Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ weet Oekraïense muur niet te slechten en doet zichzelf tekort

Laatste update:

AZ is donderdagavond de derde voorronde van de Europa League begonnen met een teleurstellend resultaat. De ploeg van trainer Arne Slot wist uit bij Mariupol ondanks een groot veldoverwicht niet te scoren en zag na het laatste fluitsignaal een doelpuntloos gelijkspel op het scorebord staan.

Ten opzichte van de Eredivisie-wedstrijd tegen Fortuna Sittard veranderde Slot zijn opstelling op één plek: rechtsback Yukinari Sugawara moest zijn plek afstaan de van een blessure herstelde Jonas Svensson. AZ stuitte met Mariupol vanaf het begin op een verdedigend ingestelde tegenstander, tegen wie de Eredivisionist moeite had om grote kansen te creëren.

Calvin Stengs zag in de openingsfase een hard schot gekeerd worden door doelman Rustam Khudzhamov, maar daarna hadden de Oekraïners, die zich voornamelijk beperkten tot verdedigen, weinig moeite om AZ uit het eigen strafschopgebied te houden. Thomas Ouwejan zag een van richting veranderde vrije trap nog wel rakelings naast gaan.

In de tweede helft was het spelbeeld niet anders: AZ zocht de aanval, terwijl Mariupol loerde op de counter. Ouwejan leek de bal na 53 minuten voor het intikken leek te hebben, maar de middenvelder kreeg het speeltuig verkeerd op de voet en mikte ver over. Myron Boadu leek AZ daarna op voorsprong te zetten, maar de spits werd (terecht) teruggefloten vanwege hands. In de slotfase werd Boadu diep gestuurd door invaller Jordy Clasie, maar mikte de achttienjarige aanvaller net naast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hadden moeten winnen, kansen gehad, maar de keeper was de beste aan de kant van de Oekraïners. Normaal gesproken moet AZ dit thuis kunnen afmaken. "vroeger" werd te veel de overwinning gezocht en daarmee een nederlaag geleden, die een aantal keren tot uitschakeling leidde, dus ik ben echt niet ontevreden met 0-0.

8 augustus 2019 om 21:23

Waar was het op te zien? Ik kon het nergens vinden..

8 augustus 2019 om 21:26

Kijk.nl of az.nl

8 augustus 2019 om 22:21

Was later een samenvatting te zien op veronica.
Misschien dat je die nog terug kunt kijken mits je degitale tv hebt😉

8 augustus 2019 om 23:01

online progamma gemist daar kan je het binnen halen en streamen naar tv

Het is nog vroeg in het seizoen, uitwedstrijd een gelijkspel als resultaat is geen ramp. Volgende week thuis afmaken!

8 augustus 2019 om 21:03

Qua resultaat niet slecht. Als je kijkt naar de tegenstander, is het om te janken. Dit moet je naar mijn mening altijd winnen.

8 augustus 2019 om 21:27

Zo makkelijk als jij het zegt gaat het helaas niet meer....
Tegenstander gaat met ze alle achter de bal en dan kan het nog wel eens lastig gaan, ook voor AZ...

Afronden blijft een kunst voor Nederlandse teams. Ze krijgen ze vaak zo makkelijk tegen, maar zelf een keer klinisch? Ho maar. Dit gaat nog lastig worden voor AZ.

Man man man, die bal wilde er vandaag gewoon niet in. Wat een frustrerend potje was dit om naar te kijken, met als dissonant Idrissi. Ook Ouwejan op het middenveld heeft minimale toegevoegde waarde, zie dan liever clasie. Thuis maar je hart vasthouden en hopen dat je geen goal tegen krijgt.

9 augustus 2019 om 00:33

Ik wil Reijnders daar wel eens zien.

9 augustus 2019 om 03:42

gewoon 4-1 winnen thuis dan maken die goals ook niet uit met publiek erachter moet kunnen

Jammer, hopelijk kunnen ze het thuis afmaken.

Az speelde prima en verdiende een overwinning. Volgende week in Alkmaar afmaken!

Jammer, hopelijk kunnen ze het thuis afmaken.

Op zijn Nederlands weer het laten liggen. Maar goed, ze waren wel flink beter dus het zou thuis af te ronden moeten zijn... hoop je.

8 augustus 2019 om 21:02

Utrecht ook in hun eerste wedstrijd, waar ze het niet afmaakten. De 2e wedstrijd was hun eindpunt helaas.

10 hoekschoppen en niet 1 normaal voor het doel. De hele wedstrijd het overwicht en niet 1x afronden. Dit zou thuis geen probleem mogen opleveren maar je had hier gewoon 0-2/0-3 moeten winnen. Teleurgesteld maar wel goede hoop. Come on you boys in red!

Het had mooier geweest als ze i.i.g. er1tje hadden ingeprikt. De Oekraïense muur was ondoordringbaar, al waren er hier en daar wel kansen. Ouwejan had bijvoorbeeld wel moeten scoren, onmacht dat hij ook op de 10 positie staat. Tactisch geen slimme zet als je tegenstander zich zo ingraaft. Gudm was een vele beter optie.

Aan de andere kant, thuis moet dit wel goed komen hoop ik.

tja zonde dat er niet minimaal 1x werd gescoord door AZ, wat een slechte tegenstander zeg, eerste normale schot op goal van Mariupol in de 87e minuut en hun eerste corner in de 88e minuut...zegt genoeg.

Thuis winnen sowieso, en dan ben je er, en tegen deze tegenstander zou dat geen probleem mogen zijn.

Oei, weet niet wat ik hiervan moet denken. Opzich een redelijke uitgangspositie, geen tegendoelpunt, maar gezien het veldoverwicht en de kansen had je het hier al gewoon af moeten maken. Een uitdoelpunt had er zeker ingezeten met ietwat meer nauwkeurigheid in de afronding, terwijl je het jezelf nu onnodig lastig maakt. Je hoeft volgende week maar één goede counter om de oren te krijgen en je kan aan de bak. Zit volgende week in het stadion dus hoop dat het niet al te spannend wordt, maar vooral moet er gewoon gewonnen worden. Forza AZ

8 augustus 2019 om 21:19

Zit er ook volgende week en vind dit wel mooi zo....gaat spannende pot worden van de week, daar ga je voor naar het stadion en niet voor een zeikpot

9 augustus 2019 om 00:34

Geen tegendoelpunt uit maakt niet zoveel uit he...

Oh ja en ik hoop dat die toeteraars volgende week niet te horen zijn ,wat een f@#$!@#$ing irritant geluid zeg, in een bijna leeg stadion.

Stengs was bij vlagen echt belachelijk slecht , maar zal er in een samenvatting weer prima uitzien ! Vreemde speler, ultieme samenvatting voetballer. AZ uiteindelijk wel de veel betere ploeg , ik verwacht niet al teveel problemen thuis.

Wel jammer dat er niet gescoord is.
Nu moet je thuis zorgen dat je geen doelpunt tegen krijgt en moet je thuis winnen

Denk dat az dit thuis makkelijk kan afmaken

AZ had minimaal 0-4 moeten winnen. Maar die ploeg heeft gewoon teveel kansen nodig.
Wel zit er veel potentie in deze ploeg en waren ze veel beter.
De tegenstander amper een kans gehad.
Dit moeten ze thuis in Alkmaar als ze weer zo spelen kunnen oprollen.
Dat is het enige wat ze vanavond vergeten zijn.
Net als Utrecht teveel pech en teveel kansen nodig.
Heel veel schoten op doel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren