Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bale maakt zijn eerste goal voor Los Angeles FC: ‘Voel me meteen thuis’

Laatste update:

Gareth Bale heeft zijn eerste doelpunt in dienst van Los Angeles FC gemaakt. De 33-jarige aanvaller kwam tegen Sporting Kansas City halverwege de tweede helft als invaller binnen de lijnen en bepaalde de eindstand uiteindelijk op 0-2. Voor Bale was het zijn tweede invalbeurt op rij.

Los Angeles kwam tien minuten na rust op voorsprong via Cristian Arango, die doelman John Pulskamp met een hard schot in de korte hoek kansloos liet. De voorsprong was voor trainer Steve Cherundolo aanleiding om Bale na 65 minuten als invaller in te brengen. De Welshman bewees in de slotfase zijn waarde door de drie punten met zijn eerste goal in dienst van Los Angeles veilig te stellen. Bale ontving de bal na een counter van Arango, kapte naar binnen en verschalkte Pulskamp eveneens met een schot in de korte hoek.

“Ik heb het hier enorm naar mijn zin”, zegt Bale op de clubsite van Los Angeles. “Iedereen binnen de club heeft me snel het gevoel gegeven dat ik welkom ben en ik voel me meteen thuis. “Ik denk dat elke speler je zal vertellen dat als ze zich gelukkig en gesetteld zijn, ze hun beste voetbal spelen. Dus ik hoop dat dat zo blijft.”

Bale is bovendien goed te spreken over de samenwerking met zijn collega-aanvallers Carlos Vela en Arango. “Ik denk dat het altijd even wennen is om met nieuwe spelers samen te spelen, maar we begrijpen elkaar goed. Goede aanvallers weten altijd waar ze moeten staan, met of zonder bal. Het zijn geweldige spelers. Hopelijk raken we snel verder op elkaar ingespeeld en kunnen we samen nog veel meer doelpunten maken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja dit is prima een niveau waar hij zich lekker op golf kan focussen en af en toe een voetbalwedstrijdje spelen. Maar laten we niet opeens overmatig deze matige competitie gaan belichten omdat Gareth Bale daar toevallig speelt.

24 juli 2022 om 14:24

Wat mij betreft is deze competitie juist erg interessant. Zit in de lift en is hevig in ontwikkeling. Maar goed, iedereen zo zijn mening uiteraard.

24 juli 2022 om 14:38

@Dikgaan Good verwoordt. Sommige mensen moeten altijd van iets goeds een negatieve draai van maken. Voetbal(soccer) is niet hun nationale sport maar toch zijn ze mooi in ontwikkeling. Zie je bijv. USA dame elftal die ons Europese dames teams overheersen.

24 juli 2022 om 16:03

Amerikanen zijn uitstekende atleten. Als zij zich als land volledig zouden focussen op voetbal dan heb je binnen 20 jaar een team wat meespeelt op het hoogste niveau. Ik denk zelfs dat we dan een periode tegemoet zouden gaan waar Amerika achter elkaar alle prijzen wint, wat ik toch erg jammer zou vinden voor voetbal als sport.

24 juli 2022 om 18:38

De vs wint ook bij de mannen het het wk eerder dan nederland denk ik.

Het is een kwestie van tijd dat zij daar ook de grootste en beste in worden, ook qua clubs.
Als de commercie zich vol gaat inzetten op voetbal, waar het al beetje bij beetje naar toe gaat dan gebeurd dat gewoon.

Is gewoon vergelijkbaar met het vrouwenvoetbal, je kon het je eerder nooit voorstellen, maar het is nu gewoon live op tv en we discussiëren er hier redelijk massaal over. Het komt er gewoon aan.
Over 30 jaar zeggen we ‘weet je nog hoe lacherig over hen deden rond 2020’

24 juli 2022 om 14:35

Het is niet meer dan logisch als het nu meer aandacht gaat krijgen, dat zag je ook toen de Nederlandse trainers daar heen gingen, het jaar van Ibra en de 'strijd' met Vela, Rooney, Lampard en ga zo maar door. Het zijn grote namen dus er zal altijd meer aandacht voor komen wat zeker niet verkeerd is.

24 juli 2022 om 14:45

MLS is gewoon niveau KKD of lager , niet serieus te nemen 😃

24 juli 2022 om 15:04

In ieder geval beter dan de Egyptische competitie...

24 juli 2022 om 15:59

Wil je zeggen dat internationaal geroemde teams als Pyramids FC en Al-Zamalek niet tot de absolute top behoren?

Nee ik zie ze inderdaad ook geen potten breken tegen Telstar en Volendam.

24 juli 2022 om 14:59

Eh, ik zou het fijn vinden als ze dat wel zouden doen. Amerikaanse competities zijn altijd interessant en dan hebben ze hier langzamerhand volgens mij meer dan 30 teams nu.

24 juli 2022 om 15:10

Tjah, in Amerika hebben ze een stuk of 10 sporten die populairder zijn dan voetbal. Desondanks is de MLS in veel opzichten leuker om naar te kijken dan de meeste Europese voetbal competities waar elk jaar hetzelfde team weer kampioen wordt.

24 juli 2022 om 15:26

Dat klopt niet.
Je hebt vijf grote sporten in de VS: NFL (american Football), NBA (basketbal), MLB (honkbal), NHL (ijshockey) en MLS (voetbal).
NFL is ongetwijfeld eerste in alles, gevolgd door basketbal. De derde plek is echter een gevecht; als het gaat om cijfers dan trekt de MLS meer kijkers dan de MLB, maar over het algemeen zijn dit fans die ook NBA of NFL kijken. Honkbal is wat meer een sport die op zichzelf staat als het gaat om fans. Beide sporten hebben overigens meer kijkers dan de Nhl.
De MLS zit echt enorm in de ligt met grote spelers die er naar toe gaan, iconen die zich bemoeien met clubs en grote sportfranchises die een MLS plek (willen) kopen. Mocht Amerika het goed doen op het WK (wat niet onmogelijk is in een poule met Engeland, Iran en Ierland) dan zal de populariteit alleen maar toenemen. Voetbal is de enige sport in Amerika waar teams zich meten met andere landen, bij basketbal en ijshockey gebeurt dat enkel op de Olympische Spelen, terwijl er Amerikaanse hockeyers de MLB niet eens verlaten voor bijvoorbeeld de Spelen. Dus het patriottistische van het Amerikaanse volk kan hier ook zeker een rol in gaan spelen.

24 juli 2022 om 15:46

Klopt niet wat jij zegt.

De MLS krijgt gemiddeld nog geen eens 300k toeschouwers per wedstrijd. De MLB en NHL krijgen respectievelijk 1 miljoen en 400k toeschouwers per wedstrijd. En dat terwijl ze in de MLB 162 wedstrijden per jaar spelen en in de NHL 82. Na NFL is de grootste sport College Football, maar als we de college sports niet meerekenen zijn er nog veel meer sporten die beter bekeken worden dan de MLS: Golf, Nascar, Tennis, Indy car, UFC zijn allemaal populairder dan de MLS.

24 juli 2022 om 16:14

Klopt inderdaad wat je zegt, zat in de verkeerde kolom als het gaat om kijkcijfers bij NHL, MLS, MLB. Dat gezegd hebbende is MLS wel gigantisch aan het groeien met gemiddeld 185k in 2011 tegenover 285k in 2021, daarnaast is de premier league enorm populair in de VS, met gemiddeld 507.000 kijkers per wedstrijd(spaanse uitzendingen niet meegerekend).
Daarnaast is het enorm krom om races erbij te tellen; Formule 1 races trekken ook meer kijkers dan de gemiddelde Eredivisie wedstrijd, maar dat maakt voetbal niet minder populair dan Formule 1. Zelfde geldt voor Grand Slam tennistoernooien. Daarnaast als je populariteit van voetbal wil definiëren kan je natuurlijk ook het aantal actieve participanten meten wat met 19,6 miljoen het een-na-hoogste is in de Verenigde Staten.

Geen wonder dat Bale zich er thuis voelt, ze spreken er zijn taal...

24 juli 2022 om 15:49

Welsh?

Bale na de wedstrijd: 'het voelde als een 'hole in one'..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren