Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid herstelt zich na rampstart en pakt leiding in Spanje

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zaterdagavond de leiding in de Primera División opgeëist. Los Colchoneros houden al maanden gelijke tred met Barcelona en zijn de concurrent uit Catalonië (die zondag in actie komt) nu voorbijgegaan, door een zwaarbevochten 3-2 overwinning op Levante. Het zag er vroeg in de wedstrijd niet echt naar uit dat Atlético de winst zou pakken. Levante beleefde namelijk een droomstart en kwam vliegensvlug op voorsprong.

/

Andreas Ivanschitz verraste door al in de tweede minuut voor de 0-1 te zorgen. De Oostenrijker ontving een goede pass en trok drie man van Atlético met zich mee, maar al vallend wist hij de bal toch nog (via de voet van Thibaut Courtois) in de verre hoek te mikken. Het was pas de eerste tegentreffer op eigen veld voor Atlético sinds 400 minuten. De Madrilenen kenden een slecht eerste half uur, maar daarna kwam de vaart erin en begon de comeback vorm te krijgen.

Met een goede kopbal bracht Diego Godín de score na dertig minuten weer in evenwicht en Diego Costa zorgde snel na rust voor de verdiende 2-1 voorsprong. Hij schoot knap binnen met een volley en overtrof daarmee Radamel Falcao. Vorig seizoen stond de Colombiaan rond hetzelfde tijdstip op zeventien treffers, terwijl de huidige ster van Atlético er al achttien maakte in zeventien wedstrijden. Bovendien was het voor Diego Costa zijn vijftigste treffer in de Primera División.

/

Het gat dat de Spaans-Braziliaanse topschutter sloeg was echter niet beslissend. Negen minuten na zijn goal trok Pedro Rios vanaf eigen helft een flinke sprint en verschalkte hij doelman Courtois met een goed schot in de linkerhoek. Atlético gaf de moed nog niet op en greep een kwartier voor het slot opnieuw de leiding in het Vicente Calderón. Juanfran versierde een strafschop, die door Diego Costa benut werd. In de slotfase kreeg bij de tegenstander Juanfran García, de ex-Ajacied, nog een rode kaart.

Zie jij Atlético Madrid dit seizoen landskampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk om voor de verandering eens een andere nummer 1 te zien daar!

Hoe speelde Arda?

21 december 2013 om 22:00

Zo te zien krijgt die alle Turkse stemmen, dus zal vast prima gespeeld hebben.

Ot:

Costa, wat een monster is het toch. Motm

21 december 2013 om 22:04

Bedankt voor je antwoord!

21 december 2013 om 22:54

bedankt voor het bedanken

21 december 2013 om 23:08

Waarom bedank jij hem, hij bedankt jouw toch niet ?

21 december 2013 om 23:14

Luffy!

21 december 2013 om 23:11

Arda speelde echt zo ongekend slecht niet normaal en dat meen ik. Ik zat in het stadion en Diegi Costa Villa en Arda waren de slechtste van het veld. Costa scoort weliswaar 2x maar heeft verder echt alles verputst. Arda heeft geen enkele pass aan een medespeler gegeven.

22 december 2013 om 00:54

Ok, bedankt dat jij wel normaal kan reageren

Jammer dat hij slecht speelde. Weet eigenlijk alleen niet wat ik nu moet denken want een paar reacties hieronder zegt E1903 als Atletico-fan dat Arda goed was, haha.

Wat speelde Atletico slecht vind ik , kregen zomaar 2 doelpunten tegen , en kregen ook zomaar een penalty , 2-2 zou het moeten zijn was totaal geen penalty denk niet dat ze dit volhouden 2e plaats is maximale resultaat

21 december 2013 om 22:03

knappe voorspelling.... Is toch ook logisch, ze hebben een veel minder brede selectie en pakken ongelofelijk veel punten (bijna een mirakel). Gewoon hopen dat ze het lang genoeg volhouden (voor de spanning) maar kampioen zullen ze never worden.

Heel goed gespeeld door Atletico. Vooral Juanfran en Turan vond ik goed spelen. Nu deze lijn proberen door te zetten.

21 december 2013 om 22:10

Ik vond het vandaag juist één van jullie slechtere wedstrijden. Maar ja de punten zijn binnen wat het belangrijkste was.

Ze speelde slecht maar alsnog de punten thuis gehouden..

21 december 2013 om 22:11

Atletico is inderdaad schuldenvrij.. Know your facts

21 december 2013 om 22:13

En Atletico Madrid is schuldloos?

21 december 2013 om 22:14

@ Dutchplaymaker

Hehe knowing the facts is iets wat hier ver te zoeken is.

On: Tgoh weer zo één die maar wat ligt te roepen zonder er al teveel van te weten. Alteti zit ook diep in de schulden dus wat zeg nou je man!

21 december 2013 om 22:18

Volgens mij staat Atletico Madrid 500 miljoen in de schulden dus ik neem aan dat je het hen niet gunt omdat ze geen schulden hebben.

Gelukkig toch nog de 3 punten! nu zal het wel heel erg leuk zijn als barca morgen even wat punten laat liggen!

Diego Costa nog betere statistieken dan Falcao vorig seizoen, ongelooflijk. Hij is wat mij betreft de spits die wij nodig hebben. Wenger trek die portemonnee!

Diego costa js een geweldige spits maar toch als ik moest kiezen dan koos ik voor Falcao


Prachtig. Zou het fantastisch vinden als zij eens kampioen zouden worden.

Leuk om na jaren Real en vooral Barça aan kop te zien eindelijk eens een andere koploper te hebben, Atletico staat verdient en kop en het speelt echt goed voetbal, met Diego Costa als fantastische spits al zeg ik het zelf, als je het mij vraagt zie ik Atletico zomaar eens kampioen worden, het zal een welkome verrassing zijn voor me

Vraagje voor de Atlético-fans: Hoe speelt Villa de laatste tijd?

21 december 2013 om 23:23

Hij presteert minden. Begin was hij goed op dreef maar hij staat een paar wedstrijden droog. Morgen barca weer ze gaan 150% geven en moeten de leiding weer pakken hoe lastig die wedstrijd morgen ook is.

Wel een heel gemakkelijke pingel anders hadden ze dit niet zomaar gewonnen

Atletico is sws titelkandidaat! ik gun ze de titel wel! ik vind Diego Costa geweldig hij is wel een speler voor Arsenal.

Gratis penalty gekregen joh. Dooie atletico

Eindelijk geen Barcelona of Real op kop maar een ander.
Ik hoop vurig dat Atletico dit vol gaat houden.

Zalig dat we aan kop staan en eens een keer in het seizoen vroeger mogen beginnen dan Barcelona.de druk lag altijd bij ons voor in het spoor te blijven nu ligt die druk eens bij Barca.hopelijk Barca puntenverlies bij Getafe toch de nr 8 van Spanje alleen zegt mijn gevoel dat de 2 grootmachten van Spanje gewoon moeiteloos gaan winnen.in ieder geval zalig dat we hebben gewonnen.elke speeldag die er voorbij gaat begin ik er meer en meer in te geloven voor de titel,maar het is nog wat vroeg voor te zeggen dat we titel gaan pakken.de komende 3 La Liga wedstrijden zijn lastig.eerst uit tegen Malaga,dan thuis tegen Barcelona en thuis tegen Sevilla.hopelijk komen we daar uit met een 7op9.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren