Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aston Villa beleeft horrorstart en vliegt al uit Engels bekertoernooi

Laatste update:

Aston Villa heeft woensdagavond de eerste ronde in de EFL Cup niet overleefd. Het tweede bekertoernooi van Engeland, dat de laatste jaren de Capital One Cup werd genoemd en voor die tijd de Carling Cup, ging voor the Villans van start met een uitwedstrijd tegen Luton Town. Die eindigde tot veler verrassing in een 3-1 nederlaag.

/

De avond begon nog prima voor Aston Villa, dat eind vorig seizoen degradeerde uit de Premier League. Jordan Ayew, die vorig jaar zevenmaal scoorde op het hoogste niveau, brak de score na een klein kwartier spelen open. Nog voor rust kwam Luton Town, dat meespeelt in de League Two en daar na één speelronde aan kop gaat, terug tot 1-1 via Jake Gray.

Acht minuten na rust vergrootte Cameron McGeehan de feestvreugde voor the Hatters met de 2-1 voorsprong. Jores Okore verschalkte daarna nog zijn eigen doelman en maakte de missie schier onmogelijk voor Aston Villa, dat de competitie ook al niet goed was begonnen. Het team van Roberto Di Matteo verloor zondag met 1-0 bij Sheffield Wednesday.

Aston Villa krijgt het wel weer op de rit

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Een paar uur eerder op Voetbalzone: 'clubeigenaar Dr. Tony Xia wil met the Villans binnen vijf jaar uitgroeien tot een Europese topclub met meer supporters dan Barcelona en Real Madrid.'

Daar zijn ze dan goed mee begonnen! Ik ben benieuwd of ze dit seizoen direct weer terug promoveren. Ik verwacht eigelijk meer van Newcastle United en ik hoop veel te zien van Reading.

10 augustus 2016 om 23:17

Haha ik moest er ook aan denken

11 augustus 2016 om 01:42

Door het verliezen worden de tegenstandrs fan snap je goede tactiek vin ik

Ach, niet getreurd, ze hebben positieve vooruitzichten. Binnen 5 jaar zijn ze namelijk 1 van de grootste clubs ter wereld en de club met de meeste supporters.

10 augustus 2016 om 23:34

Je kan wel zo doen maar dit was samen met Newcastle vorig jaar zo'n beetje de enige echte traditieclub in de Premier League, buiten de topclubs en Everton. Dit seizoen clubs als Hull en Watford, Bournemouth en Swansea in de Premier League en traditionele grootmachten als Leeds, Nottingham, Aston Villa, Newcastle United, Wolves, Blackburn, Sheffield United, Wednesday, Derby County etc op lager niveau. Ik vind het triest om te zien.

10 augustus 2016 om 23:46

Helemaal met je eens echt jammer dat al die clubs afzakken

11 augustus 2016 om 00:54

Is wel vaak eigen schuld van die clubs door slecht beleid.

11 augustus 2016 om 01:44

Definieer traditieclub. Ploegen in de hoogste afdeling?

We moeten niet doen alsof al die clubs al van 1950 in de PL zaten, pakweg Portsmouth zat van de afgelopen 50-60 jaar slechts een 7 of 8-tal jaren in de Premier League (hoogste divisie dus), begin de jaren 2000.

Verder vind ik het wel leuk om eens nieuwe teams te zien, al zie ik natuurlijk een club als Newcastle graag in 1e.

11 augustus 2016 om 10:53

Clubs met een typische engelse sfeer, oud engels stadion (Villa Park, Hillsborough bijvoorbeeld) Clubs die ook voor de Premier League veel jaren in de hoogste afdeling hebben gespeeld, successen hebben gehad, oprichters van de Premier League of First Division. En clubs die al lang bestaan, dat beschouw ik als typische engelse clubs/ traditieclubs en daar schaar ik een Hull of Watford zeker niet bij

Zie het nog wel eens een gevalletje Portsmouth worden.. Was ook een redelijk grote club met grote aanhang die in de kelder van het Engelse voetbal is gaan rondspoken.

Er is gewoon geen goed beleid gevoerd na de verkoop van spelers zoals Weimann en Benteke ze hebben teveel middelmaat ingekocht en teveel betaald voor spelers die geen impact op het team hebben. Zie het ze niet makkelij k krijgen in de Championship...

Laten we toch hopen dat dit niet het nieuwe Porsmouth wordt..

11 augustus 2016 om 00:17

Nieuwe leeds dan?

Erg triest om deze grote, schitterende tradidieclub zo te zien afzakken. Hopelijk wordt het geen verhaaltje Portsmouth, Nottingham Forest, Blackburn of Leeds anders wordt deze grote club door menigeen snel vergeten

10 augustus 2016 om 23:32

Die laatste 3 waren qua eindrankschikkingen toch nog groter/erger?

11 augustus 2016 om 00:01

nou Aston villa is de 7e beste club qua trofeeën uit Engeland en heeft meerderen Europese bekers. Ook een grote achterban natuurlijk en naar mijn inzien groter dan een newcastle bijvoorbeeld.

11 augustus 2016 om 00:59

Gelukkig ben jij ook objectief

11 augustus 2016 om 12:04

Oh, daar was ik niet van op de hoogte! Bijzonder hoeveel grote clubs er eigenlijk knappen na succesvolle jaren. Die andere teams ben ik met FM geweest, daarvan ken ik de geschiedenis dus enigszins. Net als BCFC, hihi.

Ja wat wil je ook met zo'n clown als trainer. Dan wil je zo snel mogelijk terug omhoog en heb zo iemand aan het roer staan. Kansloos! Hij heeft toch eigenlijk overal aangetoond ongeschikt te zijn voor het trainerschap?

Alles inzetten op promoveren, snap ze wel.

Ik ben het afgelopen seizoen 1 keer bij Luton Town geweest, en dat is weliswaar verschrikkelijk. De verdedigende middenvelder kreeg een bal, nam hem aan en verlegde het spel naar één van de backs. Vervolgens werd de man volledig uitgescholden en gefloten. Iedere bal moet zo snel mogelijk het stadion uit. Speelde Aston Villa met een b-elftal?

Wat betreft Villa, ze hadden een zeer matig team vorig seizoen en nu is er nauwelijks iets bij gekomen. Denk dat ze wederom een lastig seizoen zullen krijgen.

Kunnen we ons meer focussen op de competitie zou ik zeggen... heb er een hard hoofd in, tenzij er een paar goede spelers bij komen gaan we denk ik niet promoveren.

Villa speelde met 7 invallers vergeleken met de competitiewedstrijd. Zetten alles op promotie.

Het is wel de Carling Cup maar heb de opstelling niet gezien, Maar dat is iig minder wedstrijden.

Aston Villa promoveert niet, Norwich denk ik dat die het sterkste is spelen het beste voetbal. en newcastle is ook wel verplicht om te promoveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren