Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ speelt fantastische eerste helft: vier doelpunten binnen een kwartier (!)

Laatste update:

AZ is zondagavond wervelend van start gegaan in de wedstrijd tegen FC Emmen. De Alkmaarders drukten vanaf het begin en pakten tussen minuut 13 en 28 minuten een 4-0 voorsprong. Opvallend genoeg maakte Sam Beukema er twee, al moet nog bepaald worden of zijn eerste treffer op zijn naam komt of op die van Tijjani Reijnders, de man van de assist. Sven Mijnans en Myron van Brederode zorgden voor de overige treffers. Vlak voor rust deed ook Jordy Clasie een duit in het zakje met een heerlijk afstandsschot, waardoor de ruststand 5-0 is.

AZ overrompelde Emmen vanaf het eerste fluitsignaal en hoewel de bezoekers in de openingsfase nog stand hielden, was het in de dertiende minuut alsnog raak. Clasie vond Mijnans met een uitstekende pass en laatstgenoemde schoot via de voet van de ongelukkige Mickey van der Hart raak: 1-0. Ogenblikken later drukte AZ zijn overwicht uit in de volgende treffer. Vangelis Pavlidis bleef rustig en legde perfect klaar voor Van Brederode, die via de binnenkant paal doel trof: 2-0. Jens Odgaard was de volgende die op het scorebord had moeten komen, maar dit keer wist Van der Hart wel redding te brengen.

Toch duurde het niet lang voordat de Alkmaarders alsnog hun derde wisten te maken. Een vrije trap van Reijnders bereikte Beukema, die de bal leek te schampen en in het doel zag verdwijnen: 3-0. De centrale verdediger ging minuten later weer mee naar voren en kopte een hoekschop van Van Brederode bij de tweede paal binnen: 4-0. Van der Hart, die tot nu toe geen beste indruk maakt, wist daarna nog wel redding te brengen op een nieuwe grote kans voor Odgaard. 4-0 leek de ruststand te worden, maar daar dacht Clasie anders over. De middenvelder schoot in blessuretijd fraai van afstand raak: 5-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deed az ook tegen excelsior

Moet ook bij gezegd worden dat Emmen een dramatische eerste helft speelt. Leggen ons geen strobreed in de weg. Hopelijk spelen we donderdag ook zo goed, dan sturen we die Londenaren met 4-0 naar huis.

Wat een ramp. Lukkien gauw naar Groningen. Een instelling van niks. Az lekker laten voetballen. Geen overtreding. Pfff

AZ wordt 3e! Mooi voor ons voetbal!

Goede voorbereiding voor donderdag! Laten we ook zo goed spelen in de conference league!

Inmiddels al 5-0. Wat heerlijk. En nu in de rust belangrijke jongens er af halen voor aankomende donderdag + Dani de Wit en Karlsson op het veld zetten

Nou ja, AZ speelt zeker lekker, maar Emmen doet echt helemaal niets. Ze lopen bijna weg voor de bal, geven ons alle ruimte van de wereld en ja, daar kunnen de AZ-spelers wel lekker mee overweg.

En dan is de keeper ook erg matig (hoewel hij er ook nog wel twee uit houdt).

Ik verwacht dat Lukkien wel iets zal zeggen in de rust. Wel zaak om zo meteen niet geblesseerd te raken door een wat te stevige tackle, mocht Emmen wat meer inzet gaan tonen in de tweede helft.

En dat te bedenken dat je de 2e helft kunt redden vanaf de tribune met 1 goede worp....
1 bekertje water en we kunnen naar huis

14 mei 2023 om 22:02

Haha. Mooie opmerking!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren