Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma licht optie tot koop op ‘Nuevo Riquelme’ en betaalt 4,5 miljoen

Laatste update:

AS Roma heeft de optie tot koop op Leandro Paredes gelicht. De middenvelder werd sinds de zomer van Boca Juniors gehuurd en die club ontvangt nu vierenhalf miljoen euro voor de Argentijn.

/

Roma wilde Paredes in de winter van 2014 al vastleggen, maar mocht hem vanwege een overschot aan niet-EU-spelers niet inschrijven en de jeugdinternational trok daarom naar Chievo. Roma sloeg afgelopen zomer wel toe en zou Paredes in eerste instantie voor achttien maanden huren, maar men heeft nu dus al besloten om het twintigjarige talent een vast contract te geven.

De Nuevo Riquelme, zoals Paredes ook wel wordt genoemd, kwam dit seizoen in negen wedstrijden tot één doelpunt in de Serie A.

Een goede zet van AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is goed nieuws! Laat zich wel zien en talent heeft die! Welkom Paredes (eindelijk een officieel 'welkom' )

Weet iemand of Roma ook gebruik gaat maken van die optie bij Ucan?

14 mei 2015 om 21:51

Ucan keert waarschijnlijk terug bij Fenerbahce.

14 mei 2015 om 22:10

Oh oke, bedankt!

Waarschijnlijk niet , ze vragen 12 miljoen als het goed is . Ik weet wel dat als hij gaat spelen hij wel een zeer goeie gaat worden.

De nieuwe Riquelme dat zou geweldig zijn,dat is samen met de grote andere 3 van mij de favoriete en al heeft Roma afgedaan bij me dit seizoen gun ik ze een nieuwe Requelme ik kan niet wachten.

14 mei 2015 om 21:33

Grote 3 zijn Batigoal,Maradona,en Messi voor mij in die volgorde Sorry maar Bati was een held niet de beste maar iemand die clubs trouw bleef terwijl hij naar de absolute top kon.

14 mei 2015 om 21:54

Voor mij zijn Javier Zanetti, Batigol, Simeone, Almeyda en Juan Sebastian Veron mijn favoriete Argentijnen. Geniaal, vies op zijn tijd en echte brekers.

De nieuwe Riquelme zal hij never nooit worden, maar talent heeft hij zeker wel. Paredes vergelijken met een grootheid als Riquelme zou niet goed zijn voor de ontwikkeling van zo een jonge speler. Riquelme was op zijn leeftijd al een dragende kracht van Boca en was enorm ervaren. Paredes zou in het huidige Boca wellicht niet eens een basisplek hebben. Meli, Carizzo en Callieri hebben meer talent, vind ik.

14 mei 2015 om 21:58

Een grootheid als Riquelme? Riquelme is geen grootheid, eerder een net niet speler. Heeft het bij Barca niet kunnen waarmaken. Bij Villareal was hij subliem maar dat was ook niet de absolute top.
Ik hoop dat hij beter wordt en dat hij wel de absolute top haald!

14 mei 2015 om 22:27

Jij begreep niet wat ik bedoelde. Ik weet dat Riquelme niet kon aarden in de top van Europa. Alleen voor de Argentijnen en voor de rest in Zuid-Amerika is hij wel een grootheid. Een clublegende pur sang. Net zoals ze daar voor legendarische coach Bianchi meer respect en gezag hebben dan voor een Europese Mourinho of Ancelotti. Grootheden verschillen per continent, zo zie je maar weer.

14 mei 2015 om 23:07

Als je zo gaat redeneren is Ortega en Veron ook een grootheid. Maar zo zie ik het niet niet. Een grootheid is iemand die de absolute top bereikte. Riquelme was top bij Boca en Villareal maar kon het niet waarmaken bij Argentinië en Barca, dus geen grootheid zoals Messi of Maradonna.

14 mei 2015 om 23:54

Ortega en Veron zijn dat daar ook inderdaad. Net zoals Van Hanegem hier een grootheid is en buiten Nederland redelijk onbekend. Ten minste niet zo bekend als een Cruijf of Van Basten. Mijn punt is duidelijk. Voor Zuid-Amerikaanse voetbalfanaten is Riquelme een grootheid. Net zoals ik formuleerde.

14 mei 2015 om 22:03

Paredes is gekocht van Boca, waar hij in de basis stond.

14 mei 2015 om 22:29

Toen wel. In het huidige Boca elftal zou hij moeite hebben om een basisplek te winnen. Zelfs Osvaldo niet altijd zeker van een basisplaats.

14 mei 2015 om 23:09

Osvaldo was ook niet zeker van een basisplaats bij Roma, Juve, Inter en Southampton dus zoveel zegt dat nou ook niet.

14 mei 2015 om 23:56

Wel als mensen verwachten dat hij ze er wel even in schiet in de Argentijnse competitie. Zo simpel is dat niet. Boca is verbeterd en blijft in opmars met haar geweldige talenten. Dan is zo een Paredes niet meer bijzonder.

15 mei 2015 om 00:01

Osvaldo is een onvoorspelbare pannenkoek.
Paredes zie ik wel meekomen met het huidige Boca hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren