Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid berooft Van Wolfswinkel en co van ploeggenoot

Laatste update:

Stijn Schaars, Ricky van Wolfswinkel en Khalid Boulahrouz raken een ploeggenoot kwijt aan Atlético Madrid. De club uit de Spaanse hoofdstad laat vrijdag via de officiële kanalen weten dat Sporting Portugal-linksachter Emiliano Insúa zijn handtekening gaat zetten onder een contract voor drieënhalf jaar. Alleen een medische keuring kan nog roet in het eten gooien, anders zal hij de linksback worden waar trainer Diego Simeone zo hard naar zocht.

/

De 24-jarige Insúa werd geboren in Argentinië en doorliep de jeugdopleiding van Boca Juniors, alvorens over te stappen naar Liverpool. Die club verhuurde hem in het seizoen 2010/11 aan Galatasaray en daarna trok de verdediger naar Portugal. Insúa heeft naast een Argentijns ook een Spaans paspoort, want zijn grootouders bezitten de Spaanse nationaliteit.

De viervoudig international van Argentinië was basisspeler bij Sporting Portugal: van de vijftien competitiewedstrijden die de club tot nu toe speelde stond hij dertien keer aan de aftrap. Vorig seizoen kwam hij tot 24 optredens in competitieverband.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond hem niet zo bijzonder in zijn tijd bij Gala , heb hem daarna ook niet gevolgd bij Sporting. Maar Atletico weet vast wel wat ze doen dus

Hele vreemde speler, ik heb eigenlijk zijn hele ontwikkeling bij Liverpool gevolgd. Speelde echt supergoed toen hij net doorbrak, maar raakte vermoeid en heeft zijn vorm nooit meer herpakt. Hij had bij Liverpool ook te maken met enorm veel overgewicht. Ze hebben toch die blonde speler die vroeger bij Ajax speelde, dat is toch een prima Lb.

Ik hoop dat Insua stappen gaat maken, leuke speler.

25 januari 2013 om 15:19

Filipe Luis bedoel je , is een degelijke back maar met Cisma heb je geen goeie back-up en daarvoor is Insua gehaald.

25 januari 2013 om 15:47

Zou hij echt als back-up gehaald zijn? Misschien dat Felipe Luis verkocht wordt en ze een vervangen zochten.

25 januari 2013 om 16:56

Filipe is momenteel wellicht de beste linksback in La Liga, die zal sowieso niet naar de bank gaan, dus back-up, hopelijk niet jouw theorie, Filipe is te belangrijk voor het elftal, wat heel vaak is opgevallen na uitvallen van hem.
Cisma is veel te matig, dus die lijkt spoedig weer mogen te vertrekken, het is al een wonder als hij eens op de bank zit. Ook staat tegenwoordig eerder Diaz, die al niet geweldig is, of de jonkies Manquillo of Kader er in.

25 januari 2013 om 17:53

Je zou kunnen zeggen dat in la liga aanvallen voor een back belangrijker is dan verdediger. Daarnaast zijn alba en marcelo sws beter. Ook die ene gast van malaga is goed, kom even niet op zn naam.

Weer een speler die er een mooie carrière stap op nahoudt na in de Turkse competitie gespeeld te hebben, terwijl hij volgens mij niet eens een uitblinker was bij Galatasaray.

Dit maakt wellicht de weg vrij voor Atila Turan die uitgeleend is aan Orduspor.

25 januari 2013 om 15:19

Hij kwam niet eens in de buurt van uitblinken, hij was werkelijk dramatisch gewoon, maar hij is het nu wel beter gaan doen misschien presteerde hij minder omdat hij toen jonger was met weinig ervaring.

25 januari 2013 om 15:24

Precies ! Hij was dramatisch in zijn Gala tijd. Hij had niet de leeftijd en ervaring om de back van Gala te zijn destijds. Mooi dat hij zich goed heeft ontwikkeld en hiermee een transfer naar Atletico heeft verdiend !

25 januari 2013 om 15:32

Ik herinner me nog wel dat alle GS fans het niet begrepen dat hij basis stond een paar wedstrijden, ik ben zelf geen GS fan en ook geen FB of BJK dus ik reageer objectief nu, dit was gewoon een miskoop toen der tijd ze hadden hoge verwachtingen omdat Insua een basisspeler was bij Liverpool, maar in Turkije heeft hij gefaald zo zie je maar weer dat het fysiek lastiger is dan in sommige landen.

25 januari 2013 om 15:28

Als je niet uitblinkt, dan ontwikkel je je toch juist niet lijkt mij. Gezien je tekst, en je avatar denk ik dat je de Turkse competitie positief wil benoemen, maar dat doe je eigenlijk niet. Zo kan men in Nederland ook zeggen dat Tiote, die een rotatiespeler bij Twente was, binnen 2-3 jaar gewoon tot basisspeler, zo niet uitblinker van een subtopper van de PL is geworden, en daar heeft Twente niet super veel aan bij gedragen.

25 januari 2013 om 15:36

Vele mensen zien de Turkse competitie als een spelerskerkhof. Dat beeld is overtrokken en de transfer van Insua naar Atletico helpt dit beeld af te zwakken. Dus deel ik jouw mening niet, omdat een transfer naar Turkije een toekomstige ontwikkeling van een speler niet in de weg staat.

25 januari 2013 om 15:42

Maar als ik het goed begrijp, heeft de speler niet het beste van zijn kant laten zien, vervolgens is hij goedkoop opgepikt door Lissabon, waar hij wel goed bezig is, en een transfer na Spanje mee afdwingt.

In welk beeld vind jij dat Turkije een positieve ontwikkeling is geweest voor die jongen, want ik denk dat in de Portugese competitie zijn ontwikkeling heeft plaats gevonden.

25 januari 2013 om 15:58

Ik wil me niet te veel aan voetbaltechnische uitspraken wagen, omdat ik hem te weinig heb zien spelen. Feit blijft dat direct na zijn optreden bij Galatasaray hij door Sporting Lissabon is overgenomen, dus blijkbaar heeft hij daar genoeg ontwikkeling laten zien als een club als Sporting er een aardig bedrag voor over heeft.

Op mentaal vlak zal hij in ieder geval wel iets meer gegroeid zijn, omdat de druk in Turkije ongekend hoog is.

Poeh Sporting zit echt in een rotsituatie, wanneer ze zelfs onomstreden basisspelers verkopen uit financiele nood. Financiele nood, sportief zit het niet mee, onrustig omtrent de technische staf...dit gaat echt de verkeerde kant op. Ik zou als ik als buitenlandse speler weinig binding zou hebben zo snel mogelijk dit zinkende schip verlaten.

Er kon verdedigend wel iemand bij maar persoonlijk ben ik totaal niet overtuigd dat Insua wat toevoegt , is daarnaast ook een moeilijke jongen dus ben benieuwd of hij zich wel schikt in een plaats op de bank.

25 januari 2013 om 15:34

Ik zou je om z'n gedrag maar niet teveel zorgen maken. De trainer van Atletico heet Diego Simeone

Na zijn periode bij galasaray is hij het beter gaan doen, vond hem bij galatasaray dramatisch verdedigde erg zwak maar hij is nu wel weer beter geworden, ik denk natuurlijk wel dat hij als back up is gehaald want een basisplaats word gewoon lastig in het team van Atletico.

Vreemde transfer, met Filipe Luís heeft Atletico Madrid al een geweldige linksback. Voor de breedte van het elftal is het natuurlijk wel een sterke aankoop.

akkoord maar ze komen er wel weer bovenop met jesualdo fereira nu toch negen op negen gepakt, weliswaar met matig voetbal. Maar er zijn nu weer toptalenten uit de eigen academie die hun kans zullen krijgen. Nl. Esgaio, Bruma, Pedro Mendes, Zezinho en Betinho en de b-ploeg staat in 2e klasse met een gemiddelde leeftijd van 18-19 jaar op een mooie tweede stek dusja no panic.

Waarom staat Labyad er niet bij dat is toch ook een ''nederlander''?

25 januari 2013 om 19:52

Labyad speelde in 2012 1 wedstrijd voor Marokko hij heeft dus gekozen voor Marokko.

Slechte transfer! Had wel wat beters verwacht.

Bij Galatasaray was die een prutser. Bij Liverpool maar 1 wedstrijd gezien van Insuá waar die na 50 min. werd gewisseld omdat die waarschijnlijk slecht speelde.

Hoe wilt hij potten breken in Spanje? ik denk dat het hem niet wordt.

25 januari 2013 om 15:50

@ Fenerim70,

Ik vind dit geen slechte aankoop van Atletico Madrid. Hij kan wel degelijk redelijk voetballen en in mijn ogen is Emiliano Insúa ook niet voor de basis gehaald, maar meer als stand in van Filipe Luis.

Courtois
Juanfran
Godin
Miranda
Filipe Luís
Mario Suarez
Gabi
Adríán Lopez
Raúl García
Arda
Falcao

brbr vreemde aankoop brbr werk maar eerst de schulden weg barca/atletico brbr

Dit lijkt me een goede opstelling
manquillo en Koke vindt ik persoonlijk wel goed, word wel wat in de toekomst

Courtois
Manquillo
Godin
Miranda
Felipe luis
Raul Garcia
Gabi
M.Suarez
Koke
Arda Turan
Falcao

Ik vraag me af waarom hij is gehaald, Luis Filipe staat steevast op die linksbackpositie. Voor de breedte is het wel slim ingekocht indien Filipe zwaar geblesseerd geraakt of in de toekomst naar een andere club verkast.

Was ploeggenoot van Arda Turan bij Galatasaray dus dat is wel leuk alleen had meer van hem verwacht ik vind Filipe Luis een veel betere linksback als Insua dus ik snap deze transfer niet echt ? misschien als back up ofzo ..

Jongens Filip Luis gaat bij Galatasaray tekenen heb ik vernomen van een interne bron( ik weet dat velen dat zeggen maargoed)

Atletico heeft nog een schuld bij Galatasaray voor de transfer van Arda Turan en Galatasaray is momenteel met spoed op zoek naar een linksback.

Ik zou zeggen wait and see

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren