Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético legt twintig miljoen euro op tafel voor Vietto

Laatste update:

Atlético Madrid houdt zich niet bepaald in tijdens de transfermarkt. De onttroond kampioen van Spanje rondde recent al de komst van Jackson Martínez af, die voor circa 35 miljoen euro werd overgenomen van FC Porto. Nu meldt het op de clubwebsite dat het een akkoord heeft gesloten met Villarreal over de transfer van Luciano Vietto. Zijn komst naar het Vicente Calderón zat al langer in de pijplijn en wordt woensdag helemaal afgerond.

/

De 21-jarige Vietto speelde maar een jaar bij Villarreal: die club nam hem in de zomer van 2014 over van Racing Club uit zijn vaderland Argentinië. El Submarino Amarillo zette bij Vietto’s binnenkomst een afkoopsom van twintig miljoen euro in zijn contract, dus is meteen bekend welk bedrag Atlético voor hem betaalt. De clubs doen er zelf geen officiële mededelingen over. Atlético laat wel weten dat Vietto woensdag voor zes jaar tekent.

Men geeft aan dat de nieuwe spits een ‘exceptioneel’ eerste seizoen in Spanje kende en dat men in Madrid ook erg onder de indruk raakte van wat Vietto in Europa presteerde. In de Europa League, inclusief de voorrondeduels met Astana uit Kazachstan, was de Zuid-Amerikaan goed voor acht doelpunten en zes assists. Diego Simeone hoopt zijn jonge landgenoot Vietto naar een nog hoger niveau te tillen. De twee werkten al samen bij Racing Club, waar El Cholo het talent liet debuteren. Woensdag zal de aankoop al meetrainen met zijn nieuwe teamgenoten.

Wordt Luciano Vietto een succes bij Atlético Madrid, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig dit. Een goede speler met veel potentie!

7 juli 2015 om 21:33

Is hij de vervanger van Turan of gaat Griezzman op tien spelen? Wat gebeurt er dan met Saul wat een talent heeft hij wel niet.

7 juli 2015 om 22:16

De vervanger van Arda heet Olivier Torres Heeft een geweldige huur periode bij porto gekend afgelopen seizoen. Technisch zeer begaafde middenvelder ! Atletico gaat een toekomst tegemoet. Ze hebben namelijk ook nog het wonderkind Angel correa achter de hand. Daar verwacht ik het meeste van

8 juli 2015 om 10:37

@ Welovechelsea,

Luciano Vietto is geen vervanger van Arda Turan. Arda is meer een linkermiddenvelder of iemand die op de tien positie uit de voeten kan, Vietto is juist meer een diepe spits.

Dus dat lijkt mij sterk dat Vietto de vervanger van Arda zal zijn, aangezien het twee totaal verschillende spelers zijn en elkaar dus niet kunnen vervangen.

Vietto is echt een prima aankoop voor Atlético Madrid. Afgelopen seizoen heb ik hem meerdere malen zien spelen bij Villarreal, zowel in Europees verband als in de Spaanse competitie en hij maakte een prima indruk.

Hij is ook pas 21-jaar, Diego Simeone kent hem nog van Racing Club en heeft veel vertrouwen in hem. Ik denk wel dat Vietto een goede aankoop voor Atlético zal zijn.

Ik ben benieuwd wie Atlético deze zomer allemaal nog binnen zal halen. Arda Turan is dus voor minimaal 34 miljoen (kan oplopen tot 41) verkocht aan FC Barcelona, Toby Alderweireld wordt zo goed als zeker voor 18 miljoen aan Tottenham Hotspur verkocht, Mario Mandžukić voor 18 miljoen aan Juventus en Miranda hebben ze voor 15 miljoen aan Inter Milan verkocht.

Er is dus al aardig wat geld binnengekomen en ik hoop dat Atlético Filipe Luís terughaalt, aangezien ik niet echt onder de indruk ben van de linksback die ze nu hebben. Voor de rest heeft Atlético zich ook prima versterkt tot nu toe, met dus Jackson Martinez en Luciano Vietto.

Zie opstelling: het ziet er misschien aanvallend uit, maar Juanfran, Giménez, Godin, Filipe Luís en Gabi staan er dus vooral om te verdedigen, maar ook Koke en Antoine Griezmann helpen vrijwel altijd mee met zowel het aanvallen als verdedigen, dus dan is het opzicht wel in balans.

Oblak
Juanfran
Giménez
Godín
Filipe Luis
Gabi
Ó.Torres
Koke
Griezmann
Jackson
Vietto
7 juli 2015 om 21:36

Daar gaan we als toeschouwer van genieten.
Jong en zo getalenteerd.

7 juli 2015 om 21:37

Ze gaan ook voluit voor YFC als vervanger voor Arda, al wil Monaco hem absoluut niet laten vertrekken.

Koke, Griezmann, Vietto, Jackson Martinez, YFC zou een geweldig aanvallend geheel zijn. En behalve Jackson Martinez ook nog heel jong.

7 juli 2015 om 22:02

Precies, maar ik denk dar Griezzmann houden heel lastig gaat worden. Bayern en Chelsea zijn erg van hem gecharmeerd, dus als het grote geld van deze clubs komt zal het lastig worden voor Atletico om Griezmann te begouden.

7 juli 2015 om 22:31

YFC wie is dat?

7 juli 2015 om 22:37

Yannick Ferreira Carrasco denk ik dat hij bedoelt van Monaco.

7 juli 2015 om 22:48

Oh oke bedankt !!

7 juli 2015 om 23:00

Idd geweldige aankoop. Meer clubs zouden talenten van fm moeten kopen. Bijna altijd zijn het bazen. Haalden Nederlandse clubs deze spelers maar is uit Argentinië/Brazilië

Goede aankoop samen met Jackson Martinez hebben ze een degelijke aanval

7 juli 2015 om 21:29

Plus griezman

Dit was 3 weken geleden al bekend.
Het is zeker een groot talent vraag me alleen af of 20 miljoen niet iets te veel is en of hij een echte topspits kan worden.
We hebben al jackson Griezman Torres een mexicaanse spits en een 19 jarige argentijnse spits dus vietto lijkt mij een vrij overbodige aankoop.
Griezman en jackson hebben sws een basisplaats met vietto waarschijnlijk als 3de spits dit zou betekenen dat een groot clubicoon en een van de beste spelers ooit van Atletico amper minuten gaat krijgen of alleen in de beker.
Hij verdiend echt meer want vorig seizoen deed hij het ook niet slecht en heeft hij echt belangrijke goals gemaakt in grote wedstrijden.

7 juli 2015 om 21:34

Hij is gehaald denk ik om dat Turan weg is

7 juli 2015 om 21:41

Ja, en Casillas gaat naar Porto als vervanger van Jackson Martinez. Hou toch op man, compleet verschillende spelers op compleet verschillende posities.

7 juli 2015 om 22:19

Als je een beetje nadenkt gaat Jackson naast Vietto en Griezzmann daar achter

7 juli 2015 om 22:25

Maar als je even verder kijkt dan je neus lang is en niet zo bijdehand doet, kan je zelf ook tot de conclusie komen dat Griezmann Arda's plek op de linkshalf positie kan innemen en Vieto dan samen met Jackson in de spits.

7 juli 2015 om 22:25

@deroderidder

7 juli 2015 om 21:41

Griezman (bedoel je die met een van de beste spelers ooit?) gaat terug naar links, Jimenez is op dit moment niet goed genoeg en Torres is back-up. Jackson en Vietto/Griezman in de basis. Zoveel is er niet aan de hand hoor.

7 juli 2015 om 21:47

Tuurlijk niet, hij bedoelt Torres.

7 juli 2015 om 21:55

Juist, hoe stom kan ik zijn. Excuses.

Goede aankoop van Atletico,
Die brengt zijn geld dubbel en dwars op.
Nu is Atletico wel een nader niveau dan Villareal.

Ze hebben ook Callejon al binnen.

7 juli 2015 om 22:11

@majestics Callejon was de bedoeling maar Napoli vroeg teveel geld. Dus was Atletico overgestapt naar Gaitan van Benfica maar de onderhandelingen lopen stroef. Zo het alternatief is Carrasco van Monaco.

Goede speler deze Vietto, maar ik ben toch eerder benieuwd hoe Angel Correa het gaat doen. Dat is pas een jongen met potentie. Vietto heeft zich al min of meer bewezen in de primera division. Vraag me af hoe Correa's eerste seizoen zal verlopen.

Zo jammer dit....helemaal opnieuw beginnen...
Mijn villareal kon er niks aan doen, machteloos.

Leuke aankoop van Atleti, vraag me af hoe zij aankomend seizoen gaan spelen nu Arda weg is?

Prima spelertje met Fifa career mode. In het echt heb ik niet heel veel van hem gezien, maar een talent is het sowieso.

Hele goede aankopen van Atleti. Uitermate getalenteerde speler die erg behendig en slim is. Daarbij een hele goede afmaker.

20 mil is naar mijn mening een koopje al zie je hoe goed hij nu al is op deze leeftijd. Hoopte dat we hem zouden aantrekken maar hij past beter in de spaanse liga.

Slimme aankoop van atletico, maar vraag me toch vooral af waarom villarreal zo'n 'lage' afkoopsom in een contract opneemt als ze een groot talent kopen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren