Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ enkele maanden zonder middenvelder Rienstra

Laatste update:

De start van het seizoen 2016/17 gaat voorbij aan Ben Rienstra. De 26-jarige middenvelder heeft maandag tijdens de training van AZ een breuk opgelopen in het middenvoetsbeentje van zijn linkervoet. Zijn club laat weten dat Rienstra deze week op de operatietafel zal verschijnen.

/

Na de chirurgische ingreep zal Rienstra twee tot drie maanden niet inzetbaar zijn voor AZ. Dat is een tegenvaller voor trainer John van den Brom, die vorig seizoen graag en vaak een beroep deed op de middenvelder. Rienstra speelde in totaal 28 wedstrijden in de Eredivisie, waarvan 26 als basisspeler.

AZ haalde al twee nieuwe namen binnen voor het komende seizoen: Rens van Eijden en Mats Seuntjens. Het is daarnaast een kwestie van tijd voordat ook Wout Weghorst wordt onthuld als nieuwkomer en mogelijk komt ook Fred Friday er nog bij. Als Markus Henriksen nog vertrekt uit Alkmaar kan Van den Brom voorlopig niet beschikken over twee basisspelers op het middenveld van vorig seizoen.

Denk je dat AZ het gemis van Ben Rienstra op kan vangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balen! Nu Rienstra weg valt baal ik dat Ortiz is vertrokken naar Mexico. Er moeten nu dus sowieso nog twee middenvelder bij komen, anders gaan we weer niet goed beginnen. Zeker met het oog op de Europa league verwacht ik nog twee middenvelders en een spits.

6 juli 2016 om 10:21

Zeker balen. En ik mag toch hopen dat Weghorst niet als eerste spits is gehaald (er van uitgaande dat Janssen vertrekt). Rienstra zou je nog op kunnen vangen door v/d Linde naast Vlaar te zetten en Wuytens op de plek van Rienstra te zetten. Wordt de spoeling wel erg dun als er dan nog iemand uitvalt. Dus zoals je zegt, extra middenvelder(s) is geen overbodige luxe, zeker ook gezien het feit dat Haye weg is.

6 juli 2016 om 10:28

Max Huiberts heeft vanochtend gezegd dat Weghorst een aanvulling is op de huidige selectie. Dus als Janssen of Muhren vertrekt ze zich richten op een nieuwe spits.

6 juli 2016 om 10:29

Misschien een gokje wagen bij Schaars? Ik denk dat hij nog moeiteloos mee kan met het niveau van AZ. Bovendien is hij transfervrij

6 juli 2016 om 10:47

Als van der Linden achterin moet gaan spelen lever je wel echt heel erg veel kwaliteit in, dat lijkt me toch niet de bedoeling. Friday wordt denk ik de eerste spits, de geruchten worden steeds serieuzer!

6 juli 2016 om 10:48

Vind ik een hele goede en nuttige aankoop als AZ dit zou overwegen!

6 juli 2016 om 10:56

@hurricane

Dat is niet eens zo'n hele gekke gedachte!

6 juli 2016 om 11:07

v/d Linde is er voorlopig ook niet bij, v.d Eijden naast Vlaar ( heerlijk blok met 2 beukers die een beuk niet schuwen ) Wuytens op de plek van Rienstra.

6 juli 2016 om 11:14

Weghorst heeft in een normaal seizoen voor hem 14x gescoord in de Eredivisie. Ik ga ervan uit dat hij bij AZ meer kansen krijgt en dus vaker scoort. Weghorst kan dan zomaar 20+ goals maken, wat erg netjes is.

6 juli 2016 om 11:26

Wuytens schuift sowieso door. Van der eyden komt naast vlaar

6 juli 2016 om 11:01

Schaars ophalen, ideaal voor de roulatie met Wuytens en Rienstra gedurende het seizoen

En wilt in Nederland blijven, kent de club en blijft onze kampioensheld!!

Jop van der Linden is laatst geopereerd aan zijn heup, en mist de gehele voorbereiding. Overigens is Jop natuurlijk maar een matige speler. Traag , niet wendbaar genoeg , en zijn traptechniek is ook niet echt best.

6 juli 2016 om 10:36

Schaars proberen te halen voor deze positie, transfervrij en kent de club goed.

Job van der Linden is niets idd. Al vind ik zijn traptechniek juist een van zijn sterkere punten.

6 juli 2016 om 11:12

Haha ja, een verdediger met een betere traptechniek dan van der Linden, vind je bijna nergens.

Nou AZ haal heel snel onze held Stijn schaars terug! Daar hoopte ik sowieso al op. Ideaal voor in de roulatie. Een echte nummer 6 was toch al nodig als concurrentie van Rienstra na het vertrek van Ortiz.

Stijn Wuytens is meer een nummer 8 net als van Overeem... En Seuntjens meer een 10... Efmorfidis en helmer zijn nummer 10s in jong AZ en ouwejan is meer linkshalf.

Schaars erbij is ideaal qua ervaring en hij kan gedurende het seizoen met bekerwedstrijden en EL veel rouleren met Rienstra en Wuytens voor op 6 en 8.

AZ was vorig jaar erg zwak in de breedte.... Haye, Brezancic, muhren etc waren altijd een hele grote achteruitgang qua wissel...

Een schaars, Seuntjens, Veldwijk etc op de bank geeft meer concurrentie.



Denk dat AZ het gemis van rienstra wel kan opvangen met seuntjes en ouwejan of eventueel lewis, maar een extra middenvelder zou fijn zijn.
Friday, een nieuwe middenvelder, Van Rhijn en eventueel een keeper als Jurjus of Ruiter en we kunnen ertegenaan

De spoeling wordt nu wel erg dun, ortiz weg,haye weg,henriksen wordt verkocht,middenveld met
seuntjes,van overeem,stijn wuytens, back up is bittere noodzaak.
Stijn Schaars halen , wat mij betreft Ilias Bel Hassini van Heracles kopen.

Dit maakt de weg vrij voor Stijn Schaars. Verwacht hem zeker snel terug in Alkmaar!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren