Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid voorkomt Russische sensatie en bewijst PSV goede dienst

Laatste update:

Atlético Madrid heeft PSV dinsdagavond een goede dienst bewezen. Omdat overwintering in de Champions League praktisch uit zicht was hoopten veel Eindhovenaren op Madrileens succes tegen FK Rostov. Dat leek uit te blijven, maar Antoine Griezmann zorgde in de blessuretijd voor de verlossende 2-1. Atlético gaat samen met Bayern München door naar de volgende ronde van het miljardenbal.

/

In de voorgaande zes Champions League-wedstrijden had Atlético de nul gehouden in het Vicente Calderón. Rostov leek op voorhand niet de aangewezen ploeg om die reeks te beëindigen, maar dat gebeurde toch. Sardar Azmoun, een van de plaaggeesten van Ajax in de laatste voorronde, was het eindstation van een vloeiende counter van de Russen. De spits kwam na een uitstekende assist oog in oog te staan met keeper Jan Oblak en maakte geen fout. Het was een grote domper voor het thuispubliek, dat twee minuten daarvoor nog mocht opveren vanwege een doelpunt van Atlético.

Het was een curieus doelpunt, dat op naam kwam van Antoine Griezmann. Een lobje van Yannick Ferreira Carrasco werd doorgekopt door Azmoun, waarna de vrijstaande Griezmann de bal op acrobatische wijze over keeper Soslan Dzhanaev kreeg. Het waren de enige twee doelpunten van de eerste helft, al kreeg met name Atlético kansen op meer. De thuisploeg was voor rust goed voor liefst 62 procent balbezit en vuurde zestien doelpogingen af. Ook in de tweede helft had Atlético het overwicht. Rostov bleef, soms met behulp van harde charges, overeind en hoefde niet bijzonder veel toe te staan.

Kansen kwamen er uiteraard wel. Dzhanaev reageerde attent op een lage inzet van Fernando Torres, een afstandsschot van Carrasco was eveneens een prooi voor de keeper en Koke schoot na ruim een uur naast. Dzhanaev bleef zijn topvorm etaleren en keerde in de slotfase ook pogingen van Griezmann en Torres. In de laatste minuut van de blessuretijd was de Fransman toch trefzeker. De Spanjaarden zijn zeker van een plek in de achtste finales van de Champions League. In de laatste twee duels wordt met Bayern uitgemaakt wie groepswinnaar wordt.

Wie heeft meer kans op overwintering in Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wow die last minute winst kan cruciaal worden voor Psv.

Mooie assist inderdaad van carrasco....

Mooie assist van carrasco....

In de 1e helft ging het nog gelijk op (al had atleti wel 2 hele grote kansen van filipe en torres), Griezmann een heerlijke goal waar we niet al te lang van konden genieten door de 1-1. In de 2e helft was atletico duidelijk de betere en werd dat beloont door een goal van griezmann in de 93e minuut!

Verdiend gewonnen door Atletico. Wat hebben zij ook veel jonge topspelers daar, Griezmann, Correa, Carrasco, Koke, Saul, Gimenez en Hernandez gaan Atletico minimaal 350 miljoen opleveren bij elkaar

1 november 2016 om 23:11

Het is juist te hopen dat ze deze kern (incl. trainer) de komende 5-10 jaar intact kunnen houden. Fantastische ploeg met een uitmuntend aankoopbeleid. Chapeau!

1 november 2016 om 23:11

Hoe heb jij dat berekend?

1 november 2016 om 23:12

Die 350mln

1 november 2016 om 23:30

Denk dat elke speler gemiddeld 50 miljoen gaat opleveren. Sowieso zijn Griezmann & Carrasco zelfs duurder in deze tijden. Dan kom je al gauw uit bij zo'n bedrag aangezien de meeste lang vastliggen, behoren tot de beste spelers van hun generatie en Atletico hoeft niet gelijk te verkopen

Als Aletico niet nog op de valreep gescoord had dan waren de kansen op Europese overwintering voor PSV een heel stuk kleiner geworden.

2 november 2016 om 00:34

Het hangt toch af van de laatste wedstrijd.
Die ik PSV overigens wel ziet winnen.

2 november 2016 om 05:47

Denk er niet te makkelijk over. Dat deed Ajax ook.
En Rostov blijkt gewoon een lastige ploeg te zijn om tegen te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren