Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ kent tegenstander in de Conference League na razendknappe comeback

Laatste update:

AZ weet welke club het treft in de derde voorronde van de Conference League. Sinds vorige week leek het er sterk op de de Alkmaarders naar Montenegro zouden moeten afreizen, daar Sutjeska de heenwedstrijd tegen FC Santa Coloma met 2-0 won. Donderdagavond vond er in Andorra echter een sensatie plaats. De thuisploeg zegevierde met 3-0.

Bijzonderheden
Na de 2-0 zege van Sutjeska in Montenegro leek AZ de tickets naar het Balkanland al te kunnen boeken. Santa Coloma gaf zich vooraf echter niet gewonnen en kreeg na de 1-0 van Mario Mourelo vleugels. De Spanjaard scoorde op aangeven van de Oekraïner Andriy Markovych. Twintig minuten voor tijd trok Santa Coloma de stand volledig gelijk via Marc Nierga. Hij scoorde na een beslissende pass van Ivan Garrido, die zelf ook op het scorebord zou verschijnen. In de zesde minuut van de verlenging maakte hij de derde Andorrese treffer. Santa Coloma hield vol en voltooide zo een onwaarschijnlijke stunt. De duels met AZ worden op donderdag 10 en 17 augustus afgewerkt. De winnaar van dat tweeluik gaat naar de play-offs, waar een ticket voor de groepsfase op het spel staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor AZ maakt het niet zoveel uit. Beide "hoor" je te winnen. Ook qua reis zal het niet veel verschillen.

wel lekker, van die extra oefenpotjes waar wel een soort druk achter zit aangezien je gewoon door moet naar de volgende ronde.

Moet je beiden gewoon me 5 goals verschil naar huis sturen. Groet binny.

3 augustus 2023 om 21:12

Dat dacht FC Utrecht ook te doen tegen FC Differdange 03.

Dat wordt over precies een week billenknijpen, Santa Coloma herbergt met Gomes (doelman, niet die van Psv), San Nicolás (sinterklaas speelt center back), en Rebés (defensieve middenvelder) maar liefst drie internationals.

3 augustus 2023 om 22:58

Zeker billenknijpen aangezien Az met Ryan, hatzidiakos, Sugawara,Karlsson,Pavlidis en Mihailovic maar 6 internationale telt😉

Kan mij nog een voorronde tegen Almaty herinneren 😅

3 augustus 2023 om 22:50

En ik nog een tegen Gil Vicente, en die is net wat recenter. Tuurlijk moet je ze nooit onderschatten, maar echt bang voor dit soort ploegen hoef je ook niet te zijn obv die ene voorronde. Was ook een heel ander team dat toen op het veld stond.

Had toch verwacht dat de ploeg uit Montenegro zou doorgaan. Ben volgende week in Zuid Frankrijk op vakantie. Toch maar eens m'n vriendin lief aankijken of we even op de donderdag een uitstapje naar Andorra gaan maken. Iets meer dan 3 uur rijden. Van wat ik er van heb gezien, lijkt het me geweldig om daar midden tussen de Pyreneeën een wedstrijd van m'n cluppie bij te wonen.

3 augustus 2023 om 22:33

Ik zou dat niet eens vragen maar gwn doen😛

4 augustus 2023 om 00:28

nu wil ik ook een vriendin.

4 augustus 2023 om 00:28

Man man een echte man vraagt geen toestemming en doet gewoon waar die zin in heeft.

4 augustus 2023 om 01:01

Single?

Geen probleem lijkt me.
Gewoon niet onderschatten en volle bak erover heen.
Az zal gezien hun status deze wedstrijden makkelijk moeten kunnen winnen op kwaliteit.

Erg knap van Santa Coloma dat ze al 2 voorrondes hebben overleefd, dat zie je Andorrese clubs toch niet vaak doen. Ook wel een mooi tripje voor AZ in plaats van het Oostblok.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren