Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético maakt na droomstart geen fout en is weer even alleenheerser

Laatste update:
/

In de bloedstollende titelstrijd in de Primera División heeft Atlético Madrid zaterdagmiddag geen fout gemaakt: binnen vier minuten stond de ploeg van trainer Diego Simeone al op 2-0 tegen laagvlieger Real Valladolid. De thuisploeg won uiteindelijk met 3-0. Raúl García en Diego Costa namen de eerste twee doelpunten voor hun rekening, Diego Godín scoorde na de pauze. Atlético neemt in ieder geval voor even drie punten voorsprong op de twee concurrenten; Barcelona komt zaterdagavond tegen Rayo Vallecano uit, Real Madrid gaat een dag later op bezoek bij Getafe.

Het was voor los Colchoneros zaak om het als achttiende geklasseerde Valladolid vanaf minuut één onder druk te zetten en dat was ook precies wat er gebeurde. Na ruim twee minuten leidde dat tot de openingstreffer van García, die bij een ingestudeerde vrije trap profiteerde van Gabi’s breedtepass en van een meter of zestien raak schoot: 1-0. Er waren nog geen vier minuten gespeeld toen ook de 2-0 al op het scorebord stond in Estadio Vicente Calderón. Diego Costa zag na een dieptepass hoe Valladolid-keeper Diego Mariño uit zijn doel kwam en had weinig moeite om met een subtiele lob voor 2-0 te zorgen.

/

Geen ploeg ging slechter van start in de Spaanse competitie sinds Sporting Gijón ruim twee jaar geleden tegen Real Sociedad ook binnen vier minuten reeds twee goals incasseerde, maar de bezoekers hielden in het verdere verloop van de eerste helft redelijk stand. Aan aanvallen kwam het elftal van coach Juan Ignacio Martínez nauwelijks toe, en de in de basis gestarte Toby Alderweireld hoefde zich amper in te spannen in de Madrileense defensie, maar Valladolid was na het dramatische begin waarschijnlijk blij dat met een 2-0 tussenstand de rust werd gehaald.

Na de hervatting hadden de gasten de zaken in defensief opzicht beter voor elkaar. Godín was met een kopbal wel een keer dicht bij een derde goal, maar aan de andere kant kreeg ook Javi Guerra een kans; zijn volley verdween echter over het doel van sluitpost Thibaut Courtois. Even later leek de Belgische doelman wel in actie te moeten komen, maar rechtsback Juanfran voorkwam dat Daniel Larsson kon afronden. Toch bleef Atlético veruit de gevaarlijkste ploeg, en nadat Mario Suárez al op de lat had gekopt, was het Godín die met het hoofd voor de 3-0 tekende na een corner van invaller Diego.

Denk je dat Atlético Madrid kampioen van Spanje wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was voor Atleti vooral belangrijk om na de verloren wedstrijd tegen Madrid zich weer te herpakken, al stelde Valladolid niet zo veel voor. Ik verwacht dat zowel Barca als Madrid gezien de tegenstanders beide hun wedstrijden winnen, waardoor we volgende week weer aftrappen met alle 3 de teams op 60 punten.

Verdiende overwinning en de 3 punten zijn zeer belangrijk voor het zelfvertrouwen na drie opeenvolgende nederlagen. Atleti had verdedigend weinig te doen en de wedstrijd was al snel gelopen na de twee vroege goals. Koke heeft er weer een assist bij en Raul Garcia speelde ook prima. Villa en Courtois zijn gelukkig ook weer terug van hun blessures. Dit is een goed resultaat vlak voor de wedstrijd tegen Milan.

hoe deed alderweireld het

15 februari 2014 om 18:46

Zoals netjes in het artikel te vinden is, die hoefde zich nauwelijks in te spannen.

Ik kijk er zeker naar uit om de wedstrijd Atletico - Ac Milan te zien in de Champions League. Aangezien ze bij Ac Milan nu wat meer opgepept zijn met de komst van Seedorf. Wat zeggen jullie?

15 februari 2014 om 19:26

Schat atletico wel ietsje hoger in op dit moment. Al weet je het nooit in de CL.. Mooi affiche in ieder geval

@atletico

Ik denk dat ik toch mn gelijk ga halen insprake mijn eerdere bericht op Diego Ribas!
Elke wedstrijd(behalve zijn eerste) die ze met hem begonnen zijn is met puntenverlies beeindigd!
Dit was de 1e wedstrijd dat ze weer zonder hem zijn begonnen en zie hoe de balans op het veld is terug gekeerd wat weer leidt tot doelpunten zonder tegen te krijgen! I'm just saying!

Dat Diego een goede speler is twijfel ik niet aan. Maar om echt nut te hebben aan hem zonder dat je team en resultaten eraan lijdt, moet je een team om hem en hem alleen bouwen!!

Drm doet Wolfsburg het nou ook goed al aantal wedstrijden achter elkaar! En ja! dat kan je soms wel aan 1 speler verwijten of een team presteert ofniet!

15 februari 2014 om 20:39

Wel raar als je een team om een speler bouwt dat helemaal niet het beste van je team is... dat zijn op dit moment gewoon Costa en Arda..

16 februari 2014 om 17:09

drm zeg ik ook dat diego in dit kampioens team niets te zoeken heeft!
hopelijk komt simeone daar ook achter.

Hoe speelde Arda Turan?

Heerlijk ik gun het Atletico!

15 februari 2014 om 21:24

Een ongelukkige wedstrijd met veel slordige passes en balverlies.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren