Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma presenteert twee talenten en wacht op ‘nieuwe Ibrahimovic’

Laatste update:

AS Roma heeft officieel melding gemaakt van de komst van Rafael Tolói. Hij wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Sao Paulo en i Giallorossi kunnen de 23-jarige Braziliaan uiteindelijk voor 5,5 miljoen euro definitief overnemen. Trainer Rudi Garcia drong bij het bestuur aan op een extra verdediger en heeft die in de persoon van Tolói dus gevonden.

/

Ook de naam van John Heitinga werd genoemd, maar de Oranje-international lijkt op weg te zijn naar Fulham. Tolói stond ook in de belangstelling van naar verluidt AC Milan en Fluminense, maar Roma is dus met het talent aan de haal gegaan. De huidige nummer twee van de Serie A betaalt een half miljoen voor de huur van de voormalig jeugdinternational. Naast Tolói komt ook Peter Golubovic naar het Stadio Olimpico. De Servische rechtsback komt over van OFK Belgrado en heeft een contract tot de zomer van 2018 getekend.

De negentienjarige Golubovic maakt het seizoen op huurbasis af bij Novara. De club uit de Serie B kan Golubovic door een optie voor zes miljoen definitief vastleggen. Roma heeft vrijdag overigens afscheid genomen van Marquinho. De 27-jarige Braziliaanse vleugelmiddenvelder wordt verhuurd aan Hellas en i Gialloblu hebben de kans om uiteindelijk de helft van de eigendomsrechten van Marquinho op te kopen.

/

Berisha
Het is een kwestie van tijd tot Roma de komst van Valmir Berisha aankondigt. De zeventienjarige aanvaller van Halmstads BK is al in de Italiaanse hoofdstad en schijnt al een contract te hebben getekend. De jeugdinternational, die ook wel de nieuwe Ibrahimovic wordt genoemd, werd in een eerder stadium nog in verband gebracht met onder meer Ajax, AC Milan, Liverpool en Real Madrid. Berisha werd in de zomer gekroond tot topscorer van het WK Onder-17 in de Verenigde Arabische Emiraten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Berisha wat een talent is dat zeg niet normaal!!!

31 januari 2014 om 21:37

Die was echt goed op het WK toen, om je vingers bij af te likken

En de nieuwe Ibrahimovic schijnt zonet bij Club Brugge te hebben getekend. Een Chileen is het, zo zie je maar, vergelijkingen zijn voor niets nodig. Laat die jongens hun eigen spel ontwikkelen.
Roma heeft uit-ste-kend gehandeld deze mercato, mijn complimenten aan Sabatini. Talenten en versterkingen voor de breedte binnen gehaald, niets toevoegende spelers laten vertrekken.

31 januari 2014 om 22:49

Helemaal niet. Berisha wordt gezien als de nieuwe Ibra. Die gaat waarschijnlijk gewoon voor AS Roma tekenen. Ik zag trouwens al een foto van hem en zijn familie met een AS Roma sjaal.

31 januari 2014 om 22:55

Ach dat zegt tegenwoordig nog maar weinig hoor, vaak de mensen die de stempel De nieuwe ( en dan een naam van een sterspeler) krijgt kunnen of de druk niet aan of het komt er niet uit. Enkele voorbeelden uit het verleden zijn bijvoorbeeld Adu of Kerlon.

31 januari 2014 om 22:59

Dat begrijp ik. Alleen doel ik meer op de eerste zin van Asr10totti. Die beweert dat Berisha voor Club Brugge heeft getekend maar dat klopt niet.

1 februari 2014 om 01:35

Beweer ik helemaal niet. Ik doel op het feit dat Club Brugge ook 'een nieuwe Ibrahimovic' heeft binnengehaald volgens de Belgische media, de Chileen Castillo. Daarom zeg ik dat dergelijke verwijzingen overbodig zijn.

1 februari 2014 om 11:24

@shqiprarks. Asr10totti beweert dit niet. Hij zegt dat in de Belgische media de nieuwe aanwinst van Brugge, Castillo, in zijn land ook de nieuwe Ibrahimovic genoemd wordt. Ik hoop dat Castillo en Berisha heel goed zijn, want ik ben namelijk Brugge en Roma (nog meer) fan. Forza Roma, Komaan Bruges !

Word onderhand wel gek van de nieuwe dit en de nieuwe dat.

on: kan iemand mij misschien wat over de talenten vertellen. Ik ken ze niet

31 januari 2014 om 21:42

Berisha wordt gezien als een groot talent, en komt uit voor de -17 van Zweden.
Berisha is een Albanees van Kosovo, net als Januzaj van Man Utd, meer weet ik er niet over

1 februari 2014 om 00:44

Oke bedankt voor de moeite!

Dus die Golubovic wordt aangetrokken, meteen verhuurd. Dit is opzich niet zo gek. Gebeurd vaak genoeg, maar dan.....

"de club uit de Serie B kan Golubovic door een optie voor zes miljoen definitief vastleggen"

Nou neem ik aan dat het dan flinke winst is voor Roma, wat anders begrijp ik niet dat ze deze optie in het huurcontract hebben staan......

31 januari 2014 om 22:14

Waarschijnlijk een eis van Novara. Voor Roma is het prima, of direct vette winst of een talent erbij.

Word er zo moe van, al die nieuwe messi's ronaldos ibrahimovics cavaniss.. Elk talent is opeens de nieuwe .. Vul maar in

Soms is zo'n bijnaam alleen maar in het nadeel voor zo'n talent. Verwachting wordt soms te hoog wat kan leiden tot een moeilijk begin voor de speler.

Toloi was vorig jaar of het jaar daarvoor een groot talent op FM, voor de rest ken ik hem niet. Speelde toen nog voor Goias.. Heeft goed carrière gemaakt blijkbaar

Komt die toloi denken jullie in de basis? Want ik vind castan nou ook niet geweldig.

31 januari 2014 om 22:13

Ik denk het niet. Castan heeft iig wel ervaring in de Serie A en dat is erg belangrijk. Toloi moet eerst denk ik nog wat minder onstuimig worden, wat meer solide. Potentie heeft hij wel, maar het is nogal een stap van Brazilië naar Italië, al helemaal voor verdedigers.

Nieuwe Zlatan? Er is maar 1 Zlatan, en er zal ook altijd maar 1 Zlatan blijven!
De koning, jammer dat hij nooit een echte 'grote' prijs heeft gewonnen...
En natuurlijk doodzonde dat hij niet bij het WK is!

Is die Berisha echt zo goed dan. Trouwens Zlatan kan dit jaar misschien wel de cl league winnen met een beetje geluk hoor

Bud there is only one Zlatan

Roma heeft met Jedvaj en deze Berisha echt goud in handen. 2 supertalenten die het erg ver kunnen schoppen!

Ja dat denk ik dus ook allen jammer als er echt een grote club komt ,zijn ze ook zo weer weg lijkt me.

1 februari 2014 om 11:27

@juverodafan. Jaren geleden was dit misschien zo bij Roma, maar nu ze een nieuwe weg zijn ingeslagen loopt het naar mijn gevoel anders. Strootman en Pjanic worden ook achterna gezeten door andere topclubs, maar hebben al laten weten zich goed en voelen bij Roma en ze geen heil zien in een vertrek.

Deze winterse transferperiode is voor onze club fantastisch verlopen.
Wij zijn namelijk geen sterkhouders verloren, wij hebben ons (tijdelijk) ontdaan van spelers die het niveau niet of nauwelijks aan kunnen en wij hebben ons met meerdere fantastische talenten versterkt.

Marquinho en Borriello hebben onze selectie tijdelijk verlaten door zich te laten verhuren.
Burdisso hebben we kunnen slijten aan Genoa. En Michael Bradley hebben we zelfs met een flinke winst van enkele miljoenen aan Toronto in de MLS kunnen verkopen.

De aankoop van deze transfer periode is zonder twijfel Naingolan. Deze middenvelder is overgekomen van Cagliari. Hij heeft zelfs zijn eerste minuten voor ons al gemaakt.

Michel Bastos is ook een goede aankoop die er meteen zou moeten kunnen staan.

Voor de rest hebben we een flink aantal jonge talentvolle spelers gekocht die op lange termijn van waarde kunnen zijn voor ons. Sommige van deze spelers zijn meteen uitgeleend om al ervaring op te doen in het Italiaanse voetbal.

Mijn complimenten voor Sabatini en de rest van de directie en technische staf.

Kortom ik ben erg tevreden. :-)

Daje Roma!

Roma heeft het echt goed gedaan deze mercato. Forza Roma !!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren