Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco legt 15 miljoen euro op tafel voor felbegeerde verdediger

Laatste update:

Benjamin Mendy ruilt Olympique Marseille per direct in voor AS Monaco. De 21-jarige linkervleugelverdediger heeft zich voor vier seizoenen verbonden aan de nummer drie van het afgelopen Ligue 1-seizoen. De club uit het prinsdom kost naar schatting zo’n vijftien miljoen euro.

/

In januari tekende Mendy nog een nieuw en verbeterd contract in Marseille, tot de zomer van 2019. Toen al was bekend dat een hausse aan clubs achter hem aanzat: Manchester United, Chelsea, Tottenham Hotspur, Everton, AC Milan en Juventus werden allemaal in verband gebracht met de Fransman. Het is nu echter Monaco dat met Mendy aan de haal is gegaan.

Mendy brak al jong door bij Le Havre en ging in de zomer van 2013 voor zo’n vier miljoen euro aan de slag in Marseille. Hij verlaat de havenstad nu voor bijna vier keer zoveel geld, al noemt Monaco het transferbedrag niet hardop. Vicevoorzitter Vadim Vasilyev geeft aan dat Mendy binnenkomt met al flink wat ervaring voor zijn leeftijd. “Hij is nog erg jong en we hopen dat hij zijn kwaliteiten en potentie hier zal benutten. We geloven in hem.”

DEAL! Benjamin Mendy (21) verruilt Olympique Marseille voor 15 miljoen euro voor AS Monaco! #officieel #bonnechance #ligue1

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk je dat Benjamin Mendy binnen enkele seizoenen in een nog grotere competitie speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb nog nooit van Le Havre gehoord maar als ik lees dat er talenten bij grote clubs doorbreken en dag mahrez daar is opgeleid blijkt het haast een goede club te zijn voor jeugdmateriaal

22 juni 2016 om 15:49

Een van de beste jeugsopleidingen van frankrijk. Onder andere pogba en mandanda komen er ook vandaan. Mendy heeft onder bielsa grote stappen gemaakt, afgelopen seizoen was hij drama net als de rest van het elftal. 15 miljoen is een mooie prijs, we moeten verkopen voor ongeveer 40 miljoen voor 30 juni om een sluitende begroting te presenteren... verwacht oa nog dat barrada, ocampos, nkoudou en helaas batshuayi gaan vertrekken deze week...

22 juni 2016 om 16:17

Hoe komt het dat Marseille zo'n gigantisch gat in hun begroting heeft? Afgelopen zomer moesten ze ook al 5/6 toppers weg doen. Zonde, mooie club. Verder weer een hele slimme aankoop van Monaco, doen ze toch goed daar. Als je ziet hoeveel grote talenten daar nu inmiddels rondlopen, allemaal wereldtoppers in spe.

22 juni 2016 om 16:33

Lagere tv inkomsten door lage notering afgelopen jaar: deze worden verdeeld over de teams aan de hand van eindklassering afgelopen seizoen. Geen CL voetbal etc. Bovendien staat de club te kopen en wil de huidige eigenaar een schone club hebben met een laag salarishuis...met als gevolg dat het komend seizoen een nog groter drama gaat worden. Verwacht niet dat de verkoop rond zal komen voor kerst.

22 juni 2016 om 17:42

Marseille tp

Weet jij iets van onderhandelingen tussen Juve en Marseille omtrent Batshuayi? Ik lees overal geruchten dat Juve all in gaat voor Batshuayi, zou om een variabel bedrag van 30 á 40 miljoen gaan.

22 juni 2016 om 20:11

Wat ik begrijp uit de franse media, heeft juventus van batshuayi hun topprioriteit gemaakt aangezien verwacht dat morata vertrekt (maar dat zou je beter weten denk ik?). Juventus wil de competitie uit engeland voor zijn, en wil graag zaken doen. Inderdaad tussen de 30 en 40 miljoen. Ga je heel veel plezier aan beleven!

22 juni 2016 om 16:14

Ik heb ze enkele keren zien spelen en ik vind het werkelijk waar een prachtige club. Alleen die naam al "Le Havre"!

22 juni 2016 om 16:34

Is gewoon een stad hoor xd

22 juni 2016 om 18:31

Hahah faal. Maar ik vind het mooi!

Ben blij dat we van Mendy af zijn, groot talent maar staat stil in zijn ontwikkeling. Daarnaast is 15 miljoen euro een prima bedrag, en hebben we al Bedimo transfervrij voor de linksbackpositie gehaald

22 juni 2016 om 16:23

Nee hoor. Kurzawa ging voor 25 miljoen naar PSG. Digne was overigens ook 15m.

Weet iemand hoe hij speelt?
Ik ken hem niet zo goed.

22 juni 2016 om 19:27

Redelijk snel en fysiek sterk. Was een paar jaar geleden een groot talent maar staat een beetje stil. Heeft echter wel een stap vooruit gedaan door nu naar Monaco te gaan, Marseille is een zinkend schip aan het worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren