Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ komt weer in actie en deelt contract uit aan ‘complete vleugelverdediger’

Laatste update:

AZ beschikt ook de komende twee seizoenen over Quinten Dekkers. De negentienjarige vleugelverdediger zette in het AFAS Stadion een handtekening onder zijn eerste profcontract, dat loopt tot medio 2022. Dekkers sloot in 2014 aan bij de jeugdopleiding van AZ en behoorde voor de coronacrisis tweemaal tot de wedstrijdselectie van Jong AZ. Een debuut in het betaald voetbal is echter nog niet aan de orde geweest. AZ deelde afgelopen vrijdag ook al een profcontract uit aan Bram Franken, de aanvoerder van AZ Onder-19.

"Dit voelt heel fijn", stelt Dekkers in een reactie op de website van AZ. "Het hele seizoen is het mijn doel geweest een contract bij AZ af te dwingen. Ik ben hard blijven werken en dat heeft zich uitbetaald. Het doet me goed dat AZ mij zelfs in deze onzekere tijden met het coronavirus een kans wil geven." Dekkers was dit seizoen een vaste waarde in AZ Onder-19, dat met overmacht de eerste plaats bezette in de kampioenspoule.

Dekkers is van mening dat hij voor de coronacrisis flinke stappen heeft gezet in zijn ontwikkeling als verdediger. "Ik kan inmiddels met links bijna net zo goed uit de voeten als met rechts", verduidelijkt de ambitieuze jeugdexponent van AZ. "Dat zorgt ervoor dat ik nu dreigend kan zijn met acties aan de binnenkant van het veld. Daarnaast ben ik ook in verdedigend opzicht beter geworden. Voor komend seizoen hoop ik een basisplek te verdienen bij Jong AZ en wil ik blijven groeien in mijn ontwikkeling."

Hoofd opleidingen Paul Brandenburg noemt Dekkers een ‘complete vleugelverdediger’. "Quinten heeft veel kwaliteiten in huis die van een moderne back worden gevraagd. Hij is fysiek sterk, staat verdedigend zijn mannetje, komt graag mee op in het aanvallen en beschikt over veel loopvermogen. Bovendien kan hij op beide flanken uit de voeten. Dat is zowel voor zijn trainers als voor Quinten zelf prettig, want dat vergroot je kansen in het team en je hele carrière", zo besluit de AZ-opleider.

Zie jij Quinten Dekkers doorbreken bij AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat er weer wat jonge jongens met potentie worden vast gelegd.hopelijk zitten er een paar jongens van het kaliber Wijndal en Koopmeiners tussen.

26 april 2020 om 12:43

Wijndal zie ik nog wel stappen maken, maar Koopmeiners vind ik een goede Eredivisie speler, maar komt zwaar te kort voor een stap hogerop in de topcompetities.

26 april 2020 om 13:03

Zwaar tekort in de vorm van zijn uitstekende overzicht, zijn perfecte passing, zijn inzet en valvastheid,zijn 99 procent moyenne met penalty's en niet te vergeten verdedigende kwaliteiten als het nodig is achterin....ach ja...je hebt gelijk....allemaal dingen die je vanzelfsprekend niet moet hebben als voetballer

26 april 2020 om 17:35

Bij mijn weten is er geen enkele AZ speler doorgebroken bij een (top)club in het buitenland, Ach ja, je hebt gelijk: Koopmeiners zal de eerste zijn😉

Ken de spelers niet maar mooi dat er weer talent bij AZ doorbreekt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren