Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco komt niet verder dan de lat en knoeit in leeg thuisstadion

Laatste update:

AS Monaco is voor het eerst dit seizoen tegen puntverlies aangelopen. De ambitieuze ploeg van Claudio Ranieri speelde vrijdag doelpuntloos gelijk tegen Toulouse, dat erg sterk verdedigde. Jérémy Toulalan had in de tweede helft een goal op zijn schoen, maar hij raakte de lat. Het duel werd door geen enkele supporter gadegeslagen. De bond kwam tot die maatregel omdat de fans van Monaco zich vorig jaar misdroegen bij het duel met Le Mans.

/

Monaco, dat reeds won van Girondins Bordeaux (0-2) en Montpellier (4-1) was zonder de steun van de thuisfans wel sterker dan de bezoekers uit Zuid-Frankrijk. Emmanuel Rivière, die dit seizoen al vier keer scoorde, hielp in de beginfase de nodige kansen om zeep. De uitstekend spelende Aymen Abdennour greep tijdig in alvorens de aanvaller had kunnen uithalen, Rivière schoot later naast en vond ook nog doelman Ali Ahamada op zijn weg. Het wachten was simpelweg op de openingstreffer van les Rouge et Blanc. Yannick Ferreira-Carrasco knalde na een half uur van dichtbij over.

Toulouse verliet zo nu en dan de eigen helft en kreeg voor rust twee goede kansen om brutaal de leiding te nemen. Óscar Trejo’s afstandsschot werd gepareerd door Danijel Subasic en op slag van rust schoot hij over. Ranieri bracht James Rodríguez, die op de bank begon vanwege een lichte heupblessure, voor de tweede helft in het veld, maar dat veranderde niets aan het scoreverloop. Toulalan mikte met een afstandsschot nog op de deklat, maar verder kwamen de Monegasken niet meer. Monaco gaat volgende week op bezoek bij Olympique Marseille.

Moet AS Monaco de transfermarkt nog op?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

AS Monaco had anders toch met 1.200 in het stadion gezetten dus of het nou leeg was / niet, sfeer is er bijna nooit, maar wie weet later.

23 augustus 2013 om 22:53

Dan zullen ze toch eerst een nieuw stadion moeten zetten

23 augustus 2013 om 23:04

Daar zullen wel snel successupporters op af komen denk ik. Zodra ze echt meegaan doen om de titel en er komt weer een grote speler bij. Kijk hoe het bij PSG is gegaan. (Al hadden die natuurlijk al een vele male grotere club).

23 augustus 2013 om 23:32

Dat gaat nog ff niet lukken want ik woon in Monaco en ze hebben daar totaal geen ruimte
Het is wel nodig want er passen niet veel mensen in en als ze echt een topclub willen worden zal het stadion ook moeten veranderen.

23 augustus 2013 om 23:54

Volgens je profiel woon je anders gewoon in Nederland...

24 augustus 2013 om 00:25

Waarom lieg je dat je in Monaco woont, zielepoot? In je profiel staat dat je in Nederland woont. En als je daar echt had gewoond, dan had je het woordje 'hier' ipv 'daar' gebruikt in de zin "ze hebben daar geen ruimte"

Ik denk dat de titelstrijd niet tussen monaco en PSG maar tussen PSG en Marseille marseille heeft goede aankopen gedaan zoals Payet en imbula!

Het zo goed doen tegen 2 lastige teams (bordeaux Montpellier) en gelijk spelen tegen Toulouse

Lekker hoor, Abdennour en Aurier in de verdediging en Ahamada in de goal zijn echt geweldige spelers...veel spelers vertrokken bij Toulouse: Tabanou, Sissoko, Capoue maar ze hebben dit mooi gedaan.

Volgende week mag Monaco bij ons komen...tickets in de pocket dus tot volgende week in de Velodrome!!

23 augustus 2013 om 23:07

Abdennour vind ik echt een geweldenaar hoop echt dat hij snel bij een topclub komt te spelen echt het lichtpuntje van Tunesie

23 augustus 2013 om 23:18

Abdennour is zeker een geweldenaar! ook altijd belangrijk voor het Tunesisch elftal voor ons. Ben benieuwd hoe Toulouse het gaat doen dit seizoen. Waar ik vooral benieuwd na ben is de nieuwe speler die Marseille heeft aangetrokken namelijk Saber Khelifa. Ik hoop dat hij veel aan de bak komt dit seizoen. We zullen hem nodig hebben voor het WK als we ons weten te kwalificeren. Zijn doelpunt vanaf de eigen helft toen hij nog voor Evian speelde was echt geweldig!

24 augustus 2013 om 09:02

Ben ook heel benieuwd hoe Khelifa het gaat doen, hij zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie voor de wedstrijd van vanmiddag bij Valenciennes. Heeft vorig jaar echt een topseizoen gedraaid bij Evia, hopelijk kan hij dat doorzetten.

23 augustus 2013 om 23:25

Waar is Tabanou heen en speelt Rabiot eigenlijk nog op huur daar? 2 goede spelers

23 augustus 2013 om 23:57

Franck Tabanou speelt tegenwoordig voor Saint-Étienne. Adrien Rabiot speelt voor Psg.

23 augustus 2013 om 23:54

Heey,

Zou jij mij kunnen vertellen hoe het zit met Psg. Die zouden toch dit seizoen beginnen met een puntenaftrek?

23 augustus 2013 om 23:57

AS Monaco ging met succes in beroep. De club heeft dus geen puntenaftrek gekregen.

24 augustus 2013 om 00:03

Bedankt voor je reactie, maar ik had het over Psg.
Er staat me zoiets bij dat PSG puntenaftrek kreeg omdat Leonardo zich misdroeg tegen de scheidsrechter.

Edit -

Denk dat je PSG bedoelt maar perongeluk AS Monaco typt :P

24 augustus 2013 om 01:39

Aurier, nog zo'n talentje uit de jeugdopleiding van Lens. Is van dezelfde generatie als Kondogbia en Varane. Zou wat zijn voor Olympique Marseille. Abdennour ook, maar de kans dat je hem later voor een veelvoud kunt doorverkopen is klein.

24 augustus 2013 om 09:04

Er was inderdaad sprake van interesse voor Aurier, maar Toulouse wilde hem niet verkopen en heeft zijn contract opgewaardeerd.

Hoop dat Marseille toch nog een poging gaat wagen in de winter of volgend jaar zomer, want het is echt een topper en als dat niet lukt overschakelen op Dimitri Foulquier van Stade Rennes ook een groot talent.

Jammer we speelde redelijk vond ik we kregen de kansen maar hebben ze niet afgemaakt, teleurstellend dat onze beste speler James Rodriquez niet in de basis begon.

Mooi om te zien, laat ze nog maar veel punten verspelen! Against modern football

Let maar op dadelijk word marseille kampioen dat zou wAt zijn

23 augustus 2013 om 23:16

Ik hoop t, dan zouden psg en monaco gek worden!

24 augustus 2013 om 00:47

Ik denk en hoop t ook

Stadion zal nooit vol komen, er wonen gewoon te weinig mensen in Monaco. En die er wonen, hebben wel iets beters te doen dan elke wedstrijd te bezoeken.

haha dacht na het lezen van het artikel, hmmm dat wordt bijkopen!! En dan lees je die poll haha

Respect voor Montpellier, Ajaccio en nu ook Toulouse. Ik wou deze graag zien omdat dit het derde duel zou worden waarin "1 van de 18" 1 van de 2 ambitieuze clubs lam legt. Ik kijk vooral uit naar volgende week, L'om - Monaco. Allez L'om. Terwijl PSG weer punten zal verliezen op het veld van Nantes. Ook zij zijn er klaar voor.

Inderdaad die khelifa is een goede speler voor Marseille

Vraagje aan de mensen die het daar in Frankrijk allemaal wat volgen. Hoe doet de jonge Belg Ferreira-Carrasco het in het prinsdom? Zie hier net dat hij in deze wedstrijd in de basis is begonnen, waar ik toch wel wat van schrok met al die namen die ze hebben aangetrokken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren