Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'AZ is misschien wel de nummer drie van Nederland, ik ben ongelooflijk blij'

Laatste update:

John van den Brom liet Jop van der Linden debuteren in het betaalde voetbal en gaat nu weer samenwerken met de verdediger. AZ maakte vrijdagmiddag melding van de komst van Van der Linden, die transfervrij zal worden overgenomen van Go Ahead Eagles. Van der Linden kon uit verschillende clubs kiezen, maar twijfelde niet meer toen AZ zich voor hem meldde.

/

De 24-jarige Van der Linden werkte bij AGOVV Apeldoorn al samen met Van den Brom en belandde via Helmond Sport bij Go Ahead, waar hij nu bezig is aan zijn derde seizoen. De verdediger had al aangegeven dat hij van zijn transfervrije status gebruik wilde maken om een stap hogerop te zetten en gaat dus verder in Alkmaar, waar hij een vierjarig contract heeft gekregen.

Cambuur en PEC Zwolle waren ook serieus in de markt voor Van der Linden: "Maar als AZ dan komt...", zegt de beoogde opvolger van Wesley Hoedt tegen Voetbal International. "Eerlijk gezegd had ik in het begin helemaal geen rekening gehouden met AZ. Ik ben ongelooflijk blij en trots dat ik daar voor vier jaar kan tekenen. Bij misschien wel de nummer drie van Nederland."

Denk je dat Jop van der Linden een aanwinst is voor AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neem aan dat hij toch als back-up is gehaald en niet voor de basis

15 mei 2015 om 19:12

Ga er voorlopig maar vanuit dat ie voor de basis is gehaald..

Met types als jij gaan ze weer richting nummer 10 bedoel je. Schandalige aankoop. Stewart denkt nog steeds dat hij bij NAC zit volgens mij

15 mei 2015 om 19:00

Transfervrij en breedte in de selectie, wat een schande zeg

16 mei 2015 om 00:01

Dat zou ik niet te hard roepen als ik jou was...

Ik vond hem eerlijkgezegd een van de zwakste verdedigers die ik dit seizoen in de Eredivisie heb zien spelen. Ik begrijp dan ook niet waarom AZ hem heeft gehaald. Het enige wat hij kan is af en toe een vrije trap erin schieten.

15 mei 2015 om 18:34

Hahaha! Ben je nu sarcastisch? Want ookal ben ik een Eaglesfan, Jop was echt een van de meest stabiele verdedigers van de Eredivisie!

15 mei 2015 om 18:35

De meest stabiele verdediger xit in groningen

15 mei 2015 om 18:39

Als Eagles fan zou je dan toch even de vele tegengoals moeten analyseren. Verdedigend is hij vreselijk matig en veroorzaakt hij louter tegendoelpunten. Echt heel erg matig. Opbouwend goed, leuke trap ook. Maar wat een slechte verdediger.

15 mei 2015 om 19:12

Lachwekkende aankoop... Die hele Van der Linden kan er niks van. Goede trap, maar daar koop ik niet veel voor bij een verdediger.

15 mei 2015 om 19:16

Je hebt trouwens wel gelijk zie ik.. Hij is redelijk stabiel in zijn prestaties. Laat wekelijks zien dat hij eigenlijk thuis hoort in de Jupiler League.

15 mei 2015 om 19:19

Had niet anders verwacht van nec supporters om hem een sneertje uit te delen.

Jop heeft zich afgelopen twee jaar erg ontwikkeld. Weliswaar, dit jaar minder maar heeft in de promotie van eagles en afgelopen jaar grote aandeel in gehad! Dit jaar was eagles als team zeer onder de maat dus om dan hem hiervoor te verwijten vind ik niet gepast. Kijk naar zijn pluspunten en je zal zien dat hij bij een AZ zich best in de basis kan spelen.

15 mei 2015 om 19:47

juist

15 mei 2015 om 22:18

Wat heeft het fan-zijn van NEC nou te maken met een beoordeling over Van Der Linden? Ik vind het gewoon een matige verdediger en dat heeft verder niks te maken met het mijn favoriete club.

16 mei 2015 om 07:07

Nou de ontwikkeling van Eagles en spelers hebben ervoor gezorgd dat jullie een trede lager zijn gaan voetballen. Best normaal dat je gaat 'haten' eigelijk want Jop is een verdediger dat kan uitgroeien tot een stabiele speler. Heeft immers de kwaliteiten daarvoor. Verdedigend wat minder, maar kan juist daar beter in worden bij een team dat hoger is dan Eagles zelf!

16 mei 2015 om 10:01

Ik weet niet wat voor voetbal de meeste hebben gekeken maar dus niet echt naar van der Linden

AZ is ook afgezakt dat ze dit soort troep halen. Met alle respect, maar deze jongen kan er niks van. Ik dacht eerst dat ze voor Van Aken van Heerenveen gingen, maar als je dan bij deze jongen uitkomt is dat wel teleurstellend. Ik kan me niet voorstellen dat er niks beters te vinden is. Of het moet zo zijn dat deze jongen als vervanger komt van Wuytens. Dan nog ga je er op achteruit overigens.

15 mei 2015 om 18:42

Ik zou alleen kunnen bedenken dat ze gewoon geen geld hebben. Horen ook niet bij de veilige categorie 3 waar Ajax en Feyenoord wel inzitten

15 mei 2015 om 19:27

Dat lijkt met niet, de laatste jaren heeft AZ altijd wel spelers voor miljoenen kunnen verkopen. Deze zomer pakken ze weer de nodige miljoenen met Gudelj terwijl voor Hoedt een ruime opleidingsvergoeding wordt binnen gehaald.

Natuurlijk, dat geld kan niet allemaal worden geherinvesteerd. Maar voor Gudelj hebben ze al een vervanger met van Overeem. Dan mag je verwachten dat er voor Hoedt een betere vervanger komt dan het kneusje van Gae.

Ik vind Vriends beter dan Joppie. Blij dat ie niet naar Zwolle komt.

Zelfs een schildpad is sneller dan Van der Linden. Eerste Divisie materiaal.

En AZ is de club met de beste jeugdopleiding van Nederland!

TV Rijnmond meldde dit al... Voetbalzone ook???

On; succes Job! Dat je Wuytens maar waardig mag vervangen! Want ik hoop dat AZ een serieuzere/betere speler haalt ipv Hoedt... Misschien Van Aken?

Goede trap maar verder een beperkte verdediger en niet van het niveau AZ.

Nummer 4 van Nederland.

Na PSV , Ajax en Feyenoord natuurlijk.

Op basis van wat zou Az dan 'misschien' de derde club van Nederland zijn? Qua stadion, supporters etc moeten ze sowieso de traditionele top 3 voor zich dulden. Dan zijn er nog clubs als Twente, Utrecht, Heerenveen, Vitesse etc die een stadion hebben met grotere capaciteit. Daarnaast is het qua sfeer bij clubs als NAC vele malen beter dan in Alkmaar.

Begroting dan? Nee, dit jaar hadden ze 'slechts' de 6e begroting van de Eredivisie. Ook hier geen top 3 plaats dus.

Prestaties? Met een Kampioenschap, Super Cup en Beker doen ze het over een periode van 10 jaar niet slecht. Maar ook hier moeten ze Ajax, PSV en Twente voor zich dulden.

Dus, op basis van wat zijn ze 'misschien' de 3e club van Nederland?

15 mei 2015 om 18:41

Volgens mij volg je het belangrijkste aspect van het voetbal niet geloof ik. Waar staan al die clubs nu op de ranglijst? Pfff.. Dat je het echt nog gaat uitzoeken

15 mei 2015 om 18:42

Leer eens verder te kijken, of moet ik het voor je gaan uitleggen?

15 mei 2015 om 18:46

Nou Ruud, leg uit!

15 mei 2015 om 19:02

Nu nog gezamenlijk, maar waarschijnlijk na zondag alleen de nummer 3. Op basis waarvan? De ranglijst natuurlijk!

15 mei 2015 om 18:43

Ze eindigen dit seizoen misschien nog als 3e, vandaar.

15 mei 2015 om 18:47

Aha, zo had ik het nog niet bekeken! Bedankt.

15 mei 2015 om 18:47

Best schattig xD

15 mei 2015 om 18:54

Haha ongelooflijk dat dit nog verteld moest worden.

15 mei 2015 om 18:57

Je kunt met de vele lappen tekst die ik per dag moet lezen niet verwachten dat er niet zo nu en dan een leesfoutje in sluipt. De paar biertjes die ik ter ontspanning heb gedronken in het zonnetje, zullen ook wel aan het leesfoutje hebben bijgedragen.

Ik zal voortaan de tekst eerst beter bestuderen, voordat ik op basis van leesfouten een reactie geef. Goed?

15 mei 2015 om 18:47

Rechts op je beeldscherm zie je Feyenoord en AZ staan met allebei 33 gespeeld en 59 punten. Met nog één wedstrijd te gaan kan AZ op de 3e plek eindigen.
Dus 'misschien' zijn ze in deze jaargang van de Eredivisie de derde club van Nederland.
Zo cryptisch vond ik die opmerking niet.

15 mei 2015 om 18:55

Ja hoor, het is me nu duidelijk. Door die 6 biertjes die ik vanmiddag in op het terras in het heerlijke zonnetje dronk, is mijn begrijpend lezen wat achteruit gegaan. Bedankt voor de toelichting.

15 mei 2015 om 19:09

Die jongt leeft op wolk, mag ie?

15 mei 2015 om 19:11

Ik misgun het hem ook niet hoor. Theoretisch gezien is het gewoon een geweldige stap om vanuit de kelder van de Eredivisie richting de subtop te vertrekken.

Ik ben blij als Twente fan dat hij niet naar ons komt.

Heb deze man dus 2 à 3 jaar aan het werk gezien bij Helmond Sport. Hij heeft een gouden trap in z'n linker (scoorde in z'n laatste seizoen 10 vrije trappen!!) maar, het belangrijkste aspect voor iemand die centraal achterin speelt; verdedigen, is z'n zwakke plek. Hij is veel te sloom en laat z'n man nog wel eens lopen. AZ ligt ver boven zijn top.

Is die kerel pas 24 jaar? En dan al zo'n oude kop hebben...gossie toch.

Hey jop je hebt de TOP gejaald goed man wie had dat gedacht, van pannekoek naar koekoek. Wat is er met AZ aan de hand. Met alle respect trouwens jop maar ik denk dat az wel te hoog gegrepen is. Al met al succes, en az ook succes.

Leuk voor de breedte. Zal niet voor de basis gehaald zijn. Zonde voor die jongen. Voorbeeldige prof, maar komt op alle gebieden net te kort om in de (sub)top te spelen.

Dacht dat hij al bijna moest stoppen met voetbal. Hij ziet er ook echt oud uit! En naar mijn inzien is hij niet goed genoeg voor AZ. Ik snap ook niet waarom ze zo'n speler halen.

Met ogen dicht gekocht John Brom.

En weer een speler die een plek inneemt van de eigen jeugd
Sorry hoor maar zijn de spelers (verdedigers) in de eigen jeugd echt slechter dan deze speler?

Steven Berghuis kwam ook als mislukte speler naar AZ en heeft zich heel geleidelijk ontwikkeld tot de belangrijkste speler van AZ. Dat had hij zelf niet eens durven dromen toen hij binnen kwam.

AZ hanteert de Billy Bean methode. We zullen zien wat dit gaat opleveren........

16 mei 2015 om 08:40

Ik denk dat Jop het nog best aardig kan gaan doen. Bij az staat ie verdedigend natuurlijk veel minder onder druk dan bij gae en worden z'n sterke punten(opbouw en traptechniek), veel meer gebruikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren