Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aston Villa pakt direct door en contracteert ook zomeraanwinst nummer negen

Laatste update:

Aston Villa heeft vrijdag zijn tweede transfer van deze middag afgerond. De werkgever van Leandro Bacuna maakte eerder al melding van de komst van Jordan Veretout en meldt nu dat ook Rudy Gestede is aangetrokken. Hij is alweer de negende nieuwkomer van deze zomer.

De 26-jarige Gestude is voor een onbekend bedrag (naar verluidt zo’n acht miljoen euro) overgenomen van Blackburn Rovers. De aanvaller heeft een contract voor vijf seizoenen getekend. “Ik ken Rudy al sinds hij bij Cardiff City speelde en hij is altijd een speler geweest die ik bewonderde”, zegt manager Tim Sherwood van Villa. “Hij is zeker iemand die het net eenvoudig weet te vinden.”

Gestede, international van Benin, was in het afgelopen seizoen goed voor twintig competitietreffers voor Blackburn Rovers in de Championship. Villa was na het vertrek van Christian Benteke naar Liverpool nog op zoek naar doelpunten, al is het maar de vraag of Gestede kan worden gezien als de opvolger van de Belg: Villa zou zich ook nog willen versterken met Emmanuel Adebayor van Tottenham Hotspur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb deze jongen een paar keer in de beker zien voetballen en vroeg me af of hij de premier league aan zou kunnen. We zullen zien, ik denk dat het een hele goede aankoop is voor Villa. De premier league wordt weer ouderwets sterk trouwens. Alle clubs zijn zich behoorlijk aan het versterken

31 juli 2015 om 17:22

Sterk vergeleken met wie? Denk dat Het Engelse niveau gewoon overrated is..

Spaanse en Duitse teams zie ik verder komen weer in Europa. Engelse zijn gewoon goed in overdrijven. Matige spelers voor enorm kopen of verkopen

31 juli 2015 om 17:28

Nou, de competitie is over de gehele linie denk ik wel sterker. Zo denk ik dat een Cordoba er tegen Leicester wel af gaat. Maar de tipclubs zijn idd niet zo goed als de monsters Real, Barca en Bayern

31 juli 2015 om 17:30

Ik heb het niet over de topploegen in Engeland, die zich ook versterken maar nog ssteeds wel achterliggen op Real, Barca, Bayern. De rest van de competitie in Engeland is gewoon erg sterk, mede door de tv gelden.

31 juli 2015 om 17:28

Villa versterkt zich buitensporig.
daar snap niets van.....negen nieuwe spelers.
Ik wil dat team wel eens aan het werk zien.

Wat?! 8 miljoen?! Veel te veel voor hem. Wel lang en sterk maar dit is geen versterking vind ik. Ook 26 jaar dus de kans dat je het terugverdient is niet groot.

31 juli 2015 om 17:36

Hoezo? 26 jaar... topjaren zijn over het algemeen rond 28/29 jaar. 1 Goed seizoen en ze hebben het al terugverdiend.

31 juli 2015 om 22:14

maar ik vind deze jongen geen goede voetballer daarom denk ik dat. denk niet dat hij dit niveau aankan.

Adebayor? Dat zou echt weer zo'n domme transfer zijn. Ze hebben lekker gecashd met Benteke natuurlijk en gelijk willen ze zo'n dure uitgerangeerde speler aantrekken. Voor hem 10 anderen

31 juli 2015 om 20:45

Verpest het nou niet voor ons :P We willen hem zo snel mogelijk weg hebben, vooral door zijn hoge loon en zijn mentaliteit.

Bij Villa zijn ze helemaal van de pot gerukt.
( Nieuwe spelers/een compleet nieuw team op 2 na.
Dan geef je wel aan dat je vertrouwen hebt in je huidige selectie.

31 juli 2015 om 17:35

Er zijn dan ook wel wat spelers vertrokken... Given, Delph, Benteke, Weimann, Lowton...

31 juli 2015 om 17:37

Plus ook voor de beedte een aantal spelers gekocht.

Lange, sterke en redelijk snelle spits. Vorig seizoen 22 doelpunten en 6 assists in 44 wedstrijden, zeker niet slecht. Al is het nog maar te zien of ie het gaat maken bij Aston Villa. Btw, transferbedrag is 8.5 miljoen euro, ook niet niks...

Dit is overduidelijk het resultaat van de buitensporige verdiensten die de Premier League clubs toekomen d.m.v. de verkoop van de uitzendrechten.
De markt was al volledig uit zijn verband gerukt en dat zal de komende jaren voortduren.
Neem een Southampton bijvoorbeeld, Ik ken geen Nederlandse club die daar van zou kunnen winnen (heel misschien PSV op een goede dag), en zij spelen Europa League.

Zal nog een hele kluif worden voor Sherwood om nu al negen nieuwkomers in te passen in zijn selectie ....draaien al een paar jaar niet echt soepel, ben bang dat er met deze aankopen niet echt veel verandering voor Villa inzit....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren