lijkt wel of PSV na bazoer helemaal los gaat.. Ik klaag niet... Beter pas je je aan. Er zullen ook weer genoeg talenten worden weggehaald en zo hard blijkt de voetbalwereld tegenwoordig te zijn. Jammer maar naief als je er niet aan mee doet

15 juni 2015 om 19:28

De beste en rijkte clubs trekken zo de talenten. Zo werkt. dat....ook internationaal.

Goed bezig PSV. AZ'ers zullen wel weer balen net als PSV baalde bij de transfer van Bazoer.

In de ontwikkeling van het moderne voetbal waarin geld regeert moeten de topclubs steeds jongere spelers wegkapen bij binnen Nederland.

Ben benieuwd of je ze nu gaat horen,de mensen die zo slecht gingen toen ajax bazoer contracteerde

15 juni 2015 om 17:56

Ben er iig blij mee dat psv iig het voorbeeld volgt Zou naïef zijn als ze het niet doen. Moet t zo.. dan maar zo

Dan is dat gezeur over Bazoer nu ook klaar...
Clubs doen de beste talenten een aanbieding, speler,zaakwaarnemer en ouders maken een keuze.
Soms houdt dat in dat ze een gevoelige overstap maken.

Wel opvallend om te zien hoe 'agressief' PSV de laatste tijd bezig is met het binnenhalen van jeugdspelers. Vind het ergens ook wel knap dat het ze lukt, omdat je toch een mindere naam hebt dan Feyenoord of Ajax op dit gebied. Al weet ik dan ook weer niet als in hoeverre deze spelers als talentvol worden gezien.

15 juni 2015 om 18:09

Zeker opvallend ook gezien de doorstroom van talenten bij Psv. Die was ook afgelopen seizoen erg beperkt. Enige is dat spelers al snel in de Jupiler League kunnen spelen. Dat is een voordeel.

15 juni 2015 om 18:30

Denk dat de filosofie van langeler wel aardig meeweegt. Erg knap wat hij met zwolle deed en hoe hij hier de boel op orde maakt.

Ik heb het gezever over Bazoer nooit begrepen.
Ajax is pas in actie gekomen toen hij al bijna rond was met Manchester city.
Hij was sowieso bij psv weg gegaan.
Dat is heel anders dan een talent weghalen die anders wel was gebleven.

Het is te hopen dat talenten langer in Nederland blijven, want bij buitenlandse clubs wordt het ook nooit wat. Als je dan nu weer leest dan Bouy ook al aan zijn 4de verhuurclub gaat beginnen dan denk ik dat hij bij Ajax, psv of feyenoord beter af was geweest dan bij Juventus.

Jurich, die voornaam had ik nog nooit gehoord. Carolina wel, maar dat is geen voornaam in dit geval.

Als hij verwacht bij PSV zich beter te ontwikkelen dan moet hij lekker daarheen gaan. We hebben het over kinderen hier, als ik zie hoe sommigen hier reageren denken ze volgens mij dat het lijfeigenen zijn ipv voetbaljunioren.

15 juni 2015 om 18:20

Wat boeit het of je nog nooit van iemand z'n
voornaam hebt gehoord ?!? Was het beter geweest
als ie Hans had geheten ?

15 juni 2015 om 18:26

Het boeit, omdat je zo elke dag weer iets nieuws leert. De voornaam Hans kende ik al, dat zou mij derhalve minder geboeid hebben. Beter of slechter waag ik mij niet aan, wie ben ik om voornamen te beoordelen?

15 juni 2015 om 18:55

Haha +1

Ach, is 3 jaar geleden weer bij Fortuna weggepikt. Dus even balen en weer vooruit..

16 juni 2015 om 13:42

Ach ja.

16 juni 2015 om 13:46

Euhm, gewoon Fortuna Sittard heb ik het over. Daar komt hij toch vandaan? Komt uit Limburg dus zou niet logisch zijn als hij bij Fortuna Wormerveer weggepikt zou zijn..

Ja dus ? Bedankt voor jullie talent he !!
Gaan we zeker van genieten, en jullie lekker niet

PSV is gewoon heel lekker bezig !
Kampioen geworden en nu bouwen met de
talenten die komen .. erg fijn !

Een goede jeugdspeler heeft zowel talent als mentaliteit nodig. Deze jongen bewijst dat hij niet de juiste mentaliteit bezit die er bij AZ verlangd wordt. Jammer, maar helaas. Ik wens hem veel plezier in PSV A1 en misschien tot over 2 jaar wanneer Jong AZ hem tegenkomt in de topklasse.

15 juni 2015 om 20:26

Jammer zo'n kansloze opmerking. Deze jongen weet wat hij wilt, en dat is niet in Alkmaar blijven.
Gaat iedereen nu lopen zeuren omdat PSV gewoon actief bezig is, i.p.v. lijdzaam toezien. Voetbal is gewoon zakelijk, als je daar niet mee om kan gaan moet je iets anders gaan doen.

Ben overigens van mening (indien mensen geen respect hebben voor mensen die een keuze durven te maken) zelf ook weinig progressie maken in het leven. Wees blij voor een ander, en respecteer dat..... Snap dat jaloezie ook erg gevoelig ligt. Maar.... Met een weekje therapie komt het helemaal goed met jou!

Veel plezier bij Psv.

Vroegrijper die zijn leeftijdsgenoten fysiek vooruit is. Verder inzichtelijk vrij zwak en slecht oog voor de ruimte. Was de voorbije seizoenen vooral bankzitter.

Mooi weer een jeugdspeler erbij voor PSV

Toch blijft het merkwaardig
Een transferverbod voor jeugdspelers wereldwijd zou de enige correcte stap zijn! Van ødegaard tot piet snottebel bij Telstar eerst je debuut maken bij de opleidingsclub tenzij er wordt aangegeven dat ze het niet in je zien zitten

15 juni 2015 om 20:27

Ja en vervolgens stop je in je ontwikkeling.... Echt geweldig je idee!

Zo gaat dat.
AZ leidt de jongen op en PSV lacht er mee.
Moest verboden worden. Je reinste broodroof.

15 juni 2015 om 20:04

Schei uit met dat gehuil. Toen ik in de jeugd bij AFC en Zeeburgia ( Amsterdam) speelde werd ik door hun opgeleid. Van m'n negende tot m'n 12e speelde ik in de Ajax jeugd. Werd dus bij hun ook opgeleid. Of was ik geen eigen jeugd omdat ik van een andere (amateur) club kwam?

Wil ermee zeggen dat als deze jongen doorbreekt bij PSV hij gewoon eigen jeugd is. Of hij erbij 1, 3, of negen jaar heeft gespeeld. Bovendien wilt deze jongen zelf de stap maken. En dag is niet onbegrijpelijk. Als ik in de jeugd bij Telstar speel en ik kan naar AZ , had ik dat gedaan.

15 juni 2015 om 21:59

De klaverjasafdeling?

16 juni 2015 om 18:38

Nee dat is eentje van korfbal..

De krokodillentranen in Eindhoven zijn opgedroogd en ze doen precies waar ze zelf zoveel stampei over hebben lopen maken. Voortaan maar mondje dicht in Eindhoven.

15 juni 2015 om 20:28

Als je je een klein beetje verdiept in de situatie dan kom je er achter dat deze situatie niet is te vergelijken met Bazoer. Deze jongen speelt pas een jaar of drie bij AZ en komt van Fortuna Sittard. Dat is wat anders dan Bazoer die vanaf zijn tiende is opgeleid in Eindhoven. Das de helft, ik help je.

15 juni 2015 om 22:02

Ik vind het anders aardig te vergelijken, 3 jaar in een jeugdopleiding of 6 jaar maakt voor mij niet dat verschil.
Shoppen binnen de jeugd van de concurrentie is wat er in beide gevallen is gebeurd. Dat jij het wil goed praten omdat hij er pas 3 jaar speelt is aan jou.

15 juni 2015 om 23:06

Met alle respect, maar AZ is geen concurrentie van Psv.
De krokodillentranen zijn zo te zien nu in Alkmaar, maar ook die zullen drogen, want ook AZ shopt bij andere jeugdopleidingen.

16 juni 2015 om 18:39

ALs je europees en zelfs nationaal de resultaten naast elkaar legt van de afgelopen 10 jaar is AZ wel degelijk een concurrent bosse bolletje
Gemiddeld 3 club van NL na Ajax en Psv..

Psv is overal flink wat jeugd aan het proberen weg te halen. Ik hoop nog steeds dat frenkie de jong gewoon bij Willem II blijft ipv naar psv te gaan.

Jammer van al die afgunst hier in de reacties .

On topic: PSV is de laatste tijd goed bezig met binnenhalen van talenten. Ik heb nog nooit gehoord van deze jongen, maar het kan nooit kwaad om te zien wat hij in zijn mars heeft. Ik hoop dat hij het eerste van PSV spoedig haalt!

Sowieso mooi om te zien dat Langeler zo goed bezig is met de jeugd. Hij heeft de gehele jeugdopleiding van een nieuwe structuur voorzien en zorgt voor een kwalitatief hogere jeugdopleiding. Op deze manier gaat PSV er alleen maar op vooruit natuurlijk. Nu nog de aanwinsten voor het eerste team!

PSV had ook hun zinnen gezet op een jeugdspeler (16 of 17) van Willem II, volgens mij hebben ze daar op de Hertgang een ongelooflijk goede jeugdopleiding dus zeggen ze uit de eigen jeugd😂😢

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren