Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ayoub El Kaabi voorkomt in minuut 87 dat Marokko zich verslikt in Zuid-Afrika

Laatste update:

Marokko heeft donderdagavond op het nippertje een overwinning in de wacht gesleept in de kwalificatiereeks van de Afrika Cup. In eigen land was het team van Vahid Halilhodzic een kleine maat te groot voor Zuid-Afrika: 2-1. Lang zag het ernaar uit dat het eerste duel in Groep K zou eindigen in een gelijkspel, maar in de 87ste speelminuut zorgde invaller Ayoub El Kaabi voor de verlossing.

Bij de Leeuwen van de Atlas kreeg Sofyan Amrabat een basisplek op het middenveld naast Aymen Barkok. Het aanvalsduo werd gevormd door Youssef En-Nesyri en Tarik Tissoudali, terwijl Zakaria Aboukhlal negentig minuten lang op de bank bleef. Rechtsachterin stond Achraf Hakimi geposteerd. Vanaf het eerste fluitsignaal domineerde Marokko de wedstrijd, zo blijkt ook uit de statistieken die overbrugd werd. In het eerste bedrijf hadden de Marokkanen liefst 64 procent van de tijd de bal, terwijl er 17 doelpogingen genoteerd werden. Hoewel Zuid-Afrika daar slechts één doelpunt tegenoverstelde, gingen de bezoekers met 0-1 rusten.

In de achtste speelminuut was het Lyle Foster die op aangeven van Sphephelo Sithole verrassenderwijs de 0-1 aantekende. Het duurde tot de 51ste minuut voordat Marokko erin slaagde om de stand te nivelleren. Na een fraaie, indraaiende bal kopte Romain Saiss terug op En-Nesyri, die van dichtbij op koelbloedige wijze afrondde: 1-1. Ondanks het Marokkaanse veldoverwicht zag het er naar uit dat er niet meer gescoord zou worden in het Stade Moulay Abdallah, maar in de 87ste minuut bracht El Kaabi de verlossing. De aanvaller zorgde met links uit een voorzet van Amine Harit voor de winnende treffer: 2-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onder deze trainer gaat het gewoon slecht. En ga toch weg met die opmerkingen van ja dat er een team staat en dat de trainer karakter en discipline heeft. Het is gewoon slecht onder deze coach

9 juni 2022 om 23:59

ik lees eerste helft 17(!) doelpigingen en 64% balbezit.

Tegenstander maar 1 doelpoging

En dan beweren het gaat slecht??!!

10 juni 2022 om 00:15

Je deelt tegen zuid - Afrika. Kom om man !! Als je echt wilt overleven in een WK moet je minimaal met 3-0 winnen . Ze verloren ook gewoon met 3-0 van de VS . Dus ja , ik denk dat het slecht gaat met Marokko

10 juni 2022 om 02:07

Is ook geen schande om een vriendschappelijke wedstrijd te verliezen van de VS. Hebben uitstekend geinvesteerd in hun voetbal en plukken de vruchten van af. VS is gewoon een sterk team en een lastige tegenstander voor elk voetbal land winnen nu ook keer op keer van Mexico en zijn ze voorbij. Wat betreft Marokko ach ja het komt wel goed ze winnen vaak op het nippertje maar van achter staat alles als een huis. De doelpunten zullen wel vallen zeker jullie 1ste spits terug is

10 juni 2022 om 07:25

Chelseabarca. Vriendschappelijke partijen zeggen niks. Marokko won ook 4-1 van belgie keer. Marokko had ook tig kansen tegen usa. Ze speelde gewoon goed. En zuid afrika is niet zo zwak als je denkt. Speelde 2 maanden terug 1-2 tegen frankrijk met mbappe, benzema etc.

10 juni 2022 om 08:24

Tja misschien is Marokko toch niet zo goed. En volgens mij is Z Arika ook niet zo slecht.

10 juni 2022 om 10:31

Zuid -Afrika is heel zwak met alle respect. Ze hebben kansloos 5-0 verloren van Franktijk niet 1-2 en Mbappe scoorde drie keer

10 juni 2022 om 16:50

@boscojean dat gaat er niet in bij Kralla. Landen waar Marokko tegen speelt zijn schijnbaar altijd onderschat, om vervolgens teams als Zwitserland en Denemarken zwak te noemen.

Die wedstrijd België-Marokko (1-4) in 2008(!) haalde hij nog aan tijdens de Afrika Cup om aan te geven dat Marokko op dit moment wel mee kan met Spanje, Frankrijk, Duitsland etc. 'vriendschappelijke partijen zeggen niks.' Logica?

10 juni 2022 om 00:26

Duidelijk geen verstand van voetbal. Maar oke omdat Ziyech NIET wil voetballen voor zijn land is coach schuldig.

10 juni 2022 om 00:53

Een verhaal heeft 2 kanten. Maar ook zonder Ziyech en een fatsoenlijke coach had je hier 4-0 van gewonnen.

10 juni 2022 om 01:13

Geen verstand van voetbal omdat hij niet tevreden is hoe Marokko in een volle Rabat met de hakken over de sloot wint van een lachwekkend dramatische team als Zuid Afrika (die zich niet eens plaatste voor de vorige Afrika Cup)? Als je met deze ploeg op het WK verschijnt ga je iedere wedstrijd met minimaal 3/4-0 af (en dan heb ik het nog over Canada). Deze trainer moet er zo snel mogelijk uit. Selectiebeleid is om van te janken en tactisch is het nog droeviger

10 juni 2022 om 01:15

Stel !!! Ziyech was nog niet geboren (Ziyech bestaat niet, heeft nooit bestaan), dan moet je met de huidige Marokkaanse profvoetballers op deze planeet een fatsoenlijke selectie kunnen samenstellen.

10 juni 2022 om 01:25

Ziyech is een goede aanvulling maar hij is echt niet zo cruciaal voor Marokko als de meeste denken. Het grootste probleem is dat er genoeg goede Marokkaanse voetballers rondlopen die genegeerd worden door Vahid en er allemaal amateurs worden opgeroepen zoals Barkok, Mmae, Chakla etc. Er zijn op hun posities minimaal 10 Marokkanen die beter zijn op het moment en die worden op de bank gezet of zelfs buiten de selectie gelaten

10 juni 2022 om 01:40

Niet alleen ziyech maar ook Maleh een talent en bij Bayer een Adil.

10 juni 2022 om 09:00

Zeker geen verstand van voetbal. Tegenwoordig gaat het om resultaat en wat ik bij Marokko zie zij winnen heel veel met Vahid, dus wat ik zou doen gewoon lekker cashen bij Marokko en heerlijk terug gaan naar Bosnië waar hij een levende legende is. Toch beetje ondankbaar voor alles Marokkaanse supporters…

10 juni 2022 om 09:54

Wat een onzin. Het gaat om resultaat inderdaad, en wat heeft Vahid bereikt? Oke hij heeft in een poule met c teams uit afrika het wk gehaald. Oke dat is goed. Voor de rest alleen maar van slechte ploegen gewonnen. Elke keer als er beetje weerstand stond kwam Marokko er niet uit. En het gaat niet alleen om Ziyech, er zijn genoeg andere spelers die goed stuk beter zijn dan wat hij nu selecteert. Harit zit er nu voor het eerst weer bij omdat de voorzitter daar op stond. Mazroui zelfde, Taarabt zit er nu niet bij zat er heeel lang niet bij. Hij gaat wel naar WK omdat de voorzitter er kort op zat. Feddal zit er niet bij. Dit zij jongens op Harrit na die knock out CL hebben gespeeld. Harrit 2e geworden in Frankrijk. Kan je me niet wijsmaken dat de trainer zulke spelers niet hoort op te roepen. Nee we gaan met Mmea en Chaib en Masina voetballen. Dat zijn toppers

10 juni 2022 om 07:23

Lol heb jij de wedstrijd wel gekeken? Het kon 10-1 staan. De spelers missen kansen zoals ze altijd doen ook onder renard op het wk en afrika cup. Marokko speelde tegen een altijd lastige zuid afrika en weet te winnen. Zoals 9 van de 10 wedstrijden die vahid wint good job!!.

Kansen afmaken blijft het probleem bij de Marokkaanse elftal. Met 29 goal attempts en maar liefst 10 shots on goal, doen ze zich hier zichzelf veel te kort mee. Ook geen VAR anders zeker een penalty voor de handsbal en misschien ook nog de overtreding op Harit in de 16.

10 juni 2022 om 09:39

Als je 2 goals maakt van de 10 shots on goal, dan heb je een effectiviteit van 20%, dat is toch niet heel slecht. Attempts zeggen mij niet zoveel, want daar worden soms idiote pogingen ook onder geschaard.

10 juni 2022 om 09:48

@lord. Toch zijn er veel kansen verloren gegaan doordat En-Nesiry niet in vorm is en Tissoudali zijn dag niet had. Als de aanvallers hun kansen zouden afmaken net als Zuid-Afrika, 1 kans 1 goal, dan staat er een leuk elftal met een solide keeper, verdediging en hard werkende middenvelders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren