Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Avonturier zoekt Nederlandse club: ‘Qua reizen is het wel mooi geweest’

Laatste update:

Bas van den Brink is geen profvoetballer die de gebaande paden volgt. De dertigjarige avonturier, in het verleden actief voor onder meer FC Utrecht en FC Emmen, speelde de voorbije jaren in Australië, Zuid-Korea en nu onlangs zag hij een dienstverband in India in het water vallen. Daardoor is de dertigjarige verdediger terug in Nederland: hij houdt zijn conditie op peil bij Jong FC Utrecht.

Van den Brink dacht in het Indiase Churchill Brothers een nieuwe club te hebben gevonden, maar door een verschil van inzicht over het contract koos hij eieren voor zijn geld. Dat laat hij weten aan Voetbal International. Nu is hij terug in Nederland en hij is van plan om het de komende seizoenen minder ver van huis te zoeken. Van den Brink mag de rest van het seizoen in ieder geval niet meer voor een andere club spelen, dus het zal aankomen op volgend voetbaljaar.

“Hopelijk rolt er na de zomer een leuke Nederlandse club uit”, zo laat Van den Brink weten aan het weekblad. Als hij toch naar het buitenland gaat, dan hebben Duitsland of Frankrijk zijn voorkeur. “Qua reizen is het in principe wel mooi geweest. Of het moet écht iets bizars zijn.”

Zou jij net als Bas van den Brink de wereld over reizen, of zou je dichter bij huis blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

kwam waarschijnlijk tekort voor de eredivisie, maar hij heeft op deze manier toch een mooie carriere gehad.

28 februari 2013 om 14:18

Inderdaad. Om jaloers op te zijn. Net als Pascal Bosschaart bijvoorbeeld. Kwam bij Feyenoord en ADO gewoon veel te kort. Uiteindelijk heeft hij toch een paar prachtige jaren gehad in Australie. Ik heb toen een keer een repotage over hem gezien. Mooi huis, goed inkomen en een prachtige cultuur.
Dan heb je het toch mooi voor elkaar daar.

Hahahahaha die poll......

On: Niet goed genoeg voor een degelijke club uit de Eredivisie (ten minste, op basis wat ik van hem kan herinneren). In ieder geval niet in de basis, misschien ergens als back-up.

hahaha , had nog nooit gehoord van deze voetballer tot dat ik hem in me team kreeg met Ultimate Team fifa13. En nu staat die hier op voetbalzone Wellicht een Jupiler Club die hem hebben wilt?

28 februari 2013 om 17:16

haha dat heb ik ook, bij fifa is die een van de sloomste spelers van het spel, maar dat is fifa,

Ik zou wel reizen maar landen als india trekt me nou ook weer niet en helemaal niet voor het voetbal :/

Nooit gehoord van de beste man. Hopelijk vind ie een leuke club in Nederland. Ik kan me best voorstellen dat hij het zat is om te reizen en het nu dichterbij huis wilt zoeken.

Was een redelijk getalenteerde speler rond de milienniumwisseling, daarna nog vrij weinig van vernomen.

tja volgens mij heeft hij zelfs nog een knvbbeker winst op zijn erelijst staan, niet als actieve speler, maar toch.

Was een aardige jongen, goede mentaliteit, maar iets te weinig talent.

Wat hij gedaan heeft is slim, in die landen was hij vast een kanjer en hij heeft veel van de wereld gezien en kon gemakkelijk in leven blijven.

Beetje vergelijkbaar met Gorter (de oude, de ogenprikker), die is ook begonnen met reizen (zwitserland, italie) en vervolgens teruggekomen voor de rest van zijn loopbaan. Maar die was wel beduidend beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren