Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bakker krijgt meer goed nieuws van Tuchel na PSG-debuut

Laatste update:

Mitchel Bakker mag hopen op zijn competitiedebuut namens Paris Saint-Germain. De talentvolle linksback is door trainer Thomas Tuchel opgenomen in de wedstrijdselectie voor het uitduel met Nantes van dinsdagavond. De ex-Ajacied maakte vorige week woensdag zijn officiële debuut namens de Franse grootmacht.

Bakker heeft de stijgende lijn te pakken bij PSG. Afgelopen woensdag kwam hij al als invaller binnen de lijnen in het bekerduel met FC Pau (0-2 winst). Bij een 0-2 voorsprong debuteerde hij als vervanger van Colin Dagba. Laatstgenoemde raakte afgelopen zaterdag geblesseerd in de wedstrijd tegen Montpellier (5-0), waardoor een plek is vrijgekomen in de selectie. Bakker zat nog niet eerder in de wedstrijdselectie van PSG voor een competitiewedstrijd.

Ook Neymar moet het duel met Nantes aan zich voorbij laten gaan. De Braziliaan heeft tegen Montpellier een ribblessure opgelopen. Tuchel moet het verder doen zonder linksback Juan Bernat, terwijl achterin ook Marquinhos en Thiago Silva door blessures ontbreken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou mooi, je debuut maken is een goed begin.vond m in de jeugd wel goed, maar erg met zichzelf bezig, misschien dat hij tussen alle sterren wat normaler is gaan doen, toch heb ik niet gedacht dat hij het ging redden. Hoop dat ik ongelijk heb.

3 februari 2020 om 22:10

Op welke manier was hij met zichzelf bezig?

3 februari 2020 om 23:08

Hij was allemaal gekke dingen aan t doen op de back positie, achter het standbeen, hakjes etc... dat moet je als back in je eigen helft niet gaan doen. Timothee Atouba deed dat ook een wedstrijd lang tegen Slovan Bratislava, heeft daarna nooit meer gespeeld. Gelukkig maar.

Zou wel een bijzonder verhaal zijn, want de naam van deze jongen hoorde ik zelden als het over grote (aanstormende) talenten ging. Hij is nog ver verwijderd van het het redden daar, maar ik had verwacht dat hij in de jeugd zou rotten en dan een keer verkocht zou gaan worden. Dit overstijgt mijn verwachtingen al. Wat betreft backs kunnen we wel meevallers gebruiken.

3 februari 2020 om 23:28

Het is ook een type back die niet erg goed bij Ajax past. Hoever was ook nooit zo groot talent bij Ajax. Een jongen als Kristensen doet het nu ook goed en kan naar de PL. PSG geeft jeugd wel vaak kansen en heeft ook niet zo brede selectie.

4 februari 2020 om 10:52

Ware het niet dat Bakker denk ik zelfs eerder 3e keus dan 2e keus is. Maar wel leuk voor die jongen, waarschijnlijk had hij dit vooraf ook niet durven dromen en ging hij er vanuit dat hij niet verder zou komen dan het tweede elftal van Psg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren